![]() |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Alıntı:
|
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Alıntı:
Biz konuşmayınca da kötü biri olduğumuzu düşünüyorlar. Ama tek sorun çekingenlik! Başka bir şey yok. Artık soruna değil de çözüme odaklanalım bence.tender45 Neler yapmalıyız? Neleri yapanlarda düzelme görüldü? İşe yarayan terapiler veya iyi hissetmemizi sağlayan yazılar neler? Artık bunları paylaşmalıyız. Sorunumuzu biliyoruz da ee çözüm? Asıl çözümü bilmeliyiz ki uygulayıp hayatımızı değiştirebilelim. Herkes öneride vs. bulunabilirhismiley |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. İlginc bi fikrim var arkadaslar,burdan paylasiyim dedim.Belki forumda daha once de biyerlerde konusulmustur bilgim yok.Sosyal fobi tedavisinde psikiyatrlar biliyosunuz antidepresan ozellikli ilaclar yaziyolar acaba depresyon dunde kaldi telkininin de boyle bir etkisi olabilir mi.Tartismaya acik..Ben de dusunuyorum sahsen su an...¡!(; |
|
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. sosyal fobinin kendine özel telkini var zaten.ama belki depresyon dünde kaldı fobinin etkilerini bi nebze azaltabilir,denenebilir bence. |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Benim de bir sorum olacaktı size.. Umarım gören herkes cevap verir fikirlerini söyler... Şimdi benim 2-3 gün önce tanıştığım bi arkadaşım vardı -sanaldan- bugün tartıştık ama ikimiz de haksızdık boş yere kalp kırdık ve beni sildi ve ben buna çok üzülüyorum nedenini bilmiyorum sanırım çok çabuk bağlanma sorunum var. Bi de bunu bıraktım şunu düşünmeye başladım ben kimle tartışırsam tartışayım aynı derece üzülüyorum.. 1-2 senelik çok yakın bir arkadaşım vardı ki tartışmıştık ağzına almadığı lafları söyledi bana ve çok kalp kırdı. Ve ben de ona aynı derece üzüldüm bu kez tartıştığım kişiyle. Yani bi insanı iyice sevip, hayatıma dahil etmiyorum hemen baş köşeye koyuyorum. Onlar içinse silmek çok basit, hiç de üzüldüklerini sanmıyorum davranışları onu gösteriyor. Ama ben neden silip atamıyorum?Neden bu kadar çok önemsiyorum? Bu olumsuz düşünceden kurtulmak istiyorum artık :( |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. insanların hakkında ne düşündüğünü veya sözlerini fazla önemsiyor olmayasın.. |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Evet işte sorun burda.Nasıl düzeltebiliriz bu sorunumuzu? |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. bu konuda telkin vardı insanları gereğinden fazla önemsememe telkini ama yinede araştır zeynep işde buradan telkin linkini bulabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ri-onemsememe/ buradan da indirebilirsin ama önce telkin içeriğine bakmanı tavsiye ediyorum..http://www.telkinmp3.com/telkinler/4...nemsememe.html |
Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Yardımın için teşekkürler,hemen indiriyorum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |