Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=535)
-   -   Telkinle boy uzatma CDsi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463557)

Ronaldosss 27-01-2010 02:11 PM

Telkinle boy uzatma CDsi?

öncellikle butun forum uyelrıne merhaba .. Daha yenı uye oldum telkınle boy uzatma konusu cok ılgımı cektı fakat sıtede yeterı kadar boy uzatma telkın cd si ıle ılgılı bılgı bulamadım satın almak ıstyrm fakat bunun ıcerıgı nedır bıraz bılgı verebılırsenız sevınırım .. yanı telkınle boy uzatma cd siyle ılgılı bır ıcerık bulamadım konuyu yanlıs yere actıysam ozur dılerım ... yardımlarınız ıcın tesekkur ederım sımdıden..

Elektra 27-01-2010 02:13 PM

Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Alıntı:

Ronaldosss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581553)
öncellikle butun forum uyelrıne merhaba .. Daha yenı uye oldum telkınle boy uzatma konusu cok ılgımı cektı fakat sıtede yeterı kadar boy uzatma telkın cd si ıle ılgılı bılgı bulamadım satın almak ıstyrm fakat bunun ıcerıgı nedır bıraz bılgı verebılırsenız sevınırım .. yanı telkınle boy uzatma cd siyle ılgılı bır ıcerık bulamadım konuyu yanlıs yere actıysam ozur dılerım ... yardımlarınız ıcın tesekkur ederım sımdıden..

Hoşgeldiniz. Atakan Beyle (hayatımdegisti) irtibata geçin...actionsmile

Ronaldosss 27-01-2010 06:52 PM

tessekurler yazdım fakat yakın zamanda cevap gelecegını sanmıyorm en azından alan bırı yardımm ederse sevnrmm:(

yeniyine 27-01-2010 07:40 PM

Boy uzatma telkin cdsi hakkinda bilgi almak istyorum.Nasil ulasabilirim bu cdlere lutfen yardimci olun

pinnko 27-01-2010 08:39 PM

Alıntı:

Ronaldosss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581594)
tessekurler yazdım fakat yakın zamanda cevap gelecegını sanmıyorm en azından alan bırı yardımm ederse sevnrmm:(

Alıntı:

yeniyine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581596)
Boy uzatma telkin cdsi hakkinda bilgi almak istyorum.Nasil ulasabilirim bu cdlere lutfen yardimci olun

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zatma-139.html

Arkadaşlar actionsmile yukarıda link'i bulunan TELKİNLE BOY UZATMA 956k başlıklı konuyu son sayfadan tararsanız aradığınız tüm bilgiler defalarca yazılmış.12389

Ronaldosss 27-01-2010 08:48 PM

Abi saolda ona baktım ben 139 sayfa var herkez arada kendı fıkrını falan soylemıs 139 sayfayı tek tek mı okuyım en azından bırı burda azıcık bı bılgı verırse sevınırım saol yınede

Işıldayan Safir 27-01-2010 10:05 PM

Hoşgeldiniz aramıza,
139 sayfayı okumak zor gelmiş olabilir tabi normal olarak :D ama anladığım kadarıyla bi kaç sayfa da incelememişsiniz :D
Boy uzatma 8. sayfayı incelerseniz sevinirim. Orada telkin içeriğini Atakan bey paylaşmıştı. Direk okuyabilirsiniz. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Telkin almak istiyorsanız Atakan bey biraz rahatsız o nedenle ilgilenemeyebilir ama görürse muhakkak size dönecektir. Sevgiyle kalın.

pinnko 08-02-2010 03:17 PM

Alıntı:

Ronaldosss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581553)

Alıntı:

Ronaldosss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581594)

Alıntı:

yeniyine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581596)

Alıntı:

Ronaldosss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581605)
Abi saolda ona baktım ben 139 sayfa var herkez arada kendı fıkrını falan soylemıs 139 sayfayı tek tek mı okuyım en azından bırı burda azıcık bı bılgı verırse sevınırım saol yınede

Merhaba

Bu sayfaya ne zamandır girmediğim için mesajı bende yeni gördüm.
Halen bir soru işareti kaldı ise,buraya yazdığınız soruyu 'özel mesaj' olarak da
gönderin ki bende gördüğümde dönüp buraya yazabileyim.
Bugün gerçekten kendimi iyi hissediyorum.

Şu sıralar 147 sayfa oldu.Zor tabi.956kt678s456

Son olarak teşekkürler Wampirella.t678
Selamlaractionsmile

sahranurela 13-03-2010 11:01 PM

bana ltfen yardım edin şuan sınav heyecanı telkinni indrdm ama ne yapcağmı bilmiormmm:(( ben boyumun uzamasını istiormmağla2 telknin işe yarayacağına eminmm ama hiç bişey bilmiorm kii ne yapcağımı wsss:(:( yardım edin ltfen

pinnko 13-03-2010 11:08 PM

Alıntı:

sahranurela Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589557)
bana ltfen yardım edin şuan sınav heyecanı telkinni indrdm ama ne yapcağmı bilmiormmm:(( ben boyumun uzamasını istiormmağla2 telknin işe yarayacağına eminmm ama hiç bişey bilmiorm kii ne yapcağımı wsss:(:( yardım edin ltfen

Yukarıda Sipariş CD bölümü var.
Oradan sipariş verebilirisiniz.
Telefon numarasıda vardı o sayfada.
Ayrıca telefonda edebilirsiniz.

Şimdi aklıma geldi birde grup var,üye olabilirsiniz.

Bekleriz.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM.