![]() |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm olur kamilcim onuda deneriz .. sağol.. hismiley |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Alıntı:
Burada anlatılmak istenen şey şartın olmadığıdır.İlla söyle yap böyle yap denmesinin gerekmediğidir.Herkesin dini kendineyse,özeliyse bunun bu forumda da bu şekilde kalmasıdır.Din,ırk,mezhep ayrıcalığı olmadan rahatça ve huzurlu bir ortam yaratılmış bu forumda ve bizlerden istenen tek şey buna saygı duymamızdır,buna göre davranmamızdır. Bu siteye girerken forum kuralları başlığı altında bizi zorlamayacak,aksine tartışma ortamı yaratılmadan,bütünlüğü bozmayacak şekilde davranılması için bazı kurallar konulmuş.Bunlara uymak eminim ki zor değildir. Sevgiler.. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm sonuçta paylaşım. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Kamil kardeş buradaki insanlar da adı üstünde insan, sende öyle ,eğer daha farklı bir görüşün varsa, eğer bunun peşinden koşarak ortaya birşey koyucaksan ,çabaların doğrultusunda hareket et, (belediyeden beklemeden kapının önünü süpür bence) yada karşındakileri yargılamadan 'yargılıyorsun demiyorum ama yinede yargılıyorsun kanatindeyim :)) insanlara bireysel gelişim konusunda destek veren böyle arkadaşları zor bulursun buna inan Ayrıca yazıyı bile okumamışssın yazının başında ister Tanrı diyebilirsiniz isterseniz Evrensel bilinç deniyo yani bu kadar sevgi saygı var bunu da kaçırma... İlk öncede etrafını değil kendini sonra etrafını sorgula Ayrıca 100000 dolar dalga geçilecek bir para değil be kamil kardeş. Öpüyorum... |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm önemli olan bütünlük ve vurgu.bende vurguyu dahada kuvvetlendirmek istedim.tanrıyı kabul etmiyorum biz ALLAH demeliyiz. dinimizde tanrı diye birşey yok . tavsiyen ve yorumun için sağol güzel kardeşim. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm kamil5 daha öncede kelimelere takılan arkadaşlara izah etmiştik..yine izah edeyim..sitede tavsiye edilen tüm çalışmalar, siteye eklenen tüm konular...sitedeki üyelerin inançlarının farklı olması nedeniyle..ortak bir dillle paylaşıma sunulmuştur...konularda tanrı sözcüğü geçer..ancak üyelerimiz özellerinde çalışırlarken, bunu kendi inançlarındaki terminolojiye göre değiştirir, kimisi yüksek benlik der, kimisi allah der, kimisi enerji der kimiside ulu manitu, kişilerin özellerinde ne dedikleri ile ilgilenmeyiz.. saygılı sevgiler |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm yazdiklariniza yabanci degilim, ancak bugüne kadar yaptigim calismalarda deteylarda eksiklikler oldugunu farkettim, yazinizi okuduktan sonra simdi daha iyi anliyorum, neden uzun zamandir bazi konularda bir gelisme kaydedemedigimi. Dersleri bugünden itibaren uygulamaya basliyorum, verdiginiz emek icin tesekkürler |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm sevgili shamanic bu paylaşımlarından dolayı kendi adıma çok teşekkür ederim...allaha şükürediyorum...kolay gelsin kiss3 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm istemeyi ve olumlu düşünme kalıplarımı yeniden gözden geçirdim .Sağol varol shamanic . |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Shamanic bilgilerini,deneyimlerini ve sevgini paylaştığın için çok teşekkürler.. kiss3 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Değerli ve çok kıymetli form üyerli... Uzun zamandır siteye girememiştim..Şimdi şu saate uğramak nasip oldu.. Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun ki..bu konuyla karşılaştım ve bu yazıyı çok beğendim.. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim..Şunuda ifade etmem gerekirse buradaki çoğu bilgiler genellikle para ile veriliyor.. Lakin bu sitede ücretsiz ..Bu nimetten faydalanalım değerli dostlar ... Kendi ADIMA TEKRAR TEŞEKKÜRLER.. BU TEKİĞİ UYGULUCAM İNŞ.. Gülü rengini veren yüce rahmana emenetsiniz.. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Tekniği uyguladıktan sonra lütfen gelişmelerden bizi haberdar et sesli dakikalar smiliyface hismiley |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm çok teşekkürler, dimağımız biraz daha açıldı, emeğine sağlık sapkal89 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Sevgili Shamanic bu yararlı ve değerli bilgileri bize ulaştırdığın için çok teşekkürler alk78 sevgiyle kal kiss3 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm kiss3 smiliyface alk78 Hayal ablam ve sevgili shamanic çok değerli bilgi paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. s456 s456 s456 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Çok teşekkürler shamanic, bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için... alk78 Konu neredeyse ben üye olmadan açılmış, ama yeni farkediyorum.. dunk56 Hemen niyetlerimi belirleyip, olumlamalara başlıyorum..Bakalım bir haftada ne gibi değişimler olacak.. Gelişmelerden de haberdar edeceğim.. smiliyface |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm saygıdeğer yöneticilerim! vermiş olduğunuz bilgi, eğitim ve kaynaklardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. geçmişten bugüne insanoğlunun inandığı oluşumlardan birisi de bir şeyi hakikaten "istemek" tir. kalpten ve büyük bir arzu ve inançla istenilen herşeyin yerine geldiği birçok kez rastlanılmış hatta kanıtlanmış bir olaydır. sizin bilgilerinizden esinlenerek ben de araştırmalarım sonucu elde ettiğim birkaç bilgiyi sunmak isterim izniniz olursa. kaynak olarak genel-geçer ya da sağlam bir örnek olacağı konusunda emin değilim ancak sizlere Ahmed Baki'nin yazılarından elde ettiğim birkaç bilgiyi sunmak istiyorum izninizle: yaşamış olduğumuz bu koskoca evreni şöyle bir incelediğimiz zaman birçok şeyi görmekten yoksun kalırız. mesela; bomboş bir odada bulunduğunuzu düşünün! odada sizden başka kimse yok. hatta sizden başka hiçbir varlık yok ya da hiçbir kavram. bunu düşünürken veya böyle bir kanıya varırken esasında birçok şeyi gözden kaçırmış bulunmaktayız. şunu unutmayınız ki evrende boşluk olarak nitelendirilen ya da boş olarak nitelendirilen hiçbir yer yoktur. kısacası "evren" büsbütün bir enerji yumağıdır ve aklınızın bile alamadığı yerlerde bu enerji mevcut bulunmaktadır. esasında insanların düşsel ya da eylemsel davranışlar sürekli bu yaygın olan enerji yoluyla vukuu bulmakta ve sürmektedir. şöyle düşünelim: telepatik yolla iletişim kuran iki kişi düşünün. eğer havada esasen görünmeyen bir enerjinin varolduğunu düşünmezsek, telepati kurarken beynimizde oluşturduğumuz enerjiyi nasıl bir kanal oluşturup ve hangi yönde ilerleteceğimizi bulabilir miyiz? bu en basit bir örnek... insanlar vücutlarından dışarıya doğru yaymış oldukları enerjiler sayesinde sürekli dış enerji ile etkileşim halindedirler. bu sayede oluşumlardan veya yaşananlardan sadece inançları doğrultusunda yaymış oldukları enerjiler neticesinde etkilenirler. sonuç olarak: neye inanıyorsan sen o'sun!!! bu bilgiyi sadece kısa bir özet olarak verdim. yanlış bir bilgi sunduysam affola!!! saygılarımla... |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm telepatik olarak birine yardım etmeye çalışıyorum ve oluyor..veee daha güzel olucakk biliyorum 44.. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Alıntı:
|
refah ve zenginlik Günaydın herkese, refah ve zenginlik durumunu tezahür ettirmek istiyorum .Refah ve zenginliği kabul ediyorum. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Harikasın shamanic... Hemen başladım bile... gulensmiley |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm sevgili hayal...tezahür etmenin kaybolan sırrı ile ilgili yazınızı ve diğer yazılanları okudum ..en çok ilgimi çeken şey AZMETTİM kelimesi oldu..ve bütün yazdıklarınızın benim benliğime çok uygun düştüğünü hissettim..ve sizden isteğim şu :belki bu özel olabilir tüm iyi niyetimle rica ediyorum..basamak basamak başlangıcından itibaren bizimle tezahür etmeyi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum..tecrübe ve bilgilerinizi aktarmanız en azından belki bir insan belkide bir çok insan için çok faydalı olacak çünkü dediklerinizin hepsini şu an not ettim..uygulamaya bu gece başlayacağım..çok teşekkür ediyor paylaşımlarınızı bekliyorum b456 ttli3 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm sevgili shamanic öncelikle paylaşımın bir harika çok teşekkür ederim.okur okumaz notlar aldım ve hemen uygulamaya başlıyorum.ama sormak istediğim bir şey var.dilek kutusu yapma konusunda;sitedede karşılaştığım bazı yazılarda dileğimizi tüm ayrıntılarıyla istememiz söyleniyor (yada ben mi öyle anladım bilmiyorum)dilek kutusu yaparkende bu böylemi? yani mesela ben beklentilerime ve hayallerime uayn bir işte çalışmayı seçiyorum mu demek lazım yoksa bu beklentileri tek tek ayrıntılı olarak yazmakmı lazım? paylaşımın için tekrar teşekkürler kiss3 |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm merhabalar alestason ... güzel sözlerin için teşekkür ederim ark5 .. olumlamalar arasındaki farklılıkları şöyle anlatabiliriz.. farzetki çorba ve salatadan oluşan bir yemeğin var bunu yerken bir kaseye koyup ayak üstü yiyebilirsin.. masana en şık örtülerini serip çorba kasasesinin altına servis tabağını koyup peçetini peçeteliğe.. salatanı en şık kasene koyarak sofrada da yiyebilirsin.. mutlaka ikincisi daha keyifli olacağı için bir kaç hedefe yoğunlaşıldığında ayrıntılı yazmak en iyisidir.. ancak kutu çalışmasının farklı bir amacı vardır.. kutuya koyduğumuz niyetlerimiz ortak enerji alanına dahil.. yüksek benliğimizin ve mükemmel tarafımız ile sonsuz harika kaynağa iletilen mesaj kutusu gibi.. ve mutlaka en hayırlı şekilde yanıtlanacak olan mesaj kutusu.. yani zaten evinde kendine hazırladığın en harika sofradan bile mükemmel bir restorandasın şefe siparişini vermen yeterli ya da şefin önerisine değer vererek hareket etmen.. bunuda ana niyetimizi yazdıktan sonra bunu ve ya daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum diyerek yapıyoruz.. .. işyerinde ... pozisyonunda ... maaşla çalışmayı seçiyorum .. bunu veya daha iyisini tercih ediyorum şeklinde olabilir.. böylelikle ana hatlar bellidir ama daha mükemmeli içinde enerjinin ve ufkunun açık olduğu başka bir olasılıkta gerçekleşmek üzere devrededir.. biz seçenekleri bazen sınırlı görebiliriz.. yada bu niyetimiz gerçekleitiğinde hayrımıza olup olmayacağını bilemeyebiliriz.. halbuki evrenin nimetleri sınırsızdır.. payımıza düşenler pek çoktur.. bunun için daha iyisini isteyerek dilemek daha doğru sonuçlar almamızı sağlar.. sevgiler.. |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm ben cevabın için çok teşekkür ederim sevgili shamanic 96 bu site öyle harika ki gerçekten herkes birbirini seviyor.bunu sanal ortamda bile hissedebilmek harika bir duygu. dilek kutumu söylediğin şekilde hemen hazırlayacağım gerçekleşen ilk dileğimide hemen sizinle paylaşacağım. ttli3 benim aslında birde olumlama defterim var bu siteyle tanıştıktan sonra böyle bir defter edinmeye karar verdim kendime ait olumlamalarım,sitede karşılaştığım olumlamalar ve her sabah uyanır uyanmaz okuduğum dilek listem var.bu gün tam 21 gün oldu telkin dinlemeye ve tüm bu olumlamaları okumaya başlayalı.şimdilik hayatımda olağan üstü şeyler olmadı ama kendimi hiç hissetmediğim kadar mutlu ve güvenli hissediyorum.21 gündür aklıma tek bir olumsuzluk gelmedi.bu gerçekten harika bir duygu. blissy dilek listemde şimdilik gerçekleşen yok ama düşünüyorumda en azından olumsuz tek bir düşüncem yok bu şekildede geleceğime yatırım yapmış oluyorum kendim için olumlu şeyler çağırıyorum. ve şimdi kendim için bir de dilek kutusu oluşturacağım.tekrar tekrar teşekkür ederim. seviyle kalın... |
Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Dilek kutusu güzel bişey gerçekten... ttli3 hatta ben bi durumu sizlerle paylaşim 3 dilek yazdım attım kutuya 1 gün sonra dayanamadım oyun oynamaya karar verdim onlarla ve tombolo oynar gbi en önce hangisi gerçekleşcekse onu çekim diye geçirdim içimden ilk çektiğim en önce olmasını istediğim şeydi sonrakide 2. olmasını istediğim şey ve en sonuncusu...gülümsedim..mutlu oldum çünkü olmuş gbi geldi tüm dileklerim...ertesi gün yine yaptım aynı şeyi:) ve yine aynı sıra... wave şaşırdım tabi ertesi gün yine yaptım yine aynı sıra... dusun 3 kez yaptım hep aynı sıra 4897 yok dedim şansımı zorlamıyayım bi daha yapmadım ama 3 kere aynı sırayı çekmek beni hem şaşırttı hem mutlu etti... ttli3 olacağına daha çok inandım çünkü... |
Merhaba Bu konu için shamanic e teşekkürederim. Uzunsüredir okuyorum ve ilk kez uygulamaya karar verdim buğün fakat kafamda bir kaç soru işareti oluştu yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bu tekniklerin hepsinimi uygulayacağım yoksa bir tekniğimi seçip onun üzerinde çalışma yapacağım . Aynı zamanda bu dileklerim hayatıma girmesi 9 - 10 hafta sonramı oluyor yoksa daha erkenmi oluyor daha erken olur ise bu tazahür etmeyi diğer dersleri yani devam edecekmiyim. Bana yardımcı olursanız memnun olurum. iyiğünler dilerim |
merhabalar perilice.. uygulamaya karar vermene çok sevindim.. bu dersleri çalışarak pek çok arkadaşımızla istedikleri güzel sonuçlara ulaştık.. derslerin ana özelliği yaşama bakış açımızın değişmesiyle ilgili.. ilk etapta birinci bölümde verilen uygulamalar ile başlamanı öneririm.. diğer etaplarda verilen bilgiler ilk etaptaki uygulamaları pekiştirmeyle ve içselleştirmeyle alakalı.. hedef belirlemen ve doğru olumlamaları oluşturman hazırlık aşaması için önemli.. yaşama bakış tarzımız değiştiğinde hedeflerimize daima kolay ulaşıyor olacağımız için dersleri bir bütün olarak düşün.. ayırmanı tavsiye etmem canım.. süre tamamen sana bağlı.. ne kadar çabuk içselleştirirsen o kadar çabuk gerçekleştirebilirsin.. super güzel haberlerini çabucak almak dileklerimle.. ark5 sevgiler.. |
shamanicin en sevdiğim konularındandır... Dileklerinizin hızlanması için 2. bölümdeki Şükretme, kendini iyi hissetme ve evrene ne verildiyse onun alınmasıyla ilgili kısımlarını dikkatle inceleyin derim. |
shamanic ben şöyle bi cümle kuruyorum sence yararı olurmu ''şimdi kendime daha çok güvenmeyi niyet ettim.bunu veya da iyisini kabul ediyorum'' cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum |
Alıntı:
|
merhabalar zeus.. cem gayet güzel bir noktaya değinmiş.. birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik.. "5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir ben kendime güvenliyim demek yerine gittikçe daha fazla kendime güvenli oluyorum demek kadar etkili değildir. daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir. kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur. aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür. ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz. onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm . bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz." bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin.. zeus cum kısa sürede güzel haberleriniz almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Sizce bu olumlamalar nasıl arkadaşlar?kahvesmiley Ben özgüvenimin sürekli artmasını seçiyorum veya ben özgüvenimin daha fazla artmasını seçiyorum,ben kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum(tercih ediyorum) ben her gün 100 kere bilgisayara,30,40 kere de deftere olumalma yazıyorum kendi kendime... sizce hangisini daha fazla seçmeliyim :) hiç olmadığım kadar cesur olmak istiyorum yeni yeni hisler yarakmak istiyorum beynimde...actionsmile |
her geçen gün özgüvenim artıyor.. ve böyle olduğunu yaşamımda kolaylıkla deneyimlemeyi seçiyorum.. her geçen gün kendime daha çok güveniyorum ve bunu yaşamımın her alanında kolaylıkla hissetmeyi seçiyorum.. bu şekilde de olabilir.. ark5 sevgiler.. actionsmile |
sapkal89teşekürler,hepsini de yazacağım... |
Bu harika dersler için minnettarım sevgili shamanic:)hemen uygulamaya başlıycam.Sevgiler... |
teşekkür sana teşekkür ederim shamanic. |
Alıntı:
|
konuyu enine boyuna inceledim ve kendimde birden cevap yazma gereksinimi hissettim. Gerçekten mükemmel bir konu Shamanic ve bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim benim için kişisel gelişimin büyük bir yeri vardı bu yeri dahada sağlamlaştırdığıma inanıyorum emeği geçen herkese çok teşekkürler.... Şimdi kişisel gelişimime daha çok özen gösteriyorum ve bunun sayesinde yaşamımın her alanında başarıyı yakalamayı seçiyorum... Cümle nasıl iyimi? |
merhabalar kozbey actionsmile "Şimdi kişisel gelişimime daha çok özen gösteriyorum ve bunun sayesinde yaşamımın her alanında başarıyı yakalamayı seçiyorum..." kişisel gelişimime yaptığım doğru yatırımlarla her geçen gün yaşamımın her alanında başarıyı kolaylıkla deneyimliyorum.. maddi ve manevi bolluk huzur içerisinde sevdiklerimle mutlu bir hayat yaşamayı seçiyorum.. bunu veya daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum.. bu bana daha iyi gibi geldi ne dersin.. seninde içine sinmesi işte budur demen çok önemli.. kendi kelimelerinle zenginleştirebilirsin.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 PM. |