![]() |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( Alıntı:
bnm bundan önceki öleydi çok ağladım sonra toparlandım napıorum ya dedim bu adamla hiçbişi olamaz hayatım boyunca ağlayıp, acaba napıo die gerilerek mi geçircem dedim ve inan aşk bitio bi koydum kafaya unuttum 6ayda(şimdi çok pişman yaptıklarına ama bende bitti istemiorum artık seni dedim),herşey beyinde bitio. 4sene çıktığım vardı ondan öncede, aşk bitio ama sevgi saygı korumak önemli o kıskançlık krizlerinde beni kaybettii. oyüzden bırak ona belli etme öenmli hissettrme noldu bu kıza desin acaba sevmio mu die düşünmeye başlasın ozman anlar kıymetini... bide şunu unutma hiçbirşey senden daha önemli değil, insanın kendine ettiğini kimse kimseye etmez o kimki ya seni üzcek,kendi kendini üzüosun... |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( haklısın galiba... |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( bir de kaçan kovalanır derler ya gerçekten öle... |
|
Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin.. sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;) |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( Konuya maydanoz oldumy789 evet lupita sen erkekleri hakkaten çözmüşşün...aynen dediğin gibii herşey:) Korkulur sendensevincli |
khkh56khkh56 aynen dediğin gibi dediğine göre senden de korkulur canımy789 |
Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( burda muhabbet derin ilgimi çekti birden:D amaaaaannn her şeyi akışına bırakmak lazım...kendini sev kendine güven kendine bak ben saatlerce aynanın karşısında kendi kendime süsleniyorum iyi geliyo kız sende yap:D:D |
|
hehe olabilir valla :D süslenmek bana da iyi geliyo :D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM. |