![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili Maxim konunun en başından itibaren okursan anlıyacağından eminim..(arınma grubumuza hoşgeldin bu arada) sevgiler.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende geç katıldım bugün :( |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Merhaba.. Seni Seviyorum - Özür Dilerim - Lütfen Beni Affet - Teşekkür Ederim .. Mantra Gibi Söylemekten Kastımız Bu Sırada Söylemekti.. (İsterseniz Kendinize Göre Bir Sırayla da Söyleyebilirsiniz.. ) Bu Kelimeler Zihninizde , Ruhunuzda Ve Bedeninizde İlahi OLanın Sizi Arındırmasına Aracı OLuyor.. Daha Çok Arındıkça Hayatınız Gerçekten Güzel Bir Yola Giriyor.. Artık Kendinizi Kasmak Zorunda Kalmıyorsunuz.. Çünkü İlahi OLandan "Esinlenmeler" Geliyor.. Sizce Bizim İçin En İyi OLanı Allahtan Daha İyi Bilebilir miyiz ..? Bence Çok ZOr.. Kısacası Kurtuluşun Reçetesi.. ESİNLENME.. SevgiyLe KaLın.. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html Bu linkten geniş bilgiye ulaşılabilir. (Birinci mesajda belirterek ilişkilendirmek yeni arkadaşlar için daha iyi olabilir. Sanırım MüminOKAN bunu halleder.) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben hep geç kalıyorum afedersiniz ama saat 22 de arınma yapıyorum işsizlikle ilgili konu sevgisizlik miş sonradan katılmamım mahsuru yoktur sanırım sizleri seviyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ne yapıyorsunuz? Ben de varım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI özür dilerim. seni seviyorum. özür dilerim sizi seviyorum. çok tatlısınız :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlarım merhabalar. öncelikle, serpil ablama ve suzzy ablama baş sağlığı diliyorum. çalışma yapıyorum fakat saat olarak uyum sağlayamıyorum sizlerle. aklıma geldikçe gün içerisinde, bütünün en yüksek hayrı için çalışmalarda bulunuyorum. |
yirim ben bunu yaa! çok şeker buuu! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM. |