![]() |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! tebrikler sanemce super |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun gerçekten sırada pamuk var enerji gönderilen arkadasların böyle mutlu sonları hepimize umut oluyor.ben sanemceyi büyük bi şirkette hayal etmiştim.hersey çok güzel olacak smiliyface |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! bugün ilk gün... sevincli biran önce gelsede gelişmeleri bildirse... blissy umarım herşey yolundadır.... f678h çabukkkk gell merakta koma bizi..... wave http://img.blogcu.com/uploads/doktorsaglik_masabash.jpg |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! işe başlama partisini veda partisine çevirelimmi sevincli arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum mutluluğumuzu cani gönülden kutladığınız için ancak ben başka iş arıyorum y789 iş görüşmesinde bana söylenilenlerin hepsi boş çıktı. firmanın en eski çalışanı 3 aylık oda numunelik bir kişi. diğerleri bir haftalık, iki haftalık, bir ayımı doldurdum diyene rastlamadım. başlangıçta eğitim verileceği söylenmişti, iki gün önce başlayan kız işten çıkartıldı bugün..neymiş, yapamıyomuş.. eğitim falan hak getire yok öyle birşey..ben bu kadar personel sirkülasyonu olan bir yer görmedim. hatta birini görevlendirmişler, bugün sürekli iş görüşmesine çağırmak amaçlı telefon açtı. kaç kişiyi aradı bilmiyorum o kadar çoktu ki.. saat 10 da MOLAA dediler, çay molasıymış.. öğleden sonra 4 te MOLAA dediler, çay molasıymış. onun haricinde yasak..müşteri portföyü oluşturmak gibi bir zorunluluğumuz varmı diye sormuştum, HAYIR dendi firmanın yeterince müşteri portföyü varmış bize sadece bilgilendirmek kalıyormuş.. YALAN.müşterileri de kendimiz buluyormuşuk bugün onu gördüm..fevri davranmamak adına bugün konuşmadım ama, yarın bu şartlarda çalışamayacağımı söylemek için gideceğim ve başka arayışlara gireceğim. uzun süredir işsiz olabilirim ancak bu konuşulanlarla uygulamaların tamamen farklı olduğu bir yerde çalışmam gerektiği anlamına gelmiyor.. neyse birgünlük kutlama yapmış olduk wave |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! örtmenim...örtmeniiim... bişi söyliyebilirmiyiiim...(ah parmak kaldıran bi similey olcaktı şimdi) sevincli kabul etmiyorum... hih33 biz kutlamaya devam edelim...çünkü sana gelicek en güzel en hayırlı en kazançlı ve en huzurlu işi kutluyoruz...çünkü geliyor biliyorum yakında...sen yanlış anlamışsın canım... thumbsanim çünkü her işte bir hayır vardır...bu değilse diğerindedir hayır... super |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! hızımı alamadım daha anlatıcam y789 çalışanın sosyal hakları yerine getirilirmiş. PALAVRA. bana maaş artı her iş aldığımız müşteri için %5 prim denmişti, 40 müşteri sözleşmesinden sonra prime geçiliyormuş.. benden 3 hafta önce ve aynı pozisyon için başlayan kız bana verilecek olan ücretin 1,5 katını alacak ki zaten personel çalışma şartlarıyla ilgili yazılan bir bildiriden farkettim bunu. kıza da sordum ne kadar alacağını doğruladı. hiiiç kusura bakmasınlar ben işsiz olabilirim ama dişsiz değilim hehehe smil56 oh bee rahatladım uy897 arada aklıma gelen olursa ben yazarım yine girlhaha |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! biliyorum canımcım ondan bende tenezzül etmiyorum burnumu kaldırdım zaten hih33 onlar beni kaybettiklerine üzülsün ben hiç üzülmüyorum.. açık oynamadılar çünkü.. her şey konuşulur, kabul edilir veya edilmez.. neyse odur.. ötesi prensiplerime uymuyor. Alıntı:
|
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! Bu tip yerler çok havalı görünür. Profesyonel bir imaj sergilerler. Olmadık vaatlerde bulunur, elemanlara bir de üstünlük kurmaya çalışırlar. Fakat, vaatleri de, gerçek yüzleri de fazla geçmeden anlaşılır. İyi yapmışın bence. Evde otursan, böyle yerlerde çalışmaktan daha iyidir. super |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! Alıntı:
BOSS truizm calısmadım ama bi yakınım calısdı :P üzülme ablacım hakkında hayırlısı ne ise o olsun super umuyorum kalbin kadar temiz kendin kadar fevkalede mukemmel super ötesi bi iş yeri seni bulur . |
Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! rt67 ooo67 amannnn ablam sende ... terli345 erken farketmişsin bak ne güzel ya senide o kız gibi 1 ay sonra kapının önüne koyuyoruz deselerdi sadanim bencede onlar kaybeder dlckrn bak şimdi bu başlık çekim yasasının bi uygulamasıydı... 44 eminim yeni kapılar açacaktır super bizde burdan devam ederiz.... blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM. |