![]() |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Bensiz çalışma he işte böyle ben yokken de olun bir arada. Yakında aranızdayım yine hepinizi ayrı özledim beni de unutmadığınız için teşekkürler duygulandım Sevgiler. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) şu çalışmaya birtürlü denk gelemedim.:( |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Ben de varım haticeeeem :) döndüüüüm. Yok mu arttıran? |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Yarın yine ve yeniden çemberi toplamaya ne dersiniz. Serbest bırakıyorum. Kim nasıl katılmak isterse o şekilde katılsın. Dua ile katılmak isteyen dua ile enerji göndermek isteyen enerjileri ile, imgeleme ile çalışan imgeleme vs. Nasıl isterseniz. Ne dersiniz. Özellikle belli bir sorunu olan ve bu konuda şifalanmak isteyenler de bir kaç cümle ile durumlarını belirtirlerse süper olur. Ya da şu çalışmayı mı yapsak her birlikte bilemedim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...calismasi.html Görüşlerinizi bekliyorum. Ne olursa olsun yarın için bir çalışma yapalım. Şimdi elleri görelim. Kimler yanımızda? |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Ben her türlü "varım" diyorum :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) iyi olur, isteyen serbest katılıyor da nasıl oluyor, herkes kendisi için mi, yoksa birlikte başkası için mi, perşembeyi cumaya bağlayan gece olması da çok iyi olur, |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) ben de varım 956k |
Cevap: ÇALIŞMA İÇİN ÖN HAZIRLIK Alıntı:
|
Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |