26-05-2009, 05:20 PM
|
#33 (permalink)
|
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Alıntı: cananbr Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar insanların beni suçlayacak olma ihtimallerinden korkuyorum.Şöyle en basit bir örnekle anlatayım;Mesela birinin tabağı kırıldı.Ama tabağı kimin kırdığı belli değil.O tabağı ben kırmadıysam bile sanki ben kırmışım gibi davranmaya başlıyorum.Ya insanlar benim kırdığımı düşünürlerse ya bana iftira atarlarsa diye kaygılanıyorum.İnsanlardan korkuyorum galiba.Bu konuda acil yardım istiyorum.Telkinlerin yanında söyleyebileceğiniz bir cümleye önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Bana yardım edin arkadaşlar:(( | “Bana hizmet etmediği için endişeyi hayatımdan çıkarmayı seçiyorum” Yapıcı problem çözümü ile endişe etmek arasındaki farkı bil. Endişe korkunun ifadesidir. Endişe, artık sana hizmet etmeyen fiziksel yaşamı sürdürme güdüsünün entellektüelize edilmiş halidir. Endişe etmek korkularına enerji verir. Endişe ettiğin şeylerden seni korumak yerine onların gerçekleşmesine neden olabilir. Story Waters'ın Tanrı Tohumu Kitabından alıntıdır. |
| |