![]() |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Alıntı:
Mesela belli konularda yaşadığımız olumsuzlukların sona ermesi için dua edeceğiz. Özel bir durumu olan belirtebilir. Kimse bir şey belirtmezse genel konularda bir metin de hazırlanabilir veya bulunabilir. Özel sona ermesini istediğiniz durumlar varsa şu yakma çalışması da güzel olur. Çemberin sonunda katılan insanların oraa varlığını hissetmek ve bir çember etrafında toplandığımızı imgelemek enerjyi daha da arttırıp çalışmaya son noktayı koyacaktır. Burada bir olmak bir başkasının hayrına vesile olabilmek değerli. Grup çalışmalarını çok seviyorum. İsterseniz Perşembe de yaparız. Benim için perşembe uygun değil ama bir şekilde katılmayta çalışırım. Şimdilik çembere katılanlar: Işıklı yol serpilelif yarimistanbul sweeet Eee başka katılan yok mu? Haydi elleri görelim. :) Teşekkür edenler de mi katılacak? Onlar da bir ses versin. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Malum bugün dolunay var. Biraz dolunayın enerjisi ile ilgili bilgi paylaşayım dedim. Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Geç kaldım mı; ben de katılmak isterim... |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) bende katılmak istiyorum :-) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Herkesn burada mı geç kalmadınız ben kendi adıma sizi de katıcam. Katılanlar: Işıklı yol serpilelif yarimistanbul sweeet katıhal fiziği exilee24 |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Nefes çalışmasını unutmadan başlayalım :) Ben kimin kurtulmak istediğini alışkalık varsa onun için, kimin affetmek isteyip de affedemediği varsa onun için niyet edicem. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) ben dilekleri gerçekleşsin. ruh eşlerini bulsunlar ve sonsuza dek birlikte olsunlar niyet ediyorum. Ve bolluk, bereket hayatlarının her alanına dolsun, sevdikleri işleri yapsın ve başarıyı yakalasınlar. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İhtiyacınız Olanın,En İhtiyaç Duyduğunuz Anda Karşınıza Çıkmasını Seçiyorum:))) Şifanız Bol, Mucizeleriniz Daim Olsun:))) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) amin arkadaşlar OL sun o halde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |