![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben geldiiim,y789 burdayım... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende varım, |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sudemciğim sevgisizlik üzerine yapacağımız çalışmanın formatını sen kur bariiy789saat 10 u kaçırdık 11 i kaçırmayalım..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Şu An Öyle Gözüküyor.. Ama OLsun Önemli Değil Bence.. Önemli OLanın İyi Niyet OLduğunu Düşünüyorum.. Yüce Yaratıcı Gönülden Yapılan Hiçbir Şeyi Boş Çevirmez.. Gönül İsterdi Yine Tam Kadro OLalım Ama Çokta Takılmayın Bence.. :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Dışarıda sevgisizlik olarak kendini gösteren sorunun sebebinin benim içimde devamlı tekrar eden zararlı hatıraların bulunduğu bilincindeyim.Bu hatıraları içimde barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet. Lütfen ışığınla bana yardımcı ol.hatıralar sıfıra dönüşsün.böylece herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin.seni seviyorum..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI serpilcim yazdım hadi nerdesin? ismira da yok bugün...O0 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ayy geldim geldimmmm.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende buradayım bugünki çalışma formatımız bu sanırım ben bugün biraz geciktim ama şimdi sizlerleyim |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI selam arkadaşlar uygulamalara bende katılmak istiyorum metni takip ediyorum ancak son dört kelime manta söyler gibi söylenecek derken tam olarak anlayamadım açıklama olursa sevinirim sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |