![]() |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Ya ben niye saati görememişim :( Kaçırdım. Bundan sonrakini 1 gün önceden kararlaştıralım...Hepiniz niyetleri gerçek olsun.... :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İyi de zaten biz orada adı yazılan her arkadaş için niyette bulunduk. Yalnız bir sorun var tabi ki. Burada ki isimlerinizi biliyorum. Oysa ismini bildiğim arkadaşlarıma ismiyle dua ettim. Size katıhal fiziği demek zorunda kaldım:)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Bi dahakine ben de katilabilir miyim? Saatini onceden kararlastiralim sevgili katıhal fiziginin de dedigi gibi :D Annie hall'e gitmesin iyi niyetler bu arada Elif'im ben. Elif'e gelsin :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Aslında her ayın 13, 14 ve 15 inde 3 gün üst üstede yapabiliriz bence. O zaman şimdiden kayıtlar başlasın :)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Tamamdir anlastik. Tarihler de akilda kalici hem, maas gunlerim :)) Hayatta unutmam :)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) iyiymiş, bir taşla bir kaç kuş desenize. :) Darısı başıma |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) arkadaşlar ben de kaçırdım. yani hangi ve saat olacağını farkedememişim oysa yazıyormuş sad456 inşallah bundan sonrakileri kaçırmam. çok teşekkür ederim benim adım da var listede. Allah kabul etsin dualarınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada benim adım Serpil, Elif kızımın adı... |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Bahaneyle sizleri tanımış olduk. Serpiller genelde sarışın olur sen de öyle misin? Eliflerse esmer:) Bu benim tespitim bağlayıcılığı yok yani:) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İsimler sorun değil takma isimle de olur böyle çalışmalar.Biz ismini okuduklarımız katılmamış olsalar bile onlara fayda eder. Telafi etmek isteyenler o saatte okuyormuş gibi niyet edip eksiğini tamamlayabilir. En azından baştan niyet edip de katılamayanlar. her ayın 14-15-16 sı olur. Giderek büyüyen bir enerji ve üçüncü gün vurucu darbe şeklinde bir imaji,nasyon canlandı gözümde. Benim imgemde bu çemberin rengi hem mavi ve beyaz ışıklarla dolu. Hepinizin niyetleri ve enerjileri çok güzel. Teşekkürler. Başlığı da yeniden güncelliyorum. Farklı konularla ilgili özel çalışmalar da yapabiliriz. Fikirlerinize açığım, bekliyorum. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Sweeet ayın 14 ü dolunay değil mi? Böyle olunca 13, 14, 15 gibi geliyor bana tabi ısrarcı değilim. Yanılıyor da olabilirim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |