Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

ismira 29-06-2009 11:22 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Yanımıza hoş geldin fk35, İzmirliler çoğalıyor...

Hoop-arın çalışması reikiyle paralel, birlikte uygulandığında çok harika deneyimler yaşanıyor... İkisi de sevgiyle sorunun nedenini şifalandırıyor. Bir farkla, reiki 1 seviyesindeyken de kullanılabiliyor hoop-arın...

Yarın programım erken biterse, belirttiğin adresten katılırım çalışmaya, bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Sevgiler.

ışıkk 30-06-2009 01:47 AM

İsmira'cım topraklama olayını yapmıyorum ama kesin yapmam lazım.çünkü böyle olcak gibi değil girlhaha.
Serpil'cim valla hem okuyorum hem gülüyorum,çünkü aklıma vukuatlarım geliyor.:)yalnız değilmişim bu konuda burda.ama duymuştum zaten bu enerjiden ileri geliyor diye.ama hiç başıma bu elektrik faturası olayı gelmedi.aman ha deyim terli345.çok ilginç olan iki vukuatım:tüm gün beni kahreden 100 kere kurmama rağmen çalışmayan modemimi, arkadaşım gelip sadece benim yaptığım işlemin aynısını bir kere yapmasıyla modem tak çalıştı.y789.inanılır gibi değildi çünkü daha 2 dk olmadı ben aynı hareketi yapmıştım.hıı modem fişini bu kez arkadaşım taktıgirlhaha.ikincisi,elimde patlayan tost makinesini tamirciye götürdüm,taktı çalıştı,bu sağlam dedi girlhaha.gece lambamı söylemeyim bile.
Sudem'e katılıyorumgirlhaha

Seni seviyorum.
Özür Dilerim.
Lütfen beni affet.
Teşekkür ederim.

saman 02-07-2009 10:27 AM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468612)
iş arayan arkadaşlarımız, aradıklarını bulduklarını buradan bize müjdelediklerinde sevinclisevincli

müjdeee !! http://i43.tinypic.com/35id2xd.gif

ben işsizlik sorunu için dua ederken 'kardeşlerim alez ve esse'nin işsizlik sorunu......'' diye dua etmiş sonra ikisinide kalbime koyup , duamı 4 sihirli cümlemiz ile sürdürdürmüştüm,, hergün :).. Alezin bir çalışma hayatı var şu ara çalışmıyor.. Esse hiç çalışmadı, pek çalışmayada niyet etmemişti ama ailecek aklımızdan 'oda bir işe girse'' diye geçirirdik ve ne oldu biliyormusunuz!!!! esse kardeşim işe girdi !!,sevincli, hemde 1 günde hiç aklımızda yokken ,tam ona uygun süpper bir iş .. çok çok sevinçliyim inanamassınız,, Alez'de çok sevindi ve ben aslında Alezin işe kolayca girmesine engel olan en büyük blokajdan arındığını düşünüyorum,, şimdi sıra Alez'de sevinclisevincli
hepinize, hepinize, bütüne teşekkür ederim, burada olduğunuz ve paylaştığınız herşey için teşekkür ederim,, daha size buradan çoook müjde vereceğim ben anlaşılan http://i43.tinypic.com/149zgqu.gif

sevgilerimle;
samanhttp://i44.tinypic.com/xmkigk.jpg

naz78 02-07-2009 10:48 AM

bende iş istiyorum benimde buraya dahilim listeye ekleyin herkezin işsizlik sorunu bitsin inş dualarımız kabul olsun amin seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim 96kl

ışıkk 02-07-2009 10:53 AM

Mükemmel bir haber Saman,gerçekten çok sevindim.Benimde bir arkadaşım geldi geçen gün,o da iş arıyordu ,o gece ona ho'op arın yaptım ve bir hafta içinde işe girdi.gerçekten çok güzel haberler geliyor.

MuminOKAN 02-07-2009 10:57 AM

arkadaşlarım çok harika haberler veriyorsunuz. mutluluk verici. bu tatlı haberlerin devamını diliyorum.

ismira 02-07-2009 11:16 AM

Saman'cığım, Işıkk'cığım, verdiğiniz haberler harika!sevincli956kgulensmiley

Devamını umuyorum en kısa sürelerde...alk78

ismira 02-07-2009 11:23 AM

Şimdi benim yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Bunu günlüğümde paylaştım, ama buraya da aktarıyorum:

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469300)
Ta ta ta taaaa!... İyi haber!...

Allah'ım sana şükürler olsun. Seni seviyorum. Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

Sevgili melekler teşekkür ederim, yardımlarınız için...

Arkadaşımın beynindeki metastas bir tek kitle ile sınırlı, başka yerde yok... Operasyonla temizlenebilir... (12389 Operasyona bile gerek kalmayabilir aslında, yeterince arınırsak, değil mi?)

Veee...

Kitlenin büyüklüğü;

Dün 2 cm (mr sonucu) ikeeenn...

Bugün 0.9 cm!.. ooo67

Pet sonucu ve hata yok... Ne büyüksün Allah'ım! Şükürler olsun.

Arkadaşım şaşkınlık ve sevinçle aradı, "mucizeler oluyor!" diye durumu bildirdi. Bu nasıl oluyor? Her ne yapıyorsan devam et diye gülüyor. Ben de dedim ki "Devam ediyorum zaten reiki ve hoop-arın'la, ama ameliyattan önce tekrar baktırma şansımız var mı? Beyin bu, boşuna açmasınlar. Açıp bakıp bir şey bulamadık, kitle mitle yokmuş demesinler!..khkh56 "

Bunun öncesi de günlüğümde (SÖZ'den...ÖZ'e...)

duru79 02-07-2009 11:23 AM

Ne güzel haberler bunlar :))Süper...

Saman kardeşine,Işık arkadaşına çok sevindim.Darısı diğer işsizlere..

ismira 02-07-2009 11:52 AM

Şükürler olsun...

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469303)
Burada kişi olarak kendime atfedeceğim bir meziyet değil, Yaratan'a ait bir yüce onarım söz konusu. Tüm övgüler ve şükürler O'nadır.

Saniyede bilincimizden geçen 15 bitlik veriye karşılık, bilinçaltında işlenen 15 milyon bitlik verilerin toplamı karşısında bizler insan olarak aciz kalmış olabiliriz. Ama Yüce Yaratan için bunların sıfırlanması an meselesi. İyi ki bu hoop-arın yöntemini keşfettim.

Bugün MüminOKAN'ın paylaştığı "Işık Hızı Aşıldı" yazısındaki bilimsel araştırma sonucu da, şimdiye kadar bilinenin aksine, sonuçların nedenlerden önce ortaya çıktığı yönünde. O halde çok iyi yoldayız. Hoop-arın ve reiki ile sorunların nedenlerini şifalanması dileğiyle çalıştığımızda çok hızlı sonuçlar alabiliriz demektir...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM.