Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=284)
-   -   İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=12571)

Pamukk 14-08-2008 10:17 PM

Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!!

çok üzüldüm sanemce emb23 emb23 bu iş arama sürecinde hep pozitif olmak zorundayız hep olumlu düşünmek zorundayız biliyorum ama bizim gibi huzurlu ve daimi çalışacağı işi bulmaya çalışanlar için her daim böyle kalmak çok zor oluyor..Ben de kendi adıma zor günlerden geçiyorum ve seni çok iyi anlıyorum..Yolun neresinden dönersen kardır demişler,senin için hayırlı değilse varsın öyle olsun arkadaşım...İnşallah buraya gerçekten mutlu olduğumuz işleri bulduğumuzun haberini yazdığımız gün gelir ve o gün deriz ki ,işte biz bu günü bekliyorduk,işte biz bu gün için sıkıldık üzüldük...Allah bize o günleri tez zamanda göstersin şu anda başka birşey istemiyorum sanemcecim...

ametist 14-08-2008 10:42 PM

senin adına en iyisi olacak .ayrıca ne biçim bi firma anlamadım ben .akılları sıra bedavaya ya da az para vererek milleti çalıştırıp kara geçeceklerini sanıyolar ama kendilerinin de piyasada dikiş tutturabilme ihtimalleri düşük .bu kafayla ooo asıl düşünmesi gereken onlar.sen en fazla bi süre işsiz kalırsın ama bulursun sapkal89 ama onlar bu kafayla bu salak mantıkla çoook uzun zaman cepten yerler bence neseli56.herneyse sağlık olsun yakında çok daha güzel haberlerini alacağımıza eminim thumbsanim

sevgilerle kiss3 smiliyface

Novos 14-08-2008 11:01 PM

sanem ablacım hayırlısı olsun, bir hayır vardır bunda da, olacak inşallah. çok yakında istediğin bir işe gireceksin, hissediyorum bunu, kutlama yakındır.
smiliyface gönlünü ferah tut hismiley

sanemce 14-08-2008 11:35 PM

olacak evet.. nasıl olacak bilmiyorum ama başka çaresi yok... arada bir yoruluyorum, sanki tükendiğimi hissediyorum ama pes edemem öyle bir lüksüm yok..
hepinizi çok seviyorum kiss3

Belgin ∞ 14-08-2008 11:45 PM

Yakında daha güzel bir iş bulacaksın sanemce.Hemde tam istediğin gibi.Kapılar açıldı artık bir kere artık kapanmaz. neseli56

cicek1973 15-08-2008 12:08 AM

selam

bende inanıyorum iyi ve güzel bir iş bulacağına.
Verilen vaatlerin tutulmaması kadar kötü bişey yoktur iş hayatında.Çıkmakla çok iyi etmişsin ben bu vaatlere kanıpta 2 iş yerinde epeyce bir miktar para bırakarak çıktım.Bir tanesi çok şey vaat eden kendini çok büyük bir firma olarak gösteren bir firmaydı bana çok güzel pozisyonlar vaat etti.Ama ay sonu geldimi maaşımı bile veremedi ama ben yinede o güzel pozisyonlarda çalışmak için sesimi çıkarmadım sonuç birikmiş 2 maaş ve hala alamadım.Diğer firmada bana gelince sen idare et sen firmayı toparla ama ay sonu gelince çerez parası gibi maaş verdi benden sonraki eleman daha iyi şartlarda ve daha iyi maaşa çalışıyor.
Onun için iş hayatında nasıl başlarsan öle gider.çok çok iyi yapmışsın
alk78

sanemce 15-08-2008 12:27 AM

evet ablam.. arkadaşlar sağolsunlar enerjileriyle dualarıyla destek oldular ve mutlu sonuçlanmasıyla onlarda mutlu oldular..çabaların boşa gitmesi yönünde düşünceye kapılmalarından çekindim. hayır arkadaşlar hiçbir çaba boşa gitmez. arada olabilecek aksiliklerden bitanesini yaşadım ben..yılmayacağım.. daha iyisini, gerçekten beni hak eden yerleri hedef belirledim ve olacak inşallah

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
telefonda konuşurken şunu hissettim...( yanlış anladıysam affet) bu kutlamalardan sonra buraya girip işten çıktığını, bu işin şartlarının sana hitap ettiğini söylemeye çekindin..bir kere sen ve şifa vardiğimiz tüm arkadaşlarımız..şunu bilsinlerki...
eğer bir iş, sizn gelişmenize hizmet etmiyorsa..orada durmanın bir anlamı..yok..orada kaldığınız sürece ne siz verimli olabilirsiniz..nede işyeri sizin gelişmenize hizmet eder..bizler siz mutlu olabileceğiniz işlere sahip oluncaya kadar yanınızdayız...bunu bilin ve lütfen kendinizi üzmeyin...

allamıza şükürler olsun ki...istediğimiz işi, kısaca istediğimiz her şeyi kendimize çekecek yeteneklere sahibiz..tercih edilen değil, tercih edilen olabilecek donanımımız var...tüm işi olan ve iş arayan arkadaşlarımıza saygılı sevgiler kiss3

daha önce benimde başıma gelmişti Çiçek.. o yüzden uzatmanın bir anlamı yok.. iyi düşünüyoruz iyi olmasını istediğimiz için. daha önce çalıştığım firma ödeme yapmamıştı çok mağdur durumlarda kalmıştım..alacağımı da bırakıp çıkmıştım 2 ay çalıştıktan sonra.. beddua etmem öyle bir huyum yoktur ama ben çıktıktan iki ay sonra dolandırıcılıktan kapatıldılar mahkemelik oldular.. ne yapmak lazım bilmiyorum ki böyle şeyler yaşamamak için.. aslında biliyorum tamam biz çekiyoruz kendimize.. iyi düşünelimki iyi şeyler yaşayalım.. Hayal ablacım noolur kızma da bu vatandaşların çekim yasasından haberleri yok herhalde ki gelip gelip bizi buluyolar terli345

Mustang 15-08-2008 08:11 AM

Sanemce canım benim bak en kötüsü bile sana ne güzel bir şey fark ettirmiş sen artık ne istediğini daha iyi biliyorsun ve tercih ediyorsun .Bizlerde sende kendin için hayırlısını diledin inşallah yolda gelmesi yakın daha sıkı çekelimki gelsin.
Bizde ailecek zor günlerimiz oldu kendimizce çareler bulduk şimdi hatırladığımız zaman bulduğumuz çarelere gülüyoruz.Sende bir gün geri baktığında bu olaylara gülüp geçersin .Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM.