![]() |
Ynt: lucid rüya Burada Rüyalardan Bahsediyorsak Bende Birşey Sormak İstiyorum.. Rüyalarımdaki Saatin (Her Rüyamda.. ) 9.57 OLduğunu Görüyorum Sizce Bu Nedir ?.. |
Ynt: lucid rüya bu lcid rüya telkin mp3 ü için bi link verebilir misiniz burada bulamadım |
Ynt: lucid rüya verilen 2. linkte şu an işe yaramıyor.Linki tekrar yenilemeniz mümkünmü? |
Ynt: lucid rüya merhabalar arkadaşlar ... hismiley bu link kaldırıldı malesef ve yenisi yok elimizde... terli345 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: lucid rüya selam. kimsenin bilgisayarında yada mail adresinde depolu değilmi arkadaşlar. biri gönderemezmi? |
Ynt: lucid rüya gerçekten biri linkini koyamazmı lucid rüya mp3 ün şimdiden teşekkürler |
Ynt: lucid rüya arkadaşlar bu linkler ilk çıktığında çalışıyormuş yani bir çok buradan bu telkini indirmiştir birisi yokmu buraya bi link koyacak rica edyorum |
Ynt: lucid rüya ewt; isteriz.. isteriz.. .... :) |
Ynt: lucid rüya öyle bi telkin varsa valla bende çok isterim lütfeeeeen tender45 tender45 tender45 |
Ynt: lucid rüya tam anlamadım ama lucid rüya, rüyayı yönlndiebilmek galiba??? ben bunu küçüklüğümden beri çok sık yaşıyorum, özel hiç bir çaba yok. genelde ben bu rüyadan sıkıldım başka şeyler yapayım diyorum rüyamda :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM. |