![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Işıkcım canım sağol bende bir kaç konu belirledim onlar üzerinde yapıyorum ama acaba çokmu karıştırıyorum dedim gerçi arınacak okadar çok şey var ki ve dediğin gibi ekstralarda çıkıyor.Bu durumda iyi bir şey arınma fırsatı çıkıyor Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Gecen akşam çok ilginc birşey olmuştu ,yine yatmadan once çalışma yapmıştım uyku akmaya başladı gozlerimden yattım,sonra ruyamda tanımadıgım insanlarla masada oturuyorum , herhalde konuştuk zaman gecti,masadan kalkarken ben onlara sizleri seviyorum teşekkür ederim dedim ,çok komikti tanımadıgım insanlar kız erkek,ben hem soylediğime guldum hem onlar bana tebessüm etti ayrılırken :)) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Mükemmelsiniz ya. Helal size..alk78 Uzaktan ben de takip ediyorum birkaç gündür. Bu birlikteliğiniz, dayanışmanız çok hoşuma gitti. Aman nazar değmesin..956k Tam gaz devam..super |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Tamam İsmira'cım sağol ben ozaman yaptığım çalışmaya devam edeyim.hatta reikimi açıp arınıcam akşam yatarken.Her konuyu 21 gün çalışmak bence de iyi fikir...Ama dediğin gibi gidişatı takip edelim Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada topraklanmayı, su içmeyi, çakra dengelemeyi, tuzlu suyu hatırlıyoruz değil mi?.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar var mı böyle birşey? yattığım yerden eşlik ettim.başımı tutamıyorum.ismircım çakra dengelemeyi bilmiyorum sadece topraklanma ve su içmeyi yapabilirim.y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben çiğ damlası yapmaya karar verdim, kafama üşüşenleri topluca dönüştürebilir miyim ona bakmak istiyorum. Şimdi konuları tek kelime halinde yazıyor ve kalemle vuruşlar yaparak çiğ damlası diyorduk değil mi? Ama ne zamana kadar? Onlar silinene kadar mı, yoksa içimiz rahatlayana kadar mı? İsmira'cım iyiyim biraz daha, duygusallaşmam kendim için yaptığım çalışmadan kaynaklıymış, aslında arınmak istemediğim ama zorunda olduğum için blokajların yükü hüzün olarak çöktü. Geçti ama. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI hayatından silindiğini düşünerek için rahatlayana kadar yap bence..sen ne düşünerek yaparsan..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İçimizde sıfırlayana kadar Redflowers'cığım... Bu arada Poseydon arkadaşım merhaba, bize katılman ne hoş... Senin izlenimin nasıl, paylaşmak ister misin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |