Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Dalgalanma Hissi

Uyarılar

Dalgalanma Hissi

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de ilk başladığım zamanlar oldu. acayip şekilde daraltı geliyordu. o zaman 2 gün bırakıp tekrar başlıyodum. ayrıca ilk dinlediğim 2 hafta kafam kazan gibi oluyordu dinlerken. sonra bu kafamdaki ağırlık kazan gibi olma durumu geçti. tamam dedim kendine güveni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi

Dalgalanma Hissi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2011, 12:45 AM   #171 (permalink)
Teğmen
 
cixili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 32
Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cixili is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

ben de ilk başladığım zamanlar oldu. acayip şekilde daraltı geliyordu. o zaman 2 gün bırakıp tekrar başlıyodum.
ayrıca ilk dinlediğim 2 hafta kafam kazan gibi oluyordu dinlerken. sonra bu kafamdaki ağırlık kazan gibi olma durumu geçti.
tamam dedim kendine güveni ekleyim. sonra tekrar daralma geldi. 2-3 sayfa önce okudum sanırım bazılarında kendine güven telkini dalgalanma yaratabiliyormuş. şimdilik çıkardım yerine topluluk telkinini ekledim. bakalım kendimi toparlayınca tekrar kendine güveni ekleyeceğim. hayırlısı bakalım.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,
sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Mevlana
cixili isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2011, 02:00 AM   #172 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

bendede özellikle bugün olmak üzere şöyle bir durum var.

bi an geliyo acayip mutlu oluyorum.mutluluktan havalara uçuyorum ama nedensiz.10 dk sonra .içimi umutsuzluk ve hüzün sarıyor daha sonra yine mutlu oluyorum.

mesela yarın sabah kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum.mutluyken bu fikrime çok olumlu bakıyordum.ama 15 dk.sonra amaan saçma sapan işlerle niye uğraşıyorum gibi bi düşünce geliyo ama 15 dk sonra yine içime mutluluk doluyo.umarım telkinlerin etkisi başlamıştır sizce bunlar etki midir?
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2011, 12:43 AM   #173 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

biri cevaplarsa sevinirm.çok merak ettim
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 05:07 PM   #174 (permalink)
emy
Teğmen
 
emy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 68
Tesekkür: 38
54 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
emy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

Biri sosyal fobi mi dedi ? Bende fazlasıyla mevcut.Baş ve el titremesiyle beraber beni bir hayli günlük hayattan uzaklaştırmaya yetiyor.Bilmiyorum aranızda başı titreyen var mı ? Psikoloğa da gttim yaptığı tek şey elime reçete tutuşturmak.Pek bir faydasını görmedim anlayacağınız.Telkinlerin 13.günündeyim bir kaç gün önce gayet hafiflemiştim,titreme de öyle nadiren oluyordu çok umutluydum atlatıcam bunu diye ama 2 gündür eskiye dönme hali var.Sizde söylemişsiniz olabilir diye ama konu titreme olunca belki ilave edicek bişeyleriniz vardır diye düşündüm.Umudumu yitirmek istemiyorum..
emy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2011, 09:41 PM   #175 (permalink)
 
ebru korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 7
Tesekkür: 20
7 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru korkmaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

bende daha 3 gün oldu siteyle tanışalı 3 günden beri telkinleri dinliyorum bütün evi temizledim, tütsüler yaktım salonda bir kasede tuz var :)) kendimi arınmış hissediyorum galiba işe yaramaya başladı sanki zihnim olumsuzluklara kapadı kendini kendim bilinçli olarak olumsuz düşünmeye çalışıyorum,ama bir anda bilinçaltım yok ediyor fırssat vermiyor kötü düşünceye. bu ilk 2 gün kendimi berbat ve yorgun hissettim ama bugün içim ürpermeye başladı...mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi saki enerji yükleniyorummm.evet yaa iyiyki burayı buldum çok şanslıyım ben sizleri tanıdığım için sizlerle tanıştığım için iyiyki varsınız.çokkkkk teşekkürler emeği geçenlere en kısa sürede çekirdekinanç testide yaptırıcam ....:))))
ebru korkmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2011, 05:11 PM   #176 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

telkinlerde 3.haftama girdim,ego-suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum gündüzleri,geceleri de buna ek olarak erken uyanmayı dinliyorum:)

dalgalanmayı pek yaşamadım ben,hatta telkinlerin olumsuz etkilerinden hiçbirini yaşamadım. çok mutluyum ve günden güne daha da mutlu oluyorum,gelişiyorum

fakat bazen sabahları ilk uyandığımda çok suratsız oluyorum:D genelde sinirli bi yapım vardı evde anneme karşı(telkinlerden önce), şimdi çok mutluyum ama işte bazı sabahlar kendime zor geliyorum annemin her dediğini öf pöf yapamam fln diyorum,inşallah düzelicem ama:)
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 04:30 PM   #177 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

Neden telkinler ilk zaman ki o muhteşem etkisini şu an göremiyorUM, Sadece sıradan ve görev gibi dinliyorum...

Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum..
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 06:02 PM   #178 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

Çünkü dalgalanma süresi hala devam ediyor. Bu 1 günde ya da 1 ayda olabilecek bir şey değil azraist_24 sen bunu çok iyi biliyorsun. Daha önce de bunu yaşadın ve tekrar eskisi gibi canlı, istekli oldun. Sanırım yeniden 1 hafta ara vermenin vakti geldi :D

Dediğim gibi bu iş 1 günde olacak bir iş değil. Biz zannediyoruz ki telkinleri 21 gün dinleyeceğiz ve her şey toz pembe olacak, mükemmel ve kusursuz bir insan olacağız. Böyle bir şey yok! Bizler yeni uyandık. Kendimizi geliştirmeye başladık. Ama bu yolun sonu yok. Bu yol sonsuz. Ömrümüzün yettiğince kendimizi geliştireceğiz. Geliştirdikçe anlayacağız ki dünyalar kadar bilgi bilsek bile; aslında hiçbir şey bilmiyormuşuz.

Dalgalanma süresinde dikkat etmen gereken tek şey, her şeyi bir anda bırakmamandır. Öncesinde de böyle yapmıştın sen; bir anda her şeyi kafanda bitirmiştin. Bu his geldiği anda otur ve sakinleş. Geçtiği anda kaldığı yerden devam edebilirsin. Ama böyle yanar-dönerli olmaya devam edersen, bu dalgalanmalar hiç bitmez. Bu süreyi en iyi şekilde atlatacağını umuyorum :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 08:07 PM   #179 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çünkü dalgalanma süresi hala devam ediyor. Bu 1 günde ya da 1 ayda olabilecek bir şey değil azraist_24 sen bunu çok iyi biliyorsun. Daha önce de bunu yaşadın ve tekrar eskisi gibi canlı, istekli oldun. Sanırım yeniden 1 hafta ara vermenin vakti geldi :D

Dediğim gibi bu iş 1 günde olacak bir iş değil. Biz zannediyoruz ki telkinleri 21 gün dinleyeceğiz ve her şey toz pembe olacak, mükemmel ve kusursuz bir insan olacağız. Böyle bir şey yok! Bizler yeni uyandık. Kendimizi geliştirmeye başladık. Ama bu yolun sonu yok. Bu yol sonsuz. Ömrümüzün yettiğince kendimizi geliştireceğiz. Geliştirdikçe anlayacağız ki dünyalar kadar bilgi bilsek bile; aslında hiçbir şey bilmiyormuşuz.

Dalgalanma süresinde dikkat etmen gereken tek şey, her şeyi bir anda bırakmamandır. Öncesinde de böyle yapmıştın sen; bir anda her şeyi kafanda bitirmiştin. Bu his geldiği anda otur ve sakinleş. Geçtiği anda kaldığı yerden devam edebilirsin. Ama böyle yanar-dönerli olmaya devam edersen, bu dalgalanmalar hiç bitmez. Bu süreyi en iyi şekilde atlatacağını umuyorum :)
Sevgili juger,

Bu yanar dönerli durum benim elimde olan bişey değil.. bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn.. Bu tamamen baklenti ike orantılı tabi şahaserler beklemiyorum ama bu dalgalanmadan ağlama krizlerinden kurtulmam gerek..
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 08:16 PM   #180 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

dur bakimmm!! "bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn" mi dedin bana? :D ben bunları çoktan yaşadım da aştım bile :) bu ağlama krizlerini iyiye yor. nasıl ki telkinleri ilk dinlediğimiz zamanlar vücudumuzda kötü reaksiyonlar oluyor? ama bunları iyiye yoruyoruz, aynen öyle yap. çünkü temizleniyorsun. bedeninle beraber zihnin ve duygularında açılıyor.

kesinlikle farkındalık konusunda büyük adımlarla ilerliyorsun. sadece devam et. yapman gereken tek şey bu. son derece mükemmel gidiyorsun :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Dalgalanma Hissi | - »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Dalgalanma Hissi

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de ilk başladığım zamanlar oldu. acayip şekilde daraltı geliyordu. o zaman 2 gün bırakıp tekrar başlıyodum. ayrıca ilk dinlediğim 2 hafta kafam kazan gibi oluyordu dinlerken. sonra bu kafamdaki ağırlık kazan gibi olma durumu geçti. tamam dedim kendine güveni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.