![]() |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. güldürmece olsun dedim Siyahça'm 12389 olmadı mı dusun2 |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. birleşirsek daha şişman görünmez miyiz?dl78 ......... siyahça haklısın valla ağırlığımızdan site çökebilir.... haberleşelim aynı anda siteye girmeyelim.. (Haha haha) khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. valla akınyıldız resmini gördüm.. çok güldüm... sana değil tabi... ben senin beyaz tenli olanıyım da ...hiç resmim yoktu... kendimi görmüş gibi oldum.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. ohhhh.. sefam olsun kolbastı oynadım az önce dertydertyderty....( kilolar yüzünde zıplayamadım gulensmileygulensmileygulensmileyama olsun nefes nefese kaldım ... bu arada Giresunluyum ben ) .... gitti 10-15 kalori ... şimdide yeşil çay yaptım kendime...kahvesmiley yan yağlar yan... git yağlar git.... kışşştttt kışşşşşttt... umarım bu telkini vücudum anlar... şimdiye kadar güzel güzel konuştum.. ters anladı.... dayak mı lazım ne.. tüm bunlar eğitim sistemimizin hatası işte.... hep dayak korkusuyla öğrenince sonuç bu oluyor... sonra güzel güzel konuşmaktan anlamıyor.... beyin bir durup ALLAH ALLAH diyor..girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. az önce su ile ilgili bir konu okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür sanırım... suya telkinler verip içmek... kırmızı bir kupada içmek gerekiyormuş.... bilgisi olan açıklasın.. birde aklıma yatan bir fikir okudum ( şu anda kimin yazdığını hatırlamıyorum.. yazan kusura bakmasın ) ... damacana suyun yanına radyodan Kuran-ı kerim açıp bırakıyormuş... o suyun tadının güzelliğini düşünebiliyormusunuz.. hele vücudumuza getireceği güzelliğin.... birde telkin dinlerken sese yakın bir yere biraz su koyup o suyuda içebilirmişiz... düşünsenize hücrelerin içine suyla birlikte telkinler iletiliyor...... bilginize sunayım dedim... şifa olsun dileğiyle.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. benimde seninki gibi FULL DESTEK !!!!!! bir kocam var...ne zaman rejime girsem beni günde 3 öğün restorana götürür bana olan aşkından... akşam yaş pasta... baklava.. ( off of yazarken canım çekti şimdi..2 aydır yemiyorum da..) artık rejime girince söylemiyorum ama nasıl bir gözdür anlamadım 100 gr bile versem anlıyor. (ki 40 kilo fazlam var... ben tartılmasan anlamıyorum.. adam bir bakışta anlıyor ya ) yanlış anlaşılmasın kilolarımdan da ÇOK ŞİKAYETÇİ... hep şikayet eder.... laf sokar |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. slm zayıflayan arkadaşlar,çok şirinsiniz ya,nilsoy kolbastı zayıflamada iyi bir fikir hemde eğlencelismil56,akınyıldız senin yazdığın o sandviç ekmek,üff iştah açtı vala,bende tam bir abur cubur düşkünüüsevincli |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Sanırım eşinizin kilo almamasının nedeni kiloyu pek kafasına takmıyor oluşu olabilir mi?Şimdi size bir alıntı yapmak istiyorum.Çoğu kişi bence olmaz böyle bişey diyebilir ama bu alıntı yaptığım kitabı okumanızı tavsiye ederim. [ Hayır!Ne makarnalar,ne pilavlar,ne pizzalar...ne kaymaklı ekmek kadayıfı ŞİŞMANLATAN BESİNLER DEĞİLDİR. Hayır!Hamburger,domates'ten...salataya döktüğünüz yağ,salatalıktan daha şişmanlatıcı değildir!Çünkü beslenme duyumlarınıza kulak verdiğinizde herbirinden yediğiniz miktarlar farklıdır. Hayır!Halanızın obez olmasının nedeni,yaptığı ve parmakları ile birlikte yediği harika börekler değildir!Ama komşunuzun gencecik kıznın anoreksiya mentale'ya yakalanmasının nedeni bazı besinlerin şişmanlattığına inanmış ve çok korkmuş olmasıdır. Hayır!Artık,hiç durmadan size"şişmanlatan besinlerin"listelerini sunmakta yarışanları dinlemeyin...beyninizi ve sofranızı bu hurafelerden temizlemek için akıl süzgeçlerinizi ve irade gücünüzü kullanın. "Şişmanlatan besinler",diye bir şey yoktur! "Zayıflatanlar","şişmanlatmayanlar" olmadığı gibi. ZAYIFLAMAK (KİTABI) DR.OZAN TUNÇER Alıntı:
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. kilo almamışım...ne mutlu!... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. yok birader, kendime gıcık olduğumdan yazdım öyle..kilo alıyorum sanmıştım ya, almamışım ama almamış halim bile iri kıyım görünüyor! koca koca pazularım var hala! her yer zayıfladı bi kollar kaldı öyle kürek gibi! amaaannn almışsak da almamışsak da takma kafaya! manken mi olmak zorundayız hepimiz?! o sıskacık mankenler biz gibi bebe doğursun, yığınla hayat gailesiyle uğraşsın da göreyim onları! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 AM. |