![]() |
Hayal Ayazın doğum günü biraz acele oldu ama bu doğum gününü ilk ben kutlamak istedim 1 saat sonra doğum günü başlayacak ben hayal işte burdayım bi kaybolur bi görünürüm hüzünlü günlerde yaşadım artık huzura bürünürüm üzüntüler nanay ve umudu ise yanımda götürürüm özü dışlamam ama evladımın yerine de dövünürüm hakırışla geldim dünyaya yokuşlarda da görünürüm yakınlarımı mutlu görürsem bu da olur belki düğünüm faniden bakiye geçerken huzur sevgi olur son sözüm hismiley |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü canım sesin buradan çok hoş geliyo. fazla kalamıycam pc başında dolayısıyla doğum gününü ben de erken kutluyayım dedim. kalbinin pırıltıları gibi pırıltılı bir ömür geçirmen dileğiyle. "iyiki doğmuşsun" http://www.dosthane.de/ekart/dogumgunu_4.gif |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın Hayal ablacım doğum günün kutlu mutlu olsun herşey gönlünce olsun iyi ki doğdun nice mutlu yıllara happy6 kiss3 wave blissy blissy blissy |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü BÜYÜK HARFLE YAZMAK YASAK AMA DUYGULARIMI İFADE EDEBİLMENİN BAŞKA YOLUNU GÖREMEDİM..NE SMİLELER YETRLİ NEDE BAŞKA BİRŞEY,BEN ŞU ANDA SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM..HEPİNİZİ SEVİYORUM..TURGAYIM,ETTERNAM,PİSİM, ELİFİM VE DİĞER ARKADAŞLARIM..BU YIL BANA SEVİNÇ ERKEN GELDİ...HANİ SIRRIMDA DEKLARE ETMİŞTİM YA,SEVİNÇLE BÜYÜMEK İSTİYORUM DİYE BU DOĞUM GÜNÜMÜN ERKEN GELMESİ BU YÜZDEN...SAKIN ÜZÜLMEYİN ERKENMİŞ DİYE SİZ BENİ SEVİÇLERE BOĞDUNUZ..ALLAHTA SİZİ SEVİNDİRSİN...EHHHH..DEVİRDİK YARIM ASIRI ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI,SAĞLIKLI,SEVGİ,SAYGI,DOLU BOLUK, ZENGİNLİK İÇİNDE GEÇEN ÖMÜRLER VERSİN...TURGAYIM ŞİİRİNİ KAYDEDİCEM VE DAİMA SAKLIYCAM..GÖNLÜNE SAĞLIK..ETTERNEM, PİSİM..ELİFİM,FLOVERİM,LERZANIM,VE COŞKUNUM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILI SEVGİLER |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü sevgili hayalayaz, doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara 25889 k8908 derty skan67 guitar |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü sağol dost78 çok sağol |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü İyiki varsın HAYAL ABLA...İyiki bu dünyada bedenlendin.....Işık saçıyorsun.... |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü güzel sesin, güzel yüreğinle iyi ki varsın.... iyi ki doğdun ve seninle iyi ki tanıştım... smil56 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Doğum günün kutlu olsun ablacım, hep beraber nice senelere inşallah. Allahıma şükürler olsun ki seninle tanışmayı kısmet etti bana. |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Hayalayaz abla bu gün sanki sizin doğum gününüz değilmiş gibi geldi bana hem yazılarından hemde doğum günü yaklaşanlar kısmındaki isminizin koyulaşmamasından.. b456 Doğum gününüz gününüz kutlu olsun.İyiki varsınız,iyiki buradasınız ve iyiki burada sizinle karşılaşmışım... (doğum gününüz gelince hatırlarsınız) hismiley |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü yeni yaşınız dilerim ki başarı,mutluluk ve en önemlisi iç huzur getirsin. |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Nice yıllara Hayalcim, mutluluklar senin olsun inşallah kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Sevgili Hayal Hanım. Doğum gününün kutlanması adeta bir yarışa dönen (sevgiyi bir an önce sunma manasında) ve kısa zamanda birçok kişinin sevgi ve saygısını kazanmış bir insan olarak mutluluğunuzun daim olması dileğiyle. Doğum gününüz kutlu olsun. |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü canlarım özellikle yazmadım benim sevincim sürsün diye...aslında doğum günüm 08-08- yani yarın...çekim yasasını sevinçler için devereye soktum ya...yaradan bana ne kadar sevildiğimi gösterip sevindiriyor işte...baksanıza korkunç oğlum, tüm sevenlerim..ve benim sevdiklerim. yani sizler, hepimiz burdayız bundan daha güzel mutluk varmı ...yarım asırı devirdik nasııl olsa...ha bir gün önce ha bir gün sonra...doğum günü değilde sizlerin sevgisini görmek çok güzel allah hepinizin pırıl pırıl gönüllerine göre bir hayat nasip etsin |
Hayal İçin Süpriz Doğum Günü Videosu Begüm ve Burcu'dan...da mutlu yıllar deniliyor |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü doğum günün kutlu olsun hayal abla mesajları görünce imrenmedim değil yani :) nice nice mutlu yıllar diliyorum... ayrıca yaratıcı imgeleme meditasyonununa katıldım harika bi programdı çok teşekkür ederim.... |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü http://img325.imageshack.us/img325/3160/pasta3ok.jpg biraz geç oldu kusura bakma ama giremedim pek nete sadanim |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Alıntı:
|
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlık ve mutlulukla.... alk78 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Hayal ablacım...Doğum günün kutlu olsun...Herşey gönlünce dilediğin gibi olsun.... Mutluluk, huzur, sağlık hep seninle olsun.... actionsmile |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü vayy ustam benimm iyi ki dogmuşun bea gulensmiley dogum günün kutlu olsun ablam benimm uy897 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü BEGÜM VE BURCU duygulandım...gözlerim doldu hayır dedim kendime ağlamayacaksın...yarım asırdan sonra artık sen gülerek, gülümseyerek belli edeceksin duygularını...dumadı yaşlar...dinlemediler beni...aktılar...şen şakrak..gözyaşları...gözyaşı da şen şakrak olurmu demeyin..sevinince oluyormuş bende yeni öğrendim...ikinizede çok teşekkür edrim...ben sizi seviyorum..sizler tarafından sevilmekte çok hoşuma gidiyor bilesiniz.. çok teşekkür ederim... aslında önce alim'e teşekkür etmem gerekirdi..önce meditasyonu kaydedip dün gece hayatımı kurtardığı için..ve bu güzel videoyu hazırladığı için..aliiiiiim çok çok çok pek çok teşekkürler ederim.. atakancığım çok teşekkür ederim... coşkun sen çok aydınlık ve çok dikkatli bir adamsın... biliyordum, söylediler ...08-08-08- tarihindede birlikteyiz inşallah.. venüsüm,bcang'ım, avi 907,korkunç oğlumcum,cnb,murat,angel, ramtha,ve dost 78çok çok çok teşekkür ederim ve dünden beri doğum günümü kutlayan tüm dostlarım,arkadaşlarım...çocuklarım...beni çok sevindirdiniz,bana ramazan bayramıyla,kurban bayramını bir arda yaşattınız allahta sevinçleri sizlerin omuzlarından eksik etmesin.. emelim sende şu anda geldin sanada çok büyük büyük teşekkürler |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Iyi Seneler diliyorum bende sevgili hayal Hersey gonlunce olsun |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü iyi ki doğdunuz hayal hanım |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü hayal alemimm nice yaşlara ....:) mutlu yıllar |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü denisse.saime ve ayşe..çok teşekkürler |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Geç oldu ama Hayal Fatmada buradan kutlamamı rica etti o tarihte Bursa yollarında okul işlemlerinden dolayı haberi olmamış sonra da numaran olmadığından arayamamış Yeni Yaşını kutluyor wave |
bursa grubuna birini daha mı kazanıyoruz? |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Mezun oldu artık bu sene iş bakıyoruz buraya getireceğiz kızımızı 44 Hayırlısıyla |
bu arada meditasyonlar çok şahane ama maalesef takip edemiyorum düzenli bi şekilde :( umarım yakında bununda mp3lerini yaparız :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 AM. |