![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Sevgili kuzeygüney çok güzel bir noktaya değinmiş. Rahmetli Vehbi Koç'a başarının sırrını sorduklarında: "Denge ve ölçü." demiş. Ne fazla çalışmak, ne fazla yıpranmak, ne fazla uyumak ne az yemek ne başka bir şey. Yaptığınız her işte dengeyi sağlar, ölçüyü tutturursanız; hayatınızda her alanda başarı kendiliğinden gelir. İşte her şey aslında bu kadar kolay. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
nasıl mektup yazılıyor ve olumlama imgeleme yapılıyor birisi tam olarak yardımcı olabilir mi buradan ya da özelde... teşekkürler.... |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Ben umudumu yitirdim sanırım...ağla2 |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar imgelemeyi herkes bilir. gözlerini kapat ve hayal et. istediğin şeyleri zihninde canlandır. mesela bir villada mı oturmak istiyorsun? o villada o an oturduğunu hayal et. ama en ince ayrıntısına kadar hayal et. bu bilinçaltına imgelemenin daha gerçekçi olduğu mesajını yollar. olumlama: içsel seslerimiz bazen olumludur bazen olumsuzdur. bu çekirdek inançlarımızla ilgili. olumsuz bir kalıp "ben yapamam" "ben iş hayatında başarısızım." ya da "ben beceriksizim" gibi. içsel sesleriniz ne diyorsa siz o kadarsınızdır. ama bunu değiştirmenin yolu var. bu da olumlama. olumsuz olan tüm içsel seslerinizi olumluya çevirin. ben iş hayatında başarısızım yerine "ben iş hayatında başarılıyım" ya da ben beceriksizim yerine "ben becerikliyim" gibi olumlu hale çevirin. olumlama yaparken seçtiğiniz her kelime olumlu olsun. mesela "nefret duygularımdan arınıyorum" yerine "huzura kavuşuyorum" daha iyidir. unutmayın ki kelimelerin de enerjileri vardır. siz nefreti düşünür, söylerseniz ona enerji verirsiniz. siz huzura odaklanın. borçlarım bitiyor değil, para bana her yoldan geliyor deyin. sürekli iyi şeylere odaklanın. seçtiğiniz kelimeler ve oluşturduğunuz cümlenin anlamı tamamen olumlu olmalı. mektup yazmak çok kolay. imgeleme ve olumlamaları bol bol kullanarak basit, kısa ve net içerikli bir mektup yazın. eğer isteğiniz bir villa ise; ben bir villa istiyorum diye başlayın. evi hayalinizde dayayın döşeyin. yaratıcı olun. imgeleme ve olumlamalardan bol bol yararlanın. ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var; tüm bunları yazarken bunlar zaten varmış gibi düşünün, öyle imgeleyin. sonra yazdığınız mektubu katlayıp bir kenara koyun ve o mektubu unutun. yazdıklarınız ve imgeledikleriniz birer enerjiye dönüştü ve kuantum noktasında yerini buldu. bunları yaparken ne kadar inandıysanız, gerçekleşme ihtimali o kadar artar. burada dikkat edilmesi gereken nokta; mektubu yazıp bitirdikten sonra onu unutmaktır. enerjiyi serbest bırakın ki, gideceği yeri bulsun. siz sürekli bunu düşünür, aklınıza getirirseniz enerjiyi bloke edersiniz ve yönünü şaşırır. hayal et, imgele, yarat, olumla, inan ve unut. bu kadar basit. BOL ŞANSLAR :) |
Şeker?? Daha dur başlamadan umut mu yitirilir. Önce bir başla. Bu iş emek ister, zaman ister.. Hadi evren senden yana.. Başla artık. Hiç değilse benim olumlamayı sabah akşam yap süper o...O0 |
Merhaba Juger bu arada adaşız :) Mektup olayını çok güzel izah etmişsin. Fakat mektup konusunu açan arkadaşımız yazdığımız mektubun 21 gün süre ile okunmasını ifade etmiş.. Bu konuya bir açıklık getirelim mi ? Sevgilerimle |
Benim naçizane tavsiyem, niyet edip unutmaktır. Herkesin en yüksek hayrına olsun :) |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Deneyelim bakalımguitar ""Ruh eşim bana dogru geliyor Beni seviyor ben de onu seviyorum... Mutluyum ve onun için hayatımda yer açıyorum....""guitar |
Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim.. Benim bildiğimde niyetler yapılır ve unutulur Sevgilerimle |
peki juger yukarıdaki yazdığın şeyler hayırlı mıdır.. bunun bir garantisi var mıdır.. yoksa direk villa istiyorum ama hayırlısı olsun demek gerekmez mi? :) y789partysmileygirlhahau859actionsmilemusic45khkh5 6guitar |
Alıntı:
eheuheuheuhuehuhe çok hoşuma gitti.. o zaman jager ın dediği gibi hayırlısı olsun.... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar kızlar bana bayılıyor.... :) hepsi bana hasta guitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitargu itarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguit arguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitar guitarguitarguitarguitarguitarguitarguitarguitargu itarguitarguitar olumlamanın imgelemenin kralını yaptım.... |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Hayırlısını isteyelim bakalm |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar vazgeçiyorum... ve kabulleniyorum ben gibi biri daha yok hayatta.. sadece kendimi oyalıyorummm.. Bunu bugün farkettim ve uyanıyorum...Ruh eşi diye de bişi yok...yalan... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Azra sen Çekim yasası ile ilgili bir kitap okudun mu? Yoksa kabaca mı biliyorsun?actionsmile |
kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor. Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :) |
Alıntı:
Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz. |
|
hayırlısı olsuny789 teşekkür ederim çok bilgilendirici olmuş, güzel yorumlarını her zaman bekliyoruz... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakk'ın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan Hak'ta Hak insanda Ne ararsan var insanda Çok marifet var insanda Madem ki ben bir insanım Bunca temenni dilekler Vız gelir çark-ı felekler Bana eğilsin melekler Mademki ben bir insanım Daimiyem harap benim Ayaklara turap benim Aşk ehline şarap benim Madem ki ben bir insanım tamam tüm değerli arkadaşlar, şimdi olumlamaları günde en az bir kere okumaya başlayacağım.. ki başladım... ona göre diğer önerilerinizi de yerine getireceğim.....kız gelince de hepinize haber veririm.... :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Oooo harika956k |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım. |
Seni cok iyi anliyorum... Nacizane dusuncem eger kabul edersen, once bir iliskiye baslarken sadece po insani tanimak icin basla... Evlilik gibi bir niyetin, uygun sartlarda ve uygun kisiliklerde olduguna inandigin an kendiliginden sana gelecegini dusunerek yasa iliskini... Boylece, bilincaltinda olan`` acaba uyumlumuyuz, bu kisi bana uygun mu`` diyerek kendini sinirlandirmazsin.... Sadece yasa ve gor.... Daim mutlu kalman dilegimle... Iyi haberlerini bekliyorum canim... |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Iptalhy789 |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Bitti bugun:( |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bu nedir ben hiçbişey anlamadım ne bitti :) |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar hmm hayırlısı olsun.:)..onlara çalışınca biriylemi tanışılıyomuş ne oluyomuş? :)) |
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar çok güzel bir düşünceniz var. ancak Allah'ın biz insanlara kendi şansımızı kendimiz yaratmak için verdiği fırsatları kullanmayı da düşünmelisiniz ;) |
|
Dusunceni paylastigin icin tesekkurler, herkes ayni sekilde dusunsun diyerek bu konuyu acmadim fakat olay ``farkindalik ``halimizi her sekilde kullanabilmekte.... Allah tabi ki ne zaman kismet ederse o zaman oacaktir, bunda hemfikiriz, hemfikir olmadigimiz konu ``sacma`` kelimesini burda bu sekilde kullanman beni kizdirmaz uzer.... Sonuc olarak aramiza yeni katildin ve hekesin dusuncesine saygiyla bakmani rica ediyorum... Tesekkurler ilgin icin, Kal saglicakla... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM. |