![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Rica ederim:) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bu siteyi çok sevdim.herkes çok cana yakın geldi bana.bende öyle biriyim :).bu konuya saçma yazdım ama okudukça çok güzel olduğunu anladım bende deniycem.:) |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Ayrica sadece ``ruh esini bulma`` icn degil Bolluk ve bereket- kendini onemseme-ego ve kendine guven- affetme- hayata bakisini degistirme- Bilincaltini tanima ve onunla basedebilme gibi konularda sana yol gosterecegine inaniyorum.:) |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Arzucum bence 15 gün pes etmek için kısa bir süre ben olsam yerinde hele de en çok istediğim şey buyken vazgeçmezdim emin ol o gelecek kişinin en doğru zamanı var gelmek için eğer vazgeçersen belki de hiç gelmez. İstemeye devam etmek boş umut değil ki sabırlı ol mükafatı daha büyük olsun. Kolay bulunan şeyler değil zor bulunan şeyler değerli olur. Devam et. Ama isterken çok da hayatının merkezine alma isteğini yürekten iste ama serbest bırak. Ne istediğini bil ve umut etmeye devam et ben hala inanıyorum işe yarayacak emek verdiklerin sonuç verecek ve dönüp bu günlere bakıp güleceğiz inaşallah. |
Senin ve sevgili juger`in desteginizi asla unutmam, iyi ki varsiniz... Zate o esimi bir bulsam ilk senin karsina cikarcam, o zaman beraber guleriz insallah:)f678h |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Çekim yasası dediğimiz şey farkında olsak da olmasak da var ve çalışıyor. O zaman herşeyi iyiye odaklamak varken umutsuzluğa düşmek niye hele de küçük başarılar elde etmeye başlamış birinin vazgeçmesini, bitti demesini falan kabul etmek mümkün mü? Hayır, bana göre değil. |
|
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar canlar ben şimdi bir şey düşündüm, bu naçizane yanlış da olaiblir doğru da , ancak ben şimdi çekim yasasını düşünüyorum da bir kaç gündür... ben ruh eşimi bulamayacağım demek de bunla ilgili olumsuz cümleler de çekim yasasının bir parçası olmuyor mu.... bence olumsuz düşünmek de çeker... eğer birisi gelmeyecek yok diye üzülüyorsa sonuçta duygu durumu olarak en derinden gelmesini istiyor ondan diyor.. ve sonuçta istediğimize yoğunlaşıyoruz çok olumsuz olarak.. yani çekim yasası tersine de çalışmaz mı, bilmiyorum ama aklıma geldi böyle birden |
Bence, eger cekim yasasini kullanirken kurdugumuz cumleler olumlu ise orn: Bana sadik bir ese sahibim/ Beni seven bir esim var/ Guzel bir ailem var/Yakisikli-guzel bir ese sahibim vb ... cekim yasasi geregi bu kisileri ya da karakterleri kendine cekiyorsun... Cekim yasasi evren varoldugu surece var ama onemli olan senin benim onu nasil kendimize cektigimiz. Bir de olumsuz ornek vereyim : - Esim beni aldatiyor- cok mutsuzum-esim cok cirkin vb. olumlama cumlelerini kullaniyorsak o zaman da cekim yasasi harekette ve bu sefer de olumsuz halli kisi ve karakterleri kendimize cekmis oluyoruz. Ve mutlaka olumlama yaparken -meli/ mali-ecek-acak yerine simdiki zaman kullanmaya dikkat ediyoruz.ben boyle dusunuyorum.O0 Umarim yardimci olmusumdur... |
ben şundan bahsetmiştim.... işte bne ruh eşimi bulamıyorum.. ruh eşim yok.. bir türlü olmuyor dediğimizde de aslında olumlu işe yaramalı diye düşünüyorum.. aklıma geldi... çünkü bilinç olarak güçlü bir dalga yaratıyoruz ve bu dalganın dibinde bir ruh olsun isteği var.. bunu dedim... |
O zaman bence herkes ruh esini bulurdu diye dusunuyorum cunku bunu herkes istiyor ama isteme sekli farkli oldugundan dolayi farkli tezahur ediyor... Yani bu sadece ruh esi olayind da degil aslinda ``bolluk ve bereket olumlamasinda olumlu kurdugumuz her cumlede gecerli bence ama evren olumsuz tamlamalari daha cok absorbe ediyor ve cabuk gerceklestiriyo die dusunuyorum.... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Çekim yasası istenileni de istenilmeyeni de çeker. Yalnız senin ki bu değil. Olmayacak dediğin şeyde bir taleptir ve yasa bu yönde işler yani olmaz. Bir de Örnek veriyorum sen nasıl bir insansın ona da bak lüzumsuz bir ton ilişki içinde isen, geçmişinde üzdüğün insanlar var ise.. Bugün çekim yapayım bana şu şu özellikte biri gelsin yok.. Önceden evrene gönderilmiş bir sürü şey var.. Ben böyle düşünüyorumactionsmile |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Arzu doğru söylüyor çekim yasasıyla ilgili biraz daha okursanız duygu ve minnet duyma durumunuz da sonucu etkileyecektir. Evet belki öyle yaparak güçlü bir dalga yaratırsın ama bu olumsuz yönde olur. He iyi duygularla kurabiliyorsan o olumsuz cümleleri olur ama insan düşünce yapısı gereği olumsuz konuşup olumlu düşünemez bence. Nana göre bu, kulağı burdan tutmak varken öte taraftan tutmak gibi olur . |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar :D hepiniz anlaşın 12.12.12 de evlenirsiniz :D ...... bende evlenmek istiyorum ama ben 14 şubatta doğan birini 14 şubat sabahı görüp öğleden sonra çıkıp bir 14 şubatta evlenmek istiyorum :d böylece herhangi birşey unutma gibi şansım olmaz :)) 4 in 1 = derty ve blissy |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar 4 in 1 harika bir fikir sevincli Ama 14 şubat ve 12.12.12 kış oluyo ya. Soğuk olur :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bayanlar genelde özel günler istiyor bana kalsa :D 29 şubatta da evlenebilirim :D 4 senede 1 .D:D onu hiç hiç unutmam |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Acaba evlilikle ilgili çekim yasasını uygularken tarih de koymak iyi olur mu. Bu arada toplu düğüne ben de katılmak istiyorumsevincli Atakan Bey de herkesin nikah şahidi olur :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Ben şahit olayına karşıyım .. bir çiftin şahidi olsam ve sonra onlar ayrılsa hani sen şahittin mutlu oldukarına gibi bir soru sorarlarsa diyecek birşey bulamam :S |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Tartışmaların tamamı silinmiştir. Konuyla ilgili görüşlerinizi başlık altında paylaşmaya devam edebilirsiniz :) |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Arkadaslar, Dun cok ilginc birsey yasadim... Onu paylasmak ve degerli fikirlerinizi almak istiyorum inanin cok ihtiyacim var.. Gecen sene nisanlimdan ayrilmistim ...vb dis etkenler sebebiyle... Bu sene cekim yasasi icin gerekli olumlamalari, imgelemeleri yaklasik 1 aydir yapiyorum ve dun 1 seneden sonra ilk kez beni aradi:) Hayatinda 2 haftalik bir iliskisi oldugunu ve eger ben ona evet dersem o iliskisini bitirip herseye yeniden baslamaya hazir oldugunu soyledi... Hala saskinim inanin... Acaba kader midir, dogru insan o mudur ki tekrar karsima cikiyor ve ciddi dusunuyor,,, cok kararsizim ne yapmaliyimhy789 |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar kendine sordun mu peki ona karşı ne hissediyorsun ? |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Hislerin ne diyor Arzucum? Bitirebilmiş miydin ona karşı olan duygularını? Garip gerçekten, onu düşünmüş müydün bu süre zarfında(olumlamaları yaparken falan) hiç? Ona neden geri döndüğünü sorabilirsin? Yeni bir ilişkisi var ama umutlu değil mi ki sana dönmek istiyor. Seninle ciddi adımlar attıysa senin doğru insan olduğunu düşünmüştü zamanında hala öyle olabilir. Dürüst en azından ilişkisi olduğunusöylediği için ben öyle gördüm. Sizi ayıran nedenleri, düşün tart ona göre karar ver. Aşılamayacak sorunlar yoksa aranızda (ki bu tamamen sizin düşüncelerinize bağlıdır aşılamayacak sorun yoktur.) şans verilebilir. |
Aşılamayacak kadar büyük sorunlar değildi... Ama ikimizde dolmuştuk... Evet olumlamalarda düşünmüştüm hatta ve hatta gelinlik resmime bakarak içler çekmiştim:=) Dün gördüm onu sanki herşey eskisi gib yani ona karşı nefret hissetmiyorum, onu sanırım olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum.. FAZLA ayrıntıya inmeden zamana bırakmaya karar verdim... Ve çok gariptir ki hiç geçmiş yaşamamış gibiyim kendisiyle sanki herşey çok yeni gibi ( sanırım yaptıgım geçmişi unutmak ve affetme olumlamalarının etkisi :=) bilemiyorum... Ama şu an herşey yolunda .. HAYIRLISINI umuyor ve zamanı akışına bırakıyorum...f678h |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Huzura ve mutluluğa yakın ol arkadaşım. :)) Biz de mutlu oluruz sizin adınıza. Eski Arzu değilsin artık herşey çok daha güzel ve dengeli olabilir hayatınızda, yanılıyor muyum sence? |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Bugun sabah kalktigimda kendimi acayip ondan sogumus hissettim yani eski nisanlimdan, bu yazimi takip edenler bilirler.. Su an onu hayatimin sonuna kadar tasiyabilecegimi dusunmuyorum, sanirim hicbirsey eskisi gibi olmuyor... O yuzden biten bir iliski gercekten bitiyormus arkadaslar... Bunu ona bugun anlatma firsatim oldu alayisla karsiladi aciksozlu oldugum cin de tesekkur etti... Evlilige kadar getireck sevgim olmadiginin farkinda sanirim.... Birsey diyemedi ve birdaha acmamak uzere kapattim bu konuyu daf678h |
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Her ikiniz için de en hayırlısını diliyorum canımcııım... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Kesinlikle arkadaşım, Herşeyin en hayırlısı olsun hakkımızda....idea3 |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Konuyu yeni okudum.Arzucum son durum nedir?Merak ettim.Olumlamalarına devam ediyor musun?Gelişmeler var mı?Ben de hayal tablomu geçen yıldan beri erteliyorum.Sanırım zamanı gelmedi daha:)Öncelikle kendi içimdeki problemlerimi çözüp,affetmem gereken kişileri affedip,bilinçaltımı temizleyip,ferahlayıp sonra da isteklerim üzerine yoğunlaşmak istiyorum,böyle daha iyi bir zemin olacağını ve kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.Biliyorsun sen kendini tamamen ve yürekten hazır hissetmedikçe,gerçekten istemedikçe istediğin şey olmuyor. Alıntı:
Umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler actionsmile |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Hayırlısıysa gerçekleşsin...yoksa aksini kimse istemez... |
zaten hiç bir şekilde kaşrıma bir kız arkadaş bile çıkmıyor, öyle bir ortam olmuyor, falan filan.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 PM. |