\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   şüphe beynimi kemiriyor :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613227)

fairy 13-06-2010 10:59 PM

şüphe beynimi kemiriyor :(

arkadaşlar..erkek arkadaşımla ilgili şüphelerim var..Aslında mantığımı dinlediğimde şüphelerim yersiz ama duygularım feci şekilde ağır basıyor :( içimde şüpheden başka kaybetme korkusu da var...kurtulmak istiyorum bu duygulardan :( hayatımı felç ediyor çünkü.. yardımınıza ihtiyacım var :(

Elektra 13-06-2010 11:17 PM

Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :(

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751982)
arkadaşlar..erkek arkadaşımla ilgili şüphelerim var..Aslında mantığımı dinlediğimde şüphelerim yersiz ama duygularım feci şekilde ağır basıyor :( içimde şüpheden başka kaybetme korkusu da var...kurtulmak istiyorum bu duygulardan :( hayatımı felç ediyor çünkü.. yardımınıza ihtiyacım var :(

Bence mantığınızı dinleyin, şüpheler üzerinde durursanız şüphelenecek daha çok şey üretirsiniz. Birini kaybetmekten korkmayın, o sizinse zaten yanınızda kalacaktır, gitmeyi seçerse zorla elinizde tutamazsınız ki değil mi? :) Herşeyi akışına bırakın ve şüpheci duygularla ilişkinizin tadını kaçırmayın. Sadece güveni, mutluluğu ve birbirinize olan sevginizi düşünün. Sevgilerimle...actionsmile

maviinci 13-06-2010 11:21 PM

Anlık çözüm; duygularınla hareket ettiğin ve canının yanmadığı bir zamanın yoksa ya da duygularının seni götürdüğü noktalar seni daha çok yanlış patikalara sevkediyorsa o zaman duygularla hareket etmenin hiçbir anlamı yoktur. . Biliyorum, boşver demenin ne kadar saçma olduğunu ve bunu kim derse desin, senin yine de boşvermeyeceğini; ama ortada mantıklı bir sebep var: Duyguların sana zarar veriyorlar ve biz biliyoruz ki fairy kendisine zarar veren her şeyi devre dışı bırakabilecek güçte sevincli

teoman_ 13-06-2010 11:33 PM

sadece yazdıklarına bakarak söylenebilecek şey
aldatılma korkusu yaşıyorsun. bunun sebepleri arasında
-paranoya olabilir...
-özgüven eksikliği yaşıyor olabilirsin
-geçmişte yaşadığın bir olay nedeniyle aşırı savunma moduna geçmişsindir,
hani "bir şeyi öğrenince şok olmaktansa olumsuz sona hazır olmalıyım, böylece kaçınılmaz son gerçekleşince daha az incinirim" şeklinde bir bakış açısıyla zihnin kurguladığı bir savunma yöntemidir bu.

eğer arkadaşın daha önce seni aldatmışsa veya aldatma eğilimi göstermişse bu tür duyguları yaşaman bir ölçüye kadar normal ama daha önce böyle bir deneyim olmadığı halde acaba aldatıyormu şeklinde bir düşünceye kapılıp kendine sıkıntı ediyorsan hayatında yoluna koyman gereken birşeyler olabilir...

fairy 13-06-2010 11:38 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751994)
-paranoya olabilir...
hani "bir şeyi öğrenince şok olmaktansa olumsuz sona hazır olmalıyım, böylece kaçınılmaz son gerçekleşince daha az incinirim" şeklinde bir bakış açısıyla zihnin kurguladığı bir savunma yöntemidir bu.

eğer arkadaşın daha önce seni aldatmışsa veya aldatma eğilimi göstermişse bu tür duyguları yaşaman bir ölçüye kadar normal ama daha önce böyle bir deneyim olmadığı halde acaba aldatıyormu şeklinde bir düşünceye kapılıp kendine sıkıntı ediyorsan hayatında yoluna koyman gereken birşeyler olabilir...

evveettt kesinlikle 12den vurdun... arkadaşım daha önce beni aldatmadı gözlemlediğim kadarıyla öyle bir eyilimi de olmadı ama.. ama ya var da ben görmüyorsam diye düşünmekten,aptal yerine konmaktan gerçekten korkuyorum..ve evet ne yazıkki özgüven eksikliğim var - ki olması için aslında bir sebep yok- ve bu da geçmişte yaşadığım bir deneyimden kaynaklanıyor :(

ne yapabilirim peki? arkadaşlar sizden destek görmek gerçekten güzel... evet duygularımla hareket ettiğimin farkındayım ama işte laf dinletemiyorum susturamıyorum şu beynimi o kadar çok konuşuyor ki...

fairy 13-06-2010 11:41 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751988)
Bence mantığınızı dinleyin, şüpheler üzerinde durursanız şüphelenecek daha çok şey üretirsiniz. Birini kaybetmekten korkmayın, o sizinse zaten yanınızda kalacaktır, gitmeyi seçerse zorla elinizde tutamazsınız ki değil mi? :) Herşeyi akışına bırakın ve şüpheci duygularla ilişkinizin tadını kaçırmayın. Sadece güveni, mutluluğu ve birbirinize olan sevginizi düşünün. Sevgilerimle...actionsmile

ve elektra ne yazıkki ilişkinin tadı kaçtı :( evet o benimse zaten yanımda kalacaktır..yanımda hayatımda da aslında ama... belki de ona olan güven problemimden kaynaklanıyor bu.. ona kim yaklaşmaya çalışırsa çalışsın umursamamam gerek belki ama işte sinek küçük mide bulandırır hesabı.. yalnız benimki bulantı aşamasını geçti artık nerdeyse kusmak üzereyim bad45

fairy 13-06-2010 11:42 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751990)
Anlık çözüm; duygularınla hareket ettiğin ve canının yanmadığı bir zamanın yoksa ya da duygularının seni götürdüğü noktalar seni daha çok yanlış patikalara sevkediyorsa o zaman duygularla hareket etmenin hiçbir anlamı yoktur. . Biliyorum, boşver demenin ne kadar saçma olduğunu ve bunu kim derse desin, senin yine de boşvermeyeceğini; ama ortada mantıklı bir sebep var: Duyguların sana zarar veriyorlar ve biz biliyoruz ki fairy kendisine zarar veren her şeyi devre dışı bırakabilecek güçte sevincli

belki de yanlış duygulara kapılıp istemediğim şeyleri hayatıma çekiyorum.. çekmek istemiyorum işte bu olumsuz duygulardan kurtulmak istiyorum..telkinleri dinlemeye başladım dünden beri dinliyorum..inşallah bir faydasını görürüm bakalım

teoman_ 13-06-2010 11:58 PM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751997)
evveettt kesinlikle 12den vurdun... arkadaşım daha önce beni aldatmadı gözlemlediğim kadarıyla öyle bir eyilimi de olmadı ama.. ama ya var da ben görmüyorsam diye düşünmekten,aptal yerine konmaktan gerçekten korkuyorum..ve evet ne yazıkki özgüven eksikliğim var - ki olması için aslında bir sebep yok- ve bu da geçmişte yaşadığım bir deneyimden kaynaklanıyor :(

ne yapabilirim peki? arkadaşlar sizden destek görmek gerçekten güzel... evet duygularımla hareket ettiğimin farkındayım ama işte laf dinletemiyorum susturamıyorum şu beynimi o kadar çok konuşuyor ki...

yapabileceğin basit ama etkili bir yöntem var
kendine seni seviyorum demekle başla, özür dile kendinden...
ve teşekkür et...
bunu her aklına gelişinde yap. ama unutma bu yöntem, uymak zorunda olduğun bir kural değil.
ve son olarak olayları zamana bırak... bakalım hayatında neler olup bitecek..

fairy 14-06-2010 12:03 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752005)
yapabileceğin basit ama etkili bir yöntem var
kendine seni seviyorum demekle başla, özür dile kendinden...
ve teşekkür et...
bunu her aklına gelişinde yap. ama unutma bu yöntem, uymak zorunda olduğun bir kural değil.
ve son olarak olayları zamana bırak... bakalım hayatında neler olup bitecek..

:) sanırım bu dediğin ho'opono tekniği oluyor değil mi? ahh şu kontrol manyaklığından kurtulup olayları zamana bırakmam gerek haklısınn... ama bu manyaklıktan kurtulmam lazım öncesevincli

Parlayan 14-06-2010 12:08 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751994)
-paranoya olabilir...

Bence teoman bey çok güzel cvp vermiş.Bende bu duyguları çok yaşadım.Büyüdükçe büyüyor insanın beyninde şüphe,uyku uyutmaz huzur bırakmaz.Bence gerçekten onla alakalı olmayan bir şüpheyse biran evvel kurtulma çareleri aramalısın.Çünkü insana geri dönemeyeceği hatalar yaptırıyor.Ben eşimden önce bir nişan attım ve sebebi huzur bırakmayan şüphe sebebi etrafımdaki kötü örnekleri baz almam ve özgüven eksikliği.Eşimlede çok şiddetli kavgalar yaşadım nişanlıyken evliyken sırf şüpheden.Kendini bu olumsuz duygudan kurtarmaya bak arkadaşım.Sevgiler..ttli3

fairy 14-06-2010 12:14 AM

çook haklısın sümbiliii şüphe gerçekten çok çoookk kötü birşey..inşallah kurtulurum bundan br an önce...desteğin için teşekkür ederim :)

Muallim 14-06-2010 12:29 AM

Mantık ilminde bir kâidedir: "Bir delilden neş'et etmeyen ihtimalî bir fısıltının hiçbir değeri yoktur."
Selâmetle...

Fatimana 14-06-2010 12:44 AM

Sevgili Fairy, aldatılma konusunda duyduğun şüphe sana arkadaşının davranışlarından dolayı mı geldi? Eğer öyle değilse benim naçizane fikrim; bilinçaltın aldatılmış kadın hikayelerini çok mu dinledi de sen empati yaptın? Şimdide dünde yaşadığın ve hatta farkına bile varmadan kaptığın o düşünceler senin yaşam tarzın olma yolundalar... Naçizane önerim; ilişkide olduğun kişiyle uyum içinde olduğunuzu hissederek düşünmen ve ayrıca sevgili Teoman'a yine katılıyorum: Kendini sevmeni önerebilirim sana... Bildiğim en doğru bilgi; kendini olduğun gibi sevmek... Sevgilerimle

lupita 14-06-2010 12:50 AM

aynı sıkıntı bende de vardı arkadaşın eski kız arkadaşıyla(ağlaya ağlaya ayrıldığı) iksi arasında bi kız var ve kızla ii muhabbeti vardı,bu durum bana çok ters çünkü kızın kankası bu kız beni nasıl muhattap eder amacı ne die çıldırdım,ister istemez tavırları ve özel ilgisi ona,(beni takan yok), beni çok germişti en son amannn uğraşamam defolup gitsin dedim ve şimdi takmıorum,onada olmazsa olmaz biter gider bana zıt bu tavırlar uğraşamam dedim,çünkü ilşkiye gösterdiğim saygı karşılıklı olmalı herkesten soyutlamıştım (yani ilgilenen ve kayda değer olanlardan) ama artık hiç umrumda değil eski rahatlığıma dönünce kendimi kasmam bitince onunda naptığı beni ilgilendirmez oldu,şimdi kendisi dio bırakma die ben artık düşünemicem kendime zarar veriorum çünkü,bakalım şimdi gayet iyiyiz düzeldi ya sanki anladı durumu ,zaman ne gösterir göreceğiz.

fairy 14-06-2010 09:03 AM

anlıyorum canım..inşallah biz de düzelir.. git gide kötüleşiyor çünkü :( inşallah herşey düzelir

fairy 14-06-2010 09:07 AM

Alıntı:

Fatimana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752021)
Sevgili Fairy, aldatılma konusunda duyduğun şüphe sana arkadaşının davranışlarından dolayı mı geldi? Eğer öyle değilse benim naçizane fikrim; bilinçaltın aldatılmış kadın hikayelerini çok mu dinledi de sen empati yaptın? Şimdide dünde yaşadığın ve hatta farkına bile varmadan kaptığın o düşünceler senin yaşam tarzın olma yolundalar... Naçizane önerim; ilişkide olduğun kişiyle uyum içinde olduğunuzu hissederek düşünmen ve ayrıca sevgili Teoman'a yine katılıyorum: Kendini sevmeni önerebilirim sana... Bildiğim en doğru bilgi; kendini olduğun gibi sevmek... Sevgilerimle

aslında net olarak o şekilde davrandı diyemem kendisi de kesinlikle öyle bir şey yapmayacağını söylüyor zaten ve aslında o karakterde biri de değil.. ama geçmişimde beni çok feci yaralayan bir olay yaşadım ilk sevgilim arkadaşımla evlendi.. evlendiği kız bizim ilişkimizi biliyordu.. ondan sonra hayatıma kim girse önce arkadaşlarımdan korkmaya başladım.. şimdiki durum da benzer.. kızın ilgisi var biliyorum benimkinde de bir ilgi var mı işte ondan şüpheleniyorum..aramız da limoni zaten.. bu durum da şüphelerimi daha çok artırıyor ne yazıkki :( beni sevdiğini söylüyor.aslında biliyorum da sevdiğini ama işte yine de..

fairy 14-06-2010 11:39 AM

arkadaşlar desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim.. olumlu enerjiye ihtiyacım var gerçekten... iyi ki varsınız :)

maviinci 14-06-2010 11:46 AM

Psikologa gittin mi??

fairy 14-06-2010 11:49 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752073)
Psikologa gittin mi??

evet gittim.. ama o beni daha beter şüpheye düşürdü.. erkek arkadaşımı hiç tanımadığı için standartlara göre duruma baktı ve ve ne zaman gitsem aklımı daha çok karıştırıp yanlışa düşürdü.. bir de habire burçlardan bahsetti.. yok uyumsuzmuşuz şöyle böyle..gitmiyorum artık

lupita 14-06-2010 11:55 AM

canım napıoki ayrılmak mı istio kendisi ?

lupita 14-06-2010 11:57 AM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752038)
anlıyorum canım..inşallah biz de düzelir.. git gide kötüleşiyor çünkü :( inşallah herşey düzelir

biz bildiğin düzeldik güzelim hatta sensiz bi hayat düşünemiyorum falan dio bence sen kendini ona endeksledin ozman insan daha çok aşık oluo, biraz rahatla daha öncede aşık oldun sonuçta,eger seni üzücekse bu ilşki seni hep yıpratıcaksa sürekli bu halde yaşıcaksan psikolojin bozulur ömrünü yersin valla!
bnm bundan önceki öleydi çok ağladım sonra toparlandım napıorum ya dedim bu adamla hiçbişi olamaz hayatım boyunca ağlayıp, acaba napıo die gerilerek mi geçircem dedim ve inan aşk bitio bi koydum kafaya unuttum 6ayda(şimdi çok pişman yaptıklarına ama bende bitti istemiorum artık seni dedim),herşey beyinde bitio. 4sene çıktığım vardı ondan öncede, aşk bitio ama sevgi saygı korumak önemli o kıskançlık krizlerinde beni kaybettii. oyüzden bırak ona belli etme öenmli hissettrme noldu bu kıza desin acaba sevmio mu die düşünmeye başlasın ozman anlar kıymetini...

bide şunu unutma hiçbirşey senden daha önemli değil, insanın kendine ettiğini kimse kimseye etmez o kimki ya seni üzcek,kendi kendini üzüosun...

fairy 14-06-2010 12:02 PM

haklısın galiba...

lupita 14-06-2010 12:05 PM

bir de kaçan kovalanır derler ya gerçekten öle...

fairy 14-06-2010 11:22 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752085)
bir de kaçan kovalanır derler ya gerçekten öle...

doğru dedin valla kız lupita :) bugün hiiçç aramadım akşama kadar sonra baktım habire o beni arıyoy789

lupita 15-06-2010 12:22 PM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752175)
doğru dedin valla kız lupita :) bugün hiiçç aramadım akşama kadar sonra baktım habire o beni arıyoy789

hehehe :D:D bırak o düşünsün sen ne düşüncen ya bak seni nekadar üzmüüş psikologlara götürmüş şimdi biraz o üzülsün..

Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin..

sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;)

gnr 15-06-2010 01:00 PM

Konuya maydanoz oldumy789
evet lupita sen erkekleri hakkaten çözmüşşün...aynen dediğin gibii herşey:)
Korkulur sendensevincli

lupita 15-06-2010 02:34 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752262)
Konuya maydanoz oldumy789
evet lupita sen erkekleri hakkaten çözmüşşün...aynen dediğin gibii herşey:)
Korkulur sendensevincli

khkh56khkh56 aynen dediğin gibi dediğine göre senden de korkulur canımy789

renkli61 15-06-2010 02:37 PM

burda muhabbet derin ilgimi çekti birden:D amaaaaannn her şeyi akışına bırakmak lazım...kendini sev kendine güven kendine bak ben saatlerce aynanın karşısında kendi kendime süsleniyorum iyi geliyo kız sende yap:D:D

fairy 15-06-2010 11:41 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752251)
hehehe :D:D bırak o düşünsün sen ne düşüncen ya bak seni nekadar üzmüüş psikologlara götürmüş şimdi biraz o üzülsün..

Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin..

sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;)

canım benim bizim ilişkimiz 7.5 aylık bir ilişki :) 2 ay öncesine kadar herşey harikaydı..benim ona karşı büyük bir hatam oldu işte bu şüphelerim yüzünden..ondan dolayı bana çoooooookkk kırıldı..bu ara ev ve iş yerinde de sıkıntıları var.. bir de ben eklenince herşey üst üste geldi..şüphelendiğim kişi de malesef iş icabı uzak duramayacağı biri. bir de benim hassas olduğumu bildiği için o konuda üstüme üstüme geliyor bu da şüphelerimi artırıyodu.. ama 2 gündür ben aramıyorum o aramadan cvp vermiyorum.. baktım o beni arıyor ooohh beee:D aslında şu politikayı uygulamak geldi içimden; bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :) galiba o benimy789

fairy 15-06-2010 11:44 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752269)
burda muhabbet derin ilgimi çekti birden:D amaaaaannn her şeyi akışına bırakmak lazım...kendini sev kendine güven kendine bak ben saatlerce aynanın karşısında kendi kendime süsleniyorum iyi geliyo kız sende yap:D:D

hehe olabilir valla :D süslenmek bana da iyi geliyo :D

Işıldayan Safir 15-06-2010 11:50 PM

Korkularınızı beslemeyin.

Sevgiler sapkal89

fairy 16-06-2010 12:00 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752381)
Korkularınızı beslemeyin.

Sevgiler sapkal89

haklısın... korktukça başına geliyor :(

lupita 16-06-2010 12:36 AM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752375)
canım benim bizim ilişkimiz 7.5 aylık bir ilişki :) 2 ay öncesine kadar herşey harikaydı..benim ona karşı büyük bir hatam oldu işte bu şüphelerim yüzünden..ondan dolayı bana çoooooookkk kırıldı..bu ara ev ve iş yerinde de sıkıntıları var.. bir de ben eklenince herşey üst üste geldi..şüphelendiğim kişi de malesef iş icabı uzak duramayacağı biri. bir de benim hassas olduğumu bildiği için o konuda üstüme üstüme geliyor bu da şüphelerimi artırıyodu.. ama 2 gündür ben aramıyorum o aramadan cvp vermiyorum.. baktım o beni arıyor ooohh beee:D aslında şu politikayı uygulamak geldi içimden; bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :) galiba o benimy789

kuzum zaten bizimkide okadarlıky789 aşık aşık için rahat olsun arada yap böle ii oluo şüphelendimi çemkiriveriom aramıom eskisi gibi yada, hemen düzelio
y789

fairy 16-06-2010 01:11 AM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752386)
kuzum zaten bizimkide okadarlıky789 aşık aşık için rahat olsun arada yap böle ii oluo şüphelendimi çemkiriveriom aramıom eskisi gibi yada, hemen düzelio
y789

ben de çemkircem de uygun zamanı bekliyomy789

hehe evet aşık galibaatender45

SYRINKS 16-06-2010 12:18 PM

dikkat ederseniz iliskilerdeki bu supheler ne kadar bos zamanınız varsa o zaman cıkmaya baslıyor ..
oyuzden sevdiginiz yapmaktan zevk aldıgınız bişeylerle ilgilenmek yada degişik hobilerle bos zamanlarınızı doldurmak aklınızdan bu tur supheleri uzaklastırmak icin iyi bir yol . boylece onsuz zzamanlarınızda aklınız onunla mesgul olmayınca gereksiz huzursuzlukta kaybetme korkusu da ortadan kalkmıs oluyor ve birlikte oldugunuz anlar daha degerli oluyor .. yasadıgımız anın tadını cıkartmak en guzeli degilmi ?

lupita 16-06-2010 05:42 PM

Alıntı:

SYRINKS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752491)
dikkat ederseniz iliskilerdeki bu supheler ne kadar bos zamanınız varsa o zaman cıkmaya baslıyor ..
oyuzden sevdiginiz yapmaktan zevk aldıgınız bişeylerle ilgilenmek yada degişik hobilerle bos zamanlarınızı doldurmak aklınızdan bu tur supheleri uzaklastırmak icin iyi bir yol . boylece onsuz zzamanlarınızda aklınız onunla mesgul olmayınca gereksiz huzursuzlukta kaybetme korkusu da ortadan kalkmıs oluyor ve birlikte oldugunuz anlar daha degerli oluyor .. yasadıgımız anın tadını cıkartmak en guzeli degilmi ?

kesinlikle!boş zmanda oluo gereksiz şüpheler bnde farkettimi kendimi gezmeye veriorum zaten.s456

fairy 18-06-2010 08:10 PM

Alıntı:

SYRINKS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752491)

haklısın.. ama inan boş vaktimde gelmiyor.. ders çalışıyor oluyorum birden bire giriyor aklıma ve hooooppp bütün konsantrasyon dağılıyor...

şüphelerim oldukça azaldı bakalım bunda karşı tarafın çook etkisi var tabi.. ama hala arada şeytan dürtmüyor değily789

fairy 18-06-2010 08:11 PM

desteğiniz ve ilginiz için çoookk teşekkür ederim arkadaşlar :) iyi ki varsınız :)

nevin aydoğmuş 18-06-2010 09:13 PM

duygularını hiçe sayman doğrumu onunla ilgili şüphen varsa bu onun sana o güveni vermediği içindir ve belkide şüphelerin doğrudur benim hayatımdada öyle birir var ama hiç takmıyorum artık akışına bıraktım biliyorumki ondan bi halt olmaz hislerimiz önemlidir

lupita 18-06-2010 10:33 PM

Alıntı:

fairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752985)
haklısın.. ama inan boş vaktimde gelmiyor.. ders çalışıyor oluyorum birden bire giriyor aklıma ve hooooppp bütün konsantrasyon dağılıyor...

şüphelerim oldukça azaldı bakalım bunda karşı tarafın çook etkisi var tabi.. ama hala arada şeytan dürtmüyor değily789

ayyy beni şuan nasıl dürtüo anlatamam meselay789
canım çemkirip rahatlamak istioy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM.