Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

Element Grupları ve Özellikleri

Gizemli Konular ve Astroloji Element Grupları ve Özellikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Burçlar.. İlk tanıştığımız birisine sorduğumuz ilk 10 soru içerisinde yerlerini alırlar çoğu zaman :) Kimimiz günlük burç yorumlarını büyük bir özenle takip eder, kimimiz sadece özelliklerinden haberdardır, bazılarımız da şu burçtanım der geçer.. Hayatımızın aslında büyük bir kısmında rol oynarlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

Element Grupları ve Özellikleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2010, 03:09 AM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Element Grupları ve Özellikleri

Burçlar..
İlk tanıştığımız birisine sorduğumuz ilk 10 soru içerisinde yerlerini alırlar çoğu zaman :)

Kimimiz günlük burç yorumlarını büyük bir özenle takip eder, kimimiz sadece özelliklerinden haberdardır, bazılarımız da şu burçtanım der geçer..

Hayatımızın aslında büyük bir kısmında rol oynarlar ve önemlidirler. Burçların genel yapısı forumumuzda fazlaca paylaşıldı.. Peki burcumuzun sahip olduğu elementin özelliklerini biliyor muyuz?

Bilenlerimiz için ufak bir hatırlatma, bilmeyenlerimiz için ise bir bilgi.. Burçlarla eşit değerde öneme sahip olan elementlerimizi birlikte görelim..





ATEŞ GRUBU

TİPİ : İSTEYEN KİŞİ
ANAHTAR CÜMLE : İSTERİM
MOTİVASYON : COŞKUNLUK
KALİTESİ : İRADE
HUYU : ATEŞLİ, ATILGA, COŞKUN
C.G.JUNG* TİPOLOJİSİ: HİSSETMEK
F.RİEMANN* TİPİ : İSTERİK
DİŞİ AKRETİPİ* : AMAZON
ERKEK AKRETİPİ : KAHRAMAN, SAVAŞÇI
GÖLGESİ : SAYGISIZLIK
GÜCÜ : ÖZGÜVEN
EKSİKLİĞİ : SABIR
BURÇLARI : KOÇ, ASLAN, YAY

ATEŞ ELEMENTİ ( İSTEK İNSANI )

Ateş insanı iyimserlik, heyecan ve büyük bir çoşku dünyasında yaşar. Sahip olduğu riziko cesareti ve kendine olan kuvvetli güveni, yorulmak bilmeden sürekli onu ileriye doğru iten ana güçleri oluşturuyor. Sezgisinin gücüne güvenir, isteklerinin ve emin olduğu şeylerin peşinde gider ve büyük bir memnuniyetle olayların odak noktasında bulunur. Onun dikkate alınması onun için çok önemlidir, bu yüzden dikkate alınmak için çok şeyler yapar. Sahip olduğu ateş enerjisini başkalarına da bulaştırıp kendi hedefleri için heyecanlandırır. Böylece oluşum ve gelişimleri hareketlendirir, dinamik bir itici güç verir, motive eder, ateşler, hucum eder ve kendini çok başarılı bir şekilde sahnenin ortasına koyar. İsteklerini talep etmek onun en büyük tutkusudur. Bu yüzden daha düzenlenmemiş gelecekten hoşlanır çünkü kendisi bu geleceği istekleri doğrultusunda düzenleyebilecektir. Kanını kaynatacak büyük atılımlar ve yeni başlangıçlar yapar. Her zaman bir meydan okumanın peşindedir ve kendisi arada sırada bu meydan okumalarda kaybetse bile çok hızlı toparlanııp bir sonraki meydan okumaya dalar. Onun için her zaman bir sonraki defa, yeni bir deneme vardır.
Her zaman ateşli bir başlangıç yapar ama projelerinin ileriki gerçekleştirme aşamalarında sık sık ateşi söner. Sabırsızlık onun özelliğidir ve ekim ile hasat arasındaki zaman onun için çok zor bir sabır denemesidir. Ateş çabuk alevlenir ama dayanıklılık ve güçlerini tasarruflu bir şekilde kullanım onun zayıf noktalarıdır. Rutin işler kesinlikle onun için değildir çünkü bu onun içten gelen hareketlenmelerini, özgürlük dürtüsünü ve yeni şeylere başlama isteğini kısıtlar.





TOPRAK GRUBU

TİPİ : YAPAN KİŞİ
ANAHTAR CÜMLE : YAPARIM
MOTİVASYONU : GÜVEN, SÜREKLİLİK İÇİN ÇABA
KALİTESİ : YAPMA GÜCÜ
HUYU : DÜNYEVİ, MADDİ, TOPRAĞA BAĞLI
J.G.JUNG TİPOLOJİSİ : DUYUMSAMAK
F.RİEMANN TİPİ : NEVROTİK
DİŞİ ARKETİPİ : ANNE
ERKEK ARKETİPİ : BABA
GÖLGESİ : İNATÇILIK
GÜCÜ : SORUMLULUK
EKSİKLİĞİ : ATİKLİK, BECERİKİLİK
BURÇLARI : BOĞA, BAŞAK, OĞLAK

TOPRAK ELEMENTİ ( GERÇEKLİK İNSANI )

Toprak insanının dünyası gerçekler, tecrübeler, düzen ve somut yapılardır. O duyu organlarıyla algıladığı ve kontrol edebildiği her şeye değer verir ve kabullenir. Ateşli spekülasyon veya kuramlar onu kesinlikle ısıtmaz, havalı teoriler onun için havada kalırlar ve sulu fanteziler onun gerçeklik bilinci için hiçbir şey ifade etmez. Sahip olunan somut değerler soyut değerlere nazaran her zaman önceliklidir. Onun için önemli olan cebinde ne vardır, akşam evine ne getirebilir. Toprak insanları girişimlerinde yavaş ve düşüncelidir ama buna karşılık inatçı ve dayanıklıdır. Eğer kendileri bir iş yapmaya yapmaya karar verirlerse bunu düzgün ve tutarlı bir şekilde yaparlar. Tecrübesel değerlere olan kuvvetli güvenleri, kendilerini geleneklerin koruyucusu yapıp fantezilere yer bırakmaz. Modern çözümlere karşı her zaman denenmış metodları tercih ederler. Aynı şekilde daha belirlenmemiş ve bu yüzden hesaplanamaz olan hayali geleceğe nazaran somut geçmiş ve şu an onlar için çok daha önemlidir.
Ayakları yere sağlam basan toprak insanında eksik olan şey idealizm, özlemler ve fikirler dünyasına katılım isteği ve bu isteğin oluşması için gerekli hayal gücüdür. O güvenini kazanmış ve alışmış olduğu değerler üzerine titrer çünkü bunlar tanınmıştır ve güvenle kullanılabilir. Bu yüzden rutin işlerden, aynı işi tekrarlamaktan çok hoşlanıp değişim ve yenileşmelerde çok zorlanır. Katı inatçılığından, olmayan esneklik duygusundan ve alışılmamış her şeye karşı olan direncinden dolayı bir çok kimseye zor anlar yaşattırırlar. Eğer kendi güvenlik ihtiyacı onu somut ve elde edilmiş değerlere sabitlerse ve hastalıklı bir şekiklde fazlasıyla para, eşya, mülk ve gerçeklere takılıp kalırsa onun için hayatın anlamı kaybolup gidebilir, hayat sevinci eksik olan ilham ve vizyon duygusu yüzünden söner gider.
Canlı ve düzensiz hava elementi toprak insanı için gereğinden fazla rüzgar yapar. Toprağın açık ve net yapılarını kolaylıkla ve kısa sürede birbirine katar, sürekli geldikleri havalı ve son moda fikirleriyle toprak insanları hiçbir şey başlayamazlar. Toprak insanı neden teori ve pratiğin birbirinden kopuk olduğu böyle beyin jimnastiklerine girilmesi gerektiğini bir türlü kavrayamaz. Onun için gerçekleştirilebilir kavramlar değer taşır. Sadece kavram olsun diye kavram üretmek onun için gereksiz bir fazlalıktır. Aslında hava dünyasına karşı daha açık olması ona oldukça iyi gelirdi çünkü havanın buluş ruhu çıkan problemler için basit çözümler getirip günlük hayatta bir çok hafifletmeler sağlarlar.
Toprak, ateşle ilgili olarak çok spesifik bir probleme sahiptir. Ateş hiç aldırmaksızın toprağın onca uğraşla biraraya getirdiği bütün rezervleri ısıtıp yakar ve sonunda yanmış topraktan başka bir şey bırakmaz. Ateşin aldırışsız ileriye yönelmesi toprak için ekonomik olmayıp aynı zamanda hesaplanamaz rizikolar yüzünden düşüncesiz bir harekettir. Ama öbür tarafta ısıtıcı ateş toprak içinde bazı avantajlar sağlar. Ateşin çoşkusu, hayat sevinci ve sürekli alevlenen iyimserliği toprak insanının hayatına sağlıklı bir heyecan ve canlılık katar.
Su toprağı canlandıran elementtir. Su insanının duygusal derinliği toprak insanının kuruyup taşlaşmasını engeller. Su aynı zamanda toprağa şekil verir. Ama eğer sel gelirse verimli topraklar bataklığa dönüşebilir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2010, 03:09 AM   #2 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Element Grupları ve Özellikleri



SU GRUBU

TİPİ : HİSSEDEN KİŞİ
ANAHTAR CÜMLE : HİSSEDERİM
MOTİVASYONU : ÖZLEM
KALİTESİ : MEDYUMLUK
HUYU : AKAN, SÜRÜKLEYEN, SÜRÜKLENEN
C.G.JUNG TİPOLOJİSİ : SEZMEK
F.RİEMANN TİPİ : DEPRESİF
DİŞİ ARKETİPİ : GİZEMLİ, İLHAM PERİSİ, SFENKS
ERKEK ARKETİPİ : SUFİ, BİLGE
GÖLGESİ : KAPRİSLİLİK
GÜCÜ : DUYGU DERİNLİĞİ
EKSİKLİĞİ : TUTARLILIK
BURÇLARI : BALIK, YENGEÇ, AKREP


SU ELEMENTİ ( HİSLER İNSANI )

Su insanı hisleriyle sürekli çevresinden gelen titreşimleri algılar. Antenleri sürekli olarak algılamaya açıktır. Bu ona bir taraftan mükemmel bir hissetme duygusu kazandırır, ama öbür taraftan kendisini dış etkenlere karşı sınırlamada çok zorlar. Su insanları çokça şeyi fazlaca içine emerler ve bu arada kendileri için belirlenmemiş ve uygun olmayan bir çok enerji ve güçlerin etkisi altında kalırlar. Onun hassas duyguları, başkalarının ondan ne beklediğini her zaman hissettirirler. Başkalarının isteklerine yanıt vermeye yönelik büyük ilgi sonucunda burada binlerce yüzü olan bir kişilikle karşılaşırız çünkü bu kişi her kişiye karşı onların istedikleri yüzle ortaya çıkar. Bu da su insanında kendi kimliğini ve kendi sınırlarını belirlemeye yönelik hissin çok zor oluşmasına neden olur. Buna rağmen su insanının hedefe yönelik içgüdüsel etkisini hiçbir zaman küçümsememek gerekir. Çünkü hiçbir şey su insanını kendisine ait gerçek gayelerini izlemede durduramaz. Her ne kadar başka elementler tarafından garip karşılansada, su insanı bu gayelere ulaşmak için her türlü dolambaçlı yollara girmekten çekinmez. Yardımseverlik, empati, içgüdüsel güven, hissetme yetisi ve sık rastlanılan yüksek oranda medyatik olabilmeleri su insanının güçlü yanlarıdır. Bu yüzden bu insanlar sık sık kendilerini terapi ile ilgili işlere adarlar.
Su insanı mükkemel bir şekilde olayları anlatabilir fakat kendisini çok zor, formel (kalıpsal) ifade edip somut açıklamalar yapar, çünkü gerçekler dünyası onun dünyası değildir. O daha çok fantezi ve ruhsal dünyanın zengin hayal dünyasında dolaşır. Doğuştan ruh doktorudur, o başkalarını dinler, onlara katılır ve onlara karşı derin bir anlayış gösterir. Ve doğal olarak o hikayeler anlatan yazar, şair, sanatçı veya sihirbazdır. Onun duyarlılığı diğer elementlere nazaran onu daha az deli cesaretli ve hayatın somut değerlerine asılan bir tip yapar. Dış dünyanın talepleri kendisinin karşılayamayacağı kadar çok sertleştiği zaman hızlı bir şekilde iç veya hayal dünyasına çekilip bir şekilde dış dünyanın zorlukları arasından geçebileceğini umar. Çok uç noktalarda bu davranış dünyadan kaçışa, gerçeğin inatla red edilmesine ve mantıksızlığa yönelişe neden olur. Bu durumlarda bütün geçmişin resimleri onu sabitleyip bakışları geriye düşer. Ruhu sürekli olarak anılarda takılı kalır ve geçmişte olan güvenli ortamlar yıllar geçse dahi yoğun hayaller olarak ortaya çıkar. Su elementi başka hiçbir elementin yapamayacağı kadar kendini derinlere çeker ve dibe vurmadan sakinleşmez. Kendi gücüyle o noktadan uzaklaşamaz. Bunun için dış etkenlere, daha doğrusu ona yön veren eğilimlere ve onu tutan kalıplara ihtiyacı vardır.
Bu yüzden su insanı toprak insanının yakınlığına değer verir. Toprak ona belli bir biçim ve güvenlik verir. Yalnız bu, toprak insanı suyu kurutacak şekilde mesela hiçbir hayal gücüne dayanmayan kuru ve katı düşünce biçimiyle su insanının hissettiği iç bağlantıları yok saydığı zaman, ortadan kalkar.
Hava ise su elementi nazarıyla çok yüzeysel bir elementtir. Eğer hava soğuk ve düşmanca yaklaşırsa su, yüzeyinde bir buz tabakası oluşturarak, içine kapanır ve böylece havanın soğuk analiz eden anlayışının kendi iç derinliklerine ve ruhuna girmesine izin vermez. Fakat bu iki elementin iyi bir şekilde anlaştıkları yerde ruhsal hayalleri kelimelerle veya müzikle ifade eden sanatçılar veya iyi terapistler ve yol göstericiler ortaya çıkar.




HAVA GRUBU


TİPİ : DÜŞÜNEN KİŞİ
ANAHTAR CÜMLESİ : DÜŞÜNÜRÜM
MOTİVASYONU : MERAK
KALİTESİ : FİKİR ZENGİNLİĞİ
HUYU : CANLANDIRAN, NEŞE VEREN
C.G.JUNG TİPOLOJİSİ : DÜŞÜNMEK
F.RİEMANN TİPİ : ŞİZOİT
DİŞİ ARKETİPİ : WİNDSBRAUT LORELEİ *
ERKEK AKRETİPİ : EBEDİ ÇOCUK
GÖLGESİ : DUYGUSUZLUK
GÜCÜ : ZEKA
EKSİKLİĞİ : DERİNLİK, BAĞLILIK
BURÇLARI : TERAZİ, İKİZLER, KOVA

HAVA ELEMENTİ ( ANLAYIŞ İNSANI )

Hava insanı rahat bir şekilde teoriler, düşünceler ve soyutlamalar içerisinde esip durur. Çok hızlı algılayış ve çok rahat ifade etme yetisine sahiptirler. Başkalarıyla kontağa girip değiş tokuş yapma isteği onu bir yerden başka bir yere taşır. Özgürlük ve bağımsızlık dürtüsü ise onu hiçbir yerde fazla tutmaz. Böylece hava insanı açık ve arkadaşca başkalarına yönelir ama mesafeli ve soğuk bir etki bırakır. Bir konudan başka bir konuya esen düşünceleri yüzeysel kalır. Kendileri parlak fikirler öne sürerler, bilgi verirler, yaratıcı düşüceler ortaya koyarlar, her şeye göreceli bakıp tereddüte düşerler ve her zaman bağlılık, derinlik ve duygusallık taşıyan girişimlerden uzak dururlar. Bu hafif ve canlı bir meraka sahip hava sık sık sabırsızlığa, sinirliliğe ve dağılmaya meyleder. Sahip olduğu durmak dinmek bilmeyen her kişi ve şeye karşı olan ilgisi onun kesin bir pozisyon almasını engeller ve onu yurdu olmayan bir gezgin yapar. Gelecek onun düşüncelerinin en mutlu şekilde dolaştığı ortamdır, ne de olsa düşünülmesi ve hakkında bol bol fikir üretilmesi gerekir. Yeni olan her şey bir çok imkana olanak sağlar ve deney ve fanteziler için geniş bir alan bırakır.
Her ne kadar hava insanı açıklık ve objektiflik için uğraşsa da, kendisi düşünce dünyasının havalanmış labirentlerinde yolunu kaybedebilir. Onu, bütün dünyadan kopmuş bir şekilde havalı teoriler peşinde deneyler yapan bir profesöre benzetebiliriz. Maalesef bu havalı teori deneyleri bazen gerçekten parlak sonuçlar üretse de, kimse tarafından net bir şekilde anlaşılamaz.
Hava kelimenin tam anlamıyla toprakda çok zorlanır. Toprak insanlarının hiç şaşmaz gerçeklik tutkusu hava insanlarının kurmuş oldukları havalı sarayların gerçeklik zemininde parçalanmasına neden olur. Diğer taraftan hava-toprak bağlantısı çok değerlidir, çünkü havalı fikirler toprakla beraber girilen ortaklıklarda işe yarar hale gelir.
Havalı insanlar için su insanları da anlaşılmaz karman çorbanlardır. Duygu dünyası hava insanı için çok karmaşık, takip edilmez, mantıksız, hatta en fazla psikolojik olup ancak dalga geçmesine neden olur. Halbuki su insanları havanın soyut filkirlerine ruh verip o fikirleri daha insancıl yapar.
Bütün bunlara karşılık hava insanı, kendisi için bazen çok hızlı giden ateşli ve düşüncesizce yaptığı hucumlara rağmen, ateşin ısısını, çoşkusunu ve dinamizmini çok sever.


Sevgiyle..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2010, 03:42 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
neseli ceni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 195
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neseli ceni is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Element Grupları ve Özellikleri

teşekkürler paylaşım için (:
neseli ceni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Element Grupları ve Özellikleri

Gizemli Konular ve Astroloji Element Grupları ve Özellikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Burçlar.. İlk tanıştığımız birisine sorduğumuz ilk 10 soru içerisinde yerlerini alırlar çoğu zaman :) Kimimiz günlük burç yorumlarını büyük bir özenle takip eder, kimimiz sadece özelliklerinden haberdardır, bazılarımız da şu burçtanım der geçer.. Hayatımızın aslında büyük bir kısmında rol oynarlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.