| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sürecin kısamı oldu ne kadar zamanda gerçekleşti...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sürecin kısamı oldu ne kadar zamanda gerçekleşti
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar atakan by bir ara hediye yeniden düzenlenmiş daha etkili bir kilo ile ilgili telkin verecekti. Acaba verildi de ben mi kaçırdım.çünkü site gün içerisinde çok fazla değişiyor güncel başlıklar açısından. |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba yeni üyeyim yaklaşık 5 gün oldu telkinleri dinlemeye başlayalı değişim inanılmaz buraya fotoğraflarımı ekleyeceğim hedeflediğim kiloya kavuşunca kendinize iyi bakın:) |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Burdaki kilo verme telkinini dinlemedim ama şimdi indiriyorum.Ben şunları yaptım kendime ince bir kadın resmi seçtim internetten.Ve düşmek istediğim kilonun yazılı olduğu tartı resmi.İkinisini birleştirip masaüstü resmi yaptım.Ve hergün "Zayıfım,sağlıklıyım." diye tekrarladım.Kendimi daha önce bana olupta sonradan içine giremediğim sevdiğim pantalonumun içinde hayal ettim.2,5 ayda 10 kilo verdim.Geriye 3 kilom kaldı.Telkinide dinleyerek onuda vericem inşallah..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bu gün 2 haftam bitiyor :) 3 kiloyu tekme tokat kovdum hayatımdan herhangi bir kilo hedefim yok zira fazlam 20 kilo ne kadarını kaybedersem okadar iyi diyorum kendi kendime öyle resimlere falan bakmıyorum başkaları ile kıyaslamıyorum kendimi esasen ben bu kilomda bile son derece güzel göründüğümü biliyorum fakatttt biliyorum ki sadece gençliğe has :) günler süren açlık sinir bozukluğu ve her gece yatmadan önce kendine söylediğin yalanlar bide baktım mutsuz-negatif-bahaneler içinde kaybolmuş birine dönüşmüşüm mutsuz olunca daha bi şişman hissediyor insan kendini ağırlık eden şey kilolar değil aslında zihnine kazıdığın o kocaman kocaman engeller bide fark ettim ki ne kadar büyütürsen gözünde okadar devleşiyor okadar aşılmaz oluyor mutsuzluk hele öyle bi kaplıyor ki hayatının her yanını aslında sana olan ilgisinden hiç bir şey kaybetmemiş eşinin senden hoşlanmadığını düşünüyorsun aptal gibi ama anlamıyorsun ki değişen sensin senin beynin o hala sabahları senle kahvaltı yapmaya bayılan seninle politikadan sanattan kültürden bahs etmek için yada sadece dedikodu yapmak için işten kaytaran adam o hala sana akşamları eve geldiğinde kocaman sarılan adam:) ama her bakışına farklı anlamlar yükleyip kendini mutsuz ettiğin gibi onuda çekiyorsun cehennemine mutsuzluğun sonra kanser gibi ilerlerken bakıyorsun sorunlarla başedebilme yüzden diplere vurmuş uça uça gittiğin mesainin nasıl bittiğini anlamadığın işin senin için çekilmez azap olmuş hatta abartmışsın olayı senden başka herkez suçlu hep aynı soruyu sorup cevap bulamayınca yada bulduğun cevaba kendin bile inanmayınca başa dönüyorsun neden!!!! kilit soru bu bu soruyu sormayı bırakmayı başardığın an her şeyin rengi öylesine hızlı değişiyor ki artık arkasından ıslıklar çalınan o gencecik kız olmadığın için neden bukadar üzülüyorsun ?? son ''neden'' sorusu benim için buydu ve sonra kabullenme aşaması başlıyor evet artık yaş 30 (yaşlı değilsin aslında ne aptalca geliyor şimdi bu yaşı yaşlı bulmak) evet artık çok kilolulu bi kadınsın peki bu neyi değiştirdi hayatında dolaptaki giysilerin dışında saçların hala aynı yüzün değişmedi hala aynı bakıyorsun hala seni seven arayan ilgilenen dostların ailen ve çok iyi bir evliliğin var eğer bu insanlar senden vaz geçseydi bile bunun tek suçlusu gene sen olurdun şanslısın ki onlar senin gibi kolayı seçmedi hala makyajını yapıp güzel şeyler giyince iyi görünüyorsun ve en önemlisi hala fiziksel olarak sağlıklısın peki sorun ne ?? sorun düşünme biçimin kendine ne gözle baktığın kabullen sukunetini koru ve çalış bir şeyler değişicek az veya çok ama muhakkak değişecek yeteri kadar çalışırsan yeteri kadar istersen neden olmasın açlıktan nefret ediyorum ama aç kalmam gerek! aç kalmana gerek yok kendini suçlamaktan vaz geç ye iç hayat yemeden içmeden güzel olamaz ki zaten ama dur demeyi bil bedenin sen ne verirsen onu alır bu kadar şeyi 3 kilo için yazmadım:) ben sadece telkinlerden sonra 3 kilo verdim ya öncesi?? tam 116 kilo bu zavallı iskeletime yüklediğim ağırlığın miktarı sadece kilo vermeye değil başka şeylerede odaklanmak lazım esasen nasıl daha kaliteli biri olurum nasıl daha mutlu nasıl daha eğlenceli nasıl daha aranılan ben neler mi yaptım geçtiğimiz yıl mart ayında hayatımı masa yatırdım yarım yamalak bildiğim konuşmaktan korktuum ingilizceyi ilerletmeye karar verdim ilk yaptığım şey buydu artık akıcı şekilde kullanabiliyorum bu dili kendime yeteneklerim doğrultusunda bi meşkale buldum corel ve photoshop öğrenmeye başladım artık eşimin yaptığı internet sitelerinin logo ve tasarımlarını ben yapıyorum bu bana kendimi öylesine işe yarar hissettirdi ki hem o çok sevdiğim adamın sırtından bu yükü almak ekonomik olarakta önümüzü açtı artık bir siteyi ikimiz birlikte yarı zamanında teslim edebilir olduk düzelen ekonomi haliyle daha sorunsuz bi hayat getirdi daha sorunsuz hayat daha mutlu insan anlamınada gelir derken 116 kilo azar azar gitmeye başladı ben o esnada diyet spor falanda yapmıyordum sadece daha mutluydum daha aktif pantolonlarımın bol geldiğini görünce e biraz kasayım olacak sanki dedim sordum soruşdurdum bi doktor arkadaşımla konuştum bi isim önersin banada bi diyetisyene gideyim demiştim önce o arkadaşım bana ''günde 6-7 öğün ye ana öğünlerini 500-600 kalori araları ise 50-10 aralığında tut her gün en az 10 dk yürü içinden gelirse tutma kendini daha çok yürü ve muhakkak su iç '' dedi son derece kolay geldi ilk başlarda okadar suyu içmek zor geldi ama 3-4 günde bir tuvaete çıkan ben her gün bazen günde iki kere tuvalete çıkar oldum sivilcelerim geçti tertemiz bir cildim oldu iyice gaza geldim attım kendimi kuaföre saçımı değiştim kendime yeni giysiler aldım evden çıkmayacak olsam bile her gün hafif bir makyaj yaptım evde bile güzel şeyler giymeye başladım daha bakımlı daha neşeli daha üretken olmak nasıl bir motivasyon kaynağı size anlatamam hiç bir şey zor gelmiyordu artık zamanım hiç boş geçmiyordu illaki bi işim oluyordu çalışıyordum evim tertemizdi yemekler yapıyor arkadaşlarımı eve çağırıyor fink fink geziyordum işte o boş geçmeyen zamanlarımdan birinde burayı keşfettim :) almanca öğrenebilirmiyim acaba derken google araması beni buraya atıverdi şimdi 87 kiloyum son 3 kilom diğerlerine nazaran daha kolay gitti eğer bu yazıyı sonuna kadar okuduysanız size bir özür borçluyum gözlerinizi çok yormuş olmalıyım ama yapılamayacak hiç bir şey yok hayata gülümsediğiniz zaman o kahkahalar atıp yumurcak çocuklar gibi etrafınızda neşe ile koşuşturmaya başlıyor son 1 yılda kendime öğrettiklerim kalan 29 yılda öğrendiklerimden çok daha fazla şey kattı bana sağlıcakla kalın :) | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sürecin kısamı oldu ne kadar zamanda gerçekleşti...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi