\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   şüphe beynimi kemiriyor :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613227)

Işıldayan Safir 15-06-2010 11:50 PM

Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :(

Korkularınızı beslemeyin.

Sevgiler sapkal89

fairy 16-06-2010 12:00 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752381)
Korkularınızı beslemeyin.

Sevgiler sapkal89

haklısın... korktukça başına geliyor :(

lupita 16-06-2010 12:36 AM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752375)
canım benim bizim ilişkimiz 7.5 aylık bir ilişki :) 2 ay öncesine kadar herşey harikaydı..benim ona karşı büyük bir hatam oldu işte bu şüphelerim yüzünden..ondan dolayı bana çoooooookkk kırıldı..bu ara ev ve iş yerinde de sıkıntıları var.. bir de ben eklenince herşey üst üste geldi..şüphelendiğim kişi de malesef iş icabı uzak duramayacağı biri. bir de benim hassas olduğumu bildiği için o konuda üstüme üstüme geliyor bu da şüphelerimi artırıyodu.. ama 2 gündür ben aramıyorum o aramadan cvp vermiyorum.. baktım o beni arıyor ooohh beee:D aslında şu politikayı uygulamak geldi içimden; bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :) galiba o benimy789

kuzum zaten bizimkide okadarlıky789 aşık aşık için rahat olsun arada yap böle ii oluo şüphelendimi çemkiriveriom aramıom eskisi gibi yada, hemen düzelio
y789

fairy 16-06-2010 01:11 AM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752386)
kuzum zaten bizimkide okadarlıky789 aşık aşık için rahat olsun arada yap böle ii oluo şüphelendimi çemkiriveriom aramıom eskisi gibi yada, hemen düzelio
y789

ben de çemkircem de uygun zamanı bekliyomy789

hehe evet aşık galibaatender45

SYRINKS 16-06-2010 12:18 PM

dikkat ederseniz iliskilerdeki bu supheler ne kadar bos zamanınız varsa o zaman cıkmaya baslıyor ..
oyuzden sevdiginiz yapmaktan zevk aldıgınız bişeylerle ilgilenmek yada degişik hobilerle bos zamanlarınızı doldurmak aklınızdan bu tur supheleri uzaklastırmak icin iyi bir yol . boylece onsuz zzamanlarınızda aklınız onunla mesgul olmayınca gereksiz huzursuzlukta kaybetme korkusu da ortadan kalkmıs oluyor ve birlikte oldugunuz anlar daha degerli oluyor .. yasadıgımız anın tadını cıkartmak en guzeli degilmi ?

lupita 16-06-2010 05:42 PM

Alıntı:

SYRINKS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752491)
dikkat ederseniz iliskilerdeki bu supheler ne kadar bos zamanınız varsa o zaman cıkmaya baslıyor ..
oyuzden sevdiginiz yapmaktan zevk aldıgınız bişeylerle ilgilenmek yada degişik hobilerle bos zamanlarınızı doldurmak aklınızdan bu tur supheleri uzaklastırmak icin iyi bir yol . boylece onsuz zzamanlarınızda aklınız onunla mesgul olmayınca gereksiz huzursuzlukta kaybetme korkusu da ortadan kalkmıs oluyor ve birlikte oldugunuz anlar daha degerli oluyor .. yasadıgımız anın tadını cıkartmak en guzeli degilmi ?

kesinlikle!boş zmanda oluo gereksiz şüpheler bnde farkettimi kendimi gezmeye veriorum zaten.s456

fairy 18-06-2010 08:10 PM

Alıntı:

SYRINKS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752491)

haklısın.. ama inan boş vaktimde gelmiyor.. ders çalışıyor oluyorum birden bire giriyor aklıma ve hooooppp bütün konsantrasyon dağılıyor...

şüphelerim oldukça azaldı bakalım bunda karşı tarafın çook etkisi var tabi.. ama hala arada şeytan dürtmüyor değily789

fairy 18-06-2010 08:11 PM

desteğiniz ve ilginiz için çoookk teşekkür ederim arkadaşlar :) iyi ki varsınız :)

nevin aydoğmuş 18-06-2010 09:13 PM

duygularını hiçe sayman doğrumu onunla ilgili şüphen varsa bu onun sana o güveni vermediği içindir ve belkide şüphelerin doğrudur benim hayatımdada öyle birir var ama hiç takmıyorum artık akışına bıraktım biliyorumki ondan bi halt olmaz hislerimiz önemlidir

lupita 18-06-2010 10:33 PM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752985)
haklısın.. ama inan boş vaktimde gelmiyor.. ders çalışıyor oluyorum birden bire giriyor aklıma ve hooooppp bütün konsantrasyon dağılıyor...

şüphelerim oldukça azaldı bakalım bunda karşı tarafın çook etkisi var tabi.. ama hala arada şeytan dürtmüyor değily789

ayyy beni şuan nasıl dürtüo anlatamam meselay789
canım çemkirip rahatlamak istioy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM.