Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5311)

kozbey 15-01-2009 03:19 PM

Shamaniccim işte meselede burda ben okadar cümleyi bir araya getiremiyorum ve bunu nasıl yeneceğimide bilmiyorum yaratıcılık yönümde bir problem var sanırım. Bu konuda lütfen bana yardımcı ol ve bana bir yol göster konuşurkende kelimeleri arka arkaya dizmekte sorun yaşıyorum belki kafama herşeyi taktığım için bole bişey başıma geliyo...

Bu arada cümlen süper olmuş not alıyorum...

shamanic 16-01-2009 11:27 AM

kozbey cim mutlaka kendi ilgi alanınla alakalı bir konu üzerine konuşurken daha rahat cümeleler kuruyorsundur..

bu konularla ilgili olrak da kitap okudukça yorumlara baktıkça eğitimlere katıldıkça içindeki bilgin açığa çıkacaktır.. bi bakmışsın benden bile güzel cümleler kuruyorsun.. super

ben bazen minik alıştırmalar yaparım..
diyelim ki bir konuya takıldın.. gerektiği gibi yazamıyorsun.. konuyla alakalı güvendiğin bir kaç ismi düşün..

mesela ben eckhart tole olsaydım buna nasıl yanıt verirdim.. bu cümleyi nasıl kurardım.. bu olaya bakış açım masıl olurdu gibi..

burada örneklediğin kişinin bildiğin sevdiğin onayladığın insan olması önemli..
sonra gözlerini kapat bir kaç dakika güvendiğin kişinin yanında olduğunu onun bildiği herşeyi bildiğini düşün.. ve bunun sevincini yaşa..
her şeyin enerji olduğunu hatırla.. hepimiz birbirimize bağlıyız.. herşey bir bütün.. ayırım yapan sadece algılama şeklimiz.. geçmiş gelecek her şey anın içerisinde mevcut.. öyleyse benim bildiklerimi sen senin bildiklerini de ben bilebilirim.. biliyorumda zaten.. ancak algı düzeyinde bunun ayrımını yapamıyorum..
yukarıdaki minik çalışma ile bu algı düzeyini farkedebilirsin..

sevgiler..

gulcin30 28-01-2009 04:48 PM

sevgili shamanic öncelikle tüm emeğin için sana minnettarım. her şey için çokk teşekkürler. benim sorum şöyle ; ilk derste teknik 1 niyet etme bölümünde "yeni bir bmw araba tezahür ettirmeye niyet ettim (azmettim) (hedefledim)
bunu veya daha iyisini kabul ediyorum". örneğini vermişsin ve cümleleri değiştirmemizi tavsiye etmişsin. benim kendine güvenle ilgili sorunum olduğu için aynen bu örenekteki gibi " kendine güvenen bir insan olmayı tezahür etmeye niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum" cümlesini mi yazıp kullanmam gerekiyor.. Aman yarabbim çok karışık bi soru oldu sanki yazdığım cümleyi kendim bile anlayamadım :) şimdiden teşekkür ederim.....

shamanic 29-01-2009 09:51 AM

merhabalar gulcin cim actionsmile

birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik..

"5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir

daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir.

kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur.
aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür.
ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz.

onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm
bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm .
bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz."

bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin..

gulcincim kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

asya26 29-01-2009 01:12 PM

sanırım benim biraz kafam karıstı doğrusunu arastırmaya calısıyorum bicok sey okuyorum ama içinden cıkamadım bi türlü.dusun2

Simdi dileklerimizi burada yazıldığı gibi "seciyorum" diyerek mi yazmalıyız, yoksa Yurdahalın dedigi gibi olmus gibi mi yazmalıyız..
Mesela ben 3000 TL maaş istiyorum bunun için,

"ayda 3000 TL kazanmayı seciyorum" mu demeliyim yoksa

"ayda 3000 TL kazanıyorum"mu

bunlardan hangisi doğru yardımcı olurmusunuz96kl

shamanic 29-01-2009 01:34 PM

asyacım soruna bu konuyu incelersen cevap bulacaksın tatlım..

özellikle ders iki de olumlamanın nedenlerini niçinlerini anlattık kuzum..

sevgiler.. kiss3

Renklerin Türküsü 30-01-2009 09:05 AM

shamanic..forumu inceleme aşamasında görüyorum ki siz bir ''derya''sınız...

gulcin30 30-01-2009 10:11 AM

Tekrardan teşekkür etmek istedim herkese.. Ben sorunlarımla yüz yüze gelmeye korkarken burada gönül rahatlığıyla sizlere anlatabiliyorum. çekinmeden ve de sıkılmadan. arkamda kocaman bi destek hissediyorum ve bu yüzden değişim yolunda en önemli şeylerden biri olan motivasyonum çok yüksek. iyiki varsınız hepinizi kucaklıyorum.

elle 05-03-2009 03:35 AM

nasıl kendimi ifade edeceğimi bilemedim kaptırmışım kendimi üç saatir yazılanları okuyup zamanın nasıl geçtiğini farketmemişim emeğine sağlık.Shamanik tek kelimeyle muhteşem

meyvemeyve 25-03-2009 12:03 PM

Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

merhaba,

çok uzun zamandır yoktum. zor günler atlattım ama şuan psikolojim ii sayılır ama bir takıntım başladı bundan kurtulamıyorum. bundan kurtulsam herşey süper olucak. mide bulantısı... bu zor zamanlarımda mide bulantısı problemim başladı ve beni çok rahatsız etti. sonra her sabah uyandığımdan itibaren saniyesinde aklıma geldiği için gün içinde 24 saat onu hissetmeye başladım.mutlu yada mutsuz olim sürekli hissediyorum. endoskopi, kan tahlilleri herşey yapıldı sorun psikolojik dendi. hissettiğim birşeyi nasıl takmam bulamıyorum, haliylede takıyorum:( 1 senedir devam ediyo sorunum. psikologa gititm daha önce böyle birşey duymadığını söyledi çözüm bulamadı:(( burdaki olumlu düşünme ve şükretme yollarını uyguluyorum ve inanıyorum. ama pozitif düşünürken bile bu mide bulantısını hissederken hayal kurmak da çok zor oluyor. yani sanki beynim bana kıllığına çalışıyor ve bana hiç yardımcı olmuyorr:( önerilerinize ihtiyacım var lütfen

Belgin ∞ 25-03-2009 01:49 PM

Merhaba Meyve' cim actionsmile

Yanımıza hoşgeldin tekrar. Mide rahatsızlıkları çok hassas bir konu gerçekten, insanın en sevdiği yiyeceklerden bile mahrum kalmasına neden olabiliyor.

Senin bu konudaki şansın ilaç kullanmana gerek olmaması, hastalıklar psikolojik nedenlerle baş gösteriyorsa eğer çözümü daha basit olabiliyor.

Üst ve alt karın bölgemiz hayatla olan bağlarımızı temsil eder ki buna mide de dahildir. Sorunun psikolojik olduğunu doktorların söylediği için içim rahat olarak sana deneyimini sorgulaman için birkaç soru sormak istiyorum.

Hayatla ilgili ne tür korkular taşıyorsun?
Neyi hayatına kabul edemiyorsun?
Hayatta yaşadığın hangi deneyimi sindiremiyorsun?

Bunlara verdiğin cevaplar kendi içinde sorunu çözmen için sana kapılar açabilir. Sorunu açıkça belirleyebilirsen çözüme giden yol daha açık ve net olarak karşında belirebilir.

Rahatsızlığına uygun olumlamalar yapmak, telkinlerden faydalanarak korkularını, güvensizliklerini bilinçaltı düzeyinde çözüme taşımak faydalı olabilir canım.

Uygun olumlama olarak kendine güvende olduğunu inanarak söylemen, bu yaşamın senin iyiliğin için var olduğunu bilmen, buna güvenmen ve güveni içte hissetmen bakış açını değiştireceği gibi sana mesaj vermeye çalışan miden için de rahatlatıcı bir etki yapacaktır.

Düşüncelerimizin bile bir enerji olduğunu bilirken, yediklerimizi ve içtiklerimizi cansız birer doyurucu olarak görmemiz gerçekle tezat oluşturur. Bunun için yediklerine ve içtiklerine sevgi enerjisi yükleyerek onlardan en yüksek faydayı görmeye niyet etmen ve senin hayrına olacaklarını bilmen olumlu düşünce yanında olumlu beslenmene yol olacaktır.

Sağlıklı günlerin seninle ve hepimizle olmasını dilerim.

Sevgilerimle.

meyvemeyve 25-03-2009 02:35 PM

teşekkür ederim gerçekten. haklısınız. sosyal fobiyle çıktım bu yola ama kendime hiçbir zman yakıştıramadım. benim gibi herşeye fazlasıyla sahip biri bunu nasıl kafasına takardı. ama sosyal fobiyi o kadar çok kafama taktım ki mutsuz hissetmeye başladım.sonra ilaç kullanmaya karar verdim. daha önce de denemiştim. kullanmaya başlamadan birgün önce " zaten ara ara midem bulanıo, ilaç alınca yan etkisi de zaten mide bulantısı, ilaç kullanmaya mecbur kalmayı sevmiyorum; ilaçları sevmiyorum ve inanmıyorum" die düşündüm. sabah kalktığımda midem ilaca başlamadığım halde bulanıyordu. ondan sonra da öyle kaldı.ilacı bırktım hala var. şuan sosyal fobi kalmadı ama dediğinzi gbi güvende olmakla ilgili korkularım başladı. bunlarla ilgili olumlamalar yapıp kendime destek vereceğim. teşekkürler çok. birilerinin beni anlaması ne güzel...

semkur 25-03-2009 03:08 PM

sevgili meyvemeyve yazını oukduğumda aynı zamanda int. hedefler konusunda bir araştırma yapıyordum. kendimdeki eksiklikleri bulabilmek adına. Orda oukduğum bir paragraf tekrar senin yazına dönmeme sebep oldu. Sitedeki bu konuda eğitimli ve uzman arkadaşlardan özür dileyerek paylaşmak istedim. Dilerim bir an önce kurtulursun seni rahatsız eden şeyden.

"Kendisinden kaçma çabası içinde olan insanın, öfkesini dışsallaştırmasının bir diğer yöntemi ise bedenselleştirmesidir. Bilinç dışında kendisine yönelttiği öfkeden kurtulma yolu olarak, bedeninde bazı şikayetler yaşamaya başlar. Geçmek bilmeyen baş ağrıları, sıkıntılı mide ve bağırsak problemleri, cilt rahatsızlıkları en çabuk kendini gösteren savunmalardır. Buradaki en enteresan nokta, psikolojik terapi süreci içinde eğer o kişi öfkesini görür, bilinç düzeyine getirirse, yani yüzleşirse, tüm bedensel rahatsızlıkları bir anda yok olur.
Yazan : Dr. Ümit Yazman
Kaynak : Vatan"

sevgimle
kiss3

meyvemeyve 25-03-2009 03:31 PM

hahaha gerçekten direk bana yazılmış sanırım bu yazı. hazine bulmuş gibi oldum ama onu nasıl kullanacağımı tam anlamadım:) öfkemi kabul ediyorum gibi mi olumlamalarda mı bulunmalıyım yoksa mutluyum kendimi her halimle kabul ediyorum gibi mi?

serpil22 25-03-2009 04:00 PM

canımm ne kadar güzel kendinde buldunyapman gerekeni .. önce kendini kabul et sonra öfkeni kabul et kendini sev kendini bağışla derim başlangıç olarak...

Belgin ∞ 25-03-2009 04:06 PM

Canım benim öfkelendiğin zaman bununla yüzleşmen, öfkeni karşına alıp onu incelemen gerekiyor.

Ben örnek vermeden açıklayamıyorum maalesef :) O yüzden örnek veriyorum;

Şu an öfkeliyim. Peki öfkemin sebebi nedir? ..... olayı yüzünden.
Peki bu olay beni neden öfkelendiriyor?
Bu olayla duygusal bağım nedir?
Bu olayı bana yansıtan kişiyle veya durumla ilgili duygusal bağım nedir?
Bu olay beni üzecek ya da öfkelendirecek kadar değerli midir?
Bu olayı sakince düşünsem almam gereken mesaj ne olurdu?
Bu olay X kişinin başına gelseydi tepkim ne olurdu?
X kişisine sakinleşmesi için neler söylerdim?

Öfkelenmem olayı gerçek yanını görmeme perde çekerek engel oluyor, peki bu sis perdesini kaldırsam hangi gerçeği görürüm.

Kendine bu tarz ve daha nice sorular sorarak öfkenle yüzleşebilirsin canım.
Ayrıca naçizane bir tavsiyem bu konular üzerinde harika kitapları olan Debbie Ford' u okumandır, Işığı Arayanların Karanlık Yanı ve Gölgenin Sırrı.

Kendi sorularının cevapları yine kendi içindedir. Güvenle ve istekle sor kendine merak ettiklerini ve sonra al kalemi eline başla yazmaya :) Bakalım neler çıkacak her şeyin en saf ve en temiz halini bilen yanından.

Sevgilerimle.

meyvemeyve 25-03-2009 05:15 PM

Çok teşekkürler gerçekten. Bu kadar yardım etmeye çalışmanız, tanımadan sıcacık hissettirmeniz inşallah sizin de bütün dilekleriniz kabul olur... sevgilerle

ps: Dediklerinizi uygulayacağım:)

sincered 28-03-2009 12:17 AM

arkadaşlar günlerdir sitenin içinde dolaşıp okuyorum. okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum. ama bugün konu başlığına bakıp okumaya başladığımda daha da mutlu oldum. hatta sizlerin yazdıklarınızı,özellikle isteklerinize kavuşabildiğinizle ilgili olanları okuyunca inanın mutluluktan ağlamak istiyorum. ne güzel bir yer burası yaa teşekkürleralk78

ve şimdi gittikçe daha fazla mutlu olmayı seçiyorum.blissy

yesıl 02-04-2009 03:04 PM

hayatımda bıbunu basaramayınca hayalını kurup mutlu oluyorumrcok degısıklık ıstıyorum ama bunun ıcın kendımde enerjı bulamıyorum bosvermıslık damarlarımda dolasıyo bır taraftanda tamamıyle degısmek ıstıyorum

Harley Quinn 09-04-2009 10:14 PM

Merhabalar,
Shamanic bu güzel paylaşımların için çok teşekkür ederim. 956k
Okuduğum zaman ben de hemen uygulamaya başladım. 1 haftadır ders1'i uyguluyorum, ben sabah aksam yüksek benliğimin kutusuna tezahür ettirmek istediklerimi atıyorum. Şimdi ders 2 ye geçiyorum. onuda 1 hafta yapıp ders 3 e geçeceğim..
Aklıma takılan birşey oldu. Olumlamalarımı oluşturacağım, bu arada kutuya niyetlerimi atmaya devam edecekmiyim? ders 3 e geçince 1 ve 2 yi yapmaya devam edecekmiyim?

Yoksa zaten başından beri mi hepsini birlikte yapacaktım, yanlış mı anlamışımy789
Teşekkür ederiiiim

NOT:dusun2 öğrencilik hayatım da falan da nasıl yapılır yolu yöntemi nedir tam öğrenmeden içim çoğunlukla rahat etmedi, yanlış mı yapıyorum endişesi oldu. Şİmdi her geçen gün sınırlarımı genişletmeyi seçiyorum. (yada seçmeden ders 2 yi bir daha bi güzel okurumbisiklet)

sevgiyle...

bolukbas 13-04-2009 02:59 AM

merhabalar Shamanic sunduğunuz bilgiler çok değerli ve eşsiz bilgiler bunları bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederim bende 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ve şunu anlatayım kısaca mmüsadenizle hayatımda her işim tam olacak derken hep yarım kaldı bitme noktasına gelmiş tüm işlerim olumsuzlukla noktalandı tam bir karamsarlık ve kadercilik anlayışı içersindeydim ama içimden bir ses bu konuda bir araştırma yapmamın gerektiğini söyledi ve hemn üye oldum sizin gibi değerli insanlarında bu sitede olduğunu görmek bana ayrıca mutluluk ve huzur verdi bu sitede insanların tam bir dayanışma içersinde olması tamda benim istediğim gibi bir ortam sundu bana ben ders birden başlayacağım hem yazma hemde bir kutuya koyma ve saklama metodunuz var her ikisini de denesem olurmu inanın bu siteye girdikten sonra olumsuz düşüncelerim burda yazılanları okuyunca silindi ve kendime şunu dedim hayatta imkansız diye birşey yoktur ve üstün olan varlık insan istediği zaman yaratıcısı tarafından istekleri her zaman yerine getirilir bende 5 vakit namaz kılan bir insanım ve hiçkimsenin düşüncesine karışılmaması gerektiğini herkezin allah tarafından verilen özgür bir iradeye sahip olduğunu bilerek ibadetimi ederim herkezin düşünceside benim için çok ama çok değerlidir her insan yeniliklere açık olmalıdır önemli olan yaradana inanmak dinin hiçbir önemi yok insanlar allah katında eşittir vede birdir sevgili Shamanicsize çok teşekkür ederim yeniden son bir soruyla affınıza sığınıp cümlelerime veda edeceğim kutuya koyduğumuz isteklerimiz gerçekleşincemi suya koyacağız yoksa gerçekleşmeden suya koyup yazı silindikten sonra gömeceğiz saygılarımla Mutlu olun Mutlu kalın....

anceline 16-07-2009 08:18 PM

Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 40129)

...1 yıl önce arzu ettiğim gibi bir eve taşındım..

vitiligo diye bilinen cilt rahatsızlığımı ortadan kaldırdım..

aynı zamanda ruhsal gelişimim ve farkındalığım içinde niyet çalışmalrım olmuştur daima..

Bütün arkadaşlara selam.. Shamanic sana bir sorum olacak . Bu vitiligo adlı cilt rahatsızlığını nasıl bir yöntemle iyileştirdin? Olumlamalar mı meditasyon mu yoksa sağlıklı olduğuna dair imgelemeler mi ? Bana bu konuda yardımcı olur musun.Ben de gül hastasıyım. Aylardır mücadele içindeyim. Gitmediğim doktor kalmadı. Kortizonlu ilaçlar öneriyorlar yan etkilerini düşününce kullanmak istemiyorum zaten geçici bir rahatlama sağlayıp hastalığı azdırıyor bu tip ilaçlar.Strese dayalı bu rahatsızlığı yenmek ve cildimin pürüsüzsüz ve sağlıklı olduğu günlerime dönmek istiyorum. Rehberliğin için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sevgiler

Sultan 19-11-2009 10:06 AM

HARİKA YA TAM ANLAMIYLA SÜPER GEÇ OKUDUĞUM İÇİN ÜZÜLDÜM ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK İYİKİ VARSINIZy789

glshzn 19-11-2009 03:06 PM

Teşekkürler shamanic!

Gerçekten uygulanması gereken tekniklerin harika bir özeti olmuş bu yazılanlar. Hemen uygulayacağım elbette ama önce şöyle birşey sormak istiyorum, birçok insanın yazıda da bahsettiğin üzre para ve ilişki istediği göz önünde bulundurulursa muhakkak birileri merak etmiştir, ben sorayım. Şöyle bir cümle geçiyor yazıda: "Ann beni seviyor derseniz etkili olmaz, Ann'in beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum demelisiniz." gibi.

Bu cümleye göre, inançlarımıza göre yaşayacaklarımız mı değişip gelişiyor(konu mankeni Ann'in sevmesi gerçekleşiyor) veya sadece kendimizi iyi hissetmemizi mi sağlıyor? Yani bu cümledeki amaç nedir? Geleceğimizi şekillendirmek mi yoksa iyi hissetmek mi? Bir insanın duygularını düşünce gücüyle değiştirebilecek bir kontrol gücümüz olmadığına göre bizim yaptığımız duygusal seçimler nasıl gerçekliğini buluyor? Bu da ayrı bir soru.sevincli

Gerçi sitedeki telkinleri dinledikçe, yazılanları okudukça farkındalıklar da özgüvenle, mutlulukla beraber arttığından, hayata daha pozitif bir elektrik yayarak tam da ihtiyacınız olan kişiyi buluyorsunuz. Tecrübeyle sabittir.girlhaha

Siz pozitif olun, mutlu hissedin, iyi şeyler düşünün, yardım edin sonrasında bütün güzellikler yağıyor.. Bu, duygularınızı tatmin edecek bir ilişki de olabilir, para da olabilir, arkadaşlıklar da olabilir.. Hatta en basitinden kontör bile olabilir. Gerçekten. Oluyor..

Kendi başına da olumlama yapmak mümkün fakat telkinlerin bilinçaltına yerleştirdiği kadar direnç göstermeksizin olmuyor..Çünkü ne yapsam, ağır bir griple uyandığım bir sabah şükürle kalkmazdım yatağımdan. Bu telkinin başarısı olmalı.8977

Bu sabah birkaç gündür olduğu gibi griple uyandım. Ateşim var, başım ağrıyor, öksürüyorum felan.. Ama uyandığımda kendimi " herşey çok güzel ya, çok mutluyum, hayatımdan evimden okulumdan arkadaşlarımdan çok memnunum!" derken yakaladım.blissy

Bilinçaltı bilince hükmetmeye başlayıp da dilinize de doluyorsa artık bu cümleleri, o zaman zaten istediğiniz herşeyi kendi içinizde doğru şekilde ifade etmiş olmayı ve o insan bu olay demeksizin karşınıza doğru şeyleri çekmeyi başarıyorsunuz.

Ve bu Harika bir duygu.

Bu güzel niyet ve olumlama teknikleriyle hem kendimizi çok iyi hissedebilir hem de ihtiyacımız olan şeylerin bizi bulmasını sağlayabiliriz.

Herkes başarılar dilerim bu yolda!cilgin897

derya88 19-11-2009 04:21 PM

harika harika bilgiler notlarımı aldım uygulamayı seçiyorummmmm

aybükem 20-11-2009 08:18 AM

güzel bir paylaşım teşekkür ederim

shamanic 20-11-2009 12:12 PM

günaydınlar actionsmile

sorularınızı yeni gördüm.. gecikmiş olmama rağmen yanıtlarımı kabul ederseniz sevinirim.. 12389

sevgili bolukbas dileklerimiz gerçekleştikten sonra bu şekilde ritüel düzenleyebiliriz..

sevgili anceline rahatsızlığın eminim geçmiştir yine de yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa bildiklerimi sunmaya hazırım canım.. ark5

sevgili glshzn
"
Bu cümleye göre, inançlarımıza göre yaşayacaklarımız mı değişip gelişiyor"

evet canım aynen bu şekilde.. inanç sistemimiz yaşam kalitemizi belirler.. yaptığımız bilinçaltı programları yeni inanç kayıtları oluşturarak gerçekleğimizin değişmesini sağlar..

"
Bir insanın duygularını düşünce gücüyle değiştirebilecek bir kontrol gücümüz olmadığına göre bizim yaptığımız duygusal seçimler nasıl gerçekliğini buluyor?"

afirmasyon örneği tam da bu soruyu anlatoyor aslında.. biz karşımızdaki insanın duygularını değiştirmiyoruz, kendi hissetmek istediğimiz duyguyu seçiyoruz..

kalpten kalbe bir yol var derler.. bu kuantum gerçekliktede böyledir..

karşımızdaki kişi için ne düşünüyorsak o da bizim için aynısını düşünüyordur.. kendimiz için ne hissediyorsak karşımızda ki bizim için onu hissediyordur..

afirmasyonları yaparken bilinçaltındaki kayıtlara ulaşabilmesi için duygu yakıtı ile tetikleniyor olması lazım.. kuru kuru olumlama yapıyor olmamız bir fayda sağlamayacağı gibi süreklililiğide olmaz, ister istemez bilinçaltı bu gereksiz diyerek bilinç düzeyinde bize bunu yaptırmaz..

ikili ilişkilere ait afirmasyonların devam edebilmesi için karşı tarafında sizinle benzer çekim alanında olması gerekir.. eğer o tamamen başka bir kişiyi seviyor ve duygusal enerjisi oraya akıyor ise yaptığınız olumlama bu noktada farklı bir görev alarak sizi korur.. ya o kişiyi tutku ile istemeyi bırakırsınız ya da karşınıza aşık olacağınız başka bir kişi çıkar..

başka bir açıda değerlendirdiğimizde ise bu soruyu; hayatta olan her şey bizim sorumluluğumuzdadır.. başlangıç ve son a müdahale edemeyiz.. arada yaşanan her şeyi biz kendi en mükemmel halimizi ortaya çıkartabilmek için bu dünyaya gelmeden önce seçmişizdir.. öyleyse her şey bizim yansımamızdır.. bizim yazdığımız bir oyunda sahne alan oyunculardır..

peki bu oyunda karşımızda ki kişi hangi rolü oynuyor bana neyi anlatmak istiyor.. onun bana olan duygularını değiştirmek istememin altında yatan neden kendime karşı olan duygularımı değiştirmek mi.. sevilmek istiyorsam kendimi sevmeyi mi öğrenmeliyim.. güvenilir olmak için kendime güvenmeyi.. saygı duyulmak için kendime saygı duymayı sevincli

elbette ki bunlar sözde değil öz de olmalı..
sebepten sonuca gidemiyorsak sonuçtan sebebi bulmalı ve değiştirmeliyiz.. yaptığımız olumlamalar sadece bir anahtardır.. içimizdeki hazinenin anahtarı..

peki insan niye aşık olur.. ikili ilişkilerde ki aşk dediğimiz şey nedir..

ya da hayranlık duyduklarımız.. çok sevdiklerimiz neden severiz onları?

cevaplar şu şekilde olabilir mi ?

kendimizde olmayanı onlarda gördüğümüz için severiz ..
kendimizde olanı çoğalttıkları için severiz..

öyleyse beğenmediklerimiz nefret ettiklerimiz.. düşman ilan ettiklerimiz..

onlarda bizden bir parça olmasın..
onlar gibi olmaktan korktuğumuz için beğenmeyiz..
aynı bizin gibi oldukları için kendimize bile tahammülümüz yokken ikincisini kabul edemediğimiz için düşmanımız ilan ederiz..
içimizde olanı çoğalttıkları için görüşmek istemeyiz..

şimdi bir olumlama yaparken hep birlikte bir daha düşünelim.. neyi değiştiriyoruz.. kime göre değiştiriyoruz.. her şey bizde başlayıp bizde bitiyor ise değişen sadece yansımalarımızdır...

sevdiğim bir şiir ve resim ile çok uzattığım sevincli cevabımı noktalandırıyorum..

harikulade güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileklerimle..

sevgiler..

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos..._4320011_n.jpg

Bakabilir misin aynaya!
Sen karşındakinin karşısındakisin!
Biri düş
biri gerçek,
hangisi gerçek bilir misin?

kaçamazsın gerçeklerden
yansıyan sen misin?
yoksa karşındaki mi?
Bilebilir misin?
Yaşanılan nedir gerçekte?
Ve yaşanılmayan!
Ya da ne bıraktığın geride...
anlamsızı anlamlı yapan nedir?
Varoluş,yok oluş ve
dönmeyiş bir daha...
Hayat bir yansımaysa,
biz ne taraftayız,
bulunduğumuz yer,
aynanın hangi yüzü?
1999-Ümit ZAYİM

Sultan 20-11-2009 12:59 PM

çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim iyiki varsınız

umelihad 20-11-2009 01:10 PM

Çok güzel olmuş benı resmen ucurdu. Hayatın kendisi ve koşuşturmasında hep suçluyoruz karşyı ama hiç kendimize bakmıyoruz. Bir saniye durup önce kendimize bakalım.. Sevgiyle kalın

glshzn 20-11-2009 02:09 PM

Tekrar teşekkürler shamanic!
Gayet tatmin edici bir cevaptı. Duygu ve düşüncelerimizle istediğimiz insanların kalbine gidebilecek yolları açabilmemiz fikri çok cazip. Fakat senin de dediğin gibi iş bu konuya gelince sadece beyin gücü değil kalbin gücü de gerekiyor. Sadece mantıklı olarak istemek değil, kalbinin de duygularla onaylaması gerekiyor yazdıklarından anladığım kadarıyla.

Bu da zaten egoyla mı içtenlikle mi istediğinin ayırt edici noktası..

Afirmasyonu da ilk defa duyuyorum, cahilliğimi bağışlayın. Bu benzetmeyi bu yüzden anlayamadım.
Araştırıp öğrenip algılarımı genişletmeye çalışıcam şimdi.

nurnur 04-12-2009 10:03 PM

merhabalar... tezahür etmenin kaybolan sırrı ders1 teknik no:2'de "içsel ceonuzla anlaşma yapın" maddesini biraz açar mısınız? bunu nasıl yapabiliriz? teşekkürler..

çok_mutlu:) 04-12-2009 10:41 PM

mutluluktan uçmak üzereyim tam aradığım olay tam şu anda karşımda ekranımda tüm ayrıntılarıyla duruyor gayet açık ve net olarak aradığım herşey yazınızda var ve inanılmaz anlaşılır biçimde uygulayacam hepsini ama önce yazıcıdan çıkarıp bir kaç kez okuyup tüm ayrıntılarıyla anlamam gerekiyor hepsini uygulayacam bana yol gösterecek tekdiğin bu olduğunu biliyordum kaç site gezdim kaç kitap okudum ama bu kadar güzel ifade edilmiş olanını ilk kez görüyorum çünkü beni başarıya götürecek yöntemin bu olduğundan o kadar emindim ki nasıl teşekkür etsem bilmiyorum ki tüm dilekleriniz gerçekleşsin çok teşekkürler :)beni çok ama çok mutlu ettiniz :)hayatım tam manasıyla bu yazıyla değişmeye başlıyor:)

shamanic 24-12-2009 03:30 AM

Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

çok_mutlu:) cum en kısa sürede harika haberlerini almak dileklerimle.. ark5

sevgili nurnur bu konu ile ilgili daha önce açıklama yapmıştım yardımcı olması dileklerimle.. ark5

glshzn cum afirmasyon olumlama anlamına gelmekte ark5

sevgiler.. ark5

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 48958)
merhabalar hare..

bilgilerden yararlanmış olmanız çok sevindirici..

benim niyetlerim gerçekleşince yaptığım iki yol var kendiniz için kolay olanı uygulayabilirsin..

yazdığım niyet kağıdımı alır ve bu dileğimin gerçekleşmesini sağlayan tüm koşullara;
inançlarım doğrultusunda yaradana .. meleklerime.. enerjilerime .. rehberlerime teşekkür ederim..

kağıdı bazen okunmasını istemediğim bilgiler olduğu bir kase suyun içerisinde bırakır
yazılar fululalınca denize atar yada toprağa gömerim.. bu işlem sırasındada yine her şeye şükrederim..

buradaki ceomuz bizim yüksek benliğimiz..
yüksek benliğimiz bizim doğruları bilen.. ruhsal olan ile bütün olan.. tüm bilgileri en doğru şekilde bilen
evrenle yaşamla sınırsız bir bütünlük içinde olan tanrısal yanımızdır.. rehberimizdir..

zaman zaman akıl ve mantığının dışında bir güç tarafından tüm koşullar a noktasını işaret ederken sen b de ısrarcı olur
ve sonunda haklı olduğunu görürsün..
o noktada sana bu hissi veren yüksek benliğindir..
o senin rehberin.. koruyucun.. her şeyi en iyi hali ile bilen yanındır..
ama kendimizden o kadar uzaklaştık ki teknolojinin içerisinde kendi sesimize bile yabancı hale gelir olduk..
kendimizi dinlemek yerine diğerlerinin görüşlerini benimser olduk..

bu noktada yapacağımız içe dönüş çalışmaları tekrar bağlantı için çok yararlı olacaktır..

konuyla ilgili olarak meditasyon bölümümüzde bir kaç çalışma örneğimiz var..
bunları uygularsan mutlaka yararlarını göreceksin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

soru kalıbına gelince;
senin için en uygun olanı tercih etmende yarar var.. buradaki yazılar bizlerin farkındalık düzeyinden dökülenler ..
hepimize uygun olmasına yada aynı lezzeti vermesine imkan yok..
kendimizle bütün hissettiğimiz..
evet bu kelime yada bu cümle benim burada hissettirmek istediğime daha uygundur dediğimizde o doğru olandır..

ben çoğu zaman içsel bir farkındalık hissettiğimde bu cümleyi;
bu gün kime yardımcı olabilirim diyerek dile getiriyorum..
ya da bu gün kimin mutlu olmasına hizmet edebilirim gibi..

sevgiler.. ttli3

Subconscious 25-12-2009 08:44 PM

Teşekkürler shamanic mükemmel bir özet olmuş =)

momismyhope 28-12-2009 01:12 AM

Sevgili shamanic çok teşekkürler.Bu açtğın konu başucu kitabı tadında.
Her an geri dönüp bakıyorum.

cymbella 01-04-2010 02:54 AM

girlhahasevgili shamanic bana çok karmaşık gelen kitap bilgilerini okadar güzel özetlemişsin ki alk78çok hoşuma gitti çok da iyi anladım olayı. senin bu güzel ve maximum faydalı yazının şerefine kalktım iki tek attım geldimy789.yok yok şaka öle deilde bi eski ajanda buldum ve yazının şerefine HAYATIM DEĞİŞTİ defteri açtım 956kteşekkür ederim ellerine sağlıkalk78.bu arada yeni olduğum için konuları yeni görüp teşekkür msajları yazıorum acik zamansız oluo ama idare ediverin benis45apk

ilkimce 23-06-2010 12:36 AM

güzel paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık.

eski 23-06-2010 01:07 AM

ben nasıl kaçırmışım burayıı =)) harika
çok pratik=)) teşekkür ederim shamanic

eski 23-06-2010 02:33 PM

shamanic yazılarını defterime geçiriyordum birkaç gün içerisinde harikulade sonuçlar alacaksınız cümlesini yazarken o sonuçlarla ilgili birşey oldu. biliyorum hiçbirşey tesadüf değil=)) seni çok seviyorum iyiki varsın :D

amon-ra 28-06-2010 04:22 PM

shamanic süpersin yazıların tek kelimeyle enfes...o kdr açık yazmışsın ki ben genelde bu tür yazıları okurken sıkılırım çünkü ayni şeyi 1 milyon kez anlatır ama senin yazın o kdr açık net ve duru ki...emin ol bir çok kişinin hayatını olumlu yönde etkiledin... sevgi ve ışıkla kalın:))...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM.