\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   şüphe beynimi kemiriyor :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613227)

lupita 14-06-2010 11:57 AM

Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :(

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752038)
anlıyorum canım..inşallah biz de düzelir.. git gide kötüleşiyor çünkü :( inşallah herşey düzelir

biz bildiğin düzeldik güzelim hatta sensiz bi hayat düşünemiyorum falan dio bence sen kendini ona endeksledin ozman insan daha çok aşık oluo, biraz rahatla daha öncede aşık oldun sonuçta,eger seni üzücekse bu ilşki seni hep yıpratıcaksa sürekli bu halde yaşıcaksan psikolojin bozulur ömrünü yersin valla!
bnm bundan önceki öleydi çok ağladım sonra toparlandım napıorum ya dedim bu adamla hiçbişi olamaz hayatım boyunca ağlayıp, acaba napıo die gerilerek mi geçircem dedim ve inan aşk bitio bi koydum kafaya unuttum 6ayda(şimdi çok pişman yaptıklarına ama bende bitti istemiorum artık seni dedim),herşey beyinde bitio. 4sene çıktığım vardı ondan öncede, aşk bitio ama sevgi saygı korumak önemli o kıskançlık krizlerinde beni kaybettii. oyüzden bırak ona belli etme öenmli hissettrme noldu bu kıza desin acaba sevmio mu die düşünmeye başlasın ozman anlar kıymetini...

bide şunu unutma hiçbirşey senden daha önemli değil, insanın kendine ettiğini kimse kimseye etmez o kimki ya seni üzcek,kendi kendini üzüosun...

fairy 14-06-2010 12:02 PM

haklısın galiba...

lupita 14-06-2010 12:05 PM

bir de kaçan kovalanır derler ya gerçekten öle...

fairy 14-06-2010 11:22 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752085)
bir de kaçan kovalanır derler ya gerçekten öle...

doğru dedin valla kız lupita :) bugün hiiçç aramadım akşama kadar sonra baktım habire o beni arıyoy789

lupita 15-06-2010 12:22 PM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752175)
doğru dedin valla kız lupita :) bugün hiiçç aramadım akşama kadar sonra baktım habire o beni arıyoy789

hehehe :D:D bırak o düşünsün sen ne düşüncen ya bak seni nekadar üzmüüş psikologlara götürmüş şimdi biraz o üzülsün..

Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin..

sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;)

gnr 15-06-2010 01:00 PM

Konuya maydanoz oldumy789
evet lupita sen erkekleri hakkaten çözmüşşün...aynen dediğin gibii herşey:)
Korkulur sendensevincli

lupita 15-06-2010 02:34 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752262)
Konuya maydanoz oldumy789
evet lupita sen erkekleri hakkaten çözmüşşün...aynen dediğin gibii herşey:)
Korkulur sendensevincli

khkh56khkh56 aynen dediğin gibi dediğine göre senden de korkulur canımy789

renkli61 15-06-2010 02:37 PM

burda muhabbet derin ilgimi çekti birden:D amaaaaannn her şeyi akışına bırakmak lazım...kendini sev kendine güven kendine bak ben saatlerce aynanın karşısında kendi kendime süsleniyorum iyi geliyo kız sende yap:D:D

fairy 15-06-2010 11:41 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752251)
hehehe :D:D bırak o düşünsün sen ne düşüncen ya bak seni nekadar üzmüüş psikologlara götürmüş şimdi biraz o üzülsün..

Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin..

sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;)

canım benim bizim ilişkimiz 7.5 aylık bir ilişki :) 2 ay öncesine kadar herşey harikaydı..benim ona karşı büyük bir hatam oldu işte bu şüphelerim yüzünden..ondan dolayı bana çoooooookkk kırıldı..bu ara ev ve iş yerinde de sıkıntıları var.. bir de ben eklenince herşey üst üste geldi..şüphelendiğim kişi de malesef iş icabı uzak duramayacağı biri. bir de benim hassas olduğumu bildiği için o konuda üstüme üstüme geliyor bu da şüphelerimi artırıyodu.. ama 2 gündür ben aramıyorum o aramadan cvp vermiyorum.. baktım o beni arıyor ooohh beee:D aslında şu politikayı uygulamak geldi içimden; bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :) galiba o benimy789

fairy 15-06-2010 11:44 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752269)
burda muhabbet derin ilgimi çekti birden:D amaaaaannn her şeyi akışına bırakmak lazım...kendini sev kendine güven kendine bak ben saatlerce aynanın karşısında kendi kendime süsleniyorum iyi geliyo kız sende yap:D:D

hehe olabilir valla :D süslenmek bana da iyi geliyo :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM.