Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

juger 09-11-2011 03:07 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Sevgili kuzeygüney çok güzel bir noktaya değinmiş. Rahmetli Vehbi Koç'a başarının sırrını sorduklarında: "Denge ve ölçü." demiş. Ne fazla çalışmak, ne fazla yıpranmak, ne fazla uyumak ne az yemek ne başka bir şey. Yaptığınız her işte dengeyi sağlar, ölçüyü tutturursanız; hayatınızda her alanda başarı kendiliğinden gelir. İşte her şey aslında bu kadar kolay.

kutayhun 09-11-2011 03:08 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810507)
Bu arada ben bi önceki sayfada bahsettiğim yöntemleri uygulamıştım. Yani olumlamalar yaptım. Olmuş gibi mektup yazdım. Ama 21 gün okumadım. Unuttum.10 gün okumuşumdur.Yazıya döktüğüm şekilde biriyle tanıştım. Düğüne 2 hafta kala ayrıldım sevincli Yani yazdıklarımı yarısı tuttu. Düğüne kadar olan kısım sevincli

nasıl mektup yazılıyor ve olumlama imgeleme yapılıyor birisi tam olarak yardımcı olabilir mi buradan ya da özelde... teşekkürler....

nurbanu25 09-11-2011 03:25 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810506)
Pano olayı isteklerimize ulaşmada hızlandırıcı etki yaratabilir. Ama ben yapamıyorumagl34
Eve pano yapıp isteklerime uygun bişiler assam her gören sorar bu ne diye. Ben de açıklarım. Bu defa o kişilerden negatif tepkiler gelirse, "ya olmaz uğraşma böyle şeylerle gibi" enerji alt üst olur. Çekim yasasında dileklerimizi başkalarıyla paylaşmamak gerektiğini, çünkü o kişlerin olumsuz düşüncelerinden etkileneceğini duymuştum. Nası yapsam ki ben

aynı şeyi ben de düşünüyorum aslında mutlu kız.panoyu oluştur,koy adna sonra milletin diline düş.biz de gece yatarken karşımıza koyarız.hani olumlamalar gece yatarken ve sabah kalktığında daha etkili ya,biz de öyle zamanlarda panomuzu görmüş oluruz.ertelediğim bişey mutlaka yapıcam inş.

azraist_24 09-11-2011 06:36 PM

Ben umudumu yitirdim sanırım...ağla2

güven87 09-11-2011 06:37 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810535)
nasıl mektup yazılıyor ve olumlama imgeleme yapılıyor birisi tam olarak yardımcı olabilir mi buradan ya da özelde... teşekkürler....

Evet bekliyoruz iyi bir şeye benziyor ;)

juger 09-11-2011 06:52 PM

imgelemeyi herkes bilir. gözlerini kapat ve hayal et. istediğin şeyleri zihninde canlandır. mesela bir villada mı oturmak istiyorsun? o villada o an oturduğunu hayal et. ama en ince ayrıntısına kadar hayal et. bu bilinçaltına imgelemenin daha gerçekçi olduğu mesajını yollar.

olumlama: içsel seslerimiz bazen olumludur bazen olumsuzdur. bu çekirdek inançlarımızla ilgili. olumsuz bir kalıp "ben yapamam" "ben iş hayatında başarısızım." ya da "ben beceriksizim" gibi. içsel sesleriniz ne diyorsa siz o kadarsınızdır. ama bunu değiştirmenin yolu var. bu da olumlama. olumsuz olan tüm içsel seslerinizi olumluya çevirin. ben iş hayatında başarısızım yerine "ben iş hayatında başarılıyım" ya da ben beceriksizim yerine "ben becerikliyim" gibi olumlu hale çevirin. olumlama yaparken seçtiğiniz her kelime olumlu olsun. mesela "nefret duygularımdan arınıyorum" yerine "huzura kavuşuyorum" daha iyidir. unutmayın ki kelimelerin de enerjileri vardır. siz nefreti düşünür, söylerseniz ona enerji verirsiniz. siz huzura odaklanın. borçlarım bitiyor değil, para bana her yoldan geliyor deyin. sürekli iyi şeylere odaklanın. seçtiğiniz kelimeler ve oluşturduğunuz cümlenin anlamı tamamen olumlu olmalı.

mektup yazmak çok kolay. imgeleme ve olumlamaları bol bol kullanarak basit, kısa ve net içerikli bir mektup yazın. eğer isteğiniz bir villa ise; ben bir villa istiyorum diye başlayın. evi hayalinizde dayayın döşeyin. yaratıcı olun. imgeleme ve olumlamalardan bol bol yararlanın. ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var; tüm bunları yazarken bunlar zaten varmış gibi düşünün, öyle imgeleyin. sonra yazdığınız mektubu katlayıp bir kenara koyun ve o mektubu unutun. yazdıklarınız ve imgeledikleriniz birer enerjiye dönüştü ve kuantum noktasında yerini buldu. bunları yaparken ne kadar inandıysanız, gerçekleşme ihtimali o kadar artar. burada dikkat edilmesi gereken nokta; mektubu yazıp bitirdikten sonra onu unutmaktır. enerjiyi serbest bırakın ki, gideceği yeri bulsun. siz sürekli bunu düşünür, aklınıza getirirseniz enerjiyi bloke edersiniz ve yönünü şaşırır. hayal et, imgele, yarat, olumla, inan ve unut. bu kadar basit.

BOL ŞANSLAR :)

kuzeygüney 09-11-2011 06:57 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810548)
Ben umudumu yitirdim sanırım...ağla2

Bismillaaaahhhh
Şeker??
Daha dur başlamadan umut mu yitirilir.
Önce bir başla.
Bu iş emek ister, zaman ister..

Hadi evren senden yana..
Başla artık.
Hiç değilse benim olumlamayı sabah akşam yap süper o...O0

güven87 09-11-2011 06:58 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810551)
imgelemeyi herkes bilir. gözlerini kapat ve hayal et. istediğin şeyleri zihninde canlandır. mesela bir villada mı oturmak istiyorsun? o villada o an oturduğunu hayal et. ama en ince ayrıntısına kadar hayal et. bu bilinçaltına imgelemenin daha gerçekçi olduğu mesajını yollar.

olumlama: içsel seslerimiz bazen olumludur bazen olumsuzdur. bu çekirdek inançlarımızla ilgili. olumsuz bir kalıp "ben yapamam" "ben iş hayatında başarısızım." ya da "ben beceriksizim" gibi. içsel sesleriniz ne diyorsa siz o kadarsınızdır. ama bunu değiştirmenin yolu var. bu da olumlama. olumsuz olan tüm içsel seslerinizi olumluya çevirin. ben iş hayatında başarısızım yerine "ben iş hayatında başarılıyım" ya da ben beceriksizim yerine "ben becerikliyim" gibi olumlu hale çevirin. olumlama yaparken seçtiğiniz her kelime olumlu olsun. mesela "nefret duygularımdan arınıyorum" yerine "huzura kavuşuyorum" daha iyidir. unutmayın ki kelimelerin de enerjileri vardır. siz nefreti düşünür, söylerseniz ona enerji verirsiniz. siz huzura odaklanın. borçlarım bitiyor değil, para bana her yoldan geliyor deyin. sürekli iyi şeylere odaklanın. seçtiğiniz kelimeler ve oluşturduğunuz cümlenin anlamı tamamen olumlu olmalı.

mektup yazmak çok kolay. imgeleme ve olumlamaları bol bol kullanarak basit, kısa ve net içerikli bir mektup yazın. eğer isteğiniz bir villa ise; ben bir villa istiyorum diye başlayın. evi hayalinizde dayayın döşeyin. yaratıcı olun. imgeleme ve olumlamalardan bol bol yararlanın. ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var; tüm bunları yazarken bunlar zaten varmış gibi düşünün, öyle imgeleyin. sonra yazdığınız mektubu katlayıp bir kenara koyun ve o mektubu unutun. yazdıklarınız ve imgeledikleriniz birer enerjiye dönüştü ve kuantum noktasında yerini buldu. bunları yaparken ne kadar inandıysanız, gerçekleşme ihtimali o kadar artar. burada dikkat edilmesi gereken nokta; mektubu yazıp bitirdikten sonra onu unutmaktır. enerjiyi serbest bırakın ki, gideceği yeri bulsun. siz sürekli bunu düşünür, aklınıza getirirseniz enerjiyi bloke edersiniz ve yönünü şaşırır. hayal et, imgele, yarat, olumla, inan ve unut. bu kadar basit.

Merhaba Juger bu arada adaşız :)

Mektup olayını çok güzel izah etmişsin. Fakat mektup konusunu açan arkadaşımız yazdığımız mektubun 21 gün süre ile okunmasını ifade etmiş..
Bu konuya bir açıklık getirelim mi ?

Sevgilerimle

juger 09-11-2011 07:29 PM

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810553)
Merhaba Juger bu arada adaşız :)

Mektup olayını çok güzel izah etmişsin. Fakat mektup konusunu açan arkadaşımız yazdığımız mektubun 21 gün süre ile okunmasını ifade etmiş..
Bu konuya bir açıklık getirelim mi ?

Sevgilerimle

Aslında bu da doğru. Ama 21 gün kuralı daha çok bilinçaltı ile ilgili konularda yapılır. Yani olumlamalar, telkinler gibi konularda. İnsanın doğası gereği, başkalığa alışma süreci 20 gündür ve 21. gün artık sen o başkalaşım ile iç içe geçmişsindir (tabii herkeste 21 gün değil bu kişiden kişiye değişir. 21 gün süresi ortalama bir süredir) Bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak bu değişimi tamamen kabul etmişsindir. Ama dediğim gibi bu olumlamalar telkinler vs. geçerli. Mektup olayına gelince; o bir niyettir. Niyet ise en içten, yani kalpten gelen bir dilek ile evrene mesaj yollamaktır. Bir kere niyet edersin, sonra unutursun. İsteyenler mektubu 21 gün tekrar edebilir, öyle daha etkili olacağına inanıyorlar ise yapsınlar.

Benim naçizane tavsiyem, niyet edip unutmaktır. Herkesin en yüksek hayrına olsun :)

azraist_24 09-11-2011 08:39 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810552)
Bismillaaaahhhh
Şeker??
Daha dur başlamadan umut mu yitirilir.
Önce bir başla.
Bu iş emek ister, zaman ister..

Hadi evren senden yana..
Başla artık.
Hiç değilse benim olumlamayı sabah akşam yap süper o...O0

Bilmiyrum ama sanırım bilincim benimle oyun oynuyor12389

azraist_24 09-11-2011 09:34 PM

Deneyelim bakalımguitar

""Ruh eşim bana dogru geliyor
Beni seviyor ben de onu seviyorum...
Mutluyum ve onun için hayatımda yer açıyorum....""guitar

güven87 09-11-2011 10:02 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810557)
Aslında bu da doğru. Ama 21 gün kuralı daha çok bilinçaltı ile ilgili konularda yapılır. Yani olumlamalar, telkinler gibi konularda. İnsanın doğası gereği, başkalığa alışma süreci 20 gündür ve 21. gün artık sen o başkalaşım ile iç içe geçmişsindir (tabii herkeste 21 gün değil bu kişiden kişiye değişir. 21 gün süresi ortalama bir süredir) Bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak bu değişimi tamamen kabul etmişsindir. Ama dediğim gibi bu olumlamalar telkinler vs. geçerli. Mektup olayına gelince; o bir niyettir. Niyet ise en içten, yani kalpten gelen bir dilek ile evrene mesaj yollamaktır. Bir kere niyet edersin, sonra unutursun. İsteyenler mektubu 21 gün tekrar edebilir, öyle daha etkili olacağına inanıyorlar ise yapsınlar.

Benim naçizane tavsiyem, niyet edip unutmaktır. Herkesin en yüksek hayrına olsun :)

Merhaba ;
Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim..
Benim bildiğimde niyetler yapılır ve unutulur

Sevgilerimle

kutayhun 10-11-2011 12:26 AM

Alıntı:

peki juger yukarıdaki yazdığın şeyler hayırlı mıdır.. bunun bir garantisi var mıdır.. yoksa direk villa istiyorum ama hayırlısı olsun demek gerekmez mi?

:)

y789partysmileygirlhahau859actionsmilemusic45khkh5 6guitar

kutayhun 10-11-2011 12:53 AM

Alıntı:

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810531)
Aykut Oğut kitaplarında bu konuya güzelce değinmiş..

Aykut yazmış listeye..

örnek veriyorum ben konuşmayı severim çok konuşsun karşına çıkan kadın hiç susmadan konuşan bir tip çıldırtmış..
Az konuşan biri demiş ağzından lafı cımbızla alınan bir tip düşünün..
Cinselliği yok saymış hiç cinsellik yaşamadığı bir hatun çıkmış yapamamış
Cinsellik eklemiş karşısına çıkan hatun adamı perişan etmişy789
Alkol alsın demiş alkolik çıkmış
Almasın demiş aşırı muhafazakar bir tip...

Sonra dozunda diye eklemiş her maddeye
Ondan sonrasınıda net hatırlayamıyorum elinizde varsa karıştırın biraz bende ki 3(2si evrenden torpilim var) kitapta birilerinde bakamıyorumactionsmile

eheuheuheuhuehuhe çok hoşuma gitti.. o zaman jager ın dediği gibi hayırlısı olsun....

kutayhun 10-11-2011 01:32 AM

kızlar bana bayılıyor.... :) hepsi bana hasta

guitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitargu itarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguit arguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitar guitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitargu itarguitarguitar

olumlamanın imgelemenin kralını yaptım....

kutayhun 10-11-2011 01:53 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810529)
Benim yazdığım bir olumlama var onu yapabilirsin.
Ruh eşinizi bulun cdsi yine ama senin liste bu aralar epey kalabalıky789
Ama en önemlisi kendinde ve çevrende güzel şeyler görmeye çalış.
İyi ilişkileri olan insanlara amaaan biter yada yalan dolan gerçek aşk yok gibi değilde..
Ne kadar güzel bir aşk yaşıyorlar gözüyle bak.
Derinleştir, bir sürü imajinasyonlar yap çoluk çocuk aklına ne gelirse..

Dün yaşanan aşk bugünde yaşanabilir hatta bugün yaşanan aşk dün ki aşkı yalan bile kılabilir.O0

kuzey güney teşekkür ederim...

azraist_24 10-11-2011 02:42 PM

Hayırlısını isteyelim bakalm

azraist_24 10-11-2011 04:34 PM

vazgeçiyorum... ve kabulleniyorum ben gibi biri daha yok hayatta.. sadece kendimi oyalıyorummm.. Bunu bugün farkettim ve uyanıyorum...Ruh eşi diye de bişi yok...yalan...

kuzeygüney 10-11-2011 05:33 PM

Azra sen Çekim yasası ile ilgili bir kitap okudun mu?
Yoksa kabaca mı biliyorsun?actionsmile

juger 10-11-2011 05:51 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810586)
peki juger yukarıdaki yazdığın şeyler hayırlı mıdır.. bunun bir garantisi var mıdır.. yoksa direk villa istiyorum ama hayırlısı olsun demek gerekmez mi?

:)

y789partysmileygirlhahau859actionsmilemusic45khkh5 6guitar

kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor.

Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :)

sweeet 10-11-2011 10:11 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810348)
partysmiley Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))

Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ettim:)

İyi yapmışsın hatta gelinin yüzüne kendi resmini yapıştırsan daha iyi tabi yalnız gelin yerine yanına bir damat da koysan daha iyi olur. O damatta beğenebileceğin biri olsun. Hatta ne bileyim belki bir davetiye hazırlayabilirsin bilgisayarında, bir şeker ya da bir gelin çiçeği yapıştırabilirsin. Ben evlilikler ilgili olmasa da bilgisayarımda sanal bir hayal panom var. Beğendiğim şeylerin fotolarını buraya atıyorum arada bakıyorum.

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810359)
ya da ruh eşim bana yaklaşıyor onu çok seviyorum diyorum.. bir de ben de mi gelin resmi assam duvarıma...

As as :) İstediğin gibi bir gelin fotosu bulursan hemen as hatta photoshopla kendini de koy gelinin yanına.

Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz.

sweeet 10-11-2011 10:31 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810506)
Pano olayı isteklerimize ulaşmada hızlandırıcı etki yaratabilir. Ama ben yapamıyorumagl34
Eve pano yapıp isteklerime uygun bişiler assam her gören sorar bu ne diye. Ben de açıklarım. Bu defa o kişilerden negatif tepkiler gelirse, "ya olmaz uğraşma böyle şeylerle gibi" enerji alt üst olur. Çekim yasasında dileklerimizi başkalarıyla paylaşmamak gerektiğini, çünkü o kişlerin olumsuz düşüncelerinden etkileneceğini duymuştum. Nası yapsam ki ben

Bilgisayarında bir klasör hazırla benim gibi sahip olmaka istediğin şeylerin fotolarını topla orda, ihityaç duydukça bak. Mesela imgeleme yapmadan önce. Kendini mutsuz hissettiğinde. Öyle resimler bul ki seni cezbetsin. Yeniden sana güç versin kötü zamanlarında bile. Baktığın zaman evet bunu(bunları) gerçekten istiyorum diyebilesin.

kutayhun 10-11-2011 10:57 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810627)
kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor.

Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :)

hayırlısı olsuny789 teşekkür ederim çok bilgilendirici olmuş, güzel yorumlarını her zaman bekliyoruz...

kutayhun 10-11-2011 11:09 PM

Kainatın aynasıyım
Madem ki ben bir insanım
Hakk'ın varlık deryasıyım
Madem ki ben bir insanım

İnsan Hak'ta Hak insanda
Ne ararsan var insanda
Çok marifet var insanda
Madem ki ben bir insanım

Bunca temenni dilekler
Vız gelir çark-ı felekler
Bana eğilsin melekler
Mademki ben bir insanım

Daimiyem harap benim
Ayaklara turap benim
Aşk ehline şarap benim
Madem ki ben bir insanım

tamam tüm değerli arkadaşlar, şimdi olumlamaları günde en az bir kere okumaya başlayacağım.. ki başladım... ona göre diğer önerilerinizi de yerine getireceğim.....kız gelince de hepinize haber veririm.... :)

azraist_24 11-11-2011 04:15 PM

partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli

kutayhun 11-11-2011 09:50 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810708)
partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli

yolun açık olsun gönlün huzur bulsun

kuzeygüney 11-11-2011 10:11 PM

Oooo harika956k

herdaimmutlukız 11-11-2011 10:12 PM

Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım.

azraist_24 11-11-2011 11:00 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810758)
Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım.

Canim,,
Seni cok iyi anliyorum... Nacizane dusuncem eger kabul edersen, once bir iliskiye baslarken sadece po insani tanimak icin basla... Evlilik gibi bir niyetin, uygun sartlarda ve uygun kisiliklerde olduguna inandigin an kendiliginden sana gelecegini dusunerek yasa iliskini... Boylece, bilincaltinda olan`` acaba uyumlumuyuz, bu kisi bana uygun mu`` diyerek kendini sinirlandirmazsin....

Sadece yasa ve gor....

Daim mutlu kalman dilegimle...

Iyi haberlerini bekliyorum canim...

azraist_24 11-11-2011 11:01 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810755)
yolun açık olsun gönlün huzur bulsun

Tesekkur edeerim kardesim, sana da dua ediyorum merak etme, aklimdasinactionsmile

azraist_24 12-11-2011 02:39 PM

Iptalhy789

azraist_24 12-11-2011 04:17 PM

Bitti bugun:(

neyz€n 12-11-2011 04:36 PM

bu nedir ben hiçbişey anlamadım ne bitti :)

azraist_24 12-11-2011 04:43 PM

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810825)
bu nedir ben hiçbişey anlamadım ne bitti :)

15 gundur cekim yasasi calisiyorum, olumlamalar, telkinler , imgelemeler ve dun biri ile tanistim ama olmadi:)))) Ondan bahsediyorum:)

neyz€n 12-11-2011 05:13 PM

hmm hayırlısı olsun.:)..onlara çalışınca biriylemi tanışılıyomuş ne oluyomuş? :))

azraist_24 12-11-2011 05:15 PM

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810832)
hmm hayırlısı olsun.:).nerden çalıştın ne çalıştın bende çalışıyım :))

Konunun ilk sayfasinda mevcut inceleyebilirsin....

neyz€n 12-11-2011 05:17 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810833)
Konunun ilk sayfasinda mevcut inceleyebilirsin....

tamam baktım şimdi ama bana biraz saçma gibi geldi.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye düşünüyorum. :)

juger 12-11-2011 05:18 PM

çok güzel bir düşünceniz var. ancak Allah'ın biz insanlara kendi şansımızı kendimiz yaratmak için verdiği fırsatları kullanmayı da düşünmelisiniz ;)

neyz€n 12-11-2011 05:20 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810835)
çok güzel bir düşünceniz var. ancak Allah'ın biz insanlara kendi şansımızı kendimiz yaratmak için verdiği fırsatları kullanmayı da düşünmelisiniz ;)

evet haklısınız :)

azraist_24 12-11-2011 05:22 PM

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810834)
tamam baktım şimdi ama bana biraz saçma gibi geldi.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye düşünüyorum. :)

Sevgili neyzen,

Dusunceni paylastigin icin tesekkurler, herkes ayni sekilde dusunsun diyerek bu konuyu acmadim fakat olay ``farkindalik ``halimizi her sekilde kullanabilmekte.... Allah tabi ki ne zaman kismet ederse o zaman oacaktir, bunda hemfikiriz, hemfikir olmadigimiz konu ``sacma`` kelimesini burda bu sekilde kullanman beni kizdirmaz uzer.... Sonuc olarak aramiza yeni katildin ve hekesin dusuncesine saygiyla bakmani rica ediyorum...

Tesekkurler ilgin icin,

Kal saglicakla...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM.