Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622066)

huriye_89 10-10-2012 05:46 PM

Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen.

bugün dışarı çıktım ve farkettim ki;fobim biraz biraz uzaklaşıyo benden.. eskisinden çok daha rahattım konuşurken ,muhabbet ederken. ve şunu söyleyebilirim ki bu illetln etkisinden kurtuldukça hayat bizim için daha yaşanılası bir yer olacak.evet ben eminim.=)

-Elya- 10-10-2012 05:56 PM

Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen.

Alıntı:

huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831795)
bugün dışarı çıktım ve farkettim ki;fobim biraz biraz uzaklaşıyo benden.. eskisinden çok daha rahattım konuşurken ,muhabbet ederken. ve şunu söyleyebilirim ki bu illetln etkisinden kurtuldukça hayat bizim için daha yaşanılası bir yer olacak.evet ben eminim.=)

Harika çok güzel :)) benim hayatım şöyle sabah uykusuz uykusuz okula git,somurtarak ders dinle,espri yapsalar bile beğenmeyip gülme,sonra okuldan çık,biraz ders çalış,nete gir,çık yine ders çalış. Sosyal hayatım yok işte (: arada bir yerlere çıkıyorum ama tat alamıyorum rutin hayata alışmışım.Evde oturunca da ben neden sosyal olamıyorum?diyorum..bi markete gidince bile millet bana bakıyor sanıyorum tip tip bakıyorum neye uğradığını şaşırıyor tabii.-şuan çok garip biri olduğumu hissettim- :P
Kısaca ne kadar sosyal olmak istesem de olamıyorum ben.Sen yine iyisin.

huriye_89 10-10-2012 06:02 PM

benim gidip geldiğim bi işim veya okulum bile yok sürekli evdeyim ama arada bi kendimi test etmek için çıkarım böyle =) ve her geçen gün daha iyiyie gittiğimi farketmenin verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaz yaşanır. ve ben inanıyorum ki, sen yakın zmanda iyi haberlerini vermeye başlayacaksın bize.

-Elya- 10-10-2012 06:13 PM

Alıntı:

huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831799)
benim gidip geldiğim bi işim veya okulum bile yok sürekli evdeyim ama arada bi kendimi test etmek için çıkarım böyle =) ve her geçen gün daha iyiyie gittiğimi farketmenin verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaz yaşanır. ve ben inanıyorum ki, sen yakın zmanda iyi haberlerini vermeye başlayacaksın bize.

Okulla sosyal olunuyorsa ben sosyalliğin dibine vurmuşumsmil56

Umarım ki öyle olur.Ama şuan doğru bile düşünemiyorum.Burda arkadaşım bile yok olsa bile pek samimi değiliz zaten kafa dengi de değiller benim gibiler aslında kendi hallerindeler. Ama ben böyle kardeş sayabileceğim bi dostum olsun her yere girelim çıkalım Ankara'yı talan edelim isterdim.Ama malesef yok.Derdimi dinleyen de yok.Eğer anlatsam dinlerler ama anlamazlar.Bi anlayan sizsiniz. İyiki siz karşıma çıkmışsınız :)

sweeet 10-10-2012 07:05 PM

Bu yaşadıkların yüzünden kendini değersiz hissetme çünkü değerlisin. Arkadaş meselesi şanstır bir yerde bir yerde de frekans meselesidir. Sürekli aynı sorunu yaşıyorsan ilişkilerinde bazı tutumları ve onlara bakış açını değiştirmelisin. Bu konuda olumlamalar da olumsuz kalıpları yıkmana yardımcı olur telkinler de. Yine insanları çokça sev, koşulsuzca sev ama gitmeyi seçtiklerinde onları bu kararları için özgür bırak. Üstüne düşme kendini de üzme.

Sevgiler.

-Elya- 10-10-2012 07:17 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831805)
Bu yaşadıkların yüzünden kendini değersiz hissetme çünkü değerlisin. Arkadaş meselesi şanstır bir yerde bir yerde de frekans meselesidir. Sürekli aynı sorunu yaşıyorsan ilişkilerinde bazı tutumları ve onlara bakış açını değiştirmelisin. Bu konuda olumlamalar da olumsuz kalıpları yıkmana yardımcı olur telkinler de. Yine insanları çokça sev, koşulsuzca sev ama gitmeyi seçtiklerinde onları bu kararları için özgür bırak. Üstüne düşme kendini de üzme.

Sevgiler.

Yorumun için teşekkür ederim ve dediklerini kaaleye alacağım.
*çok yardımcı oldunuz,çok sağolun hepiniz.
Suçluluk duygusu telkinini dinliyorum bakalım faydasını görebilecek miyim.
:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM.