![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor ben de hep birisini bekliyorum karşıma çıkacak diye her yüze bakıyorum acaba o mu diye ama o değil |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır... |
cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec.. bol selametler.. girlhaha |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar zmanı geldiğinde burdaki önerileri denemeyi düşünüyorum :D ama biraz daha beklemeliyim galiba :D |
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :) Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim. Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :) Sevgiler. |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Yok ya gelsin anlatsın, fırsat olmadı söylim ona. Yok öyle mutlu olup bizi terk etmek. Mutluyken de kalın. Mutluluklar da paylaşılmaya değer. :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun.. |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Olumlama yapamazsın ama evlilik korkusu için telkin hazırlatılabilir. Olumlama veya çekim yasası bireyin ancak kendi istekleri için yapabileceği bir şeydir. Kendi istekleri gerçekleştiğinde dolaylı yoldan çevresindekiler de etkilenebilir. Hiç başkası için çekim yasasını kullanan duymadım. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar benim de çekim yasasını bu anlamda devreye sokma vaktim geldi de geçiyor :))) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bol bol hayal ediyorum ben de bakalım ne olacak. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Her şey çok güzel olacak ben inanıyorum. utananadam |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar hımm evet yaptığımız en büyük yanlışlardan biri galiba..başkalarının hayatını değiştirmeye kendi kafamıza göre bozuk olan bir şeyi değiştirmeye çalışmak..ablan evlenmek istiyor mu..?evlenmesine engel olan bir inancı veya bir çıkarı var mı. egosu neden evlenmesine engel oluyor bunları tespit edip ona yardım edebilirsin. ama onun için olumlama yapamazsın. belki aile dizimi olabilir.. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar olumlamalar kendi hayatimizi etki eder ve kendi hayatimizdaki insanlarin yerlerini belirler.. senin ablan icin yapacagin olumlama veyahut dua onun kendisi icin icten ice yaptigi olumlama ve dua ile tamamlanacak yada bütünlesecektir.. demek istedigim sen ablam evlensin diye olumlama yapmaktayken oda belki icinden daha erken istemiyorum gibi bi dilekteyse bilki bir etki yapmiyacaktir.. sadece olumlamalarin ve dualarin ile evren sana destekci olacaktir fakat netice yinede ablandadir.. sonucta onun ne gibi bi dua dilek ve olumlamalari var icinde yüreginde hapsettigi bilemeyiz.. bence ablan ile aciktan konussan daha farkli bakarsin bu düsüncene :)))))) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :) Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar ben biriyle tanıştım fakat hiç benim istediğim gibi biri değil.biryerde yanlış yaptık herhalde:( |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar evet dogru olabilir... Birde gün ayarliyorlardi cekim yasasi uygulamak icin, hangi gun yapiliyor artik :)) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Canım tam olarak hangi çalışmayı soruyorsun. Şifa çemberi ise o başlığı takip et son zamanlarda çekim yasası ile ilgili toplu çalışma yapmadık. |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Herkese merhaba :) t678 ben de hayırlısıyla evlenmek isteyenlerdenim. ama gerçekleşmesi için bugüne kadar pek de ciddi bir adım atmamıştım. Sadece istiyor olmakla kalmıştım. Sıkı bir diyete ve spora başladım 2 aydır büyük bir kararlılıkla sürdürüyorum sevincli formda olmalıyım ki beğenilme şansım artsın cilgin897 buna ek olarak son günlerde internette bulabildiğim kadarıyla evlilikle ilgili forum konularını ve makaleleri biraraya toplayıp bilgisayarıma arşiv yapmaya başladım. vakit buldukça bu topladığım verileri okuyup kendimce değerlendireceğim. meğer evlilik öncesinde (söz, nişan gibi evrelerde) neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilmediğim ne kadar da çok şey varmış daha önce hiç bu konuları ciddi anlamda açıp da okumamıştım. smil56. Bu yaptığım son davranışımın da çekim yasasını hızlandırabileceğini düşünüyorum...neden olmasın ? smil56 |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar geçenlerde tam evdeki işlerden bunaldığım anda şöyle bi cümle çıktı ağzımdan; "her geçen gün evliliğin bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum,bekarlık sultanlık:D" galiba evlilikle ilgili kaygılarımı ve korkularımı üzerimdden atamadım,bekar olmak daha zahmetsiz gibi görünüyo bana :D ama aradan zaman geçti ve ben yine evlilikle ilgili güzel şeyler düşünmeye başladım =) bu ikilemlerin sonu nereye varacak,ben de çok merak ediyorum :D |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar evlilikle ilgili zamanımın olduğunu düşünüyorum ama onu düşündürecek derecede güvenilir biride karşıma çıkmadı bu evlilik olayı bana korkutucu geliyo her ne kadar çevremde evlenenleri görünce normal karşılasamda kendim için korkuyorum yani güvenilir bir insan istiyorum beni önemsesin dürüst olsun ama sanki öle biri yokmuş gibi geliyo ama nolursa olsun insan hayatta bir eşinin bir desteğinin olmasına çok ihtiyaç duyuyo :( |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim |
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bende gelinliğimi ve eşyalarımı seçiyorum yavaş yavaş..bi klasör yaptım begendikleri kaydediyorum.. konuyu başlatan arkadaş nelr yaptıgını bır anlatsa nasıl ıyı olurdu :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Ben ruh esimi bulacagim Ruh esim gitikce yaklasiyor Ruh esim yakinimda Ruh esim yasamima giriyor Ruh esimle karsilasmak benim kaderim Her zaman benim ici mukemmel esi ariyorum Mukemmel esim sadece kosenin ardinda |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 PM. |