Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=278)
-   -   Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=955)

osmanpasaoglu 30-09-2008 09:50 PM

Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği
 
Sanırım özellikle bu konu bir çok kişiyi ilgilendirmekte. Etrafıma bakıyorumda sadece başkalarının düşüncelerine göre yaşamaktayız. Maskelerimiz, repliklerimiz ve iç duygularımız. Kendimiz olmak bazen zor oluyor. Teşekkür ederim script için.

imported_Angel 21-01-2009 02:05 PM

merhaba arkadaşlar..
başkalarının düşüncelerini önemsememek konusu kulağa hoş geliyor evet..hepimizin neredeyse her hareketi "elalem ne der" düşüncesi üzerine kurulu... fakat mesela evinizde birlikte yaşadığınız aile bireylerinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü de önemsemeyecek olursak evin içinde sorunlara yol açmaz mı bu durum ?
mesela annemizin babamızın eşimizin sevgilimizin veya patronumuzun ne düşüneceğini takmayıp kafamıza göre takılmaya başlarsak başka sorunlar patlak vermez mi ?

belli seviyeyi aşmayan ilişkilerde bu sorun olmayabilir ama anne baba eş sevgili veya patron gibi sürekli etkileşim içinde olmak zorunda olduğumuz kişilerle ne olacak ? onlar tarafından umursamazlık veya sorumsuzlukla suçlanmazmıyız ?

sanemce 21-01-2009 02:14 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3659)

Bugunden itibaren kendi icinde rahat olacaksin.Yeteneklerini sergilerken ki rahatligin ve kendine olan inancin istikrarli bir sekilde artacak..Bir onceki gune gore kendine olan inancin ve yeteneklerin daha guclu ancak yarin ki kadar guclu degil...Diger insanlarin dusunceleri hakkinda da daha az endiseleniyorsun.Daha net bir bakis acin ve onsezin var.Anlamaya ve kabul etmeye basliyorsun.Diger insanlarin dusundukleri ve hissetikleri onlarin meselesidir.Onlarin yasamlarinin bir parcasidir.Onlarin davranis bicimlerinin bir parcasidir.Gecmiste herkesin basina geldigi gibi adil olmayan bir sekilde elestirilmis olabilirsin.Gelecekte de herkes gibi haksiz bir sekilde de olsa elestiriye ugrayacaksin.Fakat haksiz bir sekilde elestirilme ya da degerlendirilme hic bir seyi degistimez.Gercekleri degistiremez.Varolan seni degistirmez.Eger her hangi bir sekilde birisi seni haksiz bir sekilde elestirirse bu basitce onun hatasidir.Onun yanlis degerlendirmesidir.Basitce bir hata yapmistir.Ve insanlarin hata yapmalarina musade etmekten rahatsiz olmuyorsun.Insanlarin bazen hatali davranmalarin sakinlikle karsiliyorsun.Cunku sen icinde ne oldugunu bilensin.Kisiligin sana dogru yolu gosterir.Digerlerinin gordugu basitce kendi yasam deneyimlerinin sonucudur.Onlarin davranislarinin korku ve beklenitlerinin sonucudur.Sadece kendi dusuncleridir.Sadece kendi dusuncleri ve daha fazlasi degil.Ve sen onlarin hicbirinden mesul degilsin. Gormedigigimiz duymadigimiz ya da gormeyi duymayi hayal etmedigimiz hic bir sey bizi etkileyemez.Sadece onlara karsi aldigimiz tavir bizi degistirir.Gordugumuz duydugumuz hic bir sey bizi degistiremez ya da inicitemez.Burada soylenilenler bile seni degistiremez.Sadece bu soylenilenlere karsi aldigin tavir etkiler ve degistirir.Gordugun ve duydugun seylerin seni etkilemesi kendi ozgur iraden ile sectigin tavra baglidir.Hangi seylere tepki verecegin hangilerinin seni harekete gecirecegi hangilerini umursmayacagin senin secimindir.Umursamadigin seyler senin icin hic bir sey ifade etmez.Umursamadigin seyler senin icin hic bir sey ifade etmez

merhaba imported_Angel

telkin içeriğini okumuşmuydun bilmiyorum ama, tekrar okursan bizi olumsuz etkileyen yani gereksiz dışsesleri önemsememek adına yapılmış olduğunu göreceksin.

sevgiler actionsmile

hakikat1990 21-01-2009 10:51 PM

arkadaşlar bakın çok önemli bilmiyorum aranızda telefonla dinleyeniniz varmı bu olay bilgisayardada olabilkir telkinlerin sesini çok fazla kıstığınızda yani müziği biraz duyduğunuzda o telkin hiçbir ile yaramaz neden mi dikkat ettim müziğin sesini kıstığımda mesela ney versiyonlarında müziğin kesildiği yerlerde çıkan sesleri duyabiliyoruz sesi kıstığımızda ses yok oluyor şimdi diyeceksinizki zaten kulağımızın duymasına gerek yok beynimiz duysun yeter bu çok yanlış ses kısıldığında yani çok kısıldığında telkinler anlaşılamaz hale geliyor hani bilgisayarla sesimizi tanınmamak içi,n değiştiriyoruzya hani filmlerde olduğu gibi ses oluyor bu sesi beynimizin anlayacağını düşünmüyorum beynimiz sesi ayıramayacak bu yüzden sesi orta seviyeye getirelim

saqua 30-01-2009 11:59 PM

Emeğiniz için teşekkürler bende her gece dinliyorum.Çokta yararını gördüm başkalarının düşücelerini önemsememe adlı telkinde tereddütüm oldu acaba bu telkinle sizin yolladığınız telkinleride önemsememe durumu ortaya çıkar mı? bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:)

cemboli 14-03-2009 04:18 PM

ben bu telkinlerin genelde ney versiyonunu ve de new agelerini indiriyorum acaba siz ne önerirsiniz bir de bu telkinleri dinledikten sonra bırakırsam tekrar eski halime döner miyim.şimdiden teşekkürler.

yeni bir hayat 17-03-2009 07:24 AM

Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312181)
ben bu telkinlerin genelde ney versiyonunu ve de new agelerini indiriyorum acaba siz ne önerirsiniz bir de bu telkinleri dinledikten sonra bırakırsam tekrar eski halime döner miyim.şimdiden teşekkürler.

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312339)
Merhabalar;

Telkinlerin etkisi kalıcıdır..Dinleyipte etkisini gördükten sonra,telkinin verdiği anlamda düşünce sisteminizi geliştirirseniz,bu hayat boyu sürer..Aynı bisiklete binmek gibi..Bir kere öğrendikten sonra,aradan uzun zaman da geçse o bilgiyi unutmazsınız..Telkini bir kere dinlemeye başladığınızda etkisini hemen hissedersiniz..

Dilediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz,seçim sizin...

Sevgiler..actionsmile

cemboli 20-03-2009 03:09 PM

teşekkürler yeni bir hayat cevabın içinu859
atakan bey ben bu versiyonla ilgili merak ettiğim birşey soracağım dinlerken arada ney sesleri durakladığında telkinleri duyuyorum.önemli olan telkinleri duymam değil önemli olan şu ki hep aynı şeyleri söylüyor duyduğum noktalarda "iyiyim ve daha iyi olacağım","mutluyum ve daha mutlu olacağım" telkine baktım telkinin içinde böyle bi söz yok suskun arkadaşımız da aynı şey, sormuş ama cevabı beni tatmin etmedi.çünkü müziğin başında da aynı şeyi söylüyor sonunda da telkinleri duymadığım zamanlarda da hep aynı şeyleri mi söylüyor diye şüpheye düştüm.
merakımı mazur görün yanlış da anlamayın sadece MERAK.s456

hayatimdegisti 20-03-2009 03:17 PM

Telkinlerin tamamında mutluluk telkini sabittir.Yani başından sonunu hem ilgili içerik hemde mutluluk telkini geçer.
Yeni yapmış olduğum suçluluk ve ego telkinleri vardı.O telkinlerde ise sadece başta ve sonda mutluluk telkini ayrı olarak geçer bu nedenle süreleri uzundur.

cemboli 20-03-2009 03:25 PM

merhaba sevgili hakikat1990 galiba 90 doğumlusun aynı yaştayız sana şöyle bi cevap vermek istiyorum:
verdiğim bilgileri çok önceden dinlediğim için ayrıntılı anlatamayacağım ama kesin bilgiler olduğunu bilin.
amerikada bir sinema salonuna insanları yerleştiriyorlar ve onlara çeşitli filmler izletiyorlar filmlerin arasında da saniyenin belki yüzde biri kadar bir zamanda ekranda yazı çıkıyor esne diye insanlar ne olduğunu anlamadan birden esnemeye başlıyorlar aslında geçen yazıyı görmüyorlar ama bilinçaltı direk bunu algılıyor veya kola iç diye yazı çıkıyor insanlar gene bu yazıyı görmüyorlar ama gidip kola içiyorlar.bu insanlara sorsanız ekranda kola iç veya esne diye bir yazı gördün mü diye hayır diyeceklerdir.ama halbuki bilinçaltı görmüştü.beynin çalışma sisteminin nasıl olduğunu tam olarak bilmediğim için burada bitiriyorum.siz düşünün artık bu örnekten sonrasını.şimdi size sorsam telkinleri duyuyormusunuz diye hayır diyeceksiniz ben de duymuyorum ama davranışlarımda bir değişiklik olduğunu farkettim özellikle heyecanım gitti bu 1 haftada gelişecek birşey olamaz telkinler olmadan demek ki bilinçaltı gerçekten duyuyor zaten forum yöneticileri de bunu söylüyor hep bence onlara inanın çünkü boş insanlar değiller hepsi seminer veren tahsilli insanlar bizden daha çok bilgileri olduğunu düşünüyorum.başka merk ettiğiniz birşey olursa cevaplamaya gene çalışırım.iyi günler


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.