Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

kutayhun 14-02-2012 12:17 AM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820435)
Bence önce bu olumsuz kalıplardan kurtulmalısın,sonrasında sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna :)

offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

vuslatizmir77 05-09-2012 12:00 PM

ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

acemisirine 05-09-2012 04:06 PM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829492)
ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha

vuslatizmir77 05-09-2012 05:24 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829521)
sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha

neyi istersem verileceğini biliyorum aslında çünkü istediğim çok şey gerçekleşti.biraz çabuk olsun istiyorum geç olmasın hızlı olsun :)

huriye_89 05-09-2012 06:44 PM

zmanı geldiğinde burdaki önerileri denemeyi düşünüyorum :D ama biraz daha beklemeliyim galiba :D

acemisirine 06-09-2012 12:58 AM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829528)
neyi istersem verileceğini biliyorum aslında çünkü istediğim çok şey gerçekleşti.biraz çabuk olsun istiyorum geç olmasın hızlı olsun :)

hadi hayirlisi bir an önce istediginize kavusmaniz dilegi ilegirlhaha

vuslatizmir77 06-09-2012 01:11 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829575)
hadi hayirlisi bir an önce istediginize kavusmaniz dilegi ilegirlhaha

aminnnnnn.herşeyi bıraktım bu konuya odaklandım kısa sürede sonuç almak istiyorum.hadi bakalım çekim yasası gönder bana istediğimiiiiiii.:)

sweeet 06-09-2012 03:12 PM

Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

vuslatizmir77 06-09-2012 03:19 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829604)
Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Sevgiler.

sevgili sweet,ben de konuyu başlatan kişinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını merak ediyordum.merakımı giderdiğin için teşekkür ederim.evlenince forumu bıraktı galiba.allah mesut etsin diyelim darısı başıma

sweeet 06-09-2012 03:29 PM

Yok ya gelsin anlatsın, fırsat olmadı söylim ona. Yok öyle mutlu olup bizi terk etmek. Mutluyken de kalın. Mutluluklar da paylaşılmaya değer. :)

babycrazy 06-09-2012 05:08 PM

bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun..

vuslatizmir77 06-09-2012 10:03 PM

Alıntı:

babycrazy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829637)
bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun..

bence ablanın olumlama yapması daha mantıklı,sen de ablanın evlendiğini hayal edebilirsin.düğün veya nikah törenini hayal edebilirsin sanırım.bu konuda daha bilgili arkadaşlar var benim nacizane düşüncem bu.

sweeet 06-09-2012 10:25 PM

Olumlama yapamazsın ama evlilik korkusu için telkin hazırlatılabilir. Olumlama veya çekim yasası bireyin ancak kendi istekleri için yapabileceği bir şeydir. Kendi istekleri gerçekleştiğinde dolaylı yoldan çevresindekiler de etkilenebilir. Hiç başkası için çekim yasasını kullanan duymadım.

froyaa 06-09-2012 10:49 PM

benim de çekim yasasını bu anlamda devreye sokma vaktim geldi de geçiyor :)))

vuslatizmir77 07-09-2012 10:36 AM

bol bol hayal ediyorum ben de bakalım ne olacak.

Işıldayan Safir 07-09-2012 01:09 PM

Her şey çok güzel olacak ben inanıyorum. utananadam

bluegirlx 07-09-2012 09:45 PM

hımm evet yaptığımız en büyük yanlışlardan biri galiba..başkalarının hayatını değiştirmeye kendi kafamıza göre bozuk olan bir şeyi değiştirmeye çalışmak..ablan evlenmek istiyor mu..?evlenmesine engel olan bir inancı veya bir çıkarı var mı. egosu neden evlenmesine engel oluyor bunları tespit edip ona yardım edebilirsin. ama onun için olumlama yapamazsın. belki aile dizimi olabilir..

acemisirine 08-09-2012 01:18 AM

olumlamalar kendi hayatimizi etki eder ve kendi hayatimizdaki insanlarin yerlerini belirler..

senin ablan icin yapacagin olumlama veyahut dua onun kendisi icin icten ice yaptigi olumlama ve dua ile tamamlanacak yada bütünlesecektir..

demek istedigim sen ablam evlensin diye olumlama yapmaktayken oda belki icinden daha erken istemiyorum gibi bi dilekteyse bilki bir etki yapmiyacaktir..

sadece olumlamalarin ve dualarin ile evren sana destekci olacaktir fakat netice yinede ablandadir..

sonucta onun ne gibi bi dua dilek ve olumlamalari var icinde yüreginde hapsettigi bilemeyiz..

bence ablan ile aciktan konussan daha farkli bakarsin bu düsüncene :))))))

fevel57 22-09-2012 12:16 PM

Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :)
Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir

vuslatizmir77 23-09-2012 07:57 PM

ben biriyle tanıştım fakat hiç benim istediğim gibi biri değil.biryerde yanlış yaptık herhalde:(

sweeet 23-09-2012 08:55 PM

Alıntı:

fevel57 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830620)
Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :)
Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir

Sevdiğin kişinin ailenin onaylamayacağı biri olduğunu bilinçaltında düşünüyor olabilirsin canım.

fevel57 23-09-2012 10:59 PM

evet dogru olabilir... Birde gün ayarliyorlardi cekim yasasi uygulamak icin, hangi gun yapiliyor artik :))

sweeet 24-09-2012 03:11 PM

Canım tam olarak hangi çalışmayı soruyorsun. Şifa çemberi ise o başlığı takip et son zamanlarda çekim yasası ile ilgili toplu çalışma yapmadık.

disik82 26-09-2012 05:09 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820444)
offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

hahahah çok bomba bir karaktersin,imzan ayrı bir bomba:)metal dinleyenlerin nesli tükeniyor!aslında sitede metal dinleyenler için bir başlık açıp konser kardeşliği yaratsak mı? :)

Eğlenceli 21-10-2012 06:19 PM

Herkese merhaba :) t678
ben de hayırlısıyla evlenmek isteyenlerdenim.
ama gerçekleşmesi için bugüne kadar pek de ciddi bir adım atmamıştım. Sadece istiyor olmakla kalmıştım.
Sıkı bir diyete ve spora başladım 2 aydır büyük bir kararlılıkla sürdürüyorum sevincli formda olmalıyım ki beğenilme şansım artsın cilgin897
buna ek olarak son günlerde internette bulabildiğim kadarıyla evlilikle ilgili forum konularını ve makaleleri biraraya toplayıp bilgisayarıma arşiv yapmaya başladım. vakit buldukça bu topladığım verileri okuyup kendimce değerlendireceğim.
meğer evlilik öncesinde (söz, nişan gibi evrelerde) neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilmediğim ne kadar da çok şey varmış daha önce hiç bu konuları ciddi anlamda açıp da okumamıştım. smil56. Bu yaptığım son davranışımın da çekim yasasını hızlandırabileceğini düşünüyorum...neden olmasın ? smil56

huriye_89 22-10-2012 09:16 AM

geçenlerde tam evdeki işlerden bunaldığım anda şöyle bi cümle çıktı ağzımdan; "her geçen gün evliliğin bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum,bekarlık sultanlık:D"
galiba evlilikle ilgili kaygılarımı ve korkularımı üzerimdden atamadım,bekar olmak daha zahmetsiz gibi görünüyo bana :D
ama aradan zaman geçti ve ben yine evlilikle ilgili güzel şeyler düşünmeye başladım =)
bu ikilemlerin sonu nereye varacak,ben de çok merak ediyorum :D

suyahapsettim 22-10-2012 12:52 PM

evlilikle ilgili zamanımın olduğunu düşünüyorum ama onu düşündürecek derecede güvenilir biride karşıma çıkmadı bu evlilik olayı bana korkutucu geliyo her ne kadar çevremde evlenenleri görünce normal karşılasamda kendim için korkuyorum yani güvenilir bir insan istiyorum beni önemsesin dürüst olsun ama sanki öle biri yokmuş gibi geliyo ama nolursa olsun insan hayatta bir eşinin bir desteğinin olmasına çok ihtiyaç duyuyo :(

ßyKuS 22-10-2012 01:50 PM

Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim

suyahapsettim 22-10-2012 02:12 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832283)
Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim

eminim vardır da insanın karşısına çıkmayınca inanamıyo :/

nuru 01-05-2013 02:15 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829604)

Sevgiler.

bende yapmak istiyorummm !!!

nuru 01-05-2013 02:27 PM

bende gelinliğimi ve eşyalarımı seçiyorum yavaş yavaş..bi klasör yaptım begendikleri kaydediyorum..
konuyu başlatan arkadaş nelr yaptıgını bır anlatsa nasıl ıyı olurdu :)

82selma 01-05-2013 05:26 PM

Ben ruh esimi bulacagim
Ruh esim gitikce yaklasiyor
Ruh esim yakinimda
Ruh esim yasamima giriyor
Ruh esimle karsilasmak benim kaderim
Her zaman benim ici mukemmel esi ariyorum
Mukemmel esim sadece kosenin ardinda

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 PM.