![]() |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? çok teşekkür ederimm:) |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Alıntı:
|
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? arkadaslar ben boy uzatma telkinini aldimm gelsmeleri sze aktarrmm umarim ise yarar |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? olumlama metını nedır forumda var demıs yukarda moderatorumuz ama metını bulamadım forumda hıcbıyerde 8. sayfa denmiş sılınen birleştirilen mesajlarla kaybolmuş olmalı :( |
Telkinle boy uzatma sf 8. Alıntı |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? 8. sayfadaydı =)) telkinin metni |
|
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? ya ben atakan beye msj attım gerçi 3 gün oldu duyun beni atakan bey parayı yatırdım en kısa zmnda cd elime geçerse çoookkk severim(bu arada özel bir durumdan dolayı ulaşamadıysanız çoooookkkk özür diliyorum...) |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Merhabalar, Atakan bey bir süredir rahatsızdı. Bir de yeni açılacak merkezin tadilatlarıyla ilgilendiği için gecikme yaşayabilirsiniz. Ancak zaten ortalama olarak 1-2 haftada hazırlanıp gönderilir telkininiz. Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? biz kızıma boy uzama telkini hazırlattık pek bir netice alamadık, fakat etkisi herkeste farklı olabilir bu konuda fazla birşey diemiyorum. Dinleyipte uzayan varsa bizimle neticeyi paylaşsın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |