![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BENİMDE HAYATIM DEĞİŞİYOR 2010'da inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve hayatımızı herzaman olumlu yönde gelişmelerle devam ettiririz YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. TEŞEKKÜRLER 2009 bana çok şey öğrettin şükürler olsun |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ayyy çok sevindim yaa hediyelere baktıqımda içimden bi tanesini qeçirmiştm ve tam da istediğimi kazanmışım çok teşekkürlerkiss3kiss3 yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, para, bolluk getirmesini diliyorum benim için çalışmaya şimdiden başlamış happy6 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi anaaaam kazanmışım ya ben :D teşekkürler hayatımdegisti.com :):):):) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kuantim isim analizi kazanmışım 8977 Çok teşekkür ediyorum Atakan Bey'e, Özlem Hanım'a, emeği geçen herkese ve tüm hayatimdegisti.com üyelerine.. Hepinize hayırlı ve sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.. İyi ki varsınız.. superxy |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
Sevgi ve saygılarımla, Ali Susogeliy:(Sürekli sonu gelmez iyileşmeler yaşıyorum) |
|
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi o kadar da yoğunlaşmıştım çekim gücünüde kullandım ama daha iyi yoğunlaşmam gerekiyomuş demekki.derty |
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi cadıımkhkh56khkh56 sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün |
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hayırlısı olsun hediye çıkan arkadaşları kutluyorum iyiki varız iyiki aileyiz |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi yuppppiiiiiiiiiiii teşekkürler atakan bey teşekkürler tüm site sakinleri.happy6blissytelkin cd kazanmışım....en mutlu günüm bugün.....sevincliyaşasın....hepinizi çok seviyorum.....y789y789y789y789 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bana bişey çıkmamış ama olsun yinede teşekkürler :) bana çok şey öğrettiniz bu bana ÇOK BÜYÜK BİR HEDiYE ZATEN TEKRAR TEŞEKKÜRLER!!! |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ya bana niye çıkmamıııışşş o kadar dua etmiştim.... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bana niye çıkmadı http://www.dosthane.de/animasyonlar/surat.gif |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hayırlı olsun herkeseO0 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi kazanan arkadaşlar hayırlı olsun.. şansınızın tüm yıl boyunca devam etmesini diliyorum ark5 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi yeni yıl yeni yıl :)) okadarda heves etmiştim bana çıksın diye napalım kısmet:) hediyeler çok güzel kazanan herkese hayırlı olsun:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi kazanan herkesi tebrik ederim... özelliklede yüsra için çok sevindim :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum acaba kazanabilirmiyim :P |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ödül kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum actionsmile |
seneye artık y789 sevgiler sapkal89 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Aaa inanmıyorum ya bende kazanmışım :D Harikaa çok mutlu oldum çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız (: |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Talihli arkadaşları tebrik ediyorum. Çekirdek inanç çalışması için talihli arkadaşlar bana özelden mesajla ulaşabilirler. Bu tarz faliyetlerimiz devam edicektir.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi tebrikler...............sevincli |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kayıt yaptiğim diskte oluşan bir sorun oldu.Bu sorunu bugun düzelttikten sonra hem çekilişte www.telkincd.com dan hediye kazanılan çalışmaları hemde elimde ki diğer çalışmaları göndereceğim. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi cd leri merakla bekliyoruz atakan bey teşekkürler...iyi ki varsınız... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben Özlem Hanım'dan kuantum isim analizi kazanmıştım. Özlem Hanım sağolsun kendi yoğunluğunun arasında bir de bana vakit ayırıp analizimi yapıp göndermiş. İnanamadım, ağzım açık okudum. Beni bu kadar iyi tanımlayan bir analiz olması beni çok mutlu etti. Unuttuğum ve üzerinde çalışmam gereken yönlerimi birer birer hatırlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum huzurunuzda.. |
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de Abdullah Canıtez'e (keops) çok çok çok teşekkür ederimblissy Hem yardımseverliği hem de sabrı içiny789 Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. İlk günden değişimim başladı bile. Oleyycilgin897 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi biz daha alamadık hediyemizi :(((( |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum...okuyunca çok sevindim...bol şanslar hepimize |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılmak ve kazanmak istiyorummm:: |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum bol şanslar |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ama bu 2010 a girerken olan bişi sanki :=) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Yeni yıl için çekiliş yapılırsa konusu ayrı bir başlıkta duyurulur muhtemelen. ttli3 Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi inşallah olurk8908 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılıyorum, teşekkür ederim. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi 2 yıl önceki çekilişe mi? khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 AM. |