Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

çekim yasası paylaşımı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası paylaşımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yazılan kitabı, çekilen filmi, gazetelerdeki eleştirileriyle kısa süre önce baya bir gündemde olan ve hala popülerliğini koruyan the secret, kimilerine göre hayal, kimilerine göre saçmalık, kimilerine göre sadece ticari amaç güden bir propaganda. bunların hiçbirine inanmıyorum. uygulamayanlar saçmalık olarak görmeye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

çekim yasası paylaşımı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-05-2008, 11:29 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart çekim yasası paylaşımı

yazılan kitabı, çekilen filmi, gazetelerdeki eleştirileriyle kısa süre önce baya bir gündemde olan ve hala popülerliğini koruyan the secret, kimilerine göre hayal, kimilerine göre saçmalık, kimilerine göre sadece ticari amaç güden bir propaganda. bunların hiçbirine inanmıyorum. uygulamayanlar saçmalık olarak görmeye devam etsin, uygulayabilenlerin ne kadar faydalandığı ortada. en azından kendi adıma konuşayım, tüm dünya bunun zırva olduğunu ispatlasa, tek başıma yine uygulmaya devam ederim. çünkü işe yaradığını biliyorum.

nedir bu olayın felsefesi?
bu çekim yasası denen şey, bildiğimiz elmalı armutlu fiziksel çekim yasasının sadece objeler üzerinde değil, insanın ruhsal ve düşünsel boyutunda da geçerli olduğunu iddia ediyor. kendinizi nasıl bir hayat içerisinde canlandırırsanız, neyin olacağına inanırsanız, hangi şeyleri yaşamak isterseniz bu düşlerin bir frekans olarak sizden çıkıp evrenin büyük alıcılarına ulaştığını, ve bu alıcılara gönderdiğiniz düşlerin fiziksel olarak can bulup gerçek formatta size geri döndüğünü iddia ediyor. yani kısacası, ne istiyorsanız o oluyor, ne düşünüyorsanız o sizi buluyor.

bir örnek versen?
mesela özgüven probleminiz var. insan içine çıkamıyor, sürekli ayıplanmaktan ezilmekten korkuyorsunuz. hemen kendinizi böyle bir sorununuzun olmadığına inandırıyorsunuz. gerek sözlerle, gerek kurduğunuz hayallerle kendinizi böyle hissetmeye başlıyor, gayet özgüvenli olduğunuza inanıyorsunuz ve aksi hiç bir şey düşünmüyorsunuz. bir süre sonra bir de bakıyorsunuz ki o ezik adam gitmiş, yerine gelen siz, o ilk zamanlar kafanızda canlandırdığınız ve hayal gibi gelen siz. ne zaman o hayal hayal gibi değil de gerçek gibi gelmeye başladı size, işte o zamandan beri siz o oldunuz. siz evrenden bunu istediniz, evren de size bunu verdi.

böyle olsa herkes istediğini elde etmezmi?
inanmayı bildiğiniz sürece evet. aslında bu felsefe yeni bir olay değil. eskiden beri kişisel gelişim kitaplarından, başarı öykülerinden, össyi derecesi yapan elemanlardan aşina olduğunuz şeyler, hani inanırsan başarırsın falan. ama bu felsefe onlardan farklı olarak, size inanmayı öğretiyor. eğer o kadar kolay olsaydı inanmak evet saçma olurdu, herkes her istediğine kavuşur dünyada mutsuzluk diye bir şey olmazdı. ama var. demekki öyle ağızdan çıktığı kadar kolay değil gerçekten inanabilmek.

peki nedir şu meşhur inanmak?
inanmak hayal kurmak değildir. keşke şöyle olsa derseniz inanmış olmazsınız. bir süre hayal dünyasında gezinip sonra gerçek dünyaya dönerseniz inanmış olmazsınız. inanmak, kuracağınız hayali hayal değilmiş gibi yaşamanız, hissetmeniz, sanki istedikleriniz zaten olmuş gibi davranmanızdır. çok güzel olmak mı istiyorsunuz? güzel olduğunuza inanın ve kendinizi böyle hissedin. ha cindy crawford ayaklarına yatmayın, uyuzum zaten şu tipik türk kızı modeline. neyse. sonuçta zaten öyleymiş gibi davranmanız bir gün sizi gerçekten öyle yapacaktır. süresi ise ne kadar güçlü inanabildiğinize bağlı. ne kadar gerçek gibi hissederseniz o kadar çabuk.

ama anlamıyorum. inanıyım tamam da nasıl oluyor kendi kendine? kim yapıyor?
burası sizi ilgilendirmiyor. sadece inanacak ve öyle hissedeceksiniz. evren gerisini hallediyor. nasıl halledecek diye doğaüstü şeyler beklemeyin. herşey kuralına göre işliyor. mesela öss ye hazırlanan bir öğrenci eğer 200lerde ve kendini 240 larde görmeye başlarsa, gerçekten inandığı ve zaten öyleymiş gibi hissettiği takdirde 240ı hatta kasarsa daha yükseğini dahi bulabilir. nasıl olacak bu kendi kendine? sihirli değnek falan yok. çok basit. yüksek puan yaptığına inanan adam farkında olmadan zaten bir de bakıyor ki ders çalışmaya başlamış, daha iyi anlıyor, daha çok zevk alıyor çalıştığından. neden eskiden çalıştığından daha iyi anlıyor? çünkü olacağını biliyor. olmuş gibi hissediyor. sanırım anlatabildim olayın işleyişini biraz.

ben inanmıyorum. safsata bunlar
ben inanıyorum. yaşıyorum. başarıyorum. mutluyum.)

peki ya allah kitap falan?
burası inananları ilgilendiriyor; bu felsefe din ile tamamen örtüşüyor. hatta bir ayette allah bizzat "beni nasıl biliyorsanız ben öyleyim" diyor. o bu değil allah söylüyor bunu. o bile onu nasıl hissediyorsak öyle ise, yok öss ymiş yok kaşmış gözmüş nedir ki.)

çok etkilendim. ben de yapıcam. tavsiyelerin?
piyasadan the secret kitabını temin edip okuyabilirsiniz direk. olayın özü orda. ama daha sağlıklı sonuçlar almak ve bu felsefeyi daha iyi anlamak, özümsemek, uygulayacak cesareti ve hayal gücünüzü oluşturmak için benim tavsiye ettiğim iki şey daha var. gelin önce bir "fight club" ı izleyin. şoku atlattıktan sonra "erdal demirkıran"ın kitap serisini bitirin. bunlarla iyice gaza geldikten sonra "the secret"ı okuyun. fight club filmdir sonuçta, bir yerden sonra neticede film dersiniz. erdal demirkıran iyidir hoştur ama gazı kısa sürer. ama bu üçü birleşince ortaya leziz bir hayat görüşü çıkar.

e deli demezler mi bana böyle olmamış şeyi olmuş gibi..
desinler. sen de onlara de.) şaka bir yana, istediğinizin olmaması mümkün değil, ama diyelim ki olmadı. yine zararlı çıkmazsınız ki, olmuş gibi davranmaya devam edin. bir süre sonra farkedeceksiniz ki bu çok zevkli bir şey. sahip olmadığınız her şeye sahipmişsinizi gibi sokakta yürümek süper bir duygu.) ve bir süre sonra bu oyun artık yaşam biçiminiz haline gelecek. hayalleriniz gerçeklerle karışıcak, gerçek gerçek gibi gelmeyecek. şu an bana yaşadığım hayat oyun gibi geliyor. ve çok zevkli oynaması. istediğim her şeyi kazanıyor ve kaybetsem bile gülüyorum. hatta bu gerçeği gerçek gibi görmeme olayını bazen abartıp uçurumdan atlayasım geliyor, sanki hiç düşmicekmişim gibi. tabi bu ileri dozajları fazla tavsiye etmiyoruz can güvenliğiniz açısından.d

tabi yine herşey size bağlı. bunu istemedikten sonra tyler durden babanız olsa yine bir şey başaramazsınız. kolay gelsin. alıntı değil alın teridir:) sorusu olan, anlamayan falan burdan sorabilir detayları.





alıntı http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN





sevgiyle kalın

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 11:46 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

emeğinize sağlık bir çok konuda aynı düşünceleri paylaşıyorum... yazının çıktısını aldım... sakin zamanımda okuyacam ve yorumlarımı yazacağım...teşekkürler...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 11:55 AM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

harfi yanlış yazdım yaa... ama yazını çok beğendim... super
esprinide...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 02:13 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 113
Tesekkür: 0
49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ganesha is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

Çok hoş ve güzel yazmışsın. Bende senin gibi düşünüyorum.
Bu aralar herkes Secret ve Çekim Yasası olaylarına tepki göstermeye başladı.



Her şeyi kendinize siz çektiniz, her şeyi... Bu anlaması zor ama bir kere anlaşıldığında ise hayatınız değiştirecek bir şey...

Joe Vitale


Gerçekten bunu anlayınca kimseyi suçlamıyor ve tüm sorumluluğu üstüne alıyorsun.
__________________
Üst Düzey Danışmanlık & Kişisel Gelişim Merkezi - Bursa<br /><br />www.ustduzeydanismanlik.com
ganesha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 10:24 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 176
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

benim duyduğum iki durumu sizle paylaşacağım burda gerçekten olmuş gibi hissetmenin neler yapabilceğini umarım inandırıcı hale getirir.soğutma işinde çalışan iki kişi gece vardiyasında kalıyor kişilerden biri soğutma dolaplarından içine girip işini yapıyor.diğer arkadsı ise işini bitiridiği ve diğer arkadasının gittiğini düşünerek kapıları kitliyor ve ayrılıyor iş yerınden.sabah gelindiğinde dolapta kitli olan işçi donmuş olarak bulunuyor işin ilginç tarafı soğutucu çalışmıyormuş.işçi büyük ihtimalle çalıştığını sanıyordu.kendisinin sürkli dolabın soğuduğuna ve donarak ölecağine inandırmıştı ki öylede oldu.yine bunun gibi bir olayın videoya çekliebildiğini okumuştum.bir kişi kendi kendini bir odada öldürebilceğini idda ediyor.adamı odaya koyuyorlar ve videoya çekiyorlar.adam 3.günün sonunda kalbini durdurabiliyor düşünce gücüyle..belki inanmayacaksınız ama bunlar benım okuduklarım..üstelik hani şu ufacık kutulara kendilerini sokabilen insanlar var.onlara sorduklarında:bunu nasıl yapıyorsunuz? adamın cvbı şu: o kutuya girebildiğimi hayal ediyorum ve biliyorum sonrada metobolizmamı yavaşlatıoyrum dedi.yine beyin gücü ille.bunu birebir kendi kulaklarımla duydum.yanii demk istediğim şu ki:ben de çok başaramasamda beynimizi kandırabiliyoruz işte o kandırma işini becerebilirsek beynimizde hayal ederk gerçekmiş gibi yaşayabilirsek ,gerçektende yaşama şansını elde edebiliyoruz.zmn mucizeler gerçekleştirebiliyor:)
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 01:24 PM   #6 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
benim duyduğum iki durumu sizle paylaşacağım burda gerçekten olmuş gibi hissetmenin neler yapabilceğini umarım inandırıcı hale getirir.soğutma işinde çalışan iki kişi gece vardiyasında kalıyor kişilerden biri soğutma dolaplarından içine girip işini yapıyor.diğer arkadsı ise işini bitiridiği ve diğer arkadasının gittiğini düşünerek kapıları kitliyor ve ayrılıyor iş yerınden.sabah gelindiğinde dolapta kitli olan işçi donmuş olarak bulunuyor işin ilginç tarafı soğutucu çalışmıyormuş.işçi büyük ihtimalle çalıştığını sanıyordu.kendisinin sürkli dolabın soğuduğuna ve donarak ölecağine inandırmıştı ki öylede oldu.yine bunun gibi bir olayın videoya çekliebildiğini okumuştum.bir kişi kendi kendini bir odada öldürebilceğini idda ediyor.adamı odaya koyuyorlar ve videoya çekiyorlar.adam 3.günün sonunda kalbini durdurabiliyor düşünce gücüyle..belki inanmayacaksınız ama bunlar benım okuduklarım..üstelik hani şu ufacık kutulara kendilerini sokabilen insanlar var.onlara sorduklarında:bunu nasıl yapıyorsunuz? adamın cvbı şu: o kutuya girebildiğimi hayal ediyorum ve biliyorum sonrada metobolizmamı yavaşlatıoyrum dedi.yine beyin gücü ille.bunu birebir kendi kulaklarımla duydum.yanii demk istediğim şu ki:ben de çok başaramasamda beynimizi kandırabiliyoruz işte o kandırma işini becerebilirsek beynimizde hayal ederk gerçekmiş gibi yaşayabilirsek ,gerçektende yaşama şansını elde edebiliyoruz.zmn mucizeler gerçekleştirebiliyor:)
beynin gerçek gibi hissetmesi için ya plesebo etkisinin oluşturacak br durum yaşanması gerekir
ya direkt hipnozla derin transta telkin verilmesi gerkir..
ya da bilinçaltına kendinize inandırmanız referans sağlamanız gerekir
beyin bişeye inanıp inanmamak için geçmiş deneyimlerine bakar
ben zekiyim diye inandığınızı varsayalım
bu inancı oluşturan geçmiş deneyimler şunlar olabilir
çünkü en zor matematik problemlerini bile çözebiliyorum
çünkü arkadaşlarım zeki olduğumu söylüyor
çünkü geçmişte şu şu olaylarda zekice davrandım v.b
eğer geçmişte olumlu referans yoksa istediğiniz kadar olduğunu hissetmeye çalışın işe yaramaz...
geçmişte olumlu referansınız yoksa o referansları kendiniz hayal gücünüzle yaratabilirsiniz
ama geleceğe odaklanarak değil geçmişe odaklanarak
o yüzden bilinçaltı temizliği deyip diyoruz
geçmişteki negatif başarısız ve travmatik anıları bulup o anılarda oynamalar yapmak gerekir
çünkü şimdi negatif inancımızın yapı taşları orada
haydi kendinize yeni isteiğiniz gibi bir geçmiş yazın önce sonra geleceğe odaklanın bakalım o zaman gerçek gibi hissetme sorununu yaşayacak mısınız?
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 09:04 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 176
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

:) demek sadece hayal ederek ve inanarak olmuyormuş..geçmişteki anılarıda yeniden düzenlemek gerekiyor...aydınlattığınız için teşşekürler ..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 02:06 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 229
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

aaa cent haftasonu çok çalışmışsın oku oku bitmedi yaa
__________________
Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 05:07 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

eklediğin değerli bilgiler için çoook teşekkürler tatlım..

şaşkın ah birde ilgili bölümlere açsan.. senden süperi olamayacak walla ..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 06:45 PM   #10 (permalink)
birmutluluk
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: çekim yasası paylaşımı

ben buna teslimiyet olgunluk sabır pozitif düşünce diyorum bunlar olunca isteklerin er veya geç gerçekleşmemesi imkansız
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


çekim yasası paylaşımı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası paylaşımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yazılan kitabı, çekilen filmi, gazetelerdeki eleştirileriyle kısa süre önce baya bir gündemde olan ve hala popülerliğini koruyan the secret, kimilerine göre hayal, kimilerine göre saçmalık, kimilerine göre sadece ticari amaç güden bir propaganda. bunların hiçbirine inanmıyorum. uygulamayanlar saçmalık olarak görmeye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.