![]() |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. ay ne güzel..siyahçamda gelmiş buraya.. heryerde seni arıyordum bende...nerede bu kız diye... yazdıklarından yerini bulmaya çalışıyordum... arkanda bir çıtırtı duyarsan korkma o benim (krıspy.... heh heh ) Allahım bir şakayıda yemeğe bağlamimmmm ya...... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. dört nokta, bilemedin beş nokta yap... ben de halsiz, mutsuz ve sinirli bişeyim...bende de B12 ve demir eksikmiş...hafızam da B12 eksikliği yüzünden noksanmış...napces? ölelim biz... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. duru cuğum dr ozan ı bu sitede keşfettim... hakkında bulduğum herşeyi okudum e-kitap ları da dahil... diyet bölümünde senin yazdıklarındanda faydalandım sağolasın... buradada bilgilerini bizimle paylaşmaya devam edersen çok mutlu olurum.. yıllarca kalıplaşmış yanlış inanaçlarımız var malum... bize yeni gelen bu bilgilerin pekişmesi yeni düşünce kalıbı haline gelmesi için sık sık tekrarlamamız birbirimize hatırlatmamız lazım... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Öncelikle geçmiş olsun.Benimde kilo almamın nedeni tirodlerimden rahatsız olmamdan kaynaklanıyordu.Tabii bu bana doktorun söylediği bir şey bende buna inandım çünkü inanmak daha kolay geldi.Diyet yaptım verdim daha fazlasını aldım.Bu bu şekilde bitti.Diyetlerden nefret ettim ama aynı zamanda kendimden nefret ettim.Ama sevgili Shamanicim sağolsun herzaman bana der ki"kendini sev,kilolarını sev,bedeninle konuş".. Bir sürü şey denedim,ilaç,akapunktur,diyet,aletler aklınıza ne gelirse tabiiki sonuç koca bir HİÇÇÇÇ y789 OLDU. Bence birazcık düşüncemizi değiştirmemiz gerekiyor.Sizin doktora dediğiniz"naptıysam kilo veremiyorum"düşünce kalıbını değiştirin.Tamam hapınızı için ama onun size sağlık verdiğini,fazla yağlarınızı yaktığını ,size tedavi ettiğini düşünün.Shaminicin dediği gibi hapınızla konuşun,hapınızı içtiğiniz suyla konuşun.Bakın bakalım nasıl bir değişiklik olucak. Ben şimdi yediğim herşeyle konuşuyorum,teşekkür ediyorum(zero limit kitabın da yazan 4 cümle) Alıntı:
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Sevgili Nilsoy Ben teşekkür ederim.ben Dr.Ozan Bey'in kitabını okudum,benimsedim.Ama diyeceksin ki kilo verdin mi HAYIR. Niye?Çünkü tembelim(iptal ediyorum)y789 birde hala bir mucize bekliyordum galiba.Aklım başıma gelmemiş gibi birşey icat etselerde kilo versek diyye düşünüyordum. Ama artık kendimi sevmeye başladım sanırım ilk önemli nokta bu..Kilolarımla konuşuyorum,içtiğim suyla konuşuyorum.Şişelerimin üzerlerinde teşekkür yazıları var. Ama hala aklımda"şimdi nasıl kilo vericem?"düşüncesi beliriyor.Ozaman da "seni seviyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,teşekkür ederim"cümlelerini tekrar ediyorum. Ayrıca tartılmıyorum.Sanırım biraz kilo verdim.Ama ısrarla tartılmayacam.Bu arada bir şey daha deniyorum.(bir ürün,zayıflatma ürünü değil)Önce deniyim,işe yararsa sizlerlede paylaşıcam.Kendimi sizler için feda ediyorum y789 Alıntı:
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Bu videonun yanında ki başlıklarda bu konu ile ilgili videolar var, buraya eklemedim.Onlarıda seyretmenizi tavsiye ederim. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. çaktırma bende pizzanın kıyı hamurunun içine kaşar koyup bi güzel yedimmmmmmm..... ohhhhhhh sefam olsun...... beynime dedim ki yok yok bu pizza değil marul havuç........ eminim oda yedi.........heh heh |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. kilo problemimin sebebini buldum sanırım... dusun2dusun2dusun2dusun2 düşüncelerim : ''kilo versen ne olacak.. hayatında bedeninden başka ne değişecek ki.. bu kadar kendimi yormana ne gerek var'' di yor... '' şu hayatta tek zevkim var o da sevdiğim şeyleri yemek..''.. ( artık o zevkte işkenceye döndü ...yesem suçlu hissediyorum yemesem kızgın )2600 ...ben diyete girince tabi bir iç çatışma oluyor...2600 çok önemsemediğim bir dış görünüm( kendimi kandırıyorum belki.. ama önem versem keşke.... o zaman istediğimi yapacak kadar inatçı bir yapım var....)... yemek..( burdada yanlış anlaşma olmasın.. ben yediğim için değil yemediğim için kilo alanlardanım...) az yerken birde onuda azaltmak fikri beni deli ediyor... bu noktada kızgınım zaten... yıllarca bildiklerinden emin olmadıkları herşey için bizleri kobay yaptılar..sigrt56(aynen böyle göründük ) birde utanmadan ortalıkta öyle değilmiş .. böyleymiş... şimdide böyle yapın diye konuşuyorlar.. yok tereyağ zararlı dediler... yok yumurta yemeyin.. yok 30 dk dan az spor gulensmiley bisikletgulensmiley yaparsan kalori yakmazsın.... vs... vs.. hele rejimsiz zayıflattım diyip tv ye çıkan o meşhur dr lar yok mu.. birine bende gittim(dün tv deydi yine yanına almış bir garibanı... zayıflattım diye ) bir hafta sadece yoğur ve semiz otu yedim..ayrıca size mezoterapi yapalım .. liposekşın.. paketimizi satalım.. lpg yle ütüleyelimm.. birde yok yüz yok yürü.. kardeşim yüzdükten yürüdüten sonra zaten kilo veririm sana ne gerek var.. o kadar işlemi üzerimde yaptıktan sonra tv ye çıkıpta ben zayıflatıyorum.. demeeeeeeeee.....birde kaç kişi sana gelmiş.. kaçı kilo vermiş.. kaçı 2 . yılında hala zayıf.. çıkta onu söyle bakalım..bad45bad45bad45bad45blookblookblook |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Sevgili Nilsoy ben nedemek istediğini çok iyi anlıyorum.bende tv ye çıkan drlerden birine gittim(ama tv deki gibi çok komik ve şekerdi)ama bir gün sebze bir gün et yemekten bıkkınlık geldi.Sevdiğim tavuk ve balıktan nefret etmeye başladım.Bir gün Tv de kadın diyetislerden biri program yapıyordu.Mesaj attım dedim ki"ben bir diyetisyene gidiyorum beslenme şeklim bir gün sebze ertesi gün et şeklinde sizce doğru mu?"Bana kesinlikle böyle bir beslenme ile kilo veremiyeceğimi söyledi.O yüzden artık diyet yapmıyorum.Diyetn zararlarını,bırakınca tekrar kilo almayı,kısacası eziyet çekmeyi bıraktım. y789 Alıntı:
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. yine sildim yazdıklarımı.... offffffff offfffffff.. ne yazmıştım birde hatırlasam... hatırladım tamam dr lara kızgınlığımı yazmaya devam ediyordum... beynimde oluşturdukları BAŞARISIZLIK kalıbını... başaramadıkça bedenimden uzaklaşmamı... uzalaştıkça umursamamamı.. umursayınca yine oluşan yargıların hep hep aynı sonucu doğurmasını.... eınstaın ın da dediği gibi atomu parçalamak ön yargıyı yıkmatan daha KOLAY ( cümlenin orjinalinden özür dilerim ... aslında cümlede olan KOLAY KARŞITI OLAN 3 harfli kelimeyi ben sözlüğümden çıkarttım.. günlüğümü okuyanlar bilirler... )(cümlede anlatmak istenilen belli zaten ) |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. birde hep hayatta sadece bir şey istemeye hakkım varmış gibi bir yanlış kalıbım daha varmış... yeni fark ettim.. şöyle güzel bir kolaj yapmak seni yasakmış gibi... o yüzden bir şey isteme hakkımı hep sağlıklı ( sadece kendim için değil .. aman oğlum sağ olsun..kocam sağolsun..anam sağolsun.. vatan sağolsun .. sevdilerim sağolsun vs vs )olmaktan yana kullandım..( ne kadar işe yaradığı mechul ya ... hadi neyse ) hep deriz ya '' aman canım boş ver... can sağlığı olsun yeter '' HAYIR YETMEZ KARDEŞİM.!!!!!!! HEPSİNİ İSTİYORUM.. HEPSİNİ... ALAATTİN İN CİNİNİ BULMUŞ GİBİ ( bak şimdi yine buldum !!!!!! çocukken bu masallar yüzünden ancak sihirli lamba bulursak ?????????? birde topu topu 3 istek hakkı var )........ bu masalı değiştirelim arkadaşlar.. çocularımızıda bizim gibi sayılarla şartlarla sınırlamıyalım.. onlar lambasızda diledikleri kadar istekte bulunabileceklerine inansın.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. yoğun istek üzerine; dl78 http://www.ekolay.net/kadin/images/200_jorfe.jpg http://www.ekolay.net/kadin/images/trans.gif'3 saat diyeti' ile her hafta incelin ABD sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Jorge Cruise tarafından kaleme alınan “3-Hour Diet” (Üç Saat Diyeti), dengeli bir beslenme programıyla haftada bir kilo verdirmeyi vaat ediyor. New York Times bestseller listesinde de yer alan Üç Saat Diyeti’ne göre aç kalmak ya da en sevdiğiniz yiyecekleri hayatınızdan çıkarmak, kilo verme yi ve bu kiloları sonsuza dek uzakta tutmaya yetmiyor. Başarılı bir diyet sırrı, zamanlama. Yani önemli olan hangi gıdaları yediğiniz değil, ne zaman yediğiniz. Üç Saat Diyeti’nin çok basit bir kuralı var: Öğünlerinizin arasına üç saatten uzun bir sürenin girmesine izin vermeyin. Bu şekilde haftada 1 kilo kaybedin. Bilim adamları, “üç saat” kuralının doğruluğunu kanıtlayan bir çok araştırmaya imza attı. Uzmanlara göre öğünlerin arasına üç saatten uzun bir süre girdiğinde, doğal açlık savunma mekanizması harekete geçiyor. Vücut açlık yaşadığını varsayarak, metabolizmanın devamlılığını garanti etmek için kalori bakımından zengin yağ dokularını koruma altına alıyor ve bunun yerine enerji üretmek için kas dokusunu kullanmaya başlıyor. Hızlı yaşam temposuna sahip kişiler için tavsiye edilen “Üç Saat Diyeti” sayesinde sevdiğiniz yiyecekleri istediğiniz şekilde yiyebilecek ve yine de kilo verebileceksiniz. Neden 3 saatte bir? Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi beslenme uzmanı David Katz’ın, “Kilo vermeye yardımcı olduğu tartışılmaz bir gerçek” diye yorumladığı Üç Saat Diyeti sayesinde haftada 1 kilo verebilirsiniz. Yavaş ve düzenli olarak kilo vermek, cildin sarkmasının önüne geçer ve daha enerjik kalmanızı sağlar. Ayrıca kalp hastalıklarına yakalanma riskini artıran karın bölgesinde yağlanmanın da önüne geçer. Üç Saat Diyeti, güne doğru zamanda başlamanıza, doğru zamanlarda yemek yemenize ve günün sonunda doğru zamanda yemeyi bırakmanıza yardımcı olacak. Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor. 6 öğünlü program Öğün aralarında üç saat bırakmanın açlık savunma mekanizmasının aktif hale geçmesini önlemeden başka yararları da bulunuyor. ABD’deki Georgia Üniversitesi tarafından yürütülen araştırmalar, öğün aralarında üç saatten uzun bir süre bırakan sporcuların vücutlarındaki yağ oranının daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Hem de yaktıklarından daha az miktarda kalori almalarına rağmen. Japon bilim adamları ise eşit miktarda kalori tüketen gönüllülerden günde 3 yerine 6 öğün yiyenlerin daha fazla kilo verip yüksek oranda kas dokusuna sahip olduğunu ortaya koydu. egzersiz zorunlu değil Üç Saat Diyeti’yle Başarıya ulaşmak için egzersiz yapmak zorunda değilsiniz. Ancak egzersiz kilo vermeyi kolaylaştırabilir. 20 dakikalık hızlı bir yürüyüş bile fazladan 150-200 kalori yaktırır. Kendinize bir adım sayacı satın alın ve her gün en az 10 bin adım atın. İşe gitmeden önce 10 dakika yürüyüş yapın. Bu sayede kendinizi yeni bir güne hazırlamış olursunuz. İş yerinde 5 dakika mola vererek yürüyüş yapmaya çıkın. Kalktıktan sonra bir saat içinde kahvaltı Metabolizmanın harekete geçmesi için uyandıktan sonra bir saat içinde kahvaltı edin. Uyurken Vücut yiyecek almadığı için metabolizma yavaşlar. Uyandığınızda metabolizmanızı hızlı bir şekilde harekete geçirmelisiniz. Kalktıktan sonra bir saat içinde birşeyler yemezseniz Vücut açlığa karşı geliştirdiği savunma mekanizmasını devreye sokar. Yağ vücutta depolanır ve enerji için kas dokusu kullanılır. Ana yemek 400 aralar 100 kalori Örneğin sabah işe gitmeden önce 7’de kahvaltı ediyorsanız, saat 10’da ara öğünü yiyin, 1’de öğle yemeğine oturun, saat 4’te ara öğün ve saat 7’de akşam yemeği aldıktan kısa bir süre sonra da atıştırmalık tüketin. metabolizma aşırı duyarlı olmadığı için bir öğünü 10 ya da 15 dakika kaçırmak büyük bir sorun yaratmaz. Ancak en iyi sonucu almak için rejimi olabildiğince düzenli takip etmeye çalışın. Bunun için saatinizin alarmını üç saatte bir çalmak üzere kurmayı deneyebilirsiniz. Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor. Öğünler için önerilen saatler 07:00 Kahvaltı 10:00 Ara öğün 13:00 Öğle yemeği 16:00 Ara öğün 19:00 Akşam yemeği 22:00 Atıştırma (şart değil) Bu mucize formülle sağlıklı zayıfladılar 3 saatte bir yemek yemek sizi hem enerjik hale getirecek hem de metabolizmanızın çok daha hızlı çalışarak yağ yakmasını sağlayacak METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR: Kalori tüketiminizi bütün bir güne yaydığınızda, vücuda ihtiyaç duyduğu zaman enerji verilmiş olur. Bu sayede hücreler, kandaki şekere kolayca ulaşır ve bunu enerjiye dönüştürür. ENERJİK VE DİNÇ KALMANIZI SAĞLAR: Her üç saatte bir yemek yiyerek kan şekeri seviyesi dengede tutulur. Kasları ve beyin hücrelerini besleyen düzenli bir amino asit ve şeker akışı sağlanır. Bu sayede gün boyunca ruh halinin ve enerji seviyesinin dengede kalması sağlanır. AÇLIK HİSSİNİ YATIŞTIRIR: Bilimsel araştırmalar, sık sık yiyen insanların açlık krizi ve aşırı yeme gibi sorunlarla daha az karşılaştığını ortaya koydu. Bu kişiler daha sık yediği için yemek vakti geldiğinde kendilerini fazla aç hissetmiyor ve böylece daha az miktarda yiyerek daha kısa sürede doyuyor. 3 saatte bir yemek vücutta açlık hissini ortaya çıkaran leptin hormonunun daha az üretilmesini sağlar. KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜR: Üç saatte bir yemek kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcı olur. Uzmanlara göre kolesterol sadece yediklerinizle değil, ne sıklıkta yediğinizle orantılı olarak yükseliyor ve düşüyor. Araştırmalar, günde 6 öğün yiyen kişilerde kolesterol seviyesinin yüzde 5 düşük olduğunu ve kalp hastalığına yakalanma riskinin yüzde 10 azaldığını ortaya koydu. Aralarında uzun süre olan ağır öğünler yemek insülin seviyesinin aniden yükselmesine neden olur. Bu da kandaki yağ oranını etkileyerek kolesterolün yükselmesine yol açar. YAĞLANMAYI ENGELLER: Kanadalı bilim adamları, 3 saatte bir yemenin stres hormonu kortizol seviyesini düşürmeye yardımcı olduğunu ortaya koydu. Vücutta yüksek oranda kortisol hormonu seviyesi bel çevresinde yağalanmaya sebep olarak kalp hastalığı riskini artırır. İki hafta boyunca üç saatte bir yemek bile kortizol hormonu seviyesini yüzde 17 oranında azaltır. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. artık beni cazibesi altına almaya çalışan kitap.. dergi.. yöntem... yeni listeler.. spor dvd leri... spor aletleri.. burun kıvırıyorumm..... artık beni kandıramazsınız diyorum ( az kalsın bu akşam birkaç tane yeni yöntemler anlattıklarını iddia eden kitaplar alacaktım.... öyle cazip başlıkları ve kapak yazıları vardiki... ama bir anda uyandım....) almayacağım.... KEŞFETTİM.. TÜM GÜÇ SADECE BENDE... BEN İSTEYİNCE HERŞEY OLUR... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. siyahça yeni programım senin bu yöntem olacak.... sana teşekkür etmek istedim...258892588925889 bazen çok basit olacak şeylerin çözümümü o kadar karmaşık hale getiriyoruz ki... KOLAYI GÖRMEZ OLUYORUZ.... ben evlenene kadar inceciktim... hatta annem babam ve kardeşim tontiş olduklarından onlara '' tüm yemekleri siz yiyorsunuz... bu kıza birşey kalmıyor mu...'' diye takılırlardıgirlhahagirlhahagirlhaha lisede bir aradaşım parmaklarıma ÇUBUK KRAKER gibi demişti.. ahhhh ahhh....... kemik yapım da ince.... o zamanlar abartılı yerdim inceciktim.... (yedilerimi düşündükçe ben bile hayret ediyorum )... evlilik + hamilelelikte kilo aldım (10+25 kg + ) ...doğumdan 40 gün sonra 13 kilosunu vermiştim.. sonra oğlumula ilgilenirken aylar geçti.. evde beli lastikli pantolon ve eşofmanlar dışarıya giderkende rahat şeyler giydiğimden kiloları geri aldığımı fark etmemişim bile....( çok zor bir bebeğim vardı.. dünyanın bile farkında değildim :zpzp::zpzp::zpzp:uykusuzluktan ) ....sonra yemeği azalttıkça kilo aldım.... kilo aldıkça spora gittim...bisiklet diyet yaptım.... bunları yaptıkça dahada kilom arttı... moralim bozuldu... artık beynimde öyle yanlış kalıplar oluştuki umudumu yitirdim... ve durumumu kabullendim |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. eşim sürekli kilomla ilgili yorumlar yapıp moralimi bozuyordu...( güya ters psikoloji yapıyormuşşşşşş )bad45 bende yeni ne duyarsam yapıp ne görürsem alıyordum... ama tek problem motivasyonumu kaybetmiş olmam dı.... HEMEN ETKİ GÖSTERSİN İSTİYORDUM... insanlar hemen başardıklarını anlatıp duruyor ... 12389 f678h bense bir arpa yol gidemiyordum.. bende TERS BİRŞEY VAR... OLMUYOR... OLMUYOR.. ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 bunları yaşadıkça olacağı varsada olmuyor diye diye olmaz ettim... sonunda pes ettim ve bir 10 kilo daha aldım.. keşke AY da yaşasaydım......... hep astronotlar gibi uzay boşluğunda ağırlıksız dolaşmak isterdim...gulensmileygulensmileygulensmileygulens mileygulensmiley |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. 9 yıl önce (uffffffff amma çok zaman geçmiş... o zaman gençmişim de.....) ciddi bir yeme düzenine girdik.. ( eşiminde kilosu !!!!!!!! var... ama onun bahanesi hazır... benim yüzümden olmuşş.... yok yok güzel yemek yaptığım için değil.... ben kilo almışım ondan etkilenmiş.. ) neyse ...sağlıklı denilen alışkanlıklar edindik.... kepek ekmeğine geçtik... hiç su içmezdim.. bir günde toplam 1 bardak bile su içmezdim yani... ilk başlarda su içemiyordum .. boğulacak gibi oluyordum... pet şişeyle ve içine bir kaç damla limon sıkarak içmeye başladım (9 yıldır günde 2-3 litre su içme alışkanlığıma devam ediyorum ) hala bizim evde yılda toplam 5 defa kızartma yapılır ancak... sıvı yağ az miktarda kullanılır... tereyağ yasak.( geçen yıl pilava 1 ceviz kadar koymaya başladım ).. ızgara yenir.. vs.. vs.. düzenli 3 öğünümüzü yedik ve 2-3 günde bir evde 40-50dk spor yaparak bayağı kilo verdik...art56art56 |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. küçücük bir noktayı düzeltince meğer koca bir sayfayı düzeltmiş oluyormuşuz! bu harika! moralim daha iyi, aynaya her baktığımda, esosun önerdiği güzel cümleyi söylüyorum, ve bu aralar eskiden nefret ettiğim vücudumu daha çok seviyorum! hatta inanmazsınız aynaya baktığımda; 'allahım ne kadar güzelim ve ne kadar zayıfım!' diye bile geçiriyorum içimden! oldu işte! egomu azdırdınız kıslar! sevincli |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. bende artık aynada kendime bakıp gözkırpıyorum... seni seviyorum... çok güzelsin benim bedenim olduğun için teşekkür ederim ... diyorum...seni ihmal edip bakımsız bıraktığım için özür dilerim... lütfen beni affet diyorum |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. KİLO ALMA NEDENİMİ DEĞİŞTİRİYORUM.... İDEAL KİLOMDA OLMAYI SEÇİYORUM... (bu site içinde biri yazmıştı.. şimdi hatırlamıyorum... r şanal da söylenmiş ) izinsiz paylaştığım için özür dilerim.. lütfen beni affet... bu bilgiyi paylaştığı için teşekkür ederim... seni seviyorum.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. NOT : zayıflamak kelimesini beynimiz ''güçten düşmek , güçsüzleşmek sağlığını kaybetmek vs.. vs..'' olarak algılıyormuş.... bu sebeplede zayıflamak fikrine direnç gösteriyormuş.... bu metinde ZAYIFLAMAK kelimesinin yerine İNCELMEK // İNCE // İDEAL KİLOMDAYIM // FORMDA yada üreteceğiniz olumlu anlam içeren başa bir kelimeyle değiştirebilirsiniz zayıflama metni ben zayıf ve zindeyimben yediklerime dikkat ediyorum bugün kendimi daha zayıf hissediyorum şimdi zayıflıyorum bugün daha parlak görünüyorum ve hissediyorum şimdi hissettiklerimden keyif alıyorum gelişme hissimi seviyorum beni zayıflatan yiyecekleri seviyorum KİLO KAYBETMEK KOLAYDIR sağlıklı olmaktan keyif alıyorum vücudum daha ince ve daha sağlıklı oluyor ben kendimi içerden ve dışardan zayıf hissediyorum ben yalnızca acıktığımda yemek yiyorum ben düzenli olarak egzersiz yapıyorum ben ince ve sağlıklıyım hızlı bir metabolizmaya sahibim ben sağlıklı yaşam şeklimden KEYİF ALIYORUM.... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Alıntı:
|
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. sağol arkideşim, az önce gugıl amcamdan rica ettim callanetics i göstersin diye, ama baktım da pek bi yavaş spora benziyor..gerçekten işe yaradığına emin misin arkideş? |
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. videoların dili yabancıydı hemşerim yaa...sen tam olarak nasıl yapıyorsun ipucu verir misin? benim anlayabildiğim hareketlerin etkisini artıran hareketin biçiminden çok süresi...öyle mi? |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. --Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e > giderler. Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te > evlenip evlenemeyeceklerini sorar. > - Bir bakayım' der görevli melek. > > Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir: > > - Herşey ayarlandı, sizi evlendirebiliriz! > > Damat adayı, peki der, 'Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda > gitmezse boşanabilir miyiz?' > > Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir: > > - Siz manyak mı sınız? Cennet'te nikahınızı kıydırabilmek için tam 3 > ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim. Cennette bir avukat bulmak > ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz? biraz gülelim... gitsin kilolar....kışt...kışt...girlhahagirlhahagirlhaha |
|
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. arkadaşlar bı şey dıycem ya...şimdi ben kanımcaaa bu aralar acaıp kılo aldım..ama kılo aldım die de hıcc sallamıorum cunku stressli gunlerden dolayı durmadan bışıelr yıyorum..normalde kılom 57 olmaıs gerekırken şu anda 58 ..yanı pek fazla kılo fazlam yok ama kendımı acaıp kılolu ve gobekli yanı iğrenc hıssedıoruma ma sanırım bır boşvermışlık hakım ustumde.neyseee bunları gecelım..ben berbat hıssttıgım vede hıcc takmadığım halde dışardan gorenler aa ne kadar zayıflamışsın dio.anaaa dıorum ben..sacmalamaa yın ne kadar kılo aldım halbuki.yoook amaa cok zayıflamışım....onlara gore tabı..yanı ben beynımdee olayı kotu yorumlasamda ama buna ragmen takmamam yuzunden acabaa mıllete zayıf mı gorundum..yanı anlatamadım ama neyse anldınız siz onu... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. yanııı onceden çook kılolu olan bırı olatrak soylemek ısterım kı ılla kılo vermem lazım dedıkçe o kılolar verılmıo arkadaşlar...gerckten helede stresslıysenız asla verılmıo..uygun zamanı kkollayın ve harbıden başlayın rejıme de sporada..yoksa her pztesı başlanılıp her salı bozulan rejımler hem sızı soğutur hem de morlaınız bozulu hemde kılo vermek yerıne alırsınız... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. callanetics'i anlatan siteden çalıntıdır: Sz ile haftada 3 gün 3 gün programi yiyecek listesi kahvalti yerine corba ve salata arada bir adet meyve yiyebilirsiniz yada diyet büskivi öglen corba ve salata ikindi ara yapabilirsiniz üstdeki yazdigim iki secenekden birisi olmali aksam corba ve salata saat 19 dan sonrada bisey yemiyoruz.. Güzel arkadaslarim son günlerde baslangiclarda zorlanip pes edenler olmaya basladi..buda beni cok üzdü..nette gezerken alman sitelerinin birisinde asagidaki listeye benzer 1liste gördüm..basarili oldugunu yazmislar daha fazla bilgi icinde ücretli kayit olmak gerekiyormus.ben üye olmadim tabiki http://www.sendezayifla.com/images/smilies/yuyu.gif bende biraz arastirip önce kendim uyguladim ve baktimki ise yariyor sizlerle paylasmaya karar verdim.. baslangic yapmakda zorlanan arkadaslarimiz icinde süper bir liste ac kalinmiyor..baslangicdaki amac kati yiyeceklerden agir yemeklerden uzaklasmak. cogumuzun korkulu rüyasidir diyet listeleri...bu bir diyet listesi degil..baslangici bir gün yapip bir gün ara vererek kendimize eziyet etmeden farkinda olmadan midemizi kücültüp bagirsaklarimizi yormadan tek 1 gün inatla sabirla gecirerek yemek aliskanligimizi degistirmede ilk adimi atmis olacagiz.. her sabah kendi hazirladigimiz lahana suyuyla güne baslayacagiz..lahana suyunu icemeyenler icin altdaki linkde baska altarnatiflerde var... 1 büyük bardak lahana suyu..yapilisinin linki burda http://www.sendezayifla.com/showthread.php?t=8927 zor olan bisey degil zaten corba salata her ögünde sayet aclik hissi coksa yaninda bir dilim bayat ekmek..corbanin icine az haslanmis mantar ve brokoli atilabilinir..( benim gibi cignemeden karninin doydugunu hissetmeyenler icin gecerli ) corbanizi damak tadiniza göre yapabilirsiniz her türlü corba serbest..corba secimi yaparken sehriyeli corbalardan uzak durmakda fayda var..ben hazir mantar corbasi yada sebze corbasi tercih ediyorum..kirmizi mercimek corbasida olabilir..( Corba yagsiz yapilacak ) zahmetinden kacmayanlar meysim sebzelerinden corba yapabilirler.. salataya gelince icine ne istiyorsaniz katin bu aralar otlarda fazla ben bol bol ot toplayip katiyorum icine.. salatayi sevmeyenler icin icine beyaz peynir yada azicik sivi yagda kizartilmis tavuk gögüsü yada balik koyabilirler.. ben yagda tuzda eklemiyorum biraz nar eksisiyle soya sosunu karistirip düküyorum tadi cok güzel oluyor.. iki ara var birinde bir meyve digerindede isteyen ikinci meyveyi yer istemeyende benim gibi diyet biskiviyle gecistirir.. evet bu kadar basit.. spor yaparsak daha iyi olur fakat baslangicda zorlananlar icin bir haftadan sonra vucutun dinclestigini görünce spor yapmak daha kolay olacaktir.. bu cok önemli haftada 3 gün uygulayacagimiz bu listede bir tane meyve ve birkac diyet büskivi haricinde tatliya izin yok.. bir güncükden bisi olmuyor tatlisizda gecirmek cok kolay..ben bir tatli canavari olarak basardiysam sizlerde basarirsiniz.. ayrica mutlaka bol su icilmeli.. azimliyiz sabirliyiz irademizi güclendirip yönlendirmek bizim elimizde yazada az kalmisken bir kac kilo bile versek kardir..hem haftada 3 gün nedirki hayatimizda ne 3 günler gecti... bunu yapacagimiz günlerde kendimize hep sunu demeliyiz bir günden ne olacakki hemen gececek..yarin yine normal yiyecegim diye moralimizi yüksek tutmaya calisalim.. |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. ben şuanda hiçbirşey yapacak durumda değilim.... zaten doktorlada papaz olacağız gibi geliyor...2 ay doldu.. kio vermediğim gibi aldımmmmmmmm ben yıllarca yemeği kıstığım için metebolizmamı yavaşlatmışım... dr yemeden hızlandıramazsın .... önce kendini doyur ... vücudun kıtlık sinyalinden kurtulsun.... doyduğuna güvensin.... sonra kendiliğinden kilolar gidecek diyor...( pek öyle diyemiyorda.... araştırmalarımdan anlatmak istediğinin bu olduğunu anladım...).. (doktorun örnekleri genelde arabaya benzin koymak..... ve aslanların yakaldıkları ceylanın hepsini değil doyana kadar yedikleri ....bebeklerin acıkınca doyurulması ... vs..vs... şeklinde..) (şimdi bir düşünün .....bu örneklerden sonra benim engin zekamla mantıklı bir açıklama çıkartma yeteneğim takdir edilmeye değer.... dimiiiii ???????? ) |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. çok kızıyorum kilolarıma.... ve sebebini anlamayan doktorlara... ya arkadaş madem anlamıyorsun... niye seçtin bu mesleği... neden okudun o kadar yıl... ve neden ümitlerimin kırılmasına... depresyonlar yaşamama...vs.. vs.. neden oluyorsun... geçen yıl bir hastanenin endrokrinoloji bölümüne gittim... dr bey dedim... yıllardır çabalıyorum kilo veremiyorum... pek çok şey denedim... bir tahlil yazsanızda hormonal bir problemmi var öğrensem... ( aslında bu teklifi dr un yapması gerekir .. değilmi.. sonrada bize komşunun tavsiye ettiği ilacı içmeyin diyorlar... işlerini doğru yapsınlarda içmeyelim...).... (birkaç yıl önce tiroitlerimi ölçtürdüm normal çıkmışlardı.... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o zaman.. ) neyse dr yüzüme bile bakmadan çok yiyorsundur..... ondandır... tahlil yazamam dedi... inanabiliyormusunuz... ben bu güne kadar ilaçlarımı bile parayla aldım eczaneden.... sigortam var... ama kullanmıyorum... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. ne küstah biriymiş?!! hem işe yaramaz diyetlerle insanın ömründen, sağlığından çalarlar sonra da...ne kolay değil mi?! o doktorun gıyabında bütün diyetisyenlerden tiskindim birden! |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. aslında kızdığım şey yemediğim halde şişman olmam... yesemde alsam şu kiloları valla gam yemicem.... ( kabul ediyorum biraz hareketsizim.. ama sizlere soruyorum .... okadar depresif durumda nasıl hiperaktif olabilirim...bunu çözmüş biri varsa banada anlatsın... ömür boyu ona dua edeyim ) ( ama depresyon yaşamamışlar akıl vermesin lütfen... evde zaten ahkam kesen biri var.....) birde insanların yüzünüze bakıp tabii tabii yemiyorsundur diye söylediğinize inanmayıp alay eder gibi konuşmaları yok mu.... ( onlara.... BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSAN ALLAH SANA İKİ KATINI VERSİN...diye dua etmek lazım)..onlardan biride benim eşim... adam takmış kiloma... yeme deyip duruyor... zaten yemiyorum diyorum.... ama nato mermer nato kafa.... ruh halimden anlamaksa izafiyet teorisini cözmek kadar zor onun için.. yani FULL DESTEK.. TAM DESTEK ... durumu |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. siyahçam... canım.... iyiki burdasın... iyiki varsın... siteye girecek vaktim olmasa bile 2 dk içinde olsa senin sayfana uğrayıp çıkıyorum... yanlızlığımı unutuyorum... yazmaya devam et emiiii.... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. hah seni anlayabilirim ben! çünkü seni anlamak için gereken şartlar bende mevcut! hatta ikişer kere... evlenmeden önceki zamanlarımı düşünüyorum da, gün boyu sürekli yerdim, hatta geceleri abimle kırardık tavaya 5-6 yımırta, bandıra bandıra, yat-geber yemeği! yaw inanmazsın bir oturuşta bir somun yediğimi bilirim! herkes görürdü ne kadar yediğimi de nasıl hala çöpten adamım diye hayret ederdi! ve teee o zamanlardan obez olan çam yarması ablama bakıp imrenirdim bir de; ben de kilolu olsam da rejim yapsam diye! rejim yapmak eğlenceli birşeymiş gibi görünürdü! ne ka aptalmışım! sonra sonra ben öğünlerin arasını açmaya, ekmeği kısmaya, az yemeye başladıkça daha beter kilo aldım! hatta o obez olan ablamla bir yaz günü bahse girdik, 3 günlük ölüm diyeti yapacaktık ve kim kilo verirse diğeri ona 1 kilo dondurma alacaktı! ben 100 gram kadar verdim, ablam 1 kilo aldı! ben kazandığım için ablam bana 1 kilo dondurma aldı, dolayısıyla ben de ertesi güne 1 kilo fazlaydım! birileri bana 'aa bak göbek çıkmış, kilo alıyorsun dikkat et yaşlanınca veremezsin, zaten yaşın da gidiyor, üstelik kısasın da!'' dedikçe ben bir inat bir-iki ay aç sefil dolaşırım, sonrasında daha beter dombili olur, bu sefer de stresten o çikolata senin bu cips benim kendimi cezalandırırım! tam 3 sefer lida denedim! sonkinde ölüyordum! milletin saçı başı dökülmüş, ben yine ucuz kurtuldum! en iyisi ne biliyor musun? eşine şöyle söyle; ''amaannn ben böyle de güzelim, hem bence ben senin yerinde olsam gitgide kelleşen şu kafaya ne çözüm bulacağımı düşünürdüm!' (tamam bu kadar sert söylemesen de olar) sonra da her aynaya baktığında; bir mankeni izliyormuş gibi bak kendine, ve ne mükemmel bir vücudun sahibi olduğunu düşün...yalancıktan değil ama, sahi sahi düşün...öyle çünkü... |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. ben yıllardır aynaya bakmaz olmuştum.... evden çıkarken şöyle saçımı tararken gözucuyla bakar geçerdim... sevmezdim kendimi... ama sizlerle olduğumdan beri farklıyım... AYIŞIĞIM ışıtmadıkça kapkaranlık olmuştu egom... ( bu arada adamın saçları lüle lüle omuzlarında.... ben yıllardır saçlarımı boyuyorum.... onda beyazlar tektük... boy 1.90 ... yani ne kel ne fodul... offff offf ) |
(adamın saçlarına pratik bi çözümüm var komşu, bence gece yastığına az bişiycik tutkal sür, kökü onda nasıl olsa dicem ama, sabah kalkınca kök mök hepsi yastıkta kalacak!) |
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. senin beyazcan var ya... benim de sahte ışıkları olan AYIŞIĞIM var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM. |