Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa > Duyurular

Uyarılar

Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Beyaz Masa ve Duyurular Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyada özellikle şans oyunları ile ilgili telkinler yapılmaktadır.Hatta bu tür telkinler ile ilgili yorumlarda bulunmaktadır.Dinleyenler ne kadar kazandıklarını belirtmekteler. Öncelikle hayatımdeğişti sitesi olarak kumar'a karşı olduğumuzu belirttik. Ancak şans oyunlarının belli bir ölçüde eğlence amaçlı oynanması limit aşılmadığı ve kişi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi

Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-07-2009, 10:38 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Dünyada özellikle şans oyunları ile ilgili telkinler yapılmaktadır.Hatta bu tür telkinler ile ilgili yorumlarda bulunmaktadır.Dinleyenler ne kadar kazandıklarını belirtmekteler.

Öncelikle hayatımdeğişti sitesi olarak kumar'a karşı olduğumuzu belirttik.
Ancak şans oyunlarının belli bir ölçüde eğlence amaçlı oynanması limit aşılmadığı ve kişi kendini bildiği sürece kabul edilebilir.

Kendi hayatımda çok fazla şans oyunu oynadğımı söyleyemem.Hatta sayısal oynamışlığım senede 1 kereyi bile geçmez.

Bununla birlikte 1995 yılında daha önce sitede anlattığım üzere kazı kazan'da ikinci büyük ikramiyeyi kazanmıştım.Nasıl kazandığımın hikayesi bu konuda anlatıldı.Özellikle farkında olmadan yapmış olduğum serbest bırakmanın etkili olduğunu düşünüyorum.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-ne-kazan.html

Şans oyunları söz konusu olduğunda matematiksel görüş bir kişinin büyük ikramiye kazanma şansının 0 olduğu yönündedir.
500.000 de 1 hatta 1.000.000 da 1 gibi ihtimaller matematik'de ihmal edilir.
Oysa şans diye bir şeyin olduğu gerçektir.Aynı kişiye birden fazla kere büyük ikramiyelerin çıkması söz konusu olmaktadır..


Telkin olarak şans oyunları telkinleri ile ilgili bir çok metin elimizde bulunmaktadır.
Bu metin sayısal loto telkini olarak hazırlanacaktır.Metin içeriğinde sizi sayısalın çekildiği güne gitmenizi televizyonu izlemenizi ve çıkan rakamları kayıt etmenizi telkin eder.


1-Bu telkini neden sadece kendime hazırlamıyorum
Bu tür telkinlerde etki aynı zamanda kişinin yeteneği ile ilgildiri.Durugörü daha fazla olan kişiler bu telkinden daha fazla verim alabilirler bu nedenle grup çalışması yapacağız.

Grup çalışmasına katılan kişiler telkini uyurken dinleyecekler ve gördükleri numaraları uyanır uyanmaz kaydedecekler...


Elbette bu çalışma sonucunda loto kesinlikle kazanılır diye bir şey yok.
En azından denemiş olacağız...
Eğlenceli olacağı kesin bakalım neler olacak...

Bu hazırlayacağımız gruba sınırlı sayıda kişi kabul edilecektir...Daha çok sitemizde aktif paylaşımda bulunan belli başlı üyelerimiz bu grupta yer alacak.

Telkin hazır olduğunda gruba üye davet etmeye başlayacağım.
Telkin içeriğimizin sonundan bir kaç cümle...

Programı sunan kişiye bak - söylenen tüm kelime ve müzikleri dinle - zaman ilerliyor - şimdi çekiliş zamanı ve çekiliş toplarının döndüğünü görebiliyorsun ve toplar rastgele seçilirken üzerlerindeki numaraları görüyorsun - ya da onları gerçekten göremiyorsan - öyleyse numaralar zihninde belirecek.

And the first ball is here - what is the number?
Ve işte ilk top - numarası ne?

(Wait for response) - good that's the first number - now the second ball - what is the number?
(Yanıtı bekle) - güzel, bu ilk numara - şimdi işte ikinci top - numarası ne?

(Make a note of each number and repeat the above until all the balls and numbers have appeared).
(Herbir numarayı not et ve tüm toplar ve numaralar belirene kadar yukarıdakileri tekrar et).

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2009, 10:44 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

çok ilginç ve harika bir fikir
şans oyunları ile hiç aram yoktur ama şans oyunları ile ilgili telkin olması gerçekten çok ilginç.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2009, 10:45 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

şu ana kadar hiç sayısal loto oynamadım,belki bu tarz şeyler ilgimi çekmediği için..

Fakat bu grupta yer almak istiyorum..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2009, 11:28 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 43
Tesekkür: 62
42 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zivzy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Burada her türlü düşünce özgürce belli bir uslup dairesinde söylenebilir zannından hareketle sayısal loto ve sayısal loto telkini hakkında birşeyler söylemek istiyorum..

Öncelikle atakan abi emeklerinize saygı gösteriyorum. Gerçekten de yaptığınız telkinleri böyle bir platformda ücretsiz sunmanız takdire şayan bir durum! Çok hayırlı ve güzel bir iş yapıyorsunuz. Size bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayısal loto meselesine gelirsek, ben hayatımda hiç sayısal loto oynamadım. Oynamamamın sebebi bu tür talih oyunlarında "emek-ter" olmadan kazancın gelmesi.. Bu tip (kolay yoldan kazanılan) talih oyunlarından kazanılan paraların hayır getirmeyeceğini, sonucunun hüsran olacağını düşünüyorum.
Milli piyango ve buna benzer talih oyunu oynayıp büyük ikramiye kazanan bir kişinin örneğini vermek istiyorum
“70 milyonun âhı var”
Evli ve 3 çocuk babası olan Nusrettin Çınar’a da Turhal’da Milli Piyango’dan 6 milyar lira çıktı. Önce yurt dışına giden Çınar, otobüs alarak Turhal’a şehirlerarası otobüs şirketi kurdu. İşleri iyi gitmeyen Çınar, 1995 yılında iflas etti. Çınar yaşadığı olayları şöyle anlatıyor: “Sefa kısa sürdü. 70 milyon kişinin verdiği biletlerden bir iki kişi yararlanırsa böyle olur. Hepsinin âhı var üstünde, hayrı olmaz. Sonradan araştırdım, kimseye hayır getirmemiş.” Şimdi işsiz olan ve emekliliğinin planlarını yapan Çınar, artık Milli Piyango bileti satın almıyor. Bunun gibi sayısız örnekler var..

Bir örnekte eskiden verelim: Cahiliye devrinde müşrik Arapların da bu günkü piyangoya benzeyen bir kumarları vardı ki bununla övünç duyarlardı. Mesela: Bir deve keser, 28 hisseye ayırırlardı. İştirakçiler devenin parasını verir ve aralarında çekiliş yapıldı. On tane okları vardı. Bunlardan üçü boş, yedisi dolu idi. Bu oklar bir torbaya doldurulur ve güvenilir bir kişi her iştirakçi namına bir kura çeker, boş çıkanlar hisse alamaz, dolu çıkanlar da hisselerini fakirlere verirlerdi. Dinimiz bunu kumar sayarak yasaklamıştır.

Ha şu da vardır. Herkes istediğini davranışı sergilemekte serbesttir. Allah insanlara iradey-i cüziye vermiştir. İstediğini tercih etme hakkı. Hatta bu hakkı öylesine sınırısz bi hale getirmiştir ki Allah, insana kendisini inkar etme hakkı bile tanımıştır. Ben sizleri sevdiğim için bu tür oyunların hayır getirmeyeceğini, bunlarla uğraşarak hayatımızı boş yere geçirmememiz gerektiğini düşünüyorum.. Hayır getirmez.. Acizane düşüncelerim bu..

Tabiki bu tip bir telkinin etki edip etmeyeceği de ayrı bir tartışma konusu

Sevgi ve saygılarımla..
zivzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 12:36 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Evet bence de ilginç bir fikir bu konudaki telkin fikri.
Bakalım ne sonuç verecek?
__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 12:43 AM   #6 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

arada bir sayısal loto oynayan biri olarak ben de grupta yer almak isterim doğrusu
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 12:59 AM   #7 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

eskiden piyango biletlerimiz vardı...

arada piyango çekerdik tkl.puanlarımızla...bankamız,hayvanımız falan vardı...birden sayısal loto başlığını görünce şöyle bir eskiye gittim....

atakan bey bilmem bu size bir şeyler ifade ettimi..duyrulur efenim...
şöyle forum içersine tekrar eski günledeki gibi değişiklikler katsakmı...

sevgilerimle...
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 01:06 AM   #8 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Burada asıl amacımız sayısal lotodan çok duru görümüzü geliştirmek.Bakalım telkinleri dinledikten sonra rakam görebilecek miyiz?Bu rakamlar ne kadar doğru olacak...
Elbette görülen bu rakamlar ile sayısal oynamak yada oynamayıp bir köşeye yazıp çekiliş ile karşılaştırmak kişinin kendi tercihidir.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 01:07 AM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eskiden piyango biletlerimiz vardı...

arada piyango çekerdik tkl.puanlarımızla...bankamız,hayvanımız falan vardı...birden sayısal loto başlığını görünce şöyle bir eskiye gittim....

atakan bey bilmem bu size bir şeyler ifade ettimi..duyrulur efenim...
şöyle forum içersine tekrar eski günledeki gibi değişiklikler katsakmı...

sevgilerimle...
Bu tür özellikler eski forumda vardı.Aslında bu foruma da eklemek isterim.Yanlız forum hacmi büyük olduğu için eklentilerin forumu yavaşlatma ihtimali var.Yavaş forumda konuları okumak hiç de keyifli olmayabiliyor.Yine de yeni ne eklentiler var araştıracağım.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2009, 01:13 AM   #10 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

teşekkürler...bu arada sayısal loto grubuna bende katılmak istiyorum....super

bu aralar duru görümü geliştirme ile ilgili kitaplar okuyordum...bu iyi bir çalışma olabilir benim için...
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
grubumuz, hakkinda, loto, sayisal, telkin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Beyaz Masa ve Duyurular Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyada özellikle şans oyunları ile ilgili telkinler yapılmaktadır.Hatta bu tür telkinler ile ilgili yorumlarda bulunmaktadır.Dinleyenler ne kadar kazandıklarını belirtmekteler. Öncelikle hayatımdeğişti sitesi olarak kumar'a karşı olduğumuzu belirttik. Ancak şans oyunlarının belli bir ölçüde eğlence amaçlı oynanması limit aşılmadığı ve kişi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.