Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Çekirdek İnanç Bulma

Uyarılar

Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor.

Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek İnanç ( ilk tur ) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de çekirdek inanç yaptırmaya bir anda karar verenlerdenim.. baya bir inceledikten sonra ve bilinçaltımı sadece kendi çabalarımla temizleyemediğimden bana çok mantıklı geldi ve yaptrdım.. bu gece 2. tur'a başlıyorum.. ilk tur deneyımlerımı paylaşmak istedim sizlerle belki çok erkendir ancak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi

Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2016, 10:20 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2016
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ruh_adam33 is an unknown quantity at this point
Standart Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Ben de çekirdek inanç yaptırmaya bir anda karar verenlerdenim.. baya bir inceledikten sonra ve bilinçaltımı sadece kendi çabalarımla temizleyemediğimden bana çok mantıklı geldi ve yaptrdım..

bu gece 2. tur'a başlıyorum..
ilk tur deneyımlerımı paylaşmak istedim sizlerle
belki çok erkendir ancak bazı nüanslar yaşadığım için belki yaptırmak isteyip de kararsız kalanlar için yardımcı olabilir..

Hayatımın aşkıyla tanıştım mesela.. ve de şu an çok güzel gidiyor..
birileriyle çok rahat şekilde göz göze gelip temas kurmada zorlanmalarım kalktı
hayatta hep kıyaslama yapan biriydim fakat şu an azıcık azıcık ilahi gücün kendime verdiği değeri anlayıp hıcbır kıyaslama yapmadan yoluma rahatca devam edebılıyorum.
kıskanç biriydim ve herkesi aşırı derecede yargılardım şimdi ise hersey akışına bırakılan kağıt kayık kadar hafıf gelıyor bana

ancak bazı durumlarda yine öfke nöbetleri olabılıyor
ve maddiyat ile ilgili aşırı derecede olumsuz dusuncelerım devam edıyor
ancak bunları bir temızleme calısmasının parcası olarak gorup mutlu oluyorum

bilin ki eğer birşeyı cok fazla olumsuz dusunmeye başlamıssanız bu kesınlıkle ıyılesıyordur ve temızlenıyordur ben boyle bakıyorum

bu gece 2. tur bakalım daha hangı guzellıkler calacak kapımı :)

herkesı mutlulukla sevgıyle selamlıyorum
allah herkesin yolunu bahtını açık etsin
ve dermansız dert vermesın

hoşçakalın

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ruh_adam33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2016, 04:10 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Ben dört döngü bitirdim.Yaşadıklarımın bir kısmını paylaştım.Beşinci döngü tam 10 gün şeklinde olmadı 8. günde kaldı yolculuk nedeniyle.Birde o dönem sanki biraz fazla geldiğini hissettim.Yanlış hesap sonucu üç gün dinlenip değil iki gün dinlenip başladım döngüye.

Affınıza sığınarak merak ettiğim bir husus var.Benim merak ettiğim hayatınızın aşkıyla nasıl tanıştınız.Şöyle bir cevap beklemiyorum yanlış anlaşılmasın bir kafede oturuyordum çay içerken bakıştık sonra onun yanına gittim vs. vs. değil. Malum döngüler 10 günlük.Bu süre zarfında tanıştığınız kişinin sizden hoşlanması veya aşkınıza karşılık vermesi olası bir durum ama onun hayatınızın aşkı olması veya bunu hissetmiş olmanız beni düşündürdü.

Şu oldu bende ki yakışıklı olmayan biri değilim ama tabi bir kendimize bakınca saçımızı düzgün yapıp güzel giyinince daha etkili bir hal alıyorsunuz o muhakkak.Aynada kendime daha yakışıklı geldim.Sanki bu biraz gümüşün parlatılması gibi.Nur olarak da söylebiliriz bunu o ayrı konu ama sanki bir cila gibi.

İki şekilde de denedim normal halimde evet bir farklılık var belki kendini sevmekten belki kendini beğenmekten ama saç baş yapıp düzgün giyinince bir de içinizde bir enerji olunca bu kendisini daha fazla hissettiriyor.Sönük durmaktan vaz geçiyorsunuz belki.

Benim sorunum kendini fark etmek ve kabullenmekle alakalı ben şu an o süreçten geçiyorum.Büyük kıskançlıklarım olmadı onda niye var bende niye yok gibi ama ufak tefek kıskançlıklarım kabullenememem var(mış)

Benim ki biraz gıptadır.Bunun istisnaları var elbet nasıl diyeyim aşırı yırtık ve birazda ahlaksız arkadaşların başarılarını görünce ister istemez kendimle kıyaslıyorum (özellikte son zamanlarda).Buda bende sorun yaratıyor.Kızlar neden p.ç erkeklerden hoşlanır efendi erkeklerden hoşlanmaz.Hadi erkeklerin bazısının bir skor yapma telaşı var ama hiç anlamam kızlarda neden bir skor olma telaşı var.Ben bunları düşünürken tabi içim içimi yiyor ve sinirleniyorum.Kendimi yetersiz hissediyorum.Bunları kendime söyleyemiyordum.Ben ister istemez kendimi X şahısla kıyaslıyorum.

Yavaş yavaş kendimi kendime itiraf etmeye başladım benim küçük gördüğüm şeyler içimde birikmiş ve farkına varmamışım.

Milletin malını mülkünü kıskanmıyorum diyorum ama baz şeylere içim gidiyor haliyle yavaş yavaş bunları çözüyorum kendimde.Şu an uzakta olsak da ailemde destek veriyor.

Göz temasım arttı.Korkmuyorum ama öyle herkesle hep göz temasına giren bir modda değilim.Dur bakalım neler olacak daha.Herkesin hakkında hayırlısı.

Dün yoldan geldim ve yorgundum ama uyuyamadım.Telkinler açık.Başladım kendi kendimle konuşmaya sesli sesli.İçten düşününce bazen bu düşünme hayal kurmaya dönüyor ve o kadar etkili olmuyor ama ben kendimle seli konuşunca sanki öğüt veriyorum kendime.Yaklaşık iki saat böyle tahlil ettim kendimi.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2016, 11:01 AM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2016
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ruh_adam33 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

evet 2. tur da bitti ve bugun 3 günlük bir aranın ardından 3. tur başlayacak.
2. tur sonrası...

aynen rumuzum gibiyim ruh gibi yani :) tamamiyle sevgiye odaklandım.. önemsediğim şeylerin aslında çok da öensemsenecek şeyler olmadıklarını görmek keyifli oluyor.. önemsememek kesinlikle umursamamak olarak algılanmayacak derecede keskin.. aslında direk sevgiye odaklandım başka bısey yok.. çok asosyaldim ama şimdi öyle değilim.. kendime şaşıracak kadar sosyalleştim.. dışardan eve gırmıyorum nerdeyse ve asosyallere ozellıkle mesajım . evde durmamaları .. yalnız olsanız bile sadece zorlayın biraz kendınızı ve o evden cıkın dısarı ..goreceksınız kı dışarda ki mucizeye cok gec kaldıgınızı anlayacaksınız.. gezin yürüyün yalnız basınıza .. aklınıza neler gelecek bakın görün...

farkındalığım giderek keskinleşiyor..
görünmeyenler gözlerime seriliyor
algı mekanızması cok açıldı
kendimin büyük bir cografya olduğunu keşfetmeye başladım
pusulaya gerek duymayacak kadar rahatım
takıntılarım azalarak nötürlenmeye dogru gidiyor
kendime güven hat safhada bunu nerden anladım... cok kastıgım yapamam dedıgım seylerı teker teker kımseyı onemsemeden yapmaya başladım çünkü.. yahu kendıne guvenmek ne buyuk bır hazmış umarım herkes tatsın bunu :)
sevgi o kadar büyük ki.. bunu kendimde bulunca anladım.. dışardan beklememiz bizi hep yavaşlatmış anladım

yani velhasıl çekirdek inançlarınız çözüldükçe görüyorsunuz demeyeceğim hissediyorsunuz bazı şeylerin sizi bırakıp gittiğini
ve değişimin başladığını hissediyorsunuz

3. tur bakalım nelere gebe
yaşasın çekirdek inanç temizliği :)
ruh_adam33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2016, 02:50 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Çok sevindim sizin adınıza.Ben artık ellerim sıkılı uyumuyorum sadece baş ve işaret parmağım kapalı oluyor. Konrolcülük azaldı ama birilerini her zaman kontrol etmek gereken bir işim var.Kendimi eni şartlara adapte etmem lazım.

Akşamları çok aza evde oluyorum.Bilgisayar ve internetle uğraşmak zamanımı hala alıyor ama dolmuş yavaş gidiyor diye sinirlenmiyorum.Haftanın dört gecesi evde değilim.İnsanların içinde olunca rahatladım.

Bu arada bir yığın bürokratik iş hallettim.Hani ben kendini fazla adayan birisiyim.Her zaman önce bir şeyleri hak etmem gerektiğini düşündüm.Şahsi işim için izin mi o da ne?Biraz zaman geçsin de ben hak edeyim gideyim hala özel sektörde gibiyim.İş ve kontrol manyağı bir müdürüm var o ayrı konu.İzinler aldım işlerimi hallettim.

İnsanlar çok rahat tabii bu biraz amiri ve şube müdürü ile alakalı bir durum.

Ehliyetimi yeniledim , pasaport çıkardım yivsiz tüfeğin ruhsat işlemlerini hallettim.Çekirdek inançtan sonra hızlandı her şey.

Telefonla konuşma sıkıntım vardır mesela.İşim neredeyse hep telefonla onu aştım ama mesela herkese (tanımadığım kimselere) telefon açamazdım rahatsız ederim diye.Telefondan iş bağlamak çok uzak bir fikirdi.İnternetten alış veriş yapsam stok var mı diye soramazdım.Bunlar şimdi çok kolay.Tüfeğimi sadece bir tanıdık yönlendirmesiyle tüm işlemlerimi telefonla konuşarak yaptım.İkinci el olunca daha farklı oluyor her şey oda ayrı denk geldi.

Ben de şey vardı insanlar bir şeyi benim için yapacak yoksa olmaz düşüncesi bu her şeyde yok.Mesela birinin benim yerime ders çalışmasını beklemem ama arkanda destek bazen de yardım bekliyorsun.Kendimi daha iyi tanıyorum.Okuduğum şeyler çekirdek inanç , çocukluk bunların hepsini daha iyi kavrayabiliyorum.Egom beni korumak için bir sandığa kilitliyor.Öyle olunca ben de birinin beni çıkarmasını bekliyorum.

Çok şey var aslında ama neredeyse üç aylık süre sonunda hala daha oturmayan şeyler var ama taşlar yavaş yavaş oturuyor.Dokuz gün ara verdim ve henüz her şeyin oturmadığını fark ettim.Kendime olan bakış açım ve öz güvenim özellikle öz saygım değişmişti ama bazen sanki omuzlarım düşecekmiş gibi hissediyordum yeniden başladığımda.

Sen değiş ki değişsin her şey hatta ayet de var.Dün bir hem şehrim ile onu konuşuyordum.Siz değişmedikçe Allah da sizi değiştirmiyor.Şöyle aslında.

"Bir toplum, kendini değiştirmedikçe Allah onların durumlarını değiştirmez."
Rad suresi 11. ayet

Üçüncü turda daha iyi hissedeceksin bazı şeyleri aynada gördüğün şeyden hoşlanacaksın.Duruşun değişecek.Öz saygın artacak , potansiyelini fark edeceksin ama yan etkileri de var.Aşırı bir rahatlama oluyor.Koy ver g.ne gitsin gibi bir şey oluyor.O yüzden arada devreye girip sorumlulukları hatırlatmak lazım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2016, 04:06 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Mesajlar: 44
Tesekkür: 15
13 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nuray nuray is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Cekirdek inanc nasıl nerden yaptiriliyo bide ne gibi faydaları var
nuray nuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2016, 09:35 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Çekirdek İnanç | Bir şeyin sizi engellediğini hissediyorsanız hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa

Ayrıca google amcaya çekirdek inanç yazarak da kendin aratabilirsin.Bir de yıka beynini isimli bir kitap var henüz başlamadım ama o da çekirdek inançlara değiniyor.

Yıka Beynini - M. Barış Muslu | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.


Ayrıca forumda ki hikayeleri okuyabilirsin.Buranın dışında da bu konu hakkında yazılanlar var internetten bulabilirsin.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2016, 08:46 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Mesajlar: 44
Tesekkür: 15
13 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nuray nuray is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çekirdek İnanç | Bir şeyin sizi engellediğini hissediyorsanız hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa

Ayrıca google amcaya çekirdek inanç yazarak da kendin aratabilirsin.Bir de yıka beynini isimli bir kitap var henüz başlamadım ama o da çekirdek inançlara değiniyor.

Yıka Beynini - M. Barış Muslu | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.


Ayrıca forumda ki hikayeleri okuyabilirsin.Buranın dışında da bu konu hakkında yazılanlar var internetten bulabilirsin.
Peki tekrar tesekkurler
nuray nuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2016, 06:58 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnanç ( ilk tur )

3. turda neler oldu acaba.. hatta 4.turun da bitmiş olması lazım..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekirdek İnanç ( ilk tur )

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek İnanç ( ilk tur ) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de çekirdek inanç yaptırmaya bir anda karar verenlerdenim.. baya bir inceledikten sonra ve bilinçaltımı sadece kendi çabalarımla temizleyemediğimden bana çok mantıklı geldi ve yaptrdım.. bu gece 2. tur'a başlıyorum.. ilk tur deneyımlerımı paylaşmak istedim sizlerle belki çok erkendir ancak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.