![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hmm hediyeler müthiş:) Ama başvuruyu nasıl yapacağız? Başvuruyorum deyince oluyor mu:P Bu arada teğmen olmuşum pek sevindimy789 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hem katılmak hem kazanmak istiyorum:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi evet ben bendeee başvuruyorumgirlhaha |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de başvuruyorummblissy |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
25'i itibari ile üye olanları çekilişe kabul edemiyoruz.Bunun nedeni birden çok üyelik alınıp çekilişe bir çok kez katılım olmasını engellemek. Ayrıca çekilişin amacı 2009 yılı boyunca sitemize üye olan mesaj yazan üyelerimizi ödüllendirmektir. Çekiliş yapılırken üyelik tarhlerine bakılacak ve 25'i ve sonrası üye olanlar dahil edilmeyecektir. Bundan sonra ki çekilişlerimize katılabilirsiniz. actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorummmmm |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılan herkese bol şanslar :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ya ben bütün ama bütün hediyeleri alsam ayıp mı olur.. ya walla size veririm birazcık ya da anlatırım azıcık. ama şimdi hepsini çok sevdim ve kimseye vermek istemiyorum sanki... ya gerçekten ben vercem de, içimdeki ses diyo ki vermeeeee!!!!! , sora biz onlara veririz dioooo :(( şaka şaka hepimize çıksın inşallah. Aminnnnnnnnnn |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de başvuruyorum :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi arkadaşlar umarım harika bir yılın başlangıcı olur bu çekiliş...herkese bol şanslar diliyorum...sevgiler...actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Benide sayın,bende katılıyorum. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende başvurayım :) (eğer seminer hediyesi olursa katılma imkanım olmayabilir devretme durumu vardır umarım) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılıyorum,katılıyorum,katılıyorum:):zpzp: |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılcam:zpzp: |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Cekilise katiliyorum. Tesekkürler. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de başvuruyorumm..hadi bakalım kısmete.. :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi çekilişe tabiki katılıyor kazanmayı seçiyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Madem öyle bende katılıyorum ve istediğim şeyi mutlaka kazanacağım şimdiden teşekkürler 2010 benim yılım nasılsa ve bu yeni yıla istediğim bu hediye ile başlamak benim için muhteşem olacak... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Atakan bey çok teşekkürler...yine yaptınız sürprizinizisevincli...birbirinden güzel hediyeler varken ,bu heyecana katılmamak olmaz tabii...e bende varımy789... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi baya eski bir üyeyim unutulmadıysam bende katılabilirim:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben bişey sorabilirmiyim..uzun zamandır da yoktum..daha yeni bugün griyorum..teğmen logosunu ben oluşturmadım..Nerden geldi öğrenebilirmiyim teşekkürler belki doğru platformdan sormuyorum ama merakımı yenemedim..:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılmak istiyorum Atakan abi bi şansımı deneyeyim :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılmak istiyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi evet iyi ki varsın seni seviyorum hayatım değişti az girebbildiğim için özür dilerim beni bağışla bana verdiğin bilgilerle hayatımı değiştirdiğin için teşekkür ederim |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katlıorummm:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ATAKAN BENIDE YAZ KATILIM LISTESINE |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorummm :D |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben dee ben deeeee (= |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kaç mesajım var bilmiyorum ama bende katılmak istiyorum..Bol şanslarrr |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende bende :):) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hediyelerr çok süper yaa heryere msj atmalıyımm :))) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi milli piyangodan iyi :) teşekkürler hayatım değişti ekibi :) Üsteğmen olmuşum :P :D |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben de katılıyorum şu çekirdek inanç hediyesi çıksa uçarım:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bir ben kalmışım geriye galiba :) Çok güzel bir fikir,teşekkür ederiz.. bu arada eski üyeleri de gördük,güzel oldu..actionsmile Atakan Bey,rei ki eğitimini dahil etmemişsiniz çekilişe.Neden ki.44a |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum,katılmak istiyorum :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |