Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Boy Uzatma

Uyarılar

Boy Uzatma Boy uzatmak,çaresi,çocuklarda boy uzatma,boy uzatmanın boy uzatmak, boy uzatma ilacı, boy uzatma tedavisi, ilaçla boy uzatma, boy uzatma için, boy uzatma ilaçları, boy uzatma ilaç, çocuklarda boy uzatma, ilizarov boy uzatma, çocuk boy uzatma, boy uzatan, boy uzatma tozu, boy uzama, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma teknikleri, boy uzatma, ameliyatla boy uzatma, boy uzatma egzersızlerı, boy uzatma formullerı, boy uzatma telkini, boy uzatma telkinleri, hormonla boy uzatma, pilatesle boy uzatma, zıplayarak boy uzatma, boy uzatmak, boy uzatma ilacı, boy uzatma tedavisi, ilaçla boy uzatma, boy uzatma için, boy uzatma ilaçları, boy uzatma ilaç, çocuklarda boy uzatma, ilizarov boy uzatma, çocuk boy uzatma, boy uzatan, boy uzatma tozu, boy uzama, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma teknikleri, boy uzatma, ameliyatla boy uzatma, boy uzatma egzersızlerı, boy uzatma formullerı, boy uzatma telkini, boy uzatma telkinleri, hormonla boy uzatma, pilatesle boy uzatma, zıplayarak boy uzatma,

Telkinle boy uzatma CDsi?

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Boy Uzatma Telkinle boy uzatma CDsi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkür ederimm:)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boy Uzatma telkin cd indir izle İstanbul Boy Uzatma nerededir kimdir Boy Uzatma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boy Uzatma hipnoz Boy Uzatma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boy Uzatma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boy Uzatma kuantum düşünce kitap haberi

Telkinle boy uzatma CDsi?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-03-2010, 12:16 AM   #11 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sahranurela is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

çok teşekkür ederimm:)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sahranurela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2010, 12:08 AM   #12 (permalink)
Teğmen
 
McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Nişantaşı
Mesajlar: 142
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşgeldiniz aramıza,
139 sayfayı okumak zor gelmiş olabilir tabi normal olarak :D ama anladığım kadarıyla bi kaç sayfa da incelememişsiniz :D
Boy uzatma 8. sayfayı incelerseniz sevinirim. Orada telkin içeriğini Atakan bey paylaşmıştı. Direk okuyabilirsiniz. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Telkin almak istiyorsanız Atakan bey biraz rahatsız o nedenle ilgilenemeyebilir ama görürse muhakkak size dönecektir. Sevgiyle kalın.
bulamadım eger elınızde varsa metnı burayada kopyalarmısınız ıcerıgını okumak ısterım
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2010, 01:18 PM   #13 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sahranurela is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

arkadaslar ben boy uzatma telkinini aldimm gelsmeleri sze aktarrmm umarim ise yarar
sahranurela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 02:25 AM   #14 (permalink)
Teğmen
 
McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Nişantaşı
Mesajlar: 142
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

olumlama metını nedır forumda var demıs yukarda moderatorumuz ama
metını bulamadım forumda hıcbıyerde

8. sayfa denmiş
sılınen birleştirilen mesajlarla kaybolmuş olmalı :(
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 11:15 AM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 80
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boy uzatma konusunda yapılan diğer çalışmalar ki bunlar fiziki müdahaleyi gerektiriyor bir çok soruna yol açabiliyor. Özellikle Çin'de bunun bir çok örnekleri mevcut.
Telkin ile uzatma yöntemi oldukça doğal bir yöntem ve farklı yönler içeriyor.Sağlıklı beslenme telkin ediliyor.Ayrıca zihin gücü ile uzama imgelemeleri yapılarak kişinin uykuda iken boy uzamaya yoğunlaşması hedefleniyor.
Benim telkin içeriğinde en çok beğendiğim kısımlardan birisi de işin psikolojik boyutuna eğilmesi.Boy ile ilgili olarak kendini kötü hisseden bunu sorun eden kişilerin bunu yenmesini sağlıyor.

Merak edenler için aşğıda içeriğin tamamını yayinliyorum..

Zihin gücünü boyunu uzatmak üzere kullanmaya karar verdin - ve olağanüstü bilinçaltın şimdi vücut kimyanda gerekli değişimleri yapmak üzere hazırlanıyor - zihninin içinde derinlere ilerle - ve benimle bir yolculuğa çık - bilinçli farkındalığında yeni uzunluklara ulaşacağın ve hayatında yer alan tüm sınırları aşacağın çok özel bir yolculuğa..

Şimdi kendini gözünde canlandırmanı istiyorum - başından itibaren beş cm uzamış olarak (1 inç=2.54 cm) - fiziksel bedeninin dışındaki farkındalığına odaklan, böylece gerçekten beş cm uzamış hissedeceksin - ve bunu yaptığında - normal boyuna geri dön.
Şimdi farkındalığını ayaklarından beş cm uzamış olarak geliştirmeni istiyorum - böylece ayakların sanki beş cm daha uzunmuş gibi hissedecek.





Güzel - şimdi normal boyutlarına geri dön ve farkındalığını tekrar başına çevir - bu sefer kendini başından itibaren on cm uzamış olarak hissetmeni istiyorum - ve gerçekten sanki on cm (yaklaşık) uzunmuş gibi hissettiğinde - normal boyuna geri dön.

Şimdi bu işlemi ayaklarınla tekrar et - ve bunu yaptığında - kendini normal uzunluğuna geri döndür.


Ve bu sefer vücudunun iki ucundan da esnediğini (uzadığını) hayal etmeni istiyorum - böylece tam istediğin boydasın - ve bu boydayken - tam istediğin boyda - kendini arkadaşlarınla ailenle ya da vakit geçirdiğin herhangi biriyleyken hisset - kesinlikle yeni fiziğinden gurur duyuyorsun.


Uzun biri gibi düşünüyorsun ve daha uzun biri oluyorsun - kendini kabul ediyorsun ve derinlerdeki zihnin kendini hücresel düzeyde istediğin yeni uzunluğa göre düzenliyor.


Ve şu anda yürüyorsun - uzun biri gibi yürüyorsun - başın dik ve omuzların geride - kendinden ve olduğun kişiden gurur duyuyorsun - ve tamamen harika hissediyorsun. Vücudunun istediğin uzunluğa göre esneyip uzadığını hayal et - ve kendini - bütün potansiyeline ulaşmış hisset.


Zihninin tasarladıklarını - gerçekleştirebilirsin - ve kendini istediğin uzunlukta görebilirsin / algılayabilirsin - daha uzun biri gibi ve tamamen güven ve gurur dolu hissedebilirsin.



Düzenli aralıklarla egzersize başlıyorsun - ve vücudunu ihtiyaç duyduğu gıdalarla besliyorsun . Ve vücuduna özen gösterdiğin gibi - zihnine de özen gösteriyorsun - çünkü zihin ve beden ayrılmaz biçimde birbirine bağlıdır. Bütün negatif düşünceleri zihninden atıyorsun - onu pozitif, sağlıklı düşüncelerle besliyorsun - ve bu kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Her gece uyumadan önce - telkin alıştırmaları yapıyorsun (telkinleri dinliyorsun) - derin bir transa geçiyorsun ve kendine hatırlatıyorsun - " ben giderek istediğim uzunluğa ulaşıyorum. "


Kendini esneme / uzama görüntüsüne götürüyorsun - kendini uzarken hayal ediyorsun - ideal benliğine ulaşırken - daha uzun - ve kendinden daha emin..



Ve kendini ideal uzunluğunda hayal edebildiğinde - zihninin derinliklerine ilerle ve vücudunda bir keşif gezintisine çık. Vücudundaki hücrelerle konuş - onlara yardımları için teşekkür et - onlar senin için çalışan kişisel ordun gibidirler - övgü ve teşvik ile çok daha verimli çalışırlar.

Şimdi kendini şahsi ordunun karargahını ziyaret ederken hayal etmeni istiyorum - kontrol odası zihninin daha yüksek bir mertebesinde - ve sen ordunun arkasında yer alan lidersin - beynine vücudundaki bu mükemmel hücreleri beslemek için büyüme hormonu salgılaması için emirler veriyorsun.



Ve beynin kabul ediyor - ve senden bir istekte bulunuyor. Senden daha fazla oksijen sağlamanı ve vücudunu ve aklını gözetmeni / kollamanı istiyor. Güzel, derin ve rahat nefesler almayı hatırla - her gün ve her gün - egzersizlerin ve vücudunu beslemek için - ve zihnini pozitif düşünceler ve güven dolu hislerle gözetmek için.
Ve bunları kabul etmekten mutlusun - ve kabul ediyorsun. Şimdi daha uzun biri gibi yürüyorsun - ve olduğun kişiden mutlusun - olumlu düşünüyor ve rahatlatıcı duygular hissediyorsun - egzersiz yapıyor ve düzenli, besleyici öğünlerle besleniyorsun - ve her zaman güzel, derin, rahatlatıcı nefes alıp vermeyi hatırlıyorsun.


Ve her gün kendin hakkında daha iyi ve daha mutlu hissediyorsun. Giderek uzuyorsun - boy olarak gelişiyor, büyüyor ve ilerliyorsun. Ve sabırlı davranıyorsun - biliyorsun ki bu zaman alabilir - ve dünyada gereken tüm zamana sahipsin.

Hatırla - her gece yatmadan önce - vücudundaki hücrelerle konuşacaksın - onlara yardımları için teşekkür edeceksin - bunu zihninde hücrelerinin anlayacağı biçimde gerçekleştirebilirsin.


Kendi içinde, yaşamındaki tüm sınırları kaldıracak güce sahipsin - ve bunu başarıyorsun. Zihninin gücünü kullanıyorsun ve o senin için çalışıyor - tam şu anda - daha derin bir farkındalık seviyesinde.



Bütün bu öneriler bilinçaltı zihnine sıkıca gömüldü - günden güne büyüyor ve güçleniyorlar. Günden güne daha güçlü - geceleri daha güçlü - her geçen saniyede daha ve daha güçlü.

Telkinle boy uzatma sf 8. Alıntı
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 11:15 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 80
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

8. sayfadaydı =)) telkinin metni
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 12:22 PM   #17 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Alıntı:
McOrco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bulamadım eger elınızde varsa metnı burayada kopyalarmısınız ıcerıgını okumak ısterım
Eski paylaşmış umarım artık metnin konu içerisinde yer aldığı konusunda ikna olmuşsunuzdur. Sevgiler
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2010, 10:11 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 32
Tesekkür: 492
86 Mesajinıza toplam 300 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
amon-ra will become famous soon enoughamon-ra will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

ya ben atakan beye msj attım gerçi 3 gün oldu duyun beni atakan bey parayı yatırdım en kısa zmnda cd elime geçerse çoookkk severim(bu arada özel bir durumdan dolayı ulaşamadıysanız çoooookkkk özür diliyorum...)
amon-ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2010, 10:41 PM   #19 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Merhabalar,


Atakan bey bir süredir rahatsızdı. Bir de yeni açılacak merkezin tadilatlarıyla ilgilendiği için gecikme yaşayabilirsiniz. Ancak zaten ortalama olarak 1-2 haftada hazırlanıp gönderilir telkininiz.


Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2010, 12:34 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

biz kızıma boy uzama telkini hazırlattık pek bir netice alamadık, fakat etkisi herkeste farklı olabilir bu konuda fazla birşey diemiyorum. Dinleyipte uzayan varsa bizimle neticeyi paylaşsın.
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telkinle boy uzatma CDsi?

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Boy Uzatma Telkinle boy uzatma CDsi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkür ederimm:)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boy Uzatma telkin cd indir izle İstanbul Boy Uzatma nerededir kimdir Boy Uzatma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boy Uzatma hipnoz Boy Uzatma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boy Uzatma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boy Uzatma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.