![]() |
Cevap: dalgalanma): Alıntı:
arkadasım kendi deneyimim basarılı olmadı telkinlere inanıyorum ama bir uzmanla yapılması gerektiği kanısındayım telkinlerden sanırım zarar gördüm bu isteksizlik karamsarlık boşluğu halsizlik çarasizlik durumunu yasıyorum 1 aydır r etme düşüncelerim arttı kendimden nefret edıyorum ve dinlediğim tüm telkinlerin aksine olumsuz duygular yasıyorum ben telkin dinlemeyi 1 haftadır bıraktım karar senin... |
Cevap: dalgalanma): bende sadece telkinlerden medet ummuyorum arkadaşım,arayışıma devam ediyorum,kendi içimde,sürekli sorgulama halindeyim ama telkinlerinde bana yardımcı olduğunu düşünüyorum, sadece telkin dinleyipte birşeylerin değişmesini beklemek,zaten yanlış olurdu,telkinler bizi tetikledi bence,arayışa başladık içimizde |
Cevap: dalgalanma): kesinlikle katılıyorum söylediğine ben de öyle düşünuyorum arayıs ve sorgulamayı yogun bir şekilde yasıyorum ama rahatsız edici hale gelmeye başladı ben bunun sorgulama degilde artık anksiyeteye dönüştüğünü içinde bulundugum olumsuz durumu körüklediğini düşündüm çünkü bu sorgulama beni bitkin yapıyor resmen gücümü emiyor ates basıyor terlyorum bence bu sorgulama olmaktan çıktı...İçinw bu kadar dönmek bence iyi değil..Bu benim fikrim ben dinlemeyi bıraktım bir ay boyunca dalgalanma oldugunu ve iyi olacagımı telkin ettim ama her geçen gün daha kötüye gittim isteksizlik boşluk karamsarlık ve dinlediğim her telkinden beklediğimin aksine durumlar yasadım devam etmem mümkün görünmuyor...1 hafta kendimi nadasa bıraktım 2 ay dinledikten sonra ama bu bir hafta bazen iyi bazen çok çok kötü hissettim tekrar başlasam mı diye düşünmuyor degilim fakat daha kötü olmaktan korkuyorum 1 ay sonra da askerim bunu göze alamıyorum... |
Cevap: dalgalanma): Bende dünden beri dinliyorum ve içimde coşkulu bir ağlama isteği var....Bu kadar çabuk etkilermi .. |
Cevap: dalgalanma): Evet sanırım etkiliyor ilk günden..Hatta dinlemeye ilk başladığım an o coşkulu ağlama isteği bende de oldu.Bugün ikinci günüm ve şimdi de boşlukta gibiyim.Hayatın amacını sorgulayıp duruyorum gereksiz yere.Her yaptığım boş geliyor.Zaten dalgalı ben tamamen dalgalandım anlayacağınız.Durulacağım günü bekliyorum umutla,istikrarlı... |
Cevap: dalgalanma): Dün akşam suçluluk ile ilgili telkini yeniden dinledim tektar tekrar ama bu sefer ağlama hissi oluşmadı,yopun olarak ego güçlendiriciyi dinlemeye çalışıyorum.Henüz ilk haftamdayım,korkmakla beraber denemekde istiyorum.Dilerim daha kötü sonuçlar doğurmaz...Ancak dünden beri otururken bile aniden oturuşumu kontrol etme durumuna geçiyorum eğer eğilmişsem hemen dikleştiriyorum kendimi.Geleceğimle ilgili isteklerim var ve yoğun bir şekilde daha çok istemeye başladım hatta bazen gözümde canlanıyor.Ancak nasıl olacağını nasıl gerçekleştireceğimi şu anda imkanım olmadığını anımsadığım anda yeniden içime hüzün çöküyor.Dilerim bu telkinler beni pembe bulutlara çıkarıp gerçeklerle yüzleşince tepe üstü zemine yepıştırmaz..Zira çok zor bir dönemden daha yeni çıkıyorum.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM. |