![]() |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Kızım 17 yaşındaydı bu arada. |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? ben de 17 yaşımdayım atakan beyden boy uzatma telkini aldım bakalım yararlı olacağına dair inancım büyük gelişmeleri yazarım... |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? arkadaşlaR bende bu cd yi almak istiyorum cd yi alıpta uzayanlar oldumu? |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Ben 21 yaşındayım.. Benim sorunum boy uzatma değilde bedenimin dış görünüşü..Herkes bna 17-16 gibi gösteriyorsun diyor. Gerçekten tam bir yetişkin bedenine sahip olmak istiyorum...Kaisyum hapı kullanmaya başlayacağım ve hayal de edeceğim, umarım işe yarar... |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Alıntı:
oldukça şaşırttın beni. ben 25 yaşındayım ve 16- 17 yaşının yukarısına çıkartmıyorlar yaşımı. bedenin yaşı küçük göstermesinden dolayı küçük gösterdiğini zannetmiyorum. olsa olsa yüzün görünüşünden kaynaklamnıyordur ve bu muhteşem bir şey. 21 yaşında 30 deselerdi daha mı hoşuna giderdi. Genç göstermek iyidir. Takma kafanay789smil56 |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? Ben de 25 yasindayim ve yasimdan genc gosteriyorum. Ama is yerimde 45-50 yasindaki insanlar bana "Elgun muellim" yani sizin tabirinizce "Elgun bey" diye hitap ediyorlar ve benimle sizli-bizli konusuyorlar. Genc gostermenin karizmayla pek alakası yok yani)) |
Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi? y bu telkinle boy uazatma setlerinin 3ünü de almak zorundamıyız? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM. |