| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı yalvarırım yardım edin bana Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı tam bir açıklama yapmıyorsun.tefeci mi bu adam neyin karşılığında imzaladın.işini şansa bırakmabence kayıp senet davası açılıyor galiba ilerde benim gibi rakam ilave eder veya icraya verir bu parayı ödedin mi daha önce hiç bir açıklama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ama senet kayıp götürmüşler bunla ilgilide sorun çıkarmı diye hakim arkadaşa sordum değişiklik yapamazlar suçu çok ağır dedi ama ben yinede korkuyorum sinirlerim çok yıprandı bu siteyi bu sıkıntılı dönemimde bulunca beni çekim gücünün buraya getirdiğine inandım ve burda bende de bazı şeylerin olduğunu biliyorum ama çözmüş değilim ve kulanmayı bilmiyorum misal arkadaşlarım rahatsızlandımı biraz masaj yapıyorum ağrıyan yerine iyi oluveriyor bunu onlar bile anladı rüyalarım çıkıyor kötü şeyler olacağı zaman enerjim bitmiş gibi oluyor ve sıkılıyorum ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusun sudem8 suçluluk ve ego dinliyorum ama uzun süre dinliyemiyorum sıkıyor beni bişey sanki çok uzatım ama anlata bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bana, edin, yalvaririm, yardim |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı yalvarırım yardım edin bana Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı tam bir açıklama yapmıyorsun.tefeci mi bu adam neyin karşılığında imzaladın.işini şansa bırakmabence kayıp senet davası açılıyor galiba ilerde benim gibi rakam ilave eder veya icraya verir bu parayı ödedin mi daha önce hiç bir açıklama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi