![]() |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Hayal ablacım...Doğum günün kutlu olsun...Herşey gönlünce dilediğin gibi olsun.... Mutluluk, huzur, sağlık hep seninle olsun.... actionsmile |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü vayy ustam benimm iyi ki dogmuşun bea gulensmiley dogum günün kutlu olsun ablam benimm uy897 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü BEGÜM VE BURCU duygulandım...gözlerim doldu hayır dedim kendime ağlamayacaksın...yarım asırdan sonra artık sen gülerek, gülümseyerek belli edeceksin duygularını...dumadı yaşlar...dinlemediler beni...aktılar...şen şakrak..gözyaşları...gözyaşı da şen şakrak olurmu demeyin..sevinince oluyormuş bende yeni öğrendim...ikinizede çok teşekkür edrim...ben sizi seviyorum..sizler tarafından sevilmekte çok hoşuma gidiyor bilesiniz.. çok teşekkür ederim... aslında önce alim'e teşekkür etmem gerekirdi..önce meditasyonu kaydedip dün gece hayatımı kurtardığı için..ve bu güzel videoyu hazırladığı için..aliiiiiim çok çok çok pek çok teşekkürler ederim.. atakancığım çok teşekkür ederim... coşkun sen çok aydınlık ve çok dikkatli bir adamsın... biliyordum, söylediler ...08-08-08- tarihindede birlikteyiz inşallah.. venüsüm,bcang'ım, avi 907,korkunç oğlumcum,cnb,murat,angel, ramtha,ve dost 78çok çok çok teşekkür ederim ve dünden beri doğum günümü kutlayan tüm dostlarım,arkadaşlarım...çocuklarım...beni çok sevindirdiniz,bana ramazan bayramıyla,kurban bayramını bir arda yaşattınız allahta sevinçleri sizlerin omuzlarından eksik etmesin.. emelim sende şu anda geldin sanada çok büyük büyük teşekkürler |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Iyi Seneler diliyorum bende sevgili hayal Hersey gonlunce olsun |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü iyi ki doğdunuz hayal hanım |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü hayal alemimm nice yaşlara ....:) mutlu yıllar |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü denisse.saime ve ayşe..çok teşekkürler |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Geç oldu ama Hayal Fatmada buradan kutlamamı rica etti o tarihte Bursa yollarında okul işlemlerinden dolayı haberi olmamış sonra da numaran olmadığından arayamamış Yeni Yaşını kutluyor wave |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Alıntı:
bursa grubuna birini daha mı kazanıyoruz? |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Mezun oldu artık bu sene iş bakıyoruz buraya getireceğiz kızımızı 44 Hayırlısıyla |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |