Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   lucid rüya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6)

adres 20-07-2007 05:22 PM

Ynt: lucid rüya

selam arkadaşlar
lucid rüya mp3 linklerin süreleri bitmiş elinde ola yenilerse sevinirim

BeYzA33 22-07-2007 06:08 PM

bu çok güzel bir olay...dinlemek isterim ama nasıl...rüya görmeyi çok seviyorum...hiç uyanmak istemiyorum blissy

traveller_man 10-09-2007 09:51 PM

merhaba;
Atakan Bey;lüsid rüya görmek için David Brager'in telkinini yazdığınız mp3 ü nerde bulabilirim?
eğer elinde olan varsa lütfen msnden bana yollayabilir mi?

orgeneral 01-01-2008 09:37 PM

evet telkinler yeniden konulabilirse çok iyi olur birde telkinler ingilizce mi onu merak ediyorum??

shamanic 02-01-2008 01:44 PM

merhabalar orgeneral.. hoşgeldin... actionsmile

telkin içeriklerimiz türkçedir...
ingilizce olarak istiyorsanız atakan bey e (hayatimdegisti rumuzlu ) özelden ulaşınız...

lucid rüya.. astral seyehat.. bu tarz telkinlerile ilgili olarak
sayfa nın en üstünde sipariş butonundan ilgili telkin hakkında bilgi almak için müracaat edebilirsiniz..

forumumuzda göstereceğiniz katılımlar ile puan kazanarak istediğiniz telkinleri puanınız karşılığında da alabilirsiniz...

sevgiler.. hismiley

orgeneral 02-01-2008 05:54 PM

teşekkür ederim iniglizceyse anlamam diye sorum

yılmaz can 04-01-2008 08:12 PM

ben de bu lucid rüya telkinini istiyorum ama verdiğiniz sayfa açılmıyor.rapid de nerde olduğunu tekrarlarsanız sevinirim.
İlgilenen herkese teşekkürler.

TR-ance 04-01-2008 08:18 PM

Açıkçası Lucid Rüyaları Tavsiye Etmem.. Kontrolden Çıkarsa Rüyalarınız Allah Korusun Heyecandan Öykuda Ölüm Bile OLabilir.. Ki Açıkçası Ben Hiç Kontrol Edemedim (Veya Beceremedim.. )

hayatimdegisti 04-01-2008 09:04 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Açıkçası Lucid Rüyaları Tavsiye Etmem.. Kontrolden Çıkarsa Rüyalarınız Allah Korusun Heyecandan Öykuda Ölüm Bile OLabilir.. Ki Açıkçası Ben Hiç Kontrol Edemedim (Veya Beceremedim.. )

Lucid konusunda bu tür kontrolden çıkma gibi bir şey olduğunu hiç okumadım duymadım.Ancak hayal gücü çok fazla kuvvetli karanlık korkusu olan yada takıntıları olan kişilerin bu tip şeylerle uğraşmamasında fayda vardir.

TR-ance 04-01-2008 09:08 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı

Lucid konusunda bu tür kontrolden çıkma gibi bir şey olduğunu hiç okumadım duymadım.Ancak hayal gücü çok fazla kuvvetli karanlık korkusu olan yada takıntıları olan kişilerin bu tip şeylerle uğraşmamasında fayda vardir.

Zaten Bende Onu Anlatmaya Çalışıyordum.. Eğer Bir Kişi Kendi İçindeki Dengeyi Yakalayamazsa Rüyadaki Dengeyi Hayli Hayli Yakalayamaz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM.