![]() |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm waooo harika süper bunlar çok çok tşekürler... |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Yanlış hatırlamıyorsam hazreti Ali demiş neden rızıklar sahibinin peşinde koşarken insanlar rızkın peşinden koşarlaki diye biraz farklıda olabilir. Bu olumlamalarda refah ve zenginliği seçiyorum diyeceğimize Rabbimin bana sunduğu nimetleri ve rızıkları kabul ediyorum onları almayı seçiyorum desek ? lütfen kusuruma bakmayın inanın bu konularda hiç bilgim yok daha yeni yeni okumaya başladım gülmeyin ne olur. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm sevgili clarnet güzel yüreğin nasıl iserse o şekilde söyle.. 12389 burada anlattıklarımız bir yol haritası, herkes kendi inancına, kendi yüreğine göre en doğru kelimelerle yaratıcı enerjiye bağlanacaktır... önemli olan hepimize armağan edilmiş bu harikulade hayatı en kaliteli, en verimli ve en mutlu şekilde yaşayabilmemizdir.. güzelliklerle dolu bir gün geçirmen dileklerimle.. ark5 sevgiler.. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm güzel yorumlarınız için hepinize çook teşekkür ederim ark5 hep birlikte her daim mutlulukları paylaşmak dileklerimle... http://www.antepcicekci.com/kresim/3586.jpg sevgiler.. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Alıntı:
|
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Sevgili Shamanic Verdiğin bilgiler çok güzel,paylaşım için çok teşekkürler. Hemen uygulamaya ve not alarak bilgileri hafızama kazımaya başladım. muhteşem ötesi yararlı bilgiler. tane tane sıkılmadan saatlerdir hem okuyup hemde söylenen yöntemleri uyguluyorum bunun için sana minettarım. çok ama çok teşekkür ediyorum. şimdi ders 3'e geçicem saatlerin nasıl akıp gittiğini bile fark etmedim edemedim inanın :) niyetime önce sevdiğimin beni telefonla araması için başladım ve 2ci niyetim birlikteliğimiz adına eger önericeğiniz ekliyeceginiz bir şey olursa çok mutlu olurum. emeğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim. sevgilerimle... |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Merhaba Shamanic, ben şimdi bu tekniği uygulamayı seçiyorum:=) Öncelikle niyetlerimizi niyet yazma tekniğiyle yazıyoruz... Burada merak ettiğim hep denildiği gibi birden fazla niyet dilemek Enerjiyi dağıtmıyor mu burada? Bu teknikle birden fazlası mümkün oluyorsa bu benim çok işime gelir tabi ki:=) Zaten bunu da hep merak etmişimdir, 21 gün niyet olumlaması yapıyorum bu sürede başka niyette bulunmuyorum ama o olsa da olmasa da 21 gün sonra yeni konu seçilip olumlaması yapılabilir mi bunu bilmiyorum... Sevgiler... |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Aşağıda anlayacağım şekilde maddeledim, eksiğim atladığım birşey var mı? 1- niyetlerimi tekniğe göre yazıyorum. 2- bunları sabah akşam tekrar edip, yazıp kutuya atıyorum. 3- Yüksek benlikle bağlantı için, sabah akşam medi yapıyorum 15 dakika 4- Günde ara ara 17 sn. tekniğini uyguluyorum (iyi hissetsem de hissetmesem de) 5- Problem yaşarsam (endişe gibi) 3 dk ayırıp; problemle bağlantımı kesip, niyetimi olmuş gibi düşünüp duygusunu hissediyorum, ve bunun için teşekkür ediyorum. / ve cümleleri kullanarak kendime gerçeği hatırlatıyorum 6- Bir de mantra olarak "Nasıl Hizmet Edebilirim?" diyorum. Niyetim olunca kutudan gerçekleşen niyet kağıdımı çıkarıp denize atıyorum... Benim 2 farklı niyetim var biri işle ilgili diğeri, medeni durum değişikliği:=) ikisini aynı anda istemek enerjiyi dağıtır mı? Yani evrenin bir konuda çalışması mı daha avantajlıdır, yoksa 2 ya da 3 farketmez mi onun için:=)) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Herkese Merhaba, Öncelikle bu güzel bilgiyi bizimle paylaşan kişiye sonusz teşekkürlerimi sunuyorum ve iyiki varsın diyorum.Kafamdaki netleşmemiş şeyleri netleşmesine ve inancımın daha da fazla olamsına sebep oldun.çok teşekkür ederim iyiki varsın. Ama sormak istediğim bir kaç bir şey var bana bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim. niyetlerimi aynen teknik no .1 niyet yazma daki gibi yazdım ne istiyorsam kendime göre uyguladım içimden ne geliyorsa ne istiyorsam onu yazdım.niyette isim vermek tarih vermek şeyler yazabiliniyordur herhalde mesela benim bir mahkemem var onun tarihi saati belli gelecek kişi belli onu isim ve tarihi ile belirtmem yanlış mı acaba onda netllik yaşayamıyorum.birde ilişki konusunda hayatımda olan kişinin ismini versem onu yaşıyorum ve hissediyorum sonuçta bundada net değlim.birde kutuya atılacak niyetlerin her gün aynısı nı yazıp atmanın bir sakıncası varmı niyetleri her gün hissederek yazılıyor bu soru saçma oldu galiba :)) 15 dk meditasyonu tam olarak açıklarmısınız.ne şekilde bir meditasyon sadece nefes alış veriş mi mesela ? birde ben şöyle birşey yaptım gün geçtikçe daha huzurlu,sağlıklı,mutlu,başarılı,buna benzer bir çok iyiliklerle dolu bir insan haline gelmek istiyorum.her gün daha da fazla olsun istiyorum onun için ben şu şekilde yaptım " gün geçtikçe daha mutlu olmayı seçiyorum" gibi bunu iyi cümleler ile zenginleştirdim.bu niyetemi giriyor yoksa seçim mi ? biraz karışık oldu farkındayım ama inanın çok enerji doluyum ve bir an önce çalışmalarımı netleştirip yola koyulmak istiyorum :)))) sorularıma açıklamalı cevap veren olursa çok mutlu olucamm şimdiden teşekkür ederimmm. Bu teknikleri uygulayan herkesin deneyimlerinide okumak çok isterim. hepimizin istediklerimize kavuşma dileği ilee sevgiyle kalınn :))) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Helppp Meeeee:) Yazılanlardan kafam çok karıştı.Seçim ve niyet arasında fark varsa bu farkı bana biri açıklayıscı bir şekilde anlatabilir mi? kişisel gelişimim için sonu seçiyorumlarla biten olumlamalar doğrumudur.? birde tezahür ettirmenin kaybolan sırrı ile açılan konularda kısa ve öz anladığımı söylemek istiyorum kendimce anladığım eğer yanlış anlamışsam doğrusu ile beni düzeltir ve daha açıklayıcı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim 1.niyetler istekler yazılıyor.sabah akşam tekrar edilip ve yazılıp kutuya atılıyor. 2.kişisel gelişim seçimleri yazılıyor ve tekrarlanılıyor." gün geçtikçe daha mutlu olmayı seçiyorum gibi" 3.15 dk kısa medi (ben bu kısmı anlamadım meditasyon ama nasıl sadece nefes mi yoksa kullaklıkla dinleidğimiz mi) 4.17 sn iyi hissetme tekniği 5.her sabah ve akşam şükürleri dile getirmek.gün içinde akla gelen her zaman 6.3.dk güç molası 7.defter tutmak kısa ve öz bumudur anlatılmak istenen yani ben bu bilgileri printledim ve dünden beri tekrar tekrar okuyorum ve bu sabah çalımalarıma başladım.ama uygulamak için hemen haraete geçmek istiyorum.konu ile ilgili acill yardımm istiyorummm plaseeee :=)))) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık art56art56 |
Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı emeğinize sağlık, çok işimize yarayacak bilgiler paylaşmışsınız. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm :))))))) gusel |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Sevgili Shamanic, Boyle guzel bilgileri bizlerle paylastiginiz icin Allah razi olsun sizden. Daha onceden bu bilgileri not alirken bilgisayarimda sorun cikmisti hepsini alamamistim. Bu aksam sayfalar arasi dolasirken inanilmaz bir sekilde karsima cikti 956kmutlulugumu nasil ifade edebilirim bilemiyorum. Tum bilgileri okudum kacirdigim bilgi eksikligi olmadigini gordum sadece paylasimlardan ve yine sizin guzel bilgilerinizden faydalandim. Ben sizin vermis oldugunuz bilgilerle yapmam gereken tum dileklerimi saniyorum 30 gune yakin bir sure de yaptim. Ve 2 dilegimle ilgili cok guzel gelismeler yasadim cok mutluyum. Oncelikle rabbime ve sonra size binlerce kez tesekkurler. Diger dileklerim icin sabirsizlikla beklemedeyim. gelismelerden haberdar edecegim. Isiginiz hic sonmesin sevgiyle kalint678 |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Dün akşam yorumlar beraberinde bu güzel bilgileri okudum,not aldım.Hiç unutmuyorum..Siteye ilk geldiğim gün bir konu hakkında konuşurken zaten ben herzaman şanssızım diye bir cümle kullanmıştım. Özlem hanım kelimelerin bile hayatımıza yön verecek etkiye sahip olduğunu söyledi ve bu linki okumam için göndermişti. Baktım,okudum ama pek bişey anlamıyordum. Yarım yamalak ilk dersi yapabildim. Sonra bıraktım. Dün akşam şans eseri gördüm ve tekrar okumak istedim. Artık ifade edilen herşeyi önceden biliyormuşum gibi rahatlıkla idrak ettim. Olumlamaları bile kendimce bu etkili olur ama bu olmaz şeklinde ayırt etmeye bile başladım:) Birçok konuda farkındalıklarım oluştu, bakış açım değişti. Hepsi sizin gibi mükemmel insanların sayesinde. İyiki varsınız.. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm özlem hanım çok teşekkürler aöıklayıcı bi yazı olmuş:) fakat benimde bi sorum var tam ayrıntılı anlatılmamış, mesela şimdi bizim 3 tane niyetimiz var,kendimden örnek vereyim; kendimi sevmek,kendime güvenmek, ve 5 kilo vermem lazım :)) bunların 3ü için aynı anda sabha akşam niyet edip kağıda yazıcam kutuya atıcam, peki bunlarla ilgili olumlamalara ne zaman başlıycam 1 hafta sonra mı? yoksa örneğin 1 ay boyunca sadece 1 niyetim üzerinde mi odaklanıcam ? bazı konularda çoğu kişinin yorumlardan sonra kafası karışmış ama cevap da verilmemiş sanırım :) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm y789 diyelimki tavşana ihtiyacın var.. karşında da 5 tane tavşan... hepsini birden yakalayacağım dersen hiç birini yakalayamazsın.. hepimizin onlarca hedefi vardır elbette.. ancak tek tek gitmekte fayda vardır.. örneğin bir ekmeği yiyebilirmiyiz, evet ama lokma lokma yeriz.. hepsi boğazımızdan geçmez girlhaha bunun için sevgili lavinyacım hedeflerini sıraya koy, ve burada anlatılanları bir tanesi için yap lütfen.. yoksa yaptıkların uzun olur ve sıkıcı gelir bilinçaltına bırakırsın.. O0 sevgi ile ilgili 2012 hediyesi olarak meditasyon eklemiştim.. bir kez bilinçli dinleyip yaptıktan sonra, 21 gün gece uyurken dinle.. böylelikle kaldı 2 niyet, onlarında içinde arzuladığın bir tanesinden başla sevgiler actionsmile |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Arkadaşlar soruma yardımcı olursanız çok sevinirim, Özlem hanımın Tavşan örneği çok hoşuma gitti , ieteklerimin listesi 7-8 tane olmak üzereydi sonra tavsiyesine göre bire indirdim ve işle ilgili sıkıntım bulunmkata onunla ilgili aşağıdaki yazıyımı sizinle paylaşmak istiyorum yanlış kısım varsa düzeltir misiniz? Bu arada aşağıdaki yazıyı sabah-akşam yazdıktan sonra kutuya hergün 1 hafta boyunca atacağım değil mi? kutu aşamasını biraz daha detaylı anlatır mısınız? teşekkürler Şimdi yeteneklerime en uygun,başarılı olacağım ve parasal kazancımdan memnun olacağım bir işe girmeyi seçiyorum. Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. Lütfen bunu ve daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. Teşekkür ederim,teşekkür ederim,teşekkür ederim Alıntı:
|
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm arkadaşlar bunu deneyen olmadı mı hadi sizi harekete geçireyim bunları yapın size o kadar diyorum ..... ben yaptım harika sonuçları var denemeden bilemezsiniz bana da bu konuda face profilimden ulaşabiirsiniz face profilimden https://www.facebook.com/gokhan.seker.16 |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm arkadaşlar bunu deneyen olmadı mı hadi sizi harekete geçireyim bunları yapın size o kadar diyorum ..... ben yaptım harika sonuçları var denemeden bilemezsiniz bana da bu konuda face profilimden ulaşabiirsiniz face profilimden https://www.facebook.com/gokhan.seker.16 |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 PM. |