Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cananbr Nickli Üyeden Alıntı Yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ederim.Evet son birkaç yılda yaşadığım şeyler kaldırabileceğimin çok üstündeydi.Sürekli iyi kalpli olduğum için sürekli iyi şeyler yaptığım için bunlar başıma geldi.Sürekli taşlanmak beni yıprattı.Meyve verecek hal bırakmadılar bende.Yorgun düştüm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi

Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-05-2009, 09:44 PM   #23 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Alıntı:
cananbr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ederim.Evet son birkaç yılda yaşadığım şeyler kaldırabileceğimin çok üstündeydi.Sürekli iyi kalpli olduğum için sürekli iyi şeyler yaptığım için bunlar başıma geldi.Sürekli taşlanmak beni yıprattı.Meyve verecek hal bırakmadılar bende.Yorgun düştüm ama küllerimden doğmak istiyorum.Yepyeni ışıl ışıl sizin sayenizde başarmama ramak kaldı.
Başka yorumlarda bekliyorum:)
Hepimiz aynı yollardan geçtik,geldik en sonunda sitemizi bulduk. birbirimizin yaralarını sarmaya ve iyileşmeye.fakat önce kendimizi sonra geçmişi, bizi üzenleri bağışlayıp, önümüze bakıp,çalışmalıyız. Eski olumsuzluklara takılmadan yeni olumlu güzel duygularını olaylarını yaşamaya izin ver.geçmişine enerji gönderme yenilerini çekersin.biliyorsun bugün yaşadıklarımız eski düşüncelerimiz.kimseyi suçlamaya hakkımız yok.zaten çalışmalara başlayınca herşey yoluna girmeye başlıyor.sen değişirsen dünyanda değişiyor.hepimiz ne badireler atlattık ama bunları ballandıra ballandıra anlatmıyoruz.mutlu olmayı seçiyoruz.mucizeleri yaşamaya başlayınca zaten unutuyorsun.sana kötülük edenlere teşekkür ediyorsun iyiki yapmışsın ben bunlardan sonra hayat yolumda daha çok ilerledim.zaten seni ben seçtim sende rolünü en iyi şekilde yaptın.teşekkür et izin ver gitsinler.ben böyle yapıyorum.bunlar kendi uyguladıklarım.bana kötülük yapan kişiyi sarılıp öpesim geliyor en çok yoran ve üzen kişi aslında...onun sayesinde kuantum düşünce gücüyle tanıştım.kendimi geliştirdim ve çevremdeki sorunlu kişilere de yardımcı oluyorum.kaç kişinin hayatı değişti.yaptığın ne diye sorarsan çoğu hayal kurmayı dahi unutmuşuz.ben hayal kurmalarını sağlıyorum.kime ne hayali kurdurduysam bunu birebir yaşadılar ve teşekkür ettiler inan buna.sen de biraz yol alınca kendi tecrübelerini deneyimlerini paylaşırsın tamam mı şeker
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beni, insanlarin, neden, suclayacak

« Psisik Yetenekler | Neler bekliyoruz... »