![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hadi hep beraber katilalim |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum bende bende |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılmak istiyorum hadi bakalım yaa nasip y789 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi *\o/* Ben de varım ben deee! :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi 25 aralığa kadar üye olan demişsiniz ben 25 aralıkta üye oldum kabul ediyomusunuzagl34 bende katılmak istiyorum çekilişeee... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi isterdim ama... ağla2 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi herkese bol şans diliyorum. Hayatımızdaki tüm seçim ve çekilişlerimizde. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılmak istiyorum:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi çekilişe bende katılmak istiyorum:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende başvuruyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekiliş bittimi? Bitmediyse bende şansımı denemek istiyorum. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de varım:)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi benim 10 mesajım yok ama bende katılıyoırum çünkü neyin ne zaman olacağı belli değil öyle dimii |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de çekilişe katılıyorum. Kambersiz düğün olur mu??? :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hepinize mutlu yıllar arkadaşlar inşallah hersey gönlümüzce olur... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi yeni üyeyim :( |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekilişe katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Gerekli koşulları sağlayan yani 25 aralık öncesi üye olup bu konuya ismini yazdiran 10 mesaj ve üzeri üyelerimizi belirleyip çekilişi yapacağım. Tabii ki herkesin şansı eşit.Diliyorum ki doğru yerlere gerçekten kıymetini bilen ve faydalanacak kişilere gitsin hediyelerimiz. Bundan sonra da çekilişlerimiz olacaktır. Hepimizin yeni yılı kutlu olsun... actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben çekilişe katılırken zaten ihtiyacım olan bir şey varsa bana çıksın diye dileyip katıldım...o yüzden içim çok rahat.. hayat ihtiyaçlarımızı karşılayacakkk |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi atakan bey sonuçlar ne zaman belli olacak |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum o zamnn:)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi İşte hediyelerimiz. Beş üyemize www.telkincd.com dan seçtiği 1'er adet isme özel telkin mp3. http://www.nokiacep.com/CD.png Her bir mp3 50 tl değerindedir. İsme özel mp3 kazanan talihliler: 1-Cicero 2-cansinsen 3-DeadLord 4-Spestnaz 5-yüsra Hayatım Değişti Telkin CD dan telkinleri seçip bana özel mesajla bildiriniz lütfen. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi İki üyemize Kuantum İsim Analizi Çalışması.Her bir isim analizi 30 tl değerindedir.İsim analizi uzmanımız Shamanic Özlem Şahin tarafından yapılacaktır mail ile gönderilecektir. www.akrofonoloji.tk Talihliler 1-Nonstop 2-Nesira Hediyeleriniz için Shamanic Admin'e özel mesaj atınız. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bir üyemize Ocak Ayı içerisinde İstanbul'da yapılacak olan yine Nefes Teknikleri uzmanımız Shamanic Özlem Şahin tarafından yapılacak nefes eğitimine ücretsiz katılma fırsatı.Eğitim bedeli 100 tl dir.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz.Seminer linki. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilenme.html Talihlimiz:Yilmaz |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bür üyemize Ocak Ayı içerisinde İstanbul'da yapılacak olan 5 konulu seminerimize ücretsiz katılma fırsatı.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz. Talihli :Medusa |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi İki üyemize çekirdek inanç çalışması.Bu çalışma telefonda yapılacaktır.Sitemiz kişisel gelişim uzmanlarından Keops Abdullah Canıtez telefonla sizi arayip sorular sorarak çekirdek inancınızı ve buna yönelik kullanmanız gereken olumlamaları söyleyecek.Telefon görüşmesi ortalama 30-40 dakikadır.50 tl olan bu çalışma ücretsiz hediye edilecektir. Talihliler 1-Zynp0 2-Alakas |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi İki üyemize site Yaşam Koçumuz Mert bey'den 6 seanslık Yaşam Koçu Seansı.Bu seansları telefonla da yapabilirsiniz İstanbul'da iseniz birebir çalışabilirsiniz..Hedeflerinize Yaşam Koçumuz Mert Ölçer ile ulaşın.Normalde her bir seans 150 tl ve 6 seans 900 tl dir.2 üyemize bu çalışmalar ücretsiz yapılacaktır. http://www.mertolcer.com Talihliler 1-Esen27 2-Alara333 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Sitemiz moderatorü aynı zamanda Güzellik Uzmanımız olan Sultan hn İzmir'de ikamet eden 2 üyemize normalde değeri 100 tl olan cilt bakımı yapacaktır.Kendini seven iyi ki varım diyen üyelerimiz için.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz 1-Masterphidias 2-Alestason |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Sitemiz üyelerinden aynı zamanda Astroloji Uzmanı olan Yurdahal hn çekilişte kazanan bir kişiye kişilik analizi ve 2010 yılı analizi yapacak.Normalde bu danışmanlığımın süresi 1,5 saat, ücreti de 360,--TL dir. Skype üzerinden ya da msn üzerinden danışmanlığı yapılması da mümkün olur. İstanbul'da iseniz bu görüşmeyi uygun olursa yüzyüze de yapabiliyorsunuz. Astro İstanbul - www.astroistanbul.com Talihli:Susogeliy |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Talihli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hepsi birbirinden güzel hediyeler hayırlı olsun girlhaha |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bana bişi çıkmamıııış :( ağlamak istiorum ama neyse bugun 7.5milyon gelio bana o yuzden uzulmuorum :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben beni bulmaya geldim şimdiki zamanda .. yoluma çıkan her gelen gelecek olanın hayrıma olması dileğiyle çekilişe katılmaya ve kazanmaya niyet ediyorum eğer bütünümün hayrınaysa kazanırsam katogori seçimini evrene teslim ediyorum hayrımaysa zaten olur değilse olmaz.......... sevgiyle yeni yepyeni bir yıl dilerim.... yolum ve yolunuz açık olsun............... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi seninde yeni yılın mutlu, yolun her zaman açık olsunn |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi geçen 2009 dokuz bana çok şey getirdi gelirken 2010 o güzelliklerin devamını getireceğini biliyorum......... sevgi daima size kendini göstermesi dileğiyle mutlu yıllar................... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi 96kl yaradana şükür96kl yaratıklarına şükür96kl varlığıma şükür96kl varlığınıza şükür96kl iyiye şükür96kl kötü zanettiğimiz88a her şeye şükür96kl.... şükürler olsunki bu mucizeyi yani hayatı yaşıyorum ve bu zamanda bir mücize daha yaşıyorum o,da ne olduğumu yani bütünün bir parçası olduğumu biliyorum... herkez sevgi herkez sevgiden geldi sevgiye gidiyor..... kiss3 sevgiyle kalın..... MUTLU YILLAR |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi yeni yıla bir buçuk saat var rekler kadar renkli geçen 2009 2010 da,da hayatınızı renklendirmesi dileğiyle sevgiyle kalın..... MUTLU YILLAR.....vien1 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hayallerim yıkıldı yaaaa ağlamak sad456ağla2istiyorum çok inandırmıştım kendimi |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..Talihleri bundan sonra da her daim açık olsun.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Yehuuuuuuuu tamda istediğim şeye odaklandım ve tuttuuuu :D teşekkürler hayatımdegisti.com :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |