![]() |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Hayalayaz abla bu gün sanki sizin doğum gününüz değilmiş gibi geldi bana hem yazılarından hemde doğum günü yaklaşanlar kısmındaki isminizin koyulaşmamasından.. b456 Doğum gününüz gününüz kutlu olsun.İyiki varsınız,iyiki buradasınız ve iyiki burada sizinle karşılaşmışım... (doğum gününüz gelince hatırlarsınız) hismiley |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü yeni yaşınız dilerim ki başarı,mutluluk ve en önemlisi iç huzur getirsin. |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Nice yıllara Hayalcim, mutluluklar senin olsun inşallah kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Sevgili Hayal Hanım. Doğum gününün kutlanması adeta bir yarışa dönen (sevgiyi bir an önce sunma manasında) ve kısa zamanda birçok kişinin sevgi ve saygısını kazanmış bir insan olarak mutluluğunuzun daim olması dileğiyle. Doğum gününüz kutlu olsun. |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü canlarım özellikle yazmadım benim sevincim sürsün diye...aslında doğum günüm 08-08- yani yarın...çekim yasasını sevinçler için devereye soktum ya...yaradan bana ne kadar sevildiğimi gösterip sevindiriyor işte...baksanıza korkunç oğlum, tüm sevenlerim..ve benim sevdiklerim. yani sizler, hepimiz burdayız bundan daha güzel mutluk varmı ...yarım asırı devirdik nasııl olsa...ha bir gün önce ha bir gün sonra...doğum günü değilde sizlerin sevgisini görmek çok güzel allah hepinizin pırıl pırıl gönüllerine göre bir hayat nasip etsin |
Hayal İçin Süpriz Doğum Günü Videosu Begüm ve Burcu'dan...da mutlu yıllar deniliyor |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü doğum günün kutlu olsun hayal abla mesajları görünce imrenmedim değil yani :) nice nice mutlu yıllar diliyorum... ayrıca yaratıcı imgeleme meditasyonununa katıldım harika bi programdı çok teşekkür ederim.... |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü http://img325.imageshack.us/img325/3160/pasta3ok.jpg biraz geç oldu kusura bakma ama giremedim pek nete sadanim |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Alıntı:
|
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlık ve mutlulukla.... alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |