Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK Her duygunun altinda mutlaka bir dusunce vardir. Eger bir kisi kizginlik duygusu hissediyorsa bunun nedeni kizginlik duygusu uyandiran bir dusunce olacaktir. Dusuncesini degistiren insan,duygularini da degistirebilir. Dusuncelerini kontrol edebilen insan,duygularini da kontrol edebilir. Kisinin kendisine,baskalarina yada yasama karsi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2008, 01:54 AM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

Her duygunun altinda mutlaka bir dusunce vardir. Eger bir kisi kizginlik duygusu hissediyorsa bunun nedeni kizginlik duygusu uyandiran bir dusunce olacaktir. Dusuncesini degistiren insan,duygularini da degistirebilir. Dusuncelerini kontrol edebilen insan,duygularini da kontrol edebilir.
Kisinin kendisine,baskalarina yada yasama karsi olumsuz duygularinin altinda olumsuz dusunceleri vardir. Olumsuz dusunceler ise kisinin gecmis deneyimleri ya da olumsuz sartlanmalari ile olusmustur. Ozellikle her gun en az 10 tane olumsuz dusunce urettigimizi dusunursek 20 yasindaki bir insan 73.000 tane olumsuz dusunce uretmis oluyor. Buna bir de disaridan gelen olumsuz iletileri eklersek sayi belki de 10 katina cikiyor. Bu kadar olumsuz dusunce ile ozellikle bilincalti negatif verilerle yuklenmis bir insan modeli cikacaktir karsimiza. Bu sadece olumsuz duygular yasayan bir insan degil ayni zamanda bilincaltinin gerceklemesi mekanizmasi ile hayatini da kisitli, olumsuz ve mutsuz geciren bir insan olusturacaktir.
Su halde eski olumsuz kaliplari kirmak ve yerine olumlu dusuncelere, imgelere sahip olmak bir insanin yasamini tamamen degistirecektir. Olumlu dusunceler, olumlu duygulari beraberinde getirecektir. Kendine ve yasama guvenen, olumlu dusunebilen,canli pozitif duygulari olan bir insan ise ozgur,mutlu ve basarili olmayi basaracaktir.

Peki eski dusunce modellerini silmek ve yerine yeni olumlu dusunce modelleri koymak icin ne yapmaliyiz? Bunun bir cok farkli yolu olmasina ragmen herkesin yapabilecegi, en kolay tekniklerden biri olumlama yapmaktir. Nasil yillarca negatif dusunceler urettiysek,simdi de pozitif dusunceler uretmeye baslayacagiz. Bu calisma belki biraz zaman alacaktir ama duzenli olarak calisirsaniz sonucta cok basarili olacaksiniz. Ornegin 30 yasinda bir insan her gün 1 kere suçluluk oluşturucu bir düşünce formu yaşasa bilinc alti kayitlarinda 11 bin civari sucluluk kaydi var demektir. O halde bu sayinin daha uzerinde sucluluk dusuncesinin karsiti kabullenme ve bagislama dusuncesi olusturdugum zaman artik eski kayitlar hukumunu kaybedecek,silinecek ve bilinaltinin gercekleri degisecektir. Demek ki buna gore her gun 100 kere yeni kayitlar icin olumlama yaparsam calisma ortalama olarak 4 ayda, eger her gun 400 kere olumlama yaparsam calisma 1 ayda bitecektir. Elbette bu bir tek olumsuz dusunce formudur ama sadece bunun degismesi bile yasamda cok seyi degistirecektir ve 1 ay sonra diger calismalari da yapmaya baslayabilirsiniz.

Asagida size bu konuda bir rehber veriyorum. Temel bazi negatif dusunce kaliplari ile olusmus,duygulari belirledim ve bunlar icin olumlama ornekleri hazirladim. Oncelikle en cok hangisine ihtiyaciniz olduguna karar verin ve onunla baslayin. Biri bitmeden digerine gecmeyin. Istikrarli calisma ile mutlaka sonuc alacaginiza inanin. Her bir duygu icin her gun en az 1 kere olumsuz bir dusunce urettiginizi varsayabilirsiniz. Ancak sizin yasaminizda cok daha fazla da olabilir. Buna karar verecek olan sizsiniz. Ornegin bir insan sucluluk duygusu icin gunde bir olumsuz dusunce olusturdugunu ya da 1 dusuncenin kendisine iletildigini varsayarken digeri 10 tane olabilecegini de varsayar. Bu durumda sayi 10 katina cikar. Bu karari siz vereceksiniz. Ama sonucta tam sayiya ulasamasaniz da yaptiginiz her olumlama, eski olumsuz dusunce formalarinin bir kisminin silinmesini saglayacaktir ki bu bile yasaminizda değişimlerin başlamasini saglayacaktir. Ornegin sucluluk duygusu azalan bir kisi hem is yasaminda hem aile yasaminda daha olumlu ve guvenli olacaktir. Yasam kalitesi artacaktir ve hedeflerine ulasmasina engel olan bir bagdan kurtulacaktir.

Sucluluk Duygusu icin olumlama: Gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum,kendimi affediyorum, huzur icindeyim.

Güvensizlik Duygusu: Kendimi seviyor ve onayliyorum. Kendi degerimi görmeyi seciyorum. Ben gücluyum.

Yasam korkularinin olmasi: Güvendeyim, hersey olmasi gerektigi gibi, huzur icindeyim

Bagimliklarin olmasi: Ozgur olmayi seciyorum, gecmisi arkamda birakiyorum, kendimden zev aliyorum.

Güçlü öfke duygusunun olmasi: Kendimi bagisliyorum,kendimi seviyorum ve kendi iyiligim icin herkesi bagisliyorum.

ıletisim Sorunlari: Rahatca konusuyorum, kendimi anlatiyorum ve insanlari anliyorum.

Basarisizliklar yasama: Kendimi seviyorum ve onayliyorum. Ben her zaman ve tamamen yeterliyim.

Kendini cirkin bulma: Ben guzelim,degerliyim ve mutlu olmayi seciyorum.

Kendini pis hissetme: Bedenimi ve zihnimi seviyor ve onayliyorum. Gecmisi arkadam birakiyorum, ben harikayim.

Konsantrasyon Sorunu: Dusuncelerimi istedigim yerde odakliyorum ve merkezimdeyim. Hersey yolunda.

Stres: Tamamen gevsiyorum ve rahatliyorum. Hersey olmasi gerektigi gibi oluyor. Ben yeterliyim.

Kararsizlik: Ben kararlıyım, kararlarima sadigim ve kendimi destekliyorum.

Geçmiş saplantısı: Gecmisi birakiyor ve yeni olani sevgiyle kabul ediyorum. Hersey benim hayrima calisiyor.

Duygusal sorunlar: Kendimi seviyor ve onayliyorum. Mutlu olmayi seciyorum ve sevgiyi her yerde buluyorum.

Mükemmellik ihtiyaci: Yasamimdan hersey yeterli ve kendimi seviyorum. Hersey olmasi gerektigi gibi kolayca oluyor.

Başkalarınca yönetilme: Gucumu geri aliyorum ve kendi kendimi yonetiyorum. Ben ozgurum.

Gereksiz Endiseler: Yasama guveniyorum, yasamimda hersey yeterli ve hersey yolunda

Elbette bunlardan baska da olumsuz duygu formlari olabilir ama temel olarak bunlari ele aldim. Sizin hangi konuda daha fazla calismaya ihtiyaciniz varsa onu secebilirsiniz.

Berna Özcan Demir

http://www.reikiturk.com/yeni/content/view/84/230/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 04:35 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yildiz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

merhaba ben mp3 leri indiremiyorum ltfen yardimci olurmusunuz
yildiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 05:24 PM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

merhaba vildan.. hoşgeldin yanımıza..

mp3 leri indirmen için gerekli linkleri vereyim ..
tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsun daha net söylersen yardımcı oluruz..

birde sorularını ilgili bölümden sorarsan canım daha rahat ukaşırsın..
ben şidilik mesajını burada bırakıyorum ulaşbil diye daha sonra ilgili yere taşıyacağım

forumu ana sayfadan takip edersek ilgili başlıklara daima daha rahat ulaşırız..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/

ara sayfalarda olsak bile sayfanın üstünde yer alan anasayfa butonu ile dönüş yaabiliriz..

telkin mp3 lerini indirmek için ;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/

bu linkten istediğini seç..açılan sayfada beğendiğin versionu tıkla ve yeni açılan sayfada verilen linke tıklayarak bilgisayarına kaydet..

rehber bölümü incelemeyi unutma lütfen..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/
sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2008, 10:27 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 194
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

çiçek güzel bi yazı olmuş valla teşekkürler..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 02:07 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 61
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

yazdıkların için teşekkürler güneş.
bende olumlu düşünme, bilinçaltımı olumlu yönde etkileme yönünde son zamanlarda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. sürekli olumlu şeyler tekrarlamaya çalışıyorum içimden. ama bazen çelişiyo fikirlerim bu yeni başladığım için belki de. aceleci davranıyo olabilirim.ama bazen bakıyorum olmak istediğimle şuan olduğum durum çok farklı. ben şuanki durumumda olmayı daha önce de istememiştim şimdi de istemiyorum. (şuan da bilinçaltımı olumsuz yönde etkiliyorum farkındayım.) belki de bu durumda olmaktan hep korktum onun için oldu. yani yine bilinçaltımı olumsuz kodlamış olduğumdan. dusun
yani bu yöntemleri kullanarak gerçekten gelişme kaydedenler var mı? varsa deneyimlerini paylaşırlarsa bizler için de faydalı olur diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2008, 06:36 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

seninle aynı durumdayım sayılır..istediğim hayat şimdiki halim değildi, böyle olunca sanki bundan sonra da istekler olmayacak gibi geliyor..mesela bugün çok kasvetliydim,halimden dolayı yıllar boşa gitmiş gibi..
olumlu düşünmekde boşa çıkar gibi bir his oluyor birden içimde,buda bir direniş belki değişime diye düşünüyorum..

ama daha yolun başında olmama rağmen,şimdi daha inanarak bakıyorum hayallerime..içimden gerçekleşeklerine dair inanç kuvvetli,önceden acaba ?? mı diye düşünürdüm,yada yaptııklarım sadece kendimi avutmaktı pozitif düşünce değil..

eğer biraz daha ilerlersem ,bişeyler olacak..ama bazen gelen olumsuz hisler var tabi.kaybolur onlarda heralde ne bileyim..zaman..
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2008, 05:52 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum, Bu onamaları uyurken veya yataktan kalkmadan yazabilir,okuyabilir veya kaydedip uyumadan dinleyebilirsiniz.


Onamada başarının anahtarı tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir.Onu istediğiniz şeylerle onamanız gerekir.Onamaları her gün yapmakta tembellik ederseniz,onu sizin yerinize başkaları yapacak,sonuçlarda her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır.


Benim için kendimi olumlu tutmanın en basit yolu her sabah işe giderken iyi bir kendine yardım CD’si dinlemektir.Bunun avantajları iki yönlüdür;


1-Güne zihnen olumlu bir tutumla başlamamı sağlar,
2- Bilinçaltımı olumlu inançlarla temizler ,böylece işte duyacağım olumsuz fikirlerle bilinçaltım kirlenmez.



KORKULARIN KABULÜ, SEVGİYE DÖNÜŞTÜRME VE OLUMLAMA

Benim güçsüzlük korkum var
Ben güçsüzlük korkumu kabul ediyorum.
Ben güçsüzlük korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an.
Ben her halimle çok güçlüyüm.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için şükrediyorum.

Ben kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki güce ulaşıyorum.



Benim değersizlik korkum var
Ben değersizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben değersizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle çok değerliyim.
Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum



Benim güvensizlik korkum var
Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle güvendeyim
Ben her halimle güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben her halimle güvende olduğumu kabul ediyorum
Ben her halimle güvende olduğumu bildiğim için kendimi takdir ediyorum
Ben her halimle güvende olduğum için şükrediyorum

Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor, onaylıyor ve destekliyor.

Benim başarısızlık korkum var
Ben başarısızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben başarısızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle çok başarılıyım.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için şükrediyorum

Benim sevgisizlik korkum var
Ben sevgisizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben sevgisizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben kendimi seviyorum.
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum.
Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkesi seviyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

Benim esaret korkum var
Ben esaret korkumu kabul ediyorum.
Ben esaret korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben özgürüm.
Ben özgür olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben özgür olduğumu kabul ediyorum.
Ben özgür olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben özgür olduğum için şükrediyorum



Benim parasızlık korkum var
Ben parasızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben parasızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Evren BOLLUK içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.


DEĞİŞİME GÜVEN

Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.
Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum.
Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.
Ben emin ellerdeyim.
Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.
Ben her an her yerde güven içindeyim.
Ben kendi yolumu açıyorum.
Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için şükrediyorum.
Alıntı
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 07:51 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
escecey is an unknown quantity at this point
Standart çok teşekkür ederim

inan konu tam bana göre süper ama senden bi yardım isteyeceğim benim 11 yaşındaki oğlumla ilğili sorunlarım var.derslerine yeterince çalışmıyor ve bende bu durumu fazlaca büyütüyorum,ve onunla arama bi gerginlik giriyor bu konuda ki takıntılarımı bırakmak istiyorum bu benim için çok ciddi bi sorun bu konuyla alaklı bi olumlama yapmama yardım edersen çok sevinirim yanlış mbişey yapmak istemediğim için senden yardım istemeyi düşündüm şimdiden teşekkür ederim.
escecey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 08:00 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Smile

merhabalar ben bu konuda iletişim ile ilgili olan olumlamayı önermeyi uygun görüyorum.oğlunuzla gerekli iletişimi kurabilirseniz bu sorun çözülmüş olur diye düşünüyorum.
bu arada düşünürken aklıma gelen birde gerksiz endişeler olarak geçen olumlamada size yardımcı olabilir.bildiğimiz gibi evrende herşey olması gerktiği gibi oluyor biz endişelendiğimizde daha çok negatif düşünce formu üretiyoruz ve olmasını istediklerimizin tam aksi oluyor.bu yüzden bu olumlamanın etkili olacağını düşünüyorum.
sevgiler...
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2009, 09:43 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
escecey is an unknown quantity at this point
Standart bilinç altını programlamak

arkadaşım çok teşekkür ederim hemen buğün başlıyorum ,tavsiye ettiğin olumlamaların ikisini aynı anda yapmamın bi zararı olurmu acaba bu konudada yardımcı olabilirsen çok mutlu olucam paylaşımın için tekrar teşekkür ederim süpersin.:)
escecey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
donuk, gucu, konusmanin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK Her duygunun altinda mutlaka bir dusunce vardir. Eger bir kisi kizginlik duygusu hissediyorsa bunun nedeni kizginlik duygusu uyandiran bir dusunce olacaktir. Dusuncesini degistiren insan,duygularini da degistirebilir. Dusuncelerini kontrol edebilen insan,duygularini da kontrol edebilir. Kisinin kendisine,baskalarina yada yasama karsi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.