Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beslenme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=397)
-   -   şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371934)

Siyahça 15-06-2009 02:22 AM

Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

ışığını senden alan bir AYIŞIĞI!...ne güzel!...

Allah ışıksız bırakmasın, seni de Onu da...

donusturucu 15-06-2009 04:59 PM

NİLSOY; KİLO VERMEK HEM KOLAY HEM ZOR İNSANIN KENDİSİ BAŞARMASI KADAR GÜZZEL BİR O KADAR DESTEK ALMASI GEREKTİĞNİİ DÜŞÜNDÜĞÜ ŞEY.
ÇARESİZSENİZ,ÇARE SİZSİNİZ DEMİŞ BİRİ İŞTE:)
ÇARE KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNDE DEĞİL KENDİNDE SADECE VE SADECE VUCUDUNA GUVEN VE DOĞALLIĞINDA OLAN AÇLIK-TOKLUK YETİLERİNİ TEKRAR KAZANMAYA ÇALIŞ HER ZAYIF GİBİ YEMEKLERİNİ KİLO ALDIRACAK DİYE KORKARAK YEMEYE DEVAM EDERSEN O KORKARAK YEDİĞİN 1 LOKMANLA BİLE KİLO ALIRSIN.!!SADECE VUCUDUNA GÜVEN ACIKMAYI BEKLE ACIKINCA KARNINI DORURUNCAYA KADAR YE SANA 3 HAFTA EĞER YENİDEN ÖĞRENMESSEN VE KİLO VERMEZSEN GEL BUL BENİ :)O KADAR GARANTİ VERİYORUM SANA...BEN ÇOK OKUDUM BU KONUDA YAŞADIMDA ÇEKENDEN SOR BOŞUNA DEMEMİŞLER AMA SAKIN HA BU YAPTIKLARIN DİYET REJİM OLMASIN SADECE VUCUDUNUN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORSUN NASIL TUVALETE GİTMEK İÇİN BİR SAAAT BELİRLEMİYORUN ONUN GİBİ İŞTE DOĞAL OLMASI GEREKENİ UYGULUYORSUN SEN ZATEN ÇOK ŞEY BİLİYORSUN AMA SADECE BİR IŞIK BEKLİYORSUN...O IŞIK SENİN İÇİNDE VAR..
SEVGİMLE...

nilsoy 16-06-2009 03:57 PM

içimin halini bilen bilir... olumsuz duygularla artık bedenimi hırpalamak istemiyorum.... kişi kendinden sorumlu ama .... karışanda çok oluyor.... hepimiz biliyoruz birbirimizi ne kadar etkilediğimizi.... enerji olduğumuzu...ve birbirimize bu enerjiyi gönderdiğimizi

gestapo72 16-06-2009 04:04 PM

insanlar eskiden ot yerdi şifa için ve yavaş yavaş ilaçları kullanmaya başladılar.en sonunda yine ot yemeye döndüler...kimse boşuna para vermesin kilo vermek için çok zararlı oluyor insan bünyesi için...

nilsoy 19-06-2009 08:45 PM

tartıyı sakladım... ama banyoya her girişimde gözüm yerine takılıyor.... beynimdende silsem bu takıntıyı...
ben günde en az 5 kez tartılırım... bir işe yaradığından değil... tartıya 5 yıl önce servet verdim... yağı kası ayrı tartıyor dediler.. toplamı benim zaten... ayrı ayrı yazınca zayıf duruyorum... nasrettin hocanın kedi ve et hikayesi gibi valla..
bende fazladan bir ben daha var.... bazen düşünüyorum... bu kadar yağı marketten alsam... teneke teneke dizsem ... ben nerdeyim...

ismira 20-06-2009 09:26 AM

Nilsoy'cuğum tartıyı sakladığını okuyunca aklıma ne geldi?.. Geçen yıl uygulamıştım bunu:

Tartıya her çıktığımızda kendimizin kilolu halimiz gözümüzde canlanıyor ya, ben de ideal kilomu gösterecek şekilde değiştirdim ayarını. Her çıkıp baktığımda; sevincli 61 kg! 2588925889

Derken bilinçaltımın direndiğini farkettim, birdenbire bu kiloda olduğum kandırmacasını yutmadı.

Bunun üzerine ara hedef belirleyip ayarı değiştirdim ve her çıkıp baktığımda; sevincli 68 kg! 2588925889 Yaşasınn...68 kiloyum, bu kiloda olmak ne güzell, diye salınıyordum ortalıkta... y789
Tartıya gözüm takılsa veya aklıma gelse de hep 68 kg canlanıyordu gözümde ve negatif duygular değil, güven hissediyordum... Bazen bu güveni pekiştirmek için kanıt olarak çıkıyodum tartıya, 'işte bak, 68 kiloyum' diyerek...

Derken bilinçaltım bunu kabullenmee başladı ki, sevincli tepkileri vermeden olağan karşılamaya başladım ve ...68 kilo oldum.ttli3

Sonra ne mi oldu?..

Tartıyı yeniden ayarlayıp devam etmek yerine, bıraktım uygulamayı. Bir gün baktım normal ayarına çevirmişim...'İdeal kilo' hedefini bırakmışım...

Sonuç.......72 kg. Eskiye dönmüşüm. sad456

Şimdi sayende bunu hatırladım!.. Hemen tartı ayarlarımı yapıp, bu kez sonuna kadar götüreceğim işimi...Ayy!.. Çok heyecanlandım!...sevincligulensmileyuy897 kiss3

nilsoy 20-06-2009 03:33 PM

ismira çok güldüm valla.... yanlız değilmişim meğer... Allah hepimizin iyiliğini versin inşallah.....
kilolar kışşşşt....kışşşşt

ismira 20-06-2009 04:41 PM

Canım benim, 'kışş kışş' lamıyoruz, seviyoruz... düşmanlığı bırakıyoruz, seviyoruz...

Neden?..

Çünkü biz farkında olsak da olmasak da bizim için iyi bir niyetle (kim bilir nelerden korumak üzere) geldi bize o kilolar...

Ben şimdi, kendimi güvende hissetmek için, fazla kiloların bana eşlik etmesine ihtiyacım olmadığını, kilolarımı sevdiğimi ve şimdiye kadar beni korumaya çalıştıkları için kendilerine teşekkür ettiğimi, onlarsız da başımın çaresine bakabileceğimi deklare ediyorum ve onları özgür bırakıyorum.

Ya sen?..

nilsoy 21-06-2009 01:10 AM

benim yanımda öyle olumsuz bir dış ses varki... motivasyon , inanç , umut , yerlerde sürünüyor... kulaklarımı tıkayıp , gözlerimi kapatıp tüm gücümle dayanmaya çalışıyorum...
ben sıkıntımı biliyorum... hayatımın bir noktasında istediklerimi kolay başaramıyacağımı kendime inanç edinmişim... o yüzdende her zaman çabalamam gerekmiş...
ama herzamanda başardım... kiloyuda başarmıştım... ama sonra çok kötü bir dönem yaşadım ve yine kilo aldım..
ve fark ettimki... hayatım ne kadar çekilmez hal aldıysa ben dahada çok kilo aldım..
beynim kendince beni korumaya çalışmış... o yüzden bedenimi ve beynimi hiç suçlamadım...

ismira 22-06-2009 12:11 AM

kiss3

12389 Ben tartının ayarını değiştirdim, pek hoşuma gidiyor, sorma gitsin...y789

Siyahça 22-06-2009 12:14 AM

ben de mi denesem napsam?! şu an 59 kilocuğum, e boy güdük olunca bu da fazla! en fazla 55 olmam lazım, ben 53 istiom! sevincli ama benim bilinçaltı çok bi akıllı, kanmaz öyle oyunlara! bak şimdiden söylüom!
y789

ismira 22-06-2009 12:36 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467782)
ben de mi denesem napsam?! şu an 59 kilocuğum, e boy güdük olunca bu da fazla! en fazla 55 olmam lazım, ben 53 istiom! sevincli ama benim bilinçaltı çok bi akıllı, kanmaz öyle oyunlara! bak şimdiden söylüom!
y789

Sen istekli ol, bak nasıl bulursun kandırma yolunu!.. Ben de deneyip ikinci seferde buldumsevincli

Siyahça 22-06-2009 04:43 PM

ben aslında buldum sayılır, ama nasıl buldum emin değilim..zorla güç-bela 5 kilo vermiştim baharda, 64ken 59 oldum..sonra rejimi daha doğrusu aç biilaç gezemeyi bıraktım ama hala kilo almadım şükür..1 aya yakın zaman oldu nerdeyse..normalde ne kadar hızlı kilo aldığımı görseniz dudağınız uçuklar! Bir günde bile kilo alabilitem var o derece!
önce zayıf ve feci ideal görüntüde olduğuma inandım, öyleymiş gibi tiyatro yaptım yani, ve mesela kilo aldırdığını bildiğimiz bazı şeylerin aslında şifalı olduğunu kilo milo aldırmadığını düşündüm sürekli...mesela cips, kilo aldırmaz arkadaşım! hatta zayıflatır, öyle bir mucize besin yani!

y789

nilsoy 24-06-2009 02:12 AM

bu aralar yeniden yemeyi öğreniyorum... öğünlerimi artırdım... nasılda acıkıyormuşum meğer... işin ilginci herşeyi yiyorum .. ekmek baklava çerez.... ama kilo almıyorum.. (zaten kiloluyum ama ben yemedikçe kilo almıştım... şimdi yiyorum kilo yerinde sayıyor .. hatta bazen aşağı bile iniyor )
ama yine karışan çok ( kendi çevremde).... herkes ne çok şey biliyor....
onları duymamaya çalışıyorum.. kelin ilacı olsa..
vücudumu açlıkla korkutmayacağım artık... acelem yok 10-12 senedir kilom var.... biraz daha bekleyebilirim....
bir kitap varmış damdan düşenden sağlıklı zayıflatan diyet....

Siyahça 24-06-2009 01:30 PM

bak üstteki yazıyı yazdığım gün iki kişi ayrı ayrı kilo vermişsin dedi, üstelik kilom aynıydı! valla hiiiççç dert etmeyince kilo almayı, harbiden almıyoruz...

donusturucu 24-06-2009 01:58 PM

mesela cips, kilo aldırmaz arkadaşım! hatta zayıflatır, öyle bir mucize besin yani!

y789[/quote]
Harikasın sen yaaa süpersinnn.....smil56

Siyahça 24-06-2009 07:07 PM

ehhh...dl78

teşekkür ederim arkideşim..
gerçekten ciddi ciddi benim bilinçaltı bu konuda saf çıktı, yani yediğim şeyin aslında kalorisiz olduğunu zayıflattığını bayaaa gerçekmiş gibi düşünebiliyorum.bilinçaltımı asla kandıramam sanıyordum ama buna inanıyor enayi! mesele yiyebilmek olunca herşeyi kabul etmeye hazır demekki namussuz!

y789

asiyah 28-06-2009 10:40 PM

çok güzel. teşekkür edeirm.

nilsoy 19-07-2009 12:19 AM

tekrar geldim... bu arada bol bol yedim... işin iyi tarafı kilo almadım... hatta vermişim bile...
duygularımı cezbedecek pek çok şey oldu ama artık tek doğrum var... acıktıkça yemek... yani kendimi beslemek... ertelemeden canım ne istiyorsa çok abartmadan yemek... zaten acıkınca yersen çok yemeden doyuyorsun... erteledikçe açlık artıyor... o zamanda doymak bilmiyoruz.. işin püf noktası acıkınca hemen yemek.. ben yemek yoksa hemen bir fincan hazır çorba yapıp içiyorum.. eskiden midem kazınana kadar yemezdim... çok yanlışmış

öge 19-07-2009 10:10 PM

bütün sayfaları okudum çok tatlısınız hepiniz tamda ihtiyacım vardı iyi ki burdayım iyi ki siz de buralardaymışsınız aydınlandım yaptığınız hataları yapmakla meşkuldüm doğruyu bulmuşsunuz tecrübelerinizi alıyorum kusura bakmayın. Allah gönlünüze göre versin hepinizi çok sevdim

nilsoy 22-07-2009 02:33 PM

doğruyu bulsamda hala kolay kilo vaadleri beni etkiliyor... yılların alışkanlığı var nede olsa... ama kendine gel diyorum kendime... 2 şer kilo ver ne olacakki... 5 ay da 10 kilo eder... bunca yıl uğraştım ... 10 kilo veremedim.... 5 ay ne ki... beni aysa 5kiloyla kandırmalarına izin vermeyeceğim... yok öyle birşey.. ayda 2 kilo gayet mantıklı ve kolay....
5 ayda 7 yıl önceki kiloma dönebilirim ve hala kilom olur ama 7 yıl geri gitmiş olurum.. sonra bir 5 ay daha oldumu 20 kilo ... gittimmi 15 yıl geri... bir yıl olmadan hepsinden kurtulurum.. hemde çok yorulmadan ... strese girmeden..

gurbetci 24-07-2009 12:11 AM

umarim basarirsin ben basaramadim
yalnizca on kilo versem yeter ama iki yilidir veremedim.

nilsoy 28-07-2009 01:52 AM

herşey beyinde başlayıp bitiyor diyorlar.... ama koşulsuz inanmak şart.. ve kimseyi duymamakta gerek... herkesin söyleyeceği birşeyler oluyor hep... kilo vermek değil verdiğini korumak önemli... hepsini biliyoruz ama uygulamada problem var.. sebebide hemen çok kilo vermek isteği.. ama bu kiloları 1 ayda almadıkki ... zaman içinde aldık ...vermek içinde zaman tanımak lazım...bu gerçeği kabul etmek gerekiyor... 2 kilo bile beni çok mutlu edermi... evetttttttttt.... o zaman neden 20 kilo diye direteyim... 2 ... 2 ... 4 eder

nilsoy 11-08-2009 05:59 PM

Stresteyim o yuzden kilo verme sureci ertelendi ama bu arada hala yanlis fikir sahibi olanlar yanlislarinda devam ediyorlar banada iyi niyetle yardim etmek istiyorlar

nilsoy 18-01-2010 03:53 AM

hedefi tutturamasamda 6 kilo gitti... işin güzel tarafı eskiye göre daha çok yiyorum.. 2 aydırda vermesemde kilomu geri almadım.. hem kış hemde evde hareketsiz kaldığım halde durum bu..
önce kendini sevmek.. ama gerçekten inanarak sevmek lazım... kendini sevmeyi bencillik diye algılamadan.. önce kendin olmazsan hiçkimse olduğunu anlamak.. egoistlik değil.. zaten bence kilolu insanlardan pek egoist çıkmıyor.. yada ben öyle düşünüyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM.