![]() |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! mutluluklarımız paylaştıkça artıyor Serkan kardeşim. inşallah senin adına da en kısa zamanda kutlamalar yaparız ark5 Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! çok sevindim smil56 yeni işiniz hayırlı olsun, bol kazançlar... Allah iyi yerlere harcamayı nasip etsin |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! evet güzel oluyo mehmet haklısın her günümüz kutlamalarla geçsin bizim thumbsanim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kiss3 Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! tebrik ediyorum sanemce alk78 yolun ve şansın hep açık olsun 8977 |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! Ben de çok tebrik ederim arkadaşım ,Allah hayırlı işler rast getirsin,mutlu huzurlu bir çalışma hayatın olsun.. ttli3 cat3500 Sıra bende inşallah aa34 |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! teşekkürler ark5 seninde mezuniyetini kutlarız inşallah f678h Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! hayırlı, uğurlu olsun. bolluk, bereket getirsin... |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! Selam Canım hayırlı uğurlu olsun kiss3 |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! uy897Oh bu kutlama ayı devam etsin hep böyle sevinçli haberlerle dolsun.Sanemce canım çok sevindim umarım hep istediğin gibi devam eder ve hep mutlu olursun .Yeni işinin sana hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim .Bol kazançlar. alk78 |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! canım benim...ne zaman mutlu haberi alıcaz diye beklerken kutlamak için geciktim.... utananadam bu aralar bizdede bir hareket ve heyecan var... blissy bir ara günlüğüme yazıcam bu haberi...önce seni tebrik edeyim.... canım yeni işin hayırlı uğurlu olsun... tender45 başarılı bol kazançlı olsun...her şey hayatında senin istediğin yönde gelişsin... wave umarım işinle ilgili güzel gelişmeleri bize aktarırsın....sevgiler... hismiley http://img82.imageshack.us/img82/1076/1rose31433df8.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM. |