![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet yazmadım ama ben de katıldım çalışmamıza kısa bir aradan sonra. Yarım saat kadar sizlerle, ardından kendi arınmam gereken durumla ilgili kaldığım yerden devam ettim. Zor yazıyorum şu an çünkü parmaklarımı hissedemiyorum, uyuşmuş vaziyetteler. Ellerimden çıkan buhar kıvamında enerjiyi gözlerimle net bir şekilde görebiliyorum belki de ilk kez. Çok güzeldi peki ben neden hüzünlendim böyle derinden? Devam... Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar süperdi gerçekten,şuan herşey sıfırlanmış vaziyette bende.sevincli956kNasıl bir enerji bu birliktelikten doğan.:zpzp:Bugün yine çok farklıydı. Herkeze çooook teşekkürler.sizi çook seviyorum.kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben bugün yine geç katıldım aranıza utananadam bugün aklıma geldikçe arındım. Canım redflowerım bende seni konuşturuyorum söylesene zor yazıyorum diye kusura bakma güzelim.Sen arınmana devam et. Bu arada önümüzde ki hafta konumuz ne olucak yoksa yine bu konudamı devam edicez? Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Hala etkisindeyim ve devam ediyorum arınmaya... Sudemde hastalık olarak deneyimlemekte olduğum...için de... Ama dönüyorum tekrar o görüntü... Mor bir uzayda mor bulutlar gibi... TR-ance, sudem, ışıkk, cibelce, alestason, duru, donusturucu, MüminOKAN, bymehmet...ve daha pek çok arkadaşın varlığını hissettim sanki. Tarifsiz bir güzellik yaşadım arkadaşlar. Bir ve bütün olmanın hazzı ve saf huzur... Enerji çok yoğun ve huzurlu.Ayrılmak istemedim o güzellikten. Belki sen de ayrılmak istemediğin içindir o hüzün, ne dersin Redflowers?.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Karıştırığını düşünmüyorum durucum. Kitaptaki alıntılarda biçok konuda arınma örnekleri anlatıyordu. Bende gün boyunca aklıma geldikçe bu kelimeleri o anki duruma göre uyarlayıp sürekli tekrarlayorum. Birine bir öfkem yada kırgınlığım vs ne olursa gerildiğimi hissettiğim anda hemen frene basıp bu cümleleri tekrarlıyorum içimden. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Canım benim ne tatlı ne duygusal yazmışsın kiss3 Mormuyduk nasıldık bilmem :=) Bende bütün çalışmalarda hissedememe durumu var ,reiki olsun başka çalışma olsun :) üzüyor bazen üzmüyor değil ama takılmamaya çalışıyorum :)Hemen kendimi avutuyorum radyo dalgalarını göremiyorsun ama onlar orada var diyorum :) Ama gercekten çok guzeldi ve cok uyku bastırdı ,kafam surekli düştü ,şimdi de canavar gibi acıktım :)))inşallah çok guzel olur herşey ,hepimizin en yuksek hayrına ..bu çalışmayı bırakmak yok söz mü arkadaşlar Cok sevgiler mucckk |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Cevabın için sağol cibelcecim...Pamukcum kafayı tutamama durumu bende de var canım mutlaka arınırken bir yere dayamam gerekiyor. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Duru79'cum bende aynen bazı günler birkaç olay için arınma yapıyorum.:)gece yatmadanda kendimde,hayatımda belirlediğim birkaç durum için..mesela bazı durumlar olabiliyor,ekstra çıkan. hemen o an cümlemi hazırlayıp,içimden söyleyip,sihirli kelimeleri tekrar ediyorum.sonuçmu:mükemmelll sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM. |