Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

duru79 14-07-2009 11:54 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Işıkcım canım sağol bende bir kaç konu belirledim onlar üzerinde yapıyorum ama acaba çokmu karıştırıyorum dedim gerçi arınacak okadar çok şey var ki ve dediğin gibi ekstralarda çıkıyor.Bu durumda iyi bir şey arınma fırsatı çıkıyor

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470894)
Duru79'cum bende aynen bazı günler birkaç olay için arınma yapıyorum.:)gece yatmadanda kendimde,hayatımda belirlediğim birkaç durum için..mesela bazı durumlar olabiliyor,ekstra çıkan. hemen o an cümlemi hazırlayıp,içimden söyleyip,sihirli kelimeleri tekrar ediyorum.sonuçmu:mükemmelll sevincli

ismira 14-07-2009 11:54 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470886)
Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum?

Canım, hiç problem olacağını düşünmüyorum. Hatta aksine aklımıza gelen, karşımıza çıkan her sorunla ilgili arınma halinde olmak iyi bir şey bence.

Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim.

Pamukk 14-07-2009 11:55 PM

Gecen akşam çok ilginc birşey olmuştu ,yine yatmadan once çalışma yapmıştım uyku akmaya başladı gozlerimden yattım,sonra ruyamda tanımadıgım insanlarla masada oturuyorum , herhalde konuştuk zaman gecti,masadan kalkarken ben onlara sizleri seviyorum teşekkür ederim dedim ,çok komikti tanımadıgım insanlar kız erkek,ben hem soylediğime guldum hem onlar bana tebessüm etti ayrılırken :))

comte 14-07-2009 11:57 PM

Mükemmelsiniz ya. Helal size..alk78

Uzaktan ben de takip ediyorum birkaç gündür. Bu birlikteliğiniz, dayanışmanız çok hoşuma gitti. Aman nazar değmesin..956k

Tam gaz devam..super

duru79 15-07-2009 12:00 AM

Tamam İsmira'cım sağol ben ozaman yaptığım çalışmaya devam edeyim.hatta reikimi açıp arınıcam akşam yatarken.Her konuyu 21 gün çalışmak bence de iyi fikir...Ama dediğin gibi gidişatı takip edelim

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470897)
Canım, hiç problem olacağını düşünmüyorum. Hatta aksine aklımıza gelen, karşımıza çıkan her sorunla ilgili arınma halinde olmak iyi bir şey bence.

Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim.

ismira 15-07-2009 12:04 AM

Bu arada topraklanmayı, su içmeyi, çakra dengelemeyi, tuzlu suyu hatırlıyoruz değil mi?..

sudem8 15-07-2009 12:10 AM

arkadaşlar var mı böyle birşey? yattığım yerden eşlik ettim.başımı tutamıyorum.ismircım çakra dengelemeyi bilmiyorum sadece topraklanma ve su içmeyi yapabilirim.y789

Belgin ∞ 15-07-2009 12:13 AM

Ben çiğ damlası yapmaya karar verdim, kafama üşüşenleri topluca dönüştürebilir miyim ona bakmak istiyorum.

Şimdi konuları tek kelime halinde yazıyor ve kalemle vuruşlar yaparak çiğ damlası diyorduk değil mi? Ama ne zamana kadar? Onlar silinene kadar mı, yoksa içimiz rahatlayana kadar mı?

İsmira'cım iyiyim biraz daha, duygusallaşmam kendim için yaptığım çalışmadan kaynaklıymış, aslında arınmak istemediğim ama zorunda olduğum için blokajların yükü hüzün olarak çöktü. Geçti ama.

sudem8 15-07-2009 12:18 AM

hayatından silindiğini düşünerek için rahatlayana kadar yap bence..sen ne düşünerek yaparsan..y789

ismira 15-07-2009 12:26 AM

İçimizde sıfırlayana kadar Redflowers'cığım...

Bu arada Poseydon arkadaşım merhaba, bize katılman ne hoş...
Senin izlenimin nasıl, paylaşmak ister misin?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM.