![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
Sizi izlerken aklıma izlediğim bir film takıldı ; belki hatırlayanlar çıkacaktır : Allah , kendisine kafa tutan kuluna gününü göstermek için, kısa bir süreliğine kuluyla yer değiştirip , kulunun atamasını kendi katına yapar. 96klDevraldığı görevle böbürlenen kul , görevi süresince bütün insanların arzu , istek ve dualarını kabul etmeye böylece Allahın kendi isteklerini bir türlü gerçekleştirmediği için Ona olan isyanını dile getirmeye çalışmaktadır. Hemen işe girişip kısa sürede bütün duaları kabul edip olur veren kul , yorgunluktan dili bir karış dışarda ; yukarıdan , aşağıları seyretmeye başlar. Çok keyiflidir .Ancak aniden aşağıdan acı - acı çığlıklar , haykırışlar , küfürler yükselmeye başlar. Ne olduğunu anlamaya çalışan kul hemen insanların arasına karışıp durumu anlamaya çalışır. Meğer; noel sebebiyle büyük ikramiye kazanmak için dua eden herkezin duasını kabul ettiği için , büyük ikramiye tutarı bölünmüş , bölünmüş , bölünmüş 300 trilyon olmuş adam başı 1 kuruş. 96kl Yani Sevgili Arkadaşım maalesef hepimiz sevinemeyecek. Olsun ben genede katılmak istiyorum789569 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi selam bende katılmak isterim. pek yazmak yerine okumayı tercıh edıyordum ama demekkı bundada bır hayır olsa gerek . beni de aranıza alırsanız sevinirim |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende varım heyyyy. gerçekten müthiş bir hediye olacak talihli arkadaşlarımıza. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılıyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bu sitenin adının Hayatım değişti olması çok yerinde..çünkü ben 20/25 gündür telkinleri dinliyorum sanki üzerimden bir yük kalkıyor.Bunun için sadece bir teşekkür yeterli olurmu acaba?iyi varsınız Atakan bey |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılabiliyormuyum, kusura bakmayın karmakarışık bir seneydi, fazla yazamadım bu sene, ama kalbimdesiniz her daimm. sanırım yıllar öncesinden baya bir mesajım vardı, |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hangi ara yüzbaşı olmuşum ayyyy, en büyük hediye bu oldu bana... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılmak istiyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Benide ekleyin çekilişes456 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Benide kaydederseniz sevinirim :):) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Beni seç, beni seç y789 Bende varım, benide yazın 12389 ozamana kadar mesaj sayımı 10 yaparım heralde :))) hatta şu an +1 yaptım bile krzm67 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de katılıyorum! |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi girlhahaBende katılıyorum :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bende katılmak istiyorum Mert beyden yaşam koçu seansı olsa çok iyi olur. hayırlısı. teşekkürler...Bende varım... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi k8908Katılıyoruumk8908 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bende Başvuruyorum :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de varım, başvuruyorummm.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ay kambersiz düğün olurmu hiççç:):)bende katılıyorum tabikiiii;);) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekilişe ilgi yoğun olunca çekirdek inanç çalışmasını bir kişiden iki kişiye çıkardık. Ayrıca site üyelerimizden astroloji uzmanı Yurdahal hn'ın hediyesi var. Yurdahal hn çekilişte kazanan bir kişiye kişilik analizi ve 2010 yılı analizi yapacak.Normalde bu danışmanlığımın süresi 1,5 saat, ücreti de 360,--TL dir. Skype üzerinden ya da msn üzerinden danışmanlığı yapılması da mümkün olur. İstanbul'da iseniz bu görüşmeyi zaman uygun olursa yüzyüze de yapabiliyorsunuz. http://www.astroistanbul.com http://images.google.com.tr/url?sour...kxnfKDK1B6Qavg Sitemizde herhangi bir konuda uzmanlığı olup çekilişimize katkıda bulunmak üyelerimizin bu gibi katkılarını bekliyoruz.Ödülleri arttıralım.y789 |
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekilişe tüm hediyeler dahil ayrica tekrar başvuru yapmaniza gerek yok.Tabii ki ihtiyaci olan gerçekten konu ile ilgisi olan kişilere gitmesi dileğimiz. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorummm |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılmak istiyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de katılmak istiyorum. bir an önce 10 mesajı tamamlamalıyım:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum en çok istediğim bana çıkacak biliyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi evet mumkunse ben de katilmak istiyorum ama yurt disinda oldugum icin umarim bana uygun hediyeleri kazanirim en cok da mert beyin kocluk seanslari ya da mp3 ler isime yarar sanirim sevgilerimle |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılmak istiyorum. ayrıca böyle hoş birşey yaptığınız için sizi tebrik ederim.teşekkürler... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende isterimama msj sayımı simdi ogrenecegim :) uzun zaman oldu siteye girmeyeli |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de katılmak istiyorum.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bende katiliyorum .Yarismaci arkadaslara basarilar |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de katılıyorum:)))) |
örn: bana ciltbakımı cıkması ancak forumdaki mizah bolumunun konusuolabilir f678h |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de katılmak istiyorum.Benim vereceğim danışmanlık hediyesi bana çıkmaz umarım:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de katılıyorum.(birkaç gün evvel bir kuş yolda yürürken kafama büyük tuvaletini yapmıştı:))..En şanslınız benim anlayacağınız:) SEVGİLER |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi o zaman bende katılıyorum bu çekilişe.. bi süredir askerdeyim profilimde teğmen rütbesibi görünce önce afalladım...halbuki kısa dönem erdim ben :))) sonradan çözdüm durumu :)))) güzel bir süpriz oldu bana..herkese selamlar |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılımın fazlalığından hediyelerin artmasını dört gözle bekliyoruz!! :) :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi KATILIYORUM=)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Bendeee katılıyorummm |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılmak istiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |