![]() |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( Korkularınızı beslemeyin. Sevgiler sapkal89 |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( Alıntı:
|
y789 |
hehe evet aşık galibaatender45 |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( dikkat ederseniz iliskilerdeki bu supheler ne kadar bos zamanınız varsa o zaman cıkmaya baslıyor .. oyuzden sevdiginiz yapmaktan zevk aldıgınız bişeylerle ilgilenmek yada degişik hobilerle bos zamanlarınızı doldurmak aklınızdan bu tur supheleri uzaklastırmak icin iyi bir yol . boylece onsuz zzamanlarınızda aklınız onunla mesgul olmayınca gereksiz huzursuzlukta kaybetme korkusu da ortadan kalkmıs oluyor ve birlikte oldugunuz anlar daha degerli oluyor .. yasadıgımız anın tadını cıkartmak en guzeli degilmi ? |
kesinlikle!boş zmanda oluo gereksiz şüpheler bnde farkettimi kendimi gezmeye veriorum zaten.s456 |
şüphelerim oldukça azaldı bakalım bunda karşı tarafın çook etkisi var tabi.. ama hala arada şeytan dürtmüyor değily789 |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( desteğiniz ve ilginiz için çoookk teşekkür ederim arkadaşlar :) iyi ki varsınız :) |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( duygularını hiçe sayman doğrumu onunla ilgili şüphen varsa bu onun sana o güveni vermediği içindir ve belkide şüphelerin doğrudur benim hayatımdada öyle birir var ama hiç takmıyorum artık akışına bıraktım biliyorumki ondan bi halt olmaz hislerimiz önemlidir |
canım çemkirip rahatlamak istioy789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM. |